|
Nu esti logat.
De ce ii iubiti?-7#115 2008-05-10 21:54:11
Re: De ce ii iubiti?eram offtopic, cred ca s-a si incheiat discutia.. Ultima oara a fost editat de leeah (2008-05-10 21:54:29) Offline #116 2008-05-10 21:55:39
Re: De ce ii iubiti?
:f?rv?nad: nu prea am inteles ce vrei sa spui prin 'sa traiasca fara iubire pana la adanci batraneti' ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #117 2008-05-10 21:59:15
nu toti pun etichete. nu e panica. eu sincer nu m-am bagat peste relatia nimanui niciodata, dar cand unul dintre prietenii mei m-a inselat, am considerat ca el a fost de vina, nu persoana cu care m-a inselat. e vorba aici de angajamentele pe care cineva si le face, iar tu nu ai niciun angajament, deci cel care greseste e el, daca te iubeste se va desp, daca nu, nu merita sa stai sa astepti. hai mai bine incheiem subiectul ca suntem ffff offtopic Offline #118 2008-05-10 22:08:33
intrebarea e alta: de ce el simte nevoia unei ALTE FEMEI? Offline #119 2008-05-10 22:14:13
Re: De ce ii iubiti?sunt barbati care chiar daca au totul acasa mai au nevoie si de altceva...asa de distractie.Sau poate nevasta este mai in varsta si cu griji pe cap si nu ii mai da atata atentie.... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#120 2008-05-10 22:15:10
Re: De ce ii iubiti?sau poate cealalta miroase a parfum de lux,si nevasta a cartofi prajiti Offline #121 2008-05-10 22:17:09
Re: De ce ii iubiti?★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #122 2008-05-10 22:28:27
Re: De ce ii iubiti?mmm eu il iubesc pt ca ma face sa ma simt cea mai importanta pers din viata lui...ma face sa ma simt mereu cea mai frumoasa si imi spune asta tot timpul!ma urmeaza in orice hotarare pe care o iau,il iubesc si pt ca e un om cu suflet mare,desi nu pare(pt ca vb mult si prost ...pt ca este darnic cu mine ...iar acum il iubesc mai mult decat oricand pt ca nu mai sunt problemele de la inceput si asta pt ca am inceput sa comunicam mai mult si ne-am cunoscut si permis mai multe,si sunt fericita ca acum in sfarsit ne putem bucura de relatia noastra fara nici un obstacol si sunt fericita ca ne-am apropiat mult mai mult iar relatia noastra nu se va destrama prea usor! Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #123 2008-05-10 22:37:11
Re: De ce ii iubiti?uneori si eu ma intreb de ce il iubesc....pt ca e asa cum e. expect the worst , hope for the best! Offline #124 2008-05-10 23:20:12
iubitul tau este castorit? Offline #126 2008-05-11 00:35:05
Re: De ce ii iubiti?nu stiu daca am raspuns la acest topic.. oricum... Offline #127 2008-05-11 00:44:55
Re: De ce ii iubiti?pt k e minunat pt k ma asculta mereu si cand n-am chef sa vb despre probl mele,ma trage de limba sa vada ce-i cu mine... si pentru k ma face sa ma simt number 1 in his life,si pt k ma tine in brate cand dorm,si pt k ma lasa sa dorm p pieptu lui desi ii e putin incomod,si pt k are grija de mine,si pt k are rabdare cu mine,si pt k pentru el conteaza multe lucruri care pt altii n-ar conta,pt k ma trezeste cu pupici,pt k tine minte ce am vorbit in somn , pt k rade cu mine si nu de mine,pt k imi canta la chitara pt k e asa dulce cand e incantat de o noua tema p chitara,pt k se puarta super frumos,pt k nu ii e jena sa-mi zica "puiu" sau "beibi" fata de prietenii lui,pt k face sacrificii pt mine,pt k ma face sa ma simt iubita si fericita si ocrotita si importanta in viata lui...si il ador Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-11 00:49:08) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #128 2008-05-11 09:49:55
ai dreptate.sunt persoane total diferite.poate k eram obisnuita cu o relatie in care aveam numai de suferit. ieri m-am intalnit cu exu din greseala si ma intrebam ce am vazut la el si cum de l-am putut iubi.acum mi se pare jalnic...pe langa el prietenul meu e perfect.mi-am dat seama ca il iubesc Offline #129 2008-05-11 11:24:14
Re: De ce ii iubiti?Il iubesc pentru tot ceea ce sunt alaturi de el... Fiindca este completarea mea,fiindca imi da acel feeling de ying si yang... Pentru ca pe el il vad ca pe tatal copiilor mei.. Langa el imi vad viitorul peste ani si ani...el este tot ce mi-as fi dorit de la un barbat si chiar mai mult... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #130 2008-05-11 11:55:50
Re: De ce ii iubiti?il iubesc nebuneste pt. ca este tot ce nu pot eu fi: rabadator, calm si calculat.Pentru ca ma asculta chiar si atunci cand ma repet a 10a oara, pentru ca ma lasa sa-i conduc masina si nu comenteaza nimic chiar si atunci cand o dau rau de tot in bara Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #131 2008-05-11 20:29:29
) nu..."ma simt ca sotia lui" adica ma simt ca fiind casatoriti.... ce intrebare Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #132 2008-05-11 20:53:42
Re: De ce ii iubiti?mmm....il iubesc pt ca ma iubeste, pt ca imi face pe plac, pt ca ma face sa ma simt in al 9-lea cer( mai ales in pat ) pt ca ma protejeaza, pt ca e pus pe glume, pt ca atunci cand ma strange in brate simt iubirea lui ..pt multe chestii..mai ales k el ma iubeste mai mult decat il iubesc yo p el,iar yo il iubesc din tot sufletul.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #133 2008-05-11 21:14:38Re: De ce ii iubiti?Il iubesc pentru ca stie sa imi asculte toate nebuniile si ideile mele trasnite, pentru ca e destept, pentru ca ma ajuta daca am nevoie de el si daca bineinteles poate, pentru ca ma simte imediat cand am ceva pe suflet chiar si prin telefon...pentru ca e mereu sincer cu mine, pentru fatza dulce pe care o are dimineatza cand ma pupa si imi spune "Neatza iubita meaaaaa" , pentru cum ma tine in brate noaptea, pentru ca imi place sa ma culcusesc la pieptul lui si ma simt in singuranta, pentru ca e puternic, pentru ca imi face absolut toate poftele, pentru ca sunt prioritatea nr 1 pentru el, pentru ca desi sunt grasa lui i se pare ca sunt Angelina Jolie , pentru ca ma "maraie" cand ma imbrac mai sexi...si pentru ca exista si ma suporta asa cum sunt Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|