homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79-60

#1122 2012-07-24 09:32:49

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 79

cris puss applause felicitari pentru inca o saptamana
rugaciune sa fie bine pana la 40 +
angel puss ce sa mai zic big_smile

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1123 2012-07-24 09:35:01

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

detzy puss asa m-as teleporta in luna februarie 2013... chicot

ales, puss multumesc

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1124 2012-07-24 09:37:12

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cris8 a scris:

detzy puss asa m-as teleporta in luna februarie 2013... chicot

ales, puss multumesc

te creeed... pe de-o parte ar fi bine sa stii ca totul e in regula si s-a terminat cu bine, pe de alta parte e pacat sa nu te bucuri de perioada asta pentru ca e frumoasa.. si sunt sigura ca va fi bine si uite-acusi o sa vorbim de cum a decurs nasterea big_smile
poate nu stiu eu... adica n-am citit.. scuze daca ai mai zis.. cum ai vrea sa nasti? sau nu te-ai gandit inca?

baby Dragos hjarta rugaciune

#1125 2012-07-24 09:39:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss  mornincoffee

afara ploua cu galeata de cateva ore,e nor rau,parca-i toamna...nu-mi place,o asemuiesc cu tristetea si-mi e indeajuns a mea.vreau soare,veselie!sper sa nu tina mult.sa iasa soarele ...si pe srada mea.

stormulache puss ,eu am intrebat de buck.i-am scris si pe mess.ca am vazut ca nu mai e online.e la spital?de sunat n-o sun,ca mi-e ca deranjez.

betty,imi pare tare rau sad intr-adevar e o durere imensa.si intr-adevar mai bine iti da Dumnezeu un copil atunci cand trebuie,da sa fie bine pana la final.eu am 2 mutatii,mor de frica cand o sa am burtica.multa putere iti doresc! puss

cris puss cand ar trebui sa sun pt cele 3 programari?noi prin august spre sfarsit asa am merge.daca sun dupa ce venim pe 11 cam asa e tarziu?cu cat timpinainte se fac programarile acolo?mersi.

al meu la 6 dim era la service roll a innebunit!cica sa vina mai repede acasa,sa nu-l apuce dupamasa,ca azi verifica motoru...

va pup.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1126 2012-07-24 09:40:20

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

crisulici, asa-i ca tu schimbi marti, cum eram eu
felicitari pentru +1 saptamana
cum mai sa te teleportezi, vrei sa pierzi tot ce e mai vrumos din gravidanta, primul falfait, primul sughit, primul sut puternic pe care sa il simta si tati , eeeee stai aici , la teleportarea , bucurate de burtica

detzy, refulez de maternitate lol ce tare suna

ale puss pai eu nu stiu nimic de tine, ai luat cumva pauza? 
ma tot gandesc ca poate am sarit eu vreun post de al tau

soni puss neata
auzi , uit sa iti zic, de cand am citit de planetara, am vrut sa iti zic, schimba mecanicul, scuze ca iti zic dar e varza mama, dar varza rau , pai in puii mei planetara , telescoapele, sunt primele care se verifica la ce drumuri sunt in romania , cum a schimbat suportul de motor si nu a verificat restul?

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-07-24 09:44:30)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#1127 2012-07-24 09:41:34

Detzy
Insomniac member

da angelus.. pai a ajuns pana la mine lol... sper sa se transmita si prin alte parti.. nu numai in suflet rotfl

neata soni puss

Ultima oara a fost editat de Detzy (2012-07-24 09:44:27)

