|
Nu esti logat.
Totul despre FACULTATI#1 2012-06-25 20:42:13
Totul despre FACULTATIBuna tuturor! M-am gandit sa deschid acest subiect,din dorinta mea de cunoastere si totodata din curiozitate,deoarece imi doresc sa aflu cat mai multe despre posibilitatile pe care le am in alegerea unei facultati cat mai potrivite pentru mine si data fiind lipsa de cunoastere a acestora(sunt sigura ca mai exista astfel de persoane,care inca nu stiu ce sa aleaga pentru ca nu stiu ce ofera fiecare),m-am gandit sa facem un astfel de topic in care sa discutam despre ce ofera fiecare facultate,cati ani de studiu se fac,ce ore sunt in programa,ce diplome obtii,pe ce poti sa te axezi dupa ce termini facultatea,cati bani vei castiga etc [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #2 2012-06-25 20:50:03
Re: Totul despre FACULTATImai sunt astfel de topicuri. unul dintre ele e acesta : http://forum.anticonceptionale.ro/t25277-Facultate.html Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2012-06-25 20:51:17) Offline #3 2012-06-25 21:00:05
Re: Totul despre FACULTATIMersi mult de tot!Eu nu le-am gasit,insa am zis sa facem aici un fel de lista cu facultati si ce ofera mai exact si optional discutii.In topicurile alea nu am gasit asa ceva erau discutii insa nu erau foarte aprofundate(nu zic ca nu erau utile).Si sa nu mai stea lumea sa deschida subiecte noi in legatura cu ce le ofera nu stiu ce facultati,sa fie direct lista si sa gaseasca toate informatiile necesare.Reusim???? [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #4 2012-06-26 15:06:07
Re: Totul despre FACULTATInu; chestiile astea se pot discuta si la topicurile respective. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|