homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ii iubiti?-7

#115 2008-05-10 21:54:11

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: De ce ii iubiti?

eram offtopic, cred ca s-a si incheiat discutia..

Ultima oara a fost editat de leeah (2008-05-10 21:54:29)

#116 2008-05-10 21:55:39

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

MIRELY a scris:

se pare ca problema mea ....este destul de delicata pentru unele persoane .......concluzia e ca cei ca mine nu pot fi fericiti si ca in viata trebue sa/si creezi o eticheta pentru a fi in rand cu lumea si sa traieasca fara iubire pana la adanci batraneti....

:f?rv?nad: nu prea am inteles ce vrei sa spui prin 'sa traiasca fara iubire pana la adanci batraneti'
oricum din moment ce barbatul pe care il iubesti este al altei femei tu clar esti in plus!gaseste-ti si tu unul liber ca sunt gramada.Pune-te si tu in locul sotiei lui...cum te-ai simti tu sa stai sa ai grija de copii,sa ii speli,sa ii gatesti,sa il astepti acasa,iar el sa fie cu alta?ti-ar conveni?ma indoiesc....dar ai grija ca roata se intoarce si asta vei primi si tu cand vei fi sotie.Sa vedem atunci daca vei putea sa intelegi ca sotul tau se vede cu alta si sa consideri ca aia nu este vinovata.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#117 2008-05-10 21:59:15

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

MIRELY a scris:

se pare ca problema mea ....este destul de delicata pentru unele persoane .......concluzia e ca cei ca mine nu pot fi fericiti si ca in viata trebue sa/si creezi o eticheta pentru a fi in rand cu lumea si sa traieasca fara iubire pana la adanci batraneti....

nu toti pun etichete. nu e panica. eu sincer nu m-am bagat peste relatia nimanui niciodata, dar cand unul dintre prietenii mei m-a inselat, am considerat ca el a fost de vina, nu persoana cu care m-a inselat. e vorba aici de angajamentele pe care cineva si le face, iar tu nu ai niciun angajament, deci cel care greseste e el, daca te iubeste se va desp, daca nu, nu merita sa stai sa astepti. hai mai bine incheiem subiectul ca suntem ffff offtopic

#118 2008-05-10 22:08:33

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Andra123 a scris:

MIRELY a scris:

:f?rv?nad: nu prea am inteles ce vrei sa spui prin 'sa traiasca fara iubire pana la adanci batraneti'
oricum din moment ce barbatul pe care il iubesti este al altei femei tu clar esti in plus!gaseste-ti si tu unul liber ca sunt gramada.Pune-te si tu in locul sotiei lui...cum te-ai simti tu sa stai sa ai grija de copii,sa ii speli,sa ii gatesti,sa il astepti acasa,iar el sa fie cu alta?ti-ar conveni?ma indoiesc....dar ai grija ca roata se intoarce si asta vei primi si tu cand vei fi sotie.Sa vedem atunci daca vei putea sa intelegi ca sotul tau se vede cu alta si sa consideri ca aia nu este vinovata.

intrebarea e alta: de ce el simte nevoia unei ALTE FEMEI?

#119 2008-05-10 22:14:13

fallen_angel
Insomniac member

sunt barbati care chiar daca au totul acasa mai au nevoie si de altceva...asa de distractie.Sau poate nevasta este mai in varsta si cu griji pe cap si nu ii mai da atata atentie....

Publicitate

loading...

#120 2008-05-10 22:15:10

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

sau poate cealalta miroase a parfum de lux,si nevasta a cartofi prajiti rotfl

#121 2008-05-10 22:17:09

fallen_angel
Insomniac member

rotfl

#122 2008-05-10 22:28:27

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

mmm eu il iubesc pt ca ma face sa ma simt cea mai importanta pers din viata lui...ma face sa ma simt mereu cea mai frumoasa si imi spune asta tot timpul!ma urmeaza in orice hotarare pe care o iau,il iubesc si pt ca e un om cu suflet mare,desi nu pare(pt ca vb mult si prost rotfl...pt ca este darnic cu mine tongue...iar acum il iubesc mai mult decat oricand pt ca nu mai sunt problemele de la inceput si asta pt ca am inceput sa comunicam mai mult si ne-am cunoscut si permis mai multe,si sunt fericita ca acum in sfarsit ne putem bucura de relatia noastra fara nici un obstacol si sunt fericita ca ne-am apropiat mult mai mult iar relatia noastra nu se va destrama prea usor! tongue
Ador noptile langa el,cand ma trezesc in bratele lui si luam micul dejun impreuna big_smile ma simt ca sotia lui rodnar imi place cand luam impreuna o decizie si apreciez ca imi cere parerea in cam tot ce face!am o relatie pe care asa mi-am imaginat-o de mica si sunt fericita alaturi de el!