#1128 2012-07-24 09:47:18

cris8
Insomniac member

detzy, asa este...e frumoasa perioada de sarcina, o sa fiu si ceva mai linistita dupa ce trec de primul trimestru, dar eu simt ca va fi bine pana la final smile cred ca va fi superb sa il simt miscand, abia stept !!!!
nu stiu cum voi naste, voi tine cont de indicatia medicului la momentul respectiv, oricum de obicei nu iese cum se gandesc mamicile initial.. smile  oricum eu vreau sa fac cum va fi mai bine pt bebe, si stiu ca asta se poate stabili doar atunci aproape de momentul nasterii

soni puss daca vrei pe la sfarsitul lui august, eu zic ca e tarziu sa suni pt programare dupa 11 august...mai ales dna dr Predoi e ff solicitata, pe mine acum in sarcina ma primeste numai printre programari, ca daca sun la receptie cu 2 saptamanai inainte nu gasesc loc liber...iar eu la 2 saptamani trebuie sa merg la dansa.
Eu zic sa suni la inceputul lui august, si sa le spui fetelor de la receptie ca vii de departe si de aceea ai vrea sa te programezi de acum, ca sa fii sigura ca prinzi programare la ora la care vrei tu.

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1129 2012-07-24 09:47:28

alesandra
Insomniac member

angel puss da nu mai calculez nimic anul asta,de la anul daca e mai amanuntit smile

#1130 2012-07-24 09:48:28

Detzy
Insomniac member

cris8 a scris:

detzy, asa este...e frumoasa perioada de sarcina, o sa fiu si ceva mai linistita dupa ce trec de primul trimestru, dar eu simt ca va fi bine pana la final smile cred ca va fi superb sa il simt miscand, abia stept !!!!
nu stiu cum voi naste, voi tine cont de indicatia medicului la momentul respectiv, oricum de obicei nu iese cum se gandesc mamicile initial.. smile  oricum eu vreau sa fac cum va fi mai bine pt bebe, si stiu ca asta se poate stabili doar atunci aproape de momentul nasterii

soni puss daca vrei pe la sfarsitul lui august, eu zic ca e tarziu sa suni pt programare dupa 11 august...mai ales dna dr Predoi e ff solicitata, pe mine acum in sarcina ma primeste numai printre programari, ca daca sun la receptie cu 2 saptamanai inainte nu gasesc loc liber...iar eu la 2 saptamani trebuie sa merg la dansa.
Eu zic sa suni la inceputul lui august, si sa le spui fetelor de la receptie ca vii de departe si de aceea ai vrea sa te programezi de acum, ca sa fii sigura ca prinzi programare la ora la care vrei tu.

am inteles.. nici nu conteaza asa mult pana la urma.. important e sa fiti bine amandoi
burtica cum e? cum te simti in rest?

Ultima oara a fost editat de Detzy (2012-07-24 09:50:48)

#1131 2012-07-24 09:50:00

cris8
Insomniac member

angelus puss asa este, ai dreptate, toata lumea imi spune ca e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei hjarta
de altfel, a inceput sa imi placa deja, ca ma rasfata toata lumea de cand se vede burtica chicot

#1132 2012-07-24 09:51:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

ale am inteles , sa nu mai fie nevoie mai de amanuntit

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1133 2012-07-24 09:55:01

alesandra
Insomniac member

sa de DD angel kram
soni puss neata

#1134 2012-07-24 09:58:23

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata!

Betty, imi pare foarte rau sad dar nu te invinovati, asta e natura, o parte din sarcini nu evolueaza. Dupa sarcina insa organismul este mai predispus sa primeasca o alta sarcina asa ca iti doresc cat mai curand sa ai din nou test + si sa vina bebe la termen!

M-a chemat vecina si prietena noastra sa imi dea niste mir ca i-a zis mama de problemele mele...ca si ea incearca de 6 ani... sad

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1135 2012-07-24 09:59:33

cris8
Insomniac member

detzy multumesc de intrebare puss burtica e mare pentru 9 saptamani, toata lumea se mira cand spun cat am, toti cred ca am vreo 4 luni... smile eu nici nu ma asteptam sa se vada asa repede dar imi place
eu ma simt excelent, nu am avut niciun simptom niciodata, dna dr a zis ca daca nu mi-a fost rau pana acum, de acum nici nu imi va mai fi...cred ca sunt o norocoasa, am o sarcina tare usoara, nu am nicio restrictie, pana acum totul merge ff bine, Doamne ajuta sa fie asa pana la 40+

