|
Nu esti logat.
STERILET - intrebare !-2#20 2007-01-29 13:21:00
Re: STERILET - intrebare !am 27 de ani si nu am avut copii Offline #21 2007-01-29 13:38:45
Re: STERILET - intrebare !Zic asa: nu exista sterilete pentru femei care au avut si femei care nu au avut copii. Steriletul Cooper T este o optiune contraceptive insa devreme ce chiar aveti reactii asa de serioase psihice la anticonceptionale. Sa speram ca va veti intelege cu el. In plus mai am de spus atentie maxima la bolile cu transmitere sexuala, orice infectie vaginala va ascensiona pe firul steriletului catre uter si trompe.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-01-29 13:55:14
Re: STERILET - intrebare !multumesc mult pentru raspuns. Offline #23 2007-01-29 14:45:19
Re: STERILET - intrebare !e drept, partenerul stabil asigura oaresce protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Daca ai mai avut sterilet, e ok, e foarte probabil ca nu vor fi probleme. Succes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-01-29 19:31:30
Re: STERILET - intrebare !va multumesc din nou! insa partenerul meu azi mi-a spus ca nu e de acord, vrea sa pastram steriletul ca ultima solutie si spune ca mai bine folosim foitze chinezesti sau contracept M... pt ca nu vrea caciulitza ... nu prea mai stiu cum e mai bine si maine iau ultima pilula ... ma intreb ce-ar face daca ei ar fi nevoiti sa ia pastile cu hormoni sau sa-si bata capul mereu cu contraceptia... Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-29 20:51:15
Re: STERILET - intrebare !deea, eu cred ca ar trebui sa fie alegerea ta. Nobody home Offline #26 2007-01-30 10:19:40
Re: STERILET - intrebare !Ai si tu dreptate, dar imi este frica de o eventuala sarcina neprogramata! si trebuie sa recurgem la abstinenta in caz ca nu se descurca cu prezervativul... Offline #27 2007-01-30 13:48:58
Re: STERILET - intrebare !Deea, nu e alegerea partenerului...sigur ca frumos e sa il consulti insa inteleg ca prezervativ nu vrea, contraceptive nu vrei sau nu poti tu....contracept M sau foitele nu au o eficienta contraceptiva comparabila cu a metodelor contraceptive de mai sus...asadar, pina la urma ca vrea sau nu vrea el, avind in vedere ca de ramas gravida ramii tu, ultimul cuvint e al tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2013-12-06 15:08:06
Re: STERILET - intrebare !doctoressa, am tot citit pareri despre faptul ca steriletul nu e indicat unei persoane care nu a avut copii si eram curioasa daca intre timp, s-au schimbat treburile, daca tehnologia a avansat astfel incat steriletul nu mai prezinta un pericol pentru femeile care nu au avut copii. viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #29 2013-12-07 08:04:42
Re: STERILET - intrebare !Pai nu cred ca periculos e cuvintul potrivit ci ma repede neindicat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2013-12-09 13:20:39
Re: STERILET - intrebare !doctoressa, multumesc pentru raspuns! doctorita mea spune ca nu sunt probleme si ca e cea mai buna optiune pentru mine! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|