|
Nu esti logat.
Facultate pentru viitor-9#153 2010-07-12 14:36:19
Re: Facultate pentru viitordya20 sau oanaflori, nu stiti cum e profesorul de sport de la Dunarea de Jos (facultatea de Drept) ? Eu am o problema cu sportul (nu pot face exercitiile mai dificile...)am avut medie mica in liceu la sport, nu vreau sa ma chinui si la facultate... Ultima oara a fost editat de d_e_e_a (2010-07-12 14:36:47) Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat! Offline #154 2010-07-12 22:23:11
Re: Facultate pentru viitordaca vrei sa inveti, inveti. la sala de lectura si in camera daca ai niste colege care sa inteleaga ce este aia liniste ( nu ca ale mele ). cat despre profesorul de sport depinde acum...eu am facut cu un prof de la fac de sport si era un om de nota 20, dar am mai auzit de o profa si aia era cam tampita. dar nu te gandi la sport...asta nici macar nu are credite. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #155 2010-07-12 22:27:16
Re: Facultate pentru viitorDin pacate are credite (3). Am vazut pe site ca e materie obligatorie in anul I. Stii cumva daca pot aduce scutire? Profesoara de care zici la ce specializare e? Imi cer scuze ca te stresez cu atatea intrebari, dar nu cunosc niciun student de acolo Ultima oara a fost editat de d_e_e_a (2010-07-12 22:32:20) Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat! Offline #156 2010-07-13 22:55:33
Re: Facultate pentru viitorcredeti ca o fata inginer mecanic isi poate gasi un job in domeniu?sau in general ca inginer daca termina facultatea de nave,mecanica,metalurgie.. Offline #157 2012-06-14 14:50:23
Re: Facultate pentru viitorhttp://cariera.ele.ro/Model-CV/Bacalaur … 10889.html Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#158 2012-06-15 21:00:15
Re: Facultate pentru viitorScriu mesajul asta din postura de angajat in multinationala (de ceva vreme) si cu interviuri (la majoritatea fiind acceptat) la multe altele. (Nu ma laud, caci nu asta este intentia mesajului meu.), in tot acest timp fiind la o facultate cu profil economic. Dupa rezultatele de la bacalaureat si usurinta cu care se termina o facultate, nu iti mai garanteaza nimeni un job doar pentru ca ai terminat o facultate. Toate companiile care se respecta cauta cunostinte si abilitati atestate de companii terte cu renume in domeniu care nu si-ar compromite imaginea pentru anumite fraude sau cine stie ce alte scandaluri. Astfel, consider imperios realizarea unor cursuri alternative pe langa facultate (limbi straine, ACCA, CFA, CISCO ) in functie de aspiratiile in domeniul in care studiezi, eventual in care lucrezi. Offline #159 2012-06-15 21:35:21
Re: Facultate pentru viitorNu stiu unde sa intreb,insa intreb aici You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #160 2012-06-15 22:51:02
Re: Facultate pentru viitorsi sa te duci in multinationala la un salariu de rahat si orar de munca pe masura cu asemenea cursuri? si eu tot din multinationala vorbesc si daca stii o limba straina esti bine venit in club Ultima oara a fost editat de coraline (2012-06-15 22:51:45) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #161 2012-06-16 10:04:43
Re: Facultate pentru viitorFiecare ?şi negociază condiţiile (de orice natură) ?n cunoştinţă de cauză. Ceea ce am vrut eu să zic e că, facultatea nu mai e un criteriu hotăr?tor ca acum 15 ani să zicem. Am colegi care sunt angajaţi ?n multinationale ce au un program decent si salariu pe măsura competenţelor si responsabilităţilor . Offline #162 2012-06-16 11:07:21
Re: Facultate pentru viitorAh da, cu asta sunt de acord, facultatea nu mai este de mult un criteriu. am auzit pe multi spunand "vreau o meserie buna, doar am o facultate" toti avem o facultate, nu mai ai cum sa te lauzi cu asa ceva, ed ela sine inteles. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #163 2012-06-16 11:10:16
Re: Facultate pentru viitorce`mi place mie cand mergi sa te angajezi si ai terminat o facultate .... cand te intreaba "dar experienta aveti?" .... pai ce experienta sa ai daca ai terminat facultatea ? Offline #164 2012-06-16 11:46:05
Re: Facultate pentru viitorpai sa muncesti in timpul facultatii, asta se cere. pentru ca facultatile noastre oricum nu ofera deloc practica, doar teorie de retinut pe de rost si atunci esti cam inutil pentru un post, daca el chiar inseamna sa faci ceva mai important, nu doar secretara sau telefonist. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #165 2012-06-16 11:47:30
Re: Facultate pentru viitormultinationala = sclav cu acte, iar cuvantul "decent " !? ce-i aia ??? si eu tot de pe acolo Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #166 2012-06-16 11:52:33
Re: Facultate pentru viitoraia ma miram si eu capcaun ce naiba e asa bun la multinat ca si eu de cativa ani doar prin ele ma invart si "sclav cu acte" este termenul ideal de a le descrie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #167 2012-06-16 12:06:10
Re: Facultate pentru viitorhai sa dam totusi o bila alba multinationalei, ne vireaza salariul in conturi fara intarzieri ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #168 2012-06-16 12:20:45
Re: Facultate pentru viitorah da, sunt de acord si totusi iti ofera o garantie ca nu te da maine afara. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #169 2012-06-16 12:25:27
Re: Facultate pentru viitorla noi nu iti ofera garantie..la noi rasufli usurat seara daca nici azi nu te.a dat afara Sa nu te astepti sa te salut! Offline #170 2012-06-16 12:41:24
Re: Facultate pentru viitormyku esti de belea Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #171 2012-06-16 12:49:27
Re: Facultate pentru viitorasa e capca sunt curioasa tu pe la care esti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|