#1136 2012-07-24 10:01:22

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Cris nici macar sani mai mari si urinari mai dese nu ai?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1137 2012-07-24 10:02:06

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

neata, dragele mele!

eu mi-s somnoroasa tare si impart puss  puss  si  mornincoffee  mornincoffee pentru toata lumea.

sonic, si aici ploua de azi-noapte. eu ma bucurai ca ma scuteste de caldura de la 4 cand plec acasa.

bety, pare tare rau de rezultat, te inteleg. o mare parte, de fapt cea mai mare parte din aceste evenimente raman neexplicate chiar si pentru medici iar unele fete intradevar trec prin ele fara macar sa stie... kram

crisulici, puss puss hai ca mai e putin si va trece cu bine primul trimestru, te vei relaxa, vei capata incredere si ai sa te poti bucura cu adevarat de burtica hjarta:

ramonici, fugi cu dosarul! puss puss

angelina, ales, detzy, elenuca si toate care mai sunteti pe-aici, puss puss dulci

merg sa mai citesc din urma pana ma mai trezesc forgetit

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-07-24 10:03:29)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1138 2012-07-24 10:04:58

alesandra
Insomniac member

veve puss
si eu vreau ploaie diablo

#1139 2012-07-24 10:08:39

cris8
Insomniac member

elena puss nici macar astea nu prea le am...pisu fac ceva mai des dar nu exagerat, mai ales ca beau si multa apa, e oarecum normal...iar sanii sunt putin tensionati (la inceput ma dureau, acum de ceva timp nu ma mai dor decat ff putin..) insa singurul lucru diferit este ca mameloanele sunt ff sensibile, cand le ating parca ard, mai ales seara, asa au fost inca dinainte de test si vad ca inca continua sa fie asa

blue veve puss deja am inceput sa fiu mai linistita, mi-a fost tare frica la inceput de tot, prin saptamanile 5 - 6... ma gandesc ca mai am 3 saptamani si gata primul trimestru smile
pe 2 august merg iar la eco, abia astept !!! ma linisteste tare mult sa vad ca bebe e bine si creste

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-07-24 10:10:34)

#1140 2012-07-24 10:13:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata angelus puss C deja merge la alt mecanic,patronul unui service.nu-i ia bani.telescoapele le-am schimbat acum cateva luni.acum a inceput sa bata ceva.si C s-a gandit ca-s suportii.a schimbat suportii.tot batea.apoi mecanicu a zis c-am distrus planetara din cauza suportilor.cam asta e.nu puteam pleca 1500 km dus-intors,plus ce ne mai plimbam pe-acolo fara sa schimbam ce e stricat.pana acum 280 lei.acum trecu la verificat motor,distributie...sunt curioasa ce mai e in neregula.sper ca nu ceva major,ca o iau razna.si sa vad,chiar nu-i da nici un ban pt revizie?nici ca i-a pus planetara ieri nu i-a luat nimic.

neata ales,detzy puss

cris neata puss mersi de raspuns.deci sa sun pe 1 aug pana plec.pot suna in orice zi?cam la ce ora?eu nu stiu cum e la fiecare clinica.ma obisnuisem cu medlife.aaa,si inca ceva-daca ii aratam spermogramele facute la medlife,datele mele de la eco tot la medlife,se supara dr?acum ma gandesc ca o luam de la capat cu plata banilor intregi,la medlife aveam 6%reducere,plus ca plateam control,nu consultatie,adica mai putin,da nu mai conteaza.vedem noi cum facem.ideea e sa fie bine la final.

neata elena puss drum bun!cand pleci?

neata blue puss

voiam sa ies sa imi iau femibion,ca nu mai am,inca 50 lei.si niste ciuperci,oua,da ploua urat.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-07-24 10:14:04)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.