homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-58

#1084 2012-07-23 22:54:35

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

Green puss
Madle , deci la PAP ti-a iesit urme de candida ?... deci eu de asta nu am ... bine vad ca si usturimi , etc.. deci exclud candida tongue.Las ca e bine ca nu a aparut cand era liber pentru bebe puss.
Angel... ma lipi de monti acum sa vedem daca el se lipeste de mine.. rotfl2
Raveshor puss  , multumesc ... treaba e ca nu stiu cum sa il extrag ca e ZIP sad.... il extrag iar dupa imi zice ca e copiat dupa un mail sau e gresita adresa ,mesajul  asta vine de la adobe

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1085 2012-07-23 22:59:50

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Da Cristina la Pap mi-au iesit urme, asa scrie pe analiza. Nu ma ajuta cu nimic ca a aparut acum, de regula femeile ce au facut inainte de o sarcina, fac boala si cand sunt gravi. Eu asa am auzit, asa ca nu se stie.
Mi se inchid ochii, noapte buna  wave

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1086 2012-07-23 23:06:25

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Hello, fete!
Madlena, zic si eu ca si Cristina sa nu mai faci spalaturi cu bicarbonat, e posibil sa dai in altele, tu nu stii sigur daca ai candida sau vaginita, inteleg, si la una ii place mediul acid, la celalalt bazic, poti sa incerci sa tratezi candidoza cu bicarbonat di sa dai in vaginita, nemaipunand la socoteala ca poate chiar o ai...Mai bine pune iaurt, sau si mai bine ceva ovule probiotice, tre' sa fie la farmacie, aici exista Gynophilus, dar mai sunt si altele, nu se poate sa nu existe si in it. Dar e bun si iaurtul, in lipsa. Mie candidoza imi trece imediat cu Flucovim, mai bine inghiti o pastiluta si gata, e drept ca nu-i tocmai ok pt ficat, dar asa, ocazional...merge. Daca-i vorba de luat ceva, eu stiu ca nu se ia candidoza, deoarece este strict un dezechilibru, pe ea oricum o avemin corp, pb e cand se inmulteste excesiv, deci nu se pune pb ca am pus mana pe clanta,  ne-am atins, am luat-o...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1087 2012-07-23 23:12:48

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Noapte buna, dragelor! par

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1088 2012-07-23 23:16:23

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Am uitat sa zic: daca e sa nu stii ce ai si tb sa faci totusi tratament, poti incerca betadine, mie mi-a trecut inotdeauna totul, indiferent ce-am avut (da' iar: nu tb sa repeti prea des)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#1089 2012-07-23 23:22:45

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

madlena, puss

Angeluș, tu ești o finuță kram

Raveca puss

Cristina ?ți trebe winrar sau winzip

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1090 2012-07-23 23:36:49

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Am Hell Winrar  problema imi da adobe reader .. ma mai uit maine sa vad daca rezolv.
Rose puss.
Madle , noapte buna puss.
Eu mancai salata de rosii cu ton natural ... mai stau 15 min fac un dus si bag si 2 iaurturi  ca sa nu visez mancare la noapte chicot

wave Noapte buna

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-07-24 01:04:32)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1091 2012-07-24 01:16:34

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Noapte bună! wave

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1092 2012-07-24 07:18:06

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Buna dimineata fetelor, din pacate bebele meu s-a dus, azi dimineata am facut un Surecheck si a iesit perfect negativ iar beta de ieri a fost de doar 11,5, astept sa-mi vina ciclul, rugati-va cand se prinde bebe sa ramana acolo daca nu mai bine sa nu o faca, sunt devastatoare momentele astea ...

... dar viata merge mai departe ...

Ultima oara a fost editat de betty200 (2012-07-24 08:05:25)

#1093 2012-07-24 07:19:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

betty,imi pare rau...dar totusi valoarea de la beta nu e asa mica sad nu inteleg cum e posibil.

neata tuturor puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1094 2012-07-24 07:37:03

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Ramona eu inteleg foarte bine si am stiut asta de ieri de cand am vazut valoarea, dar m-am mai agatat de o ultima speranta vorbind cu medicul la telefon.

Uite mi se pare logic, daca ieri beta era 11,5 atunci sambata trebuia sa fie in jur de 5-6 ceea ce era mult prea putin pentru a pozitiva testele de sarcina pe care le-am facut sambata (si inca erau printre ele si surecheck) deci logic singura varianta era ca a scazut, in plus ieri dupa ce-am vazut valoarea am facut rapid 3 teste si au iesit cu liniutele f f firave , mai putin intense ca sambata desi medicul mi-a spus ca sunt doar calitative ca e importanta concentratia urinii eu am stiut ca e pierduta situatia, am mai sperat pana azi dimineata cand un surechech mi-a arata clar realitatea, nici nu stiu ce am de facut ... sper ca n-am de facut ceva interventie si daca hcg-ul scade asa vertiginos se rezolva totul de la sine ...

