homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultate pentru viitor-7

#115 2010-04-11 22:35:57

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Re: Facultate pentru viitor

deyacrs a scris:

Karren a scris:

Aleg spiru doar in momentul cand nu intru la mincu.Dar ma indoiesc,nu pot fi chiar atat de ratata  rotfl
Sunt oricum obisnuita cu munca si mai am 2 ani in care voi face pregatire  smile
Ma gandeam totusi...se merita?

nu mi se pare bine ca tu cataloghezi drept oamenii care nu intra din prima la o facultate a fi ratati. eu am o prietena care a muncit aproape 3 ani pentru arhitectura, pregatiri de 2-3 ori pe saptamana si nu a intrat la arhitectura, dar din fericire a prins un loc la design de produs. si crede-ma ca era foarte talentata si se tinea serios de treaba. anul asta da iar examen pentru admiterea la arhitectura, si iar s-a apucat de pregatire pentru ca desi in anul asta de facultate a facut materie de admitere tot nu e sigura ca intra. iar profii ei de pregatire, au intrat abia in al6lea an de incercari, la arhitectura. e multa munca, trebuie sa iti placa, dar trebuie si sa faci multe sacrificii.
eu o consider o facultate buna si chiar cred k e de viitor.

Eu nu zic ca oamenii care nu intra la arhitectura sunt ratati  smile  eu am multe pretentii de la mine deci eu singura m'as considera ratata,nu pe ceilalti.stiu ca e greu,sunt la liceu pe acest profil,o sa ma tin de treaba serios.Nu am vrut sa jicnesc pe nimeni,sper sa intelegi  kram

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#116 2010-04-11 22:51:19

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

am inteles, karren. Doar ca nu trebuie sa te consideri ratata daca nu intri. Daca chiar iti doresti asta, dai pana intri, chiar daca in paralel sa zicem , faci alta facultate.
se intra foarte greu, carmen_21. Si eu am ramas mirata cand am aflat ca prietena mea nu a intrat, desi facea pregatire de atata timp si era una din cele mai bune din toti cei de la pregatire. (asta insemnand cam 20-30 de persoane). Ea isi mai bagase dosarul si la constructii casa fie sigura ca ramane undeva, ca la arhiectura admiterea e prin septembrie. ma gandeam cum ar fi fost daca nu intra la design de produs si era nevoita sa se duca la constructii. si anul asta ii e frica de admitere, dar sa speram ca intra.
o colega de liceu nu a intrat la arhiectura si sta un an pe bara ca sa dea iar. Noroc ca si-a facut cerere de somaj, macar isi plateste asa o parte din pregatiri.

#117 2010-04-11 23:02:12

Karren
Full member

Da,dar sunt si care au intrat direct,din prima.si vreau sa fiu una dintre ei smile cu ce profesori a facut pregatire?

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#118 2010-04-11 23:41:18

deyacrs
Hero member

Multa bafta, Karren si sa iti ajute Dumnezeu sa intri din prima, sa nu treci prin emotii. Ea a facut pregatire cu 2 arhitecti de la mine din oras, Ploiesti

#119 2010-04-11 23:48:17

Karren
Full member

Poate din cauza asta nu a intrat.Asi recomanda ca sa faca pregatire cu profesori din universitatea respectiva.E nedrept dar cam asa e...

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Publicitate

loading...

#120 2010-04-11 23:54:49

deyacrs
Hero member

Sincer nu stiu cat ajuta asta. Ca tipa cealalta care nu a intrat, stiu sigur ca facea naveta sa faca pregatire cu cineva din Bucuresti, care presupun ca preda acolo, ca altfel nu inteleg efortul navetei. Probabil ca se si baza ca intra din cauza asta nu si-a mai bagat dosarul si in alta parte.
Oricum, au fost si care au intrat din prima, iar tu mai ales ca esti in domeniu, sigur stii mai multe ca ceilalti care vin de la licee care nu au nici o tangenta cu acest profil.

#121 2010-04-12 00:12:08

Karren
Full member

deyacrs a scris:

Sincer nu stiu cat ajuta asta. Ca tipa cealalta care nu a intrat, stiu sigur ca facea naveta sa faca pregatire cu cineva din Bucuresti, care presupun ca preda acolo, ca altfel nu inteleg efortul navetei. Probabil ca se si baza ca intra din cauza asta nu si-a mai bagat dosarul si in alta parte.
Oricum, au fost si care au intrat din prima, iar tu mai ales ca esti in domeniu, sigur stii mai multe ca ceilalti care vin de la licee care nu au nici o tangenta cu acest profil.

Suntem obisnuiti cu greul si arta de mici smile intr'a 9a veam zile cand stateam o zi intreaga la liceu.Sunt la liceul de arta dintr'a 5a.Sunt din bacau dar vreau sa fac naveta si sa fac cu un profesor universitar tocmai de asta.Daca asi fi foarte buna,mi'ar recunoaste tilul la admitere si am mai multe sanse.Nu e drept,dar trebuie.Sunt gata sa dau totul pentru a intra acolo.

