homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Totul despre FACULTATI

#1 2012-06-25 20:42:13

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Totul despre FACULTATI

Buna tuturor! M-am gandit sa deschid acest subiect,din dorinta mea de cunoastere si totodata din curiozitate,deoarece imi doresc sa aflu cat mai multe despre posibilitatile pe care le am in alegerea unei facultati cat mai potrivite pentru mine si data fiind lipsa de cunoastere a acestora(sunt sigura ca mai exista astfel de persoane,care inca nu stiu ce sa aleaga pentru ca nu stiu ce ofera fiecare),m-am gandit sa facem un astfel de topic in care sa discutam despre ce ofera fiecare facultate,cati ani de studiu se fac,ce ore sunt in programa,ce diplome obtii,pe ce poti sa te axezi dupa ce termini facultatea,cati bani vei castiga etc
Asadar eu zic sa incepem cu intrebarile si raspunsurile pe care le avem si sa incercam sa ne lamurim cu toate aceste lucruri cunoscute sau mai putin cunoscute.

Incep eu:  Am intrat in clasa a 12-a si deja imi fac probleme mari in legatura cu facultatea pe care vreau sa o urmez,datorita unor factori(cum ar fi banii,sau ce voi face dupa ce termin facultatea:o voi face in zadar,sau imi voi gasi un loc de munca platit cat de cat decent).Imi place si m-am axat inca din liceu pe latura UMANA,asadar m-am gandit sa urmez dreptul sau sociologia deocamdata,deoarece nu mai cunosc alte facultati pe profil asemanator.

Eu zis sa facem o lista cu facultatea-ce profiluri sunt-ce optiuni de viitor ai-preturi-si orice alte detalii.

Multumesc!>big_smile<

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#2 2012-06-25 20:50:03

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Totul despre FACULTATI

mai sunt astfel de topicuri. unul dintre ele e acesta : http://forum.anticonceptionale.ro/t25277-Facultate.html

sau:

http://forum.anticonceptionale.ro/t2801 … iitor.html

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2012-06-25 20:51:17)

#3 2012-06-25 21:00:05

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Mersi mult de tot!Eu nu le-am gasit,insa am zis sa facem aici un fel de lista cu facultati si ce ofera mai exact si optional discutii.In topicurile alea nu am gasit asa ceva erau discutii insa nu erau foarte aprofundate(nu zic ca nu erau utile).Si sa nu mai stea lumea sa deschida subiecte noi in legatura cu ce le ofera nu stiu ce facultati,sa fie direct lista si sa gaseasca toate informatiile necesare.Reusim????big_smile

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#4 2012-06-26 15:06:07

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu; chestiile astea se pot discuta si la topicurile respective.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.