Ma invinovateam acum ca poate pt ca luna asta n-am luat progesteron, dar l-am dozat in ziua 9 si era cat se poate de ok ...sau poate ca am avut contacte sexuale pana n-am vazut testele pozitive ... habar n-am dar e dureros ...

In mod normal ce-am patit eu patesc foarte multe femei doar ca nemonitorizand ciclul, temperatura si nefacand teste de sarcina nu isi dau seama, va inchipuiti ac daca eu de ex faceam test doar azi si nu monitorizam beta sau temperatura nici prin cap nu-mi trecea ca a fost ceva acolo si a plecat ...

Oricum ideea este ca testele de sarcina chiar si Surecheck se pozitiveaza si la un beta de 10-11 am dovada clara de ieri, priam suspiciune am avut-o duminica dimineata cand mai aveam un singur barza in casa si l-am facut cu prima urina iar liniuta a fost foarte pala, ma asteptam ca fiind facut dimineata cu prima urina sa fie ceva mai viguros decat cele facute la pranz cu o zi inainte, dar cum in situatia respectiva nu puteam accepta ca ar putea fi asa am sperat in continuare ...

Ironia sortii este ca in momentele astea ma pot gandi la partea plina a paharului: macar stiu ca n-am de facut laparo pentru ca trompele functioneaza si ca "mecanismele" sunt oarecum in regula daca a reusit sa se implanteze pt cateva zile.

Ultima oara a fost editat de betty200 (2012-07-24 08:04:52)

#1095 2012-07-24 07:58:12

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

neata puss
betty pare tare rau supa rugaciune sa fie bine pe viitor

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1096 2012-07-24 08:02:54

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

betty,chiar imi pare rau supa nu pot sa spun ca te inteleg,pentru ca as minti.cred ca-i tare dureros sad Doamne-ajuta pe viitor!

neata ales puss

ce a plouat si tot e nor si tuna sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1097 2012-07-24 08:04:25

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

neata ramo puss
si la noi ne ameninta ploaia dar nu vine odata diablo

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1098 2012-07-24 08:05:30

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Neatza dragele mele!
Bety, imi pare atat de rau....stiu prin ce am trecut vineri, si a fost devastator. Capul sus, si o sa vezi ca Doamne Doamne te va ajuta ca data viitoare sa fie bine. Te pup.
Azi trimit la dr rezultatele la beta, sa vedem daca ma cheama mai repede la eco, sau ramane pe 2 aug.
Fetele trec la dieta, eu o abandonez lol.
Va pup pe toate, si va doresc o zi minunata!

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1099 2012-07-24 08:41:45

deea-dy
New member
Inregistrat: 2012-07-12

Buna dimineata gagicile mornincoffee betty,imi pare rau.mie inca nu mi-a venit dar nu stiu dc m-am trezit putin prost dispusa cu gandu' ca sigur imi vine..eh..daca nu e luna asta..va fi luna viitoare..

kram

Ultima oara a fost editat de deea-dy (2012-07-24 08:43:33)

"Nu traii in trecut,nu visa la viitor,concentreaza-ti toate eforturile in prezent!"   Lucian blaga

#1100 2012-07-24 08:44:31

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mornincoffee Neata dragelor  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
Ce faceti? Eu cu greu la serviciu smile... maine ar trebui sa imi vina... si cred ca imi vine, nu stiu, am asa un sentiment.. nu ma dor sanii ca luna trecuta si nici sensibilitate nu am in schimb m-a durut spatele si de obicei asta e un semn... oricum luna asta am fost cam la limita cu ovulatia.. e posibil sa nu o fi prins decat pe finalul finalului... si cum fibromul meu probabil sta acolo strajer lol trebuie sa depun eforturi mai mari... macar sa fie vorba numai de eforturi din astea.. dar vom vedea.. mai incerc 2-3 luni si vedem...

elena.plahatca a scris:

Hell, maine plec in Iasi si voi face test poimaine dimineata

Detzy , uneori e mai mult decat o speranta...la un moment dat aveam o linie asa clara...am pus-o aici si au inceput fetele sa ma felicite la vederea testului. Si mie imi parea pozitiv dar aveam totusi un nod in gat. Si ziua urmatoare testul a iesit fara nici o linie, apoi au venit uratii

Elena stiu.. luna trecuta am pus surecheckul ala si tot asa.. toata lumea spunea ca arata a fi pozitiv.. mai facusem o barza dupa vreo 2 zile care a iesit slaaaab de tot dar spuneau fetele ca face linie de uscare.. nu stiu eu m-am gandit ca poate sunt si avorturi menstruale sau nu stiu... suntem diferite hormonal, habar nu am.

Betty imi pare rau  puss  sad .. ai incredere, trebuie sa mergem inainte orice ar fi.

Ultima oara a fost editat de Detzy (2012-07-24 08:49:48)

baby Dragos hjarta rugaciune

#1101 2012-07-24 08:52:34

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

neata fetele wave
betty puss pare asa de rau supa nici nu stiu ce sa zic; multa putere iti doresc sa treci peste si sa o poti lua de la capat cu forte noi rugaciune

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1102 2012-07-24 08:53:35

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

tya puss

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.