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#122 2010-04-12 00:17:52

deyacrs
Hero member

Ma bucur ca esti ambitioasa si ca stii ce vrei. Oricum mai ai timp sa te pregatesti, dar e bine sa incepi din timp. Multa bafta

#123 2010-04-12 00:20:50

Karren
Full member

Multumesc! storstark e visul meu de mult timp  chicot

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#124 2010-04-12 16:08:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Karren a scris:

Poate din cauza asta nu a intrat.Asi recomanda ca sa faca pregatire cu profesori din universitatea respectiva.E nedrept dar cam asa e...

Profesorii de la Mincu lucreaza cu grupe destul de maricele - inclusiv 40 de oameni.

In general sunt doar vreo 10-15 si oricum nu intra toti, ci doar aceia care ori sunt ft talentati, ori intra sub aripa protectoare a profesorului ...

#125 2010-07-04 21:39:01

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

medii mari, dar nehotarata cu o saptamana inainte de admitere cesafac disperat
vreau la cuza, oscilez intre geogra, litere si rel publice...
cineva care e student acolo sa-mi dea un sfat...?

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#126 2010-07-05 11:36:19

A|3
Full member

Sabynaaa a scris:

A|3 a scris:

medii mari, dar nehotarata cu o saptamana inainte de admitere cesafac disperat
vreau la cuza, oscilez intre geogra, litere si rel publice...
cineva care e student acolo sa-mi dea un sfat...?

eu sunt la geogra..smile...lasa id-ul tau dak vrei..si vb p mess:)

dar spune-mi cate ceva aici, te rog.
unde esti, la ce univ?

#127 2010-07-05 17:12:53

A|3
Full member

Sabynaaa a scris:

A|3 a scris:

Sabynaaa a scris:

eu sunt la geogra..smile...lasa id-ul tau dak vrei..si vb p mess:)

dar spune-mi cate ceva aici, te rog.
unde esti, la ce univ?

cuza is...
mnah..eu sunt la specializarea geogra turismului..
nu e o facultate grea..da' nici usoara..oricum..dak iti dai silinta sa citesti makr odata un curs...iei nota d trecere..adik..eu n-am avut nici o restanta d ex..sunt si la buget..smile
profesorii..unii sunt ok..unii mai naspa..in general..cei care par naspa la inceput..sunt mai blanzi la exam..si..invers;))..dar..t inveti cu ei..tongue..
in primul sem e mai greu..vezi atatea carti d invatat..chestii..proiecte...t sperii...dar..in sem 2..e mai simplu..[eu sunt in anul 1..mai departe..nush cum etongue.]...mnah...intreaba-ma tu..c vrei sa stii tongue k eu ti-as zice multe..da' nu aici:P

poi nush, mediile de admitere cele mai mari unde sunt, la ce specializare?
dak ar trebui sa iti alegi din nou fac, ai alege-o tot pe asta?
stai in camin? vazusem k s-au modernizat niste camine care arata f bine...

#128 2010-07-05 17:44:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ma bag si eu in discutie,la cuza se prinde greu camin,trebuie sa ai medie fff mare.

expect the worst , hope for the best!

#129 2010-07-05 18:29:37

A|3
Full member

am medie mare, mi-ar iesi 9,78 la geogra si 9, 81 la litere.
tu esti acolo sau..?

#130 2010-07-05 18:31:03

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Karren a scris:

Ce parere aveti despre profilul de arhitectra?
Eu asta vreau sa fac in viata,inca am dubii ca nu o sa gasesc job sau ceva de genul.sunt 6 ani de facltate,si multa pregatire inainte,si o admitere nu tocmai usor de trecut fie ca e la spiru,fi la mincu.

si eu dau admitere anu asta la arhitectura si tot un liceu de arta am urmat wink dar eu dau la cluj, am luat ore de la o profesoara ce preda la universutate big_smile sper sa intru
la desen liber nu am luat ore si mi cam frica:-S
tu in ce clasa eshti ?

#131 2010-07-06 01:21:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da,eu sunt la cuza.cu media ta prinzi camin,posibil in cele bune,c1,c2,c3 sunt cele mai ok,renovate si costa in jur de 2-3 mil,mai sunt gaudeamus,si akademos care sunt super dar costa 5 respectiv 6 milioane.

expect the worst , hope for the best!

#132 2010-07-06 18:20:02

A|3
Full member

yohana, la ce facultate esti?
sabyna, ms mult puss mai vb smile

Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-07-06 18:21:21)

#133 2010-07-07 00:20:42

d_e_e_a
Hero member
Inregistrat: 2010-01-15

hopsieu

Ultima oara a fost editat de d_e_e_a (2012-06-14 18:53:18)

Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.