homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-57

#1065 2012-07-23 21:28:56

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

Multumesc fetelor pt incurajari
Cristina, cu dorul de tara nu stiu ce sa zic...La 8-9 ani m-am mutat din Moldova in Romania si m-am adaptat fata probleme, toate rudele mele sunt acolo...si la urma urmei persoana cea mai draga, sotul va fi langa mine..si asta conteaza

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1066 2012-07-23 21:34:24

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Am tinut cont cum ai zis de ore , mancare si fructe...9 cafeaua, la 10 am mancat dejunul , la 15 ciorba , la 18 sfert de lubenita si acum 20 celalalt sfert.
Ma uitai prin frigider si nu am sunculita, rosii da .. si daca ar fi poate ceva ton sa fac o salata daca e...sau daca nu ciorba din nou.... dupa un iaurt.
Acu citii ce e efectul yoyo.. ca nu stiam rodnar ....pai oricum nu voi tine asa dur si maine... iar la mine pe termen lung nu s epune problema ca nu voi rezista smile....
Efectul yoyo este atunci cand te infometezi sau folosesti o dieta gresita, slabesti cateva kilograme bunicele in scurt timp dar dupa le pui la loc imediat  nu ?.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1067 2012-07-23 21:38:21

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

cristina, da ăla e. Și apre de obicei la dietele hipocalorice. Organismul intră ?n stare de alertă și cum primește ceva, cum face provizii. De frică să nu ram?nă din nou fără resurse. Salata de ton e bună. La mine a fost nasol pe dietă că eu nu man?nc pește deloc.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1068 2012-07-23 21:47:35

cristina28
Hero member

Elena puss sunt si parintii carora o sa le duci lipsa mult wink...
Hell, nu-ti place pestele deloc?.... eu as manca continuu peste sau marisco  drool
O sa imi fac mai tarziu o salata de rosii cu ton ... asa nu pap acelasi fel de mancare ca azi... parca nu as mai avea pofta de ciorba.
In rest la zahar nu pot renunta, folosesc zahar brun.. nu imi place edulcolantul big_smile .
Am la munca o colega care tine dieta... si o vad mereu ca mananca orez integral cu putin porumb, ton... si paine integrala  rotfl2 .Si i-am zis azi ca nu e bun orezul sau tot ce tine de faina... dar ea a zis ca face sport(sala si alergat)  ca se arde cel mai repede si ca e recomandat va .... eu una nu o cred pentru ca de slabit nu slabeste... poate cum i-am si zis tine de foarte mult acelasi tip de dieta si de aceea.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1069 2012-07-23 21:52:53

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Cristina, iti dai seama ca o sa le duc dorul si parintilor si surorii dar mai vin si ei in vizita, mai vin si eu..ca nu e mare chestie... daca rezervi mai devreme e 20-30 de euro avionul.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#1070 2012-07-23 21:57:36

Lothraine
Insomniac member

Cristina, am alergie la peste. Mi se face rău instant. E foarte important să renunți la zahăr. Cel mai important. Dacă am reușit eu, care sunt cu dulcele ?n gură din 15 ?n 15 minute, poți și tu. Primele 3-4 zile sunt grele. Dacă treci de ele, ai reușit.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1071 2012-07-23 22:06:17

cristina28
Hero member

Ce rau sad....cu alergia asta.
O sa incerc cu zaharul chiar daca mi se pare foarte foarte greu.Si mai trebuie sa trec cred ca de la lapte semidegrasat la degrasat.
Ma uit la retete in linkul care mi l-ai dat si deja ma sterg la gura drool     rotfl2

#1072 2012-07-23 22:10:51

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

fetelor, vad k mai nou aproape toata lumea trece la diete! big_smile  sa aveti parte de rezultatele asteptate!

elena> sper sa reusesti cu serviciul si sa va fie bine dincolo  puss

hell> eu nu stiu prin ce treci  sad  (sper sa nu te supy...), insa iti doresc sa se rezolve totul cat mai repede si in modul pe care ti-il doresti... puss

happy, cris, madlena, sonia, raveca, ales, rramo si pt restul fetelor online >  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2012-07-23 22:12:13)

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1073 2012-07-23 22:13:59

Lothraine
Insomniac member

Cristina, poi ia exemplu. O grămadă de chesti poți găti la dieta asta. e foarte permisivă.

Ryana, nu-mi doresc dec?t să fiu sănătoasă.

#1074 2012-07-23 22:23:12

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Cristina da, pai ma gandeam ca nu mai reusesc sa intru in seara asta, de aia am zis : ma duc dupa paine si ne auzim maine  rotfl2
Seara furtunoasa am incercat sa avem, dar fara succes. De cand mi-a aparut iritatia aia ce eu cred ca e candida ( am mai avut), nu am avut contact deloc. In seara asta am incercat, dar fara succes, simt cum ma arde in interior. Oricum astazi am observat o ameliorare destul de vizibila, sper sa dispara de tot odata cu menstra.
puss  puss restul fetelor, ma duc sa citesc din urma

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1075 2012-07-23 22:30:47

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

eu va doresc o seara placuta si un inceput de saptamana plin de realizari si impliniri pe toate planurile...  wave

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1076 2012-07-23 22:31:13

cristina28
Hero member

Madle puss  pai si nu trebuie sa iei tratament sa treaca ?.... am observat eu casute libere pe acolo... mi s-a parut ciudat big_smile ...Lasa spalaturile alea bu bicarbonat sau ce e , poate iti face rau si baga niste iaurt la fofolici ca sa iti regleze flora vaginala.... zic si eu ...nu te baza pe spusele mele ca nu sunt sigura  chicot
Hell.. super  tummenupp  chiar am meniu acolo la ales... supa de ciuperci si sufle de brocolii cu branza ... numai minunatii drool .
... sau cozonac de la bunica hjarta ..... visslar ..
Aaaa si nu pot descarca monti, cartea  tillfreds ... ori sunt eu in pom si habar n-am cum hmm

#1077 2012-07-23 22:32:30

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

noapte buna fetele wave

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1078 2012-07-23 22:37:06

cristina28
Hero member

Rya , Tya pusspusspuss noapte buna. wave

#1079 2012-07-23 22:37:39

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hello si pe ziua de azi big_smile am trecut asa rapid pe paginile din urma
voiam sa urez sarcina usoara fetelor big_smile ochii si betty (sper sa nu incurc numele).
ynna succes la invatat.
happy big_smile ne si vedem, sper sa ajungem sa facem si asta totusi.
sonia sper sa rezolvati cu vecinul. pare rau de masinuta.
cris sarcina usoara in continuare
hell sa iei cea mai buna decizie la momentul potrivit
tya, cristina, rya, madle si restul fetelor seara placuta si noapte buna
eu iar am o saptamana nebuna..cu un weekend la fel asa ca nu stiu cat mai apuc sa intru si sa recuperez dar mai trag un ochi din cand in cand

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1080 2012-07-23 22:42:55

Lothraine
Insomniac member

Cristina, trimite-i mayyei un mail si roag-o să-ți dea cartea. Eu am net nasol nu o pot trimite

#1081 2012-07-23 22:46:27

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Cristina, daca e vb de cartea Montignac uite, o poti descarca de aici: http://spiderutza.webs.com/dietamontignac.htm

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1082 2012-07-23 22:47:26

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Pai iau Cristina ovule, mai am 2 de luat dar am facut o pauza ca sa vad si eu daca mi-a trecut sau nu, caci ovulul se scurge a doua zi si nu mai pricep nimic. Sincer pe mine m-au ajutat spalaturile cu bicarbonat, caci aveam si usturimi cand mergeam sa urinez, doar cu spalaturi am rezistat.
Cred ca am luat de la baie de pe undeva sau de la colegii de apartament ce s-au intors acum aprox. 2 saptamani. Ca la putin timp au aparut si primele semne. Sunt asa suparata. Cred ca in tara ma duc la ginecologul meu ce-l am de multi ani si e foarte bun.
Da am casute libere  chicot caci nu se face nik pe tratament si sotul tot ma intreaba cand se termina cu tratamentul  tongue
De data asta nu am mai sunat dr, am luat tratamentul recomandat de ex-ul ginecolog dupa ce am facut Papa Nicolau si s-a vazut ca am resturi ramase de candida. Si mi-a dat ovulele astea, doar ca eram gravi in perioada aia si mi-a fost frica sa le iau, ca nu-s recomandate in sarcina.
Maine cumpar iaurt, sper sa nu uit.
Nah ca am scris un roman  dumbom
Green puss
Hell eu am incredere in intelepciunea ta ca vei gasi solutia corecta de aplicat in viata ta atunci cand va fi cazul. Am mare incredere in tine  kram  kram

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1083 2012-07-23 22:48:15

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pupici la gagici puss

hell puss de mult vroiam sa intreb exact ce a intrebat happy , dar am vazut ca ocolesti , asa ca am stat in banca mea
timpul le va aseza pe toate asa cum trebuie , pune-ti ordine in ganduri

cristinel te-ai dat pe monti?  bafta sa fie bine

soni da , acolo sunt suferinte multe, nu am putut citi prea mult ca ma bufnit plansul , sa dea d-zeu putere de lupta tuturor

green pleci la plimbare?  distractie placuta atunci

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.