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#123 2008-05-10 22:37:11

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

uneori si eu ma intreb de ce il iubesc....pt ca e asa cum e.

expect the worst , hope for the best!

#124 2008-05-10 23:20:12

MIRELY
New member
Inregistrat: 2008-05-10

barbara_mori a scris:

mmm eu il iubesc pt ca ma face sa ma simt cea mai importanta pers din viata lui...ma face sa ma simt mereu cea mai frumoasa si imi spune asta tot timpul!ma urmeaza in orice hotarare pe care o iau,il iubesc si pt ca e un om cu suflet mare,desi nu pare(pt ca vb mult si prost rotfl...pt ca este darnic cu mine tongue...iar acum il iubesc mai mult decat oricand pt ca nu mai sunt problemele de la inceput si asta pt ca am inceput sa comunicam mai mult si ne-am cunoscut si permis mai multe,si sunt fericita ca acum in sfarsit ne putem bucura de relatia noastra fara nici un obstacol si sunt fericita ca ne-am apropiat mult mai mult iar relatia noastra nu se va destrama prea usor! tongue
Ador noptile langa el,cand ma trezesc in bratele lui si luam micul dejun impreuna big_smile ma simt ca sotia lui rodnar imi place cand luam impreuna o decizie si apreciez ca imi cere parerea in cam tot ce face!am o relatie pe care asa mi-am imaginat-o de mica si sunt fericita alaturi de el!

iubitul tau este castorit?

#125 2008-05-10 23:22:01

skumpi
Vizitator

iti raspund eu..nu , nu e casatorit smile

#126 2008-05-11 00:35:05

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

nu stiu daca am raspuns la acest topic.. oricum...
Il iubesc pt ca e altfel.. face parte din acel mic procent de baieti buni si cuminti smile Asta m-a atras la el, dar ceea ce m-a facut sa-l iubesc este bunatatea lui, rabdarea, calmitatea, blandetzea, simplitatea, inteligentza si felul in care se comporta cu mine si cu oamenii din jurul lui, faptul ca are simtul umorului si ma face sa rad si ma iubeste si ma face fericita si implinita!
wow... that came out of me? smile Il iubesc...

#127 2008-05-11 00:44:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

pt k e minunat hjarta pt k ma asculta mereu si cand n-am chef sa vb despre probl mele,ma trage de limba sa vada ce-i cu mine... si pentru k ma face sa ma simt number 1 in his life,si pt k ma tine in brate cand dorm,si pt k ma lasa sa dorm p pieptu lui desi ii e putin incomod,si pt k are grija de mine,si pt k are rabdare cu mine,si pt k pentru el conteaza multe lucruri care pt altii n-ar conta,pt k ma trezeste cu pupici,pt k tine minte ce am vorbit in somn lol , pt k rade cu mine si nu de mine,pt k imi canta la chitara hjarta pt k e asa dulce cand e incantat de o noua tema p chitara,pt k se puarta super frumos,pt k nu ii e jena sa-mi zica "puiu" sau "beibi" fata de prietenii lui,pt k face sacrificii pt mine,pt k ma face sa ma simt iubita si fericita si ocrotita si importanta in viata lui...si il ador hjartahjartahjartahjarta
ah,si pt k imi face d mancare lol rusinik ar trebui sa-mi fie rodnar si mi-o si aduce in patutz hjarta
ah,si pt k mereu observa dak am ceva nou p mine,chestie ff rara la barbati big_smile nici pretenele mele nu observa mereu,dar el vede lol "uau,ce cercei is astia? bluza asta n-o stiu. ce blugi misto ai.." big_smile

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-11 00:49:08)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#128 2008-05-11 09:49:55

madlene69
New member
Inregistrat: 2008-05-08

MIRELY a scris:

madlene69 a scris:

problema mea nu e de ce il iubesc...eu ma intreb daca il iubesc! acum ceva timp am avut o relatie d aproape 2 ani.eram f inebunita dupa acel baiat si eram in stare de orice pt el. plangeam mereu cand ne certam si imi doream sa fiu mereu cu el..ajunsesem sa-l "divinizez":consideram ca nimeni nu este mai bun ca el. DAr nu era chiar asa. el ma insela mereu si satula de infidelitati am pus capat relatiei. Acum sunt cu alt baiat d 1 an 3 luni insa sunt total diferita in aceasta relatie. nu plang daca ma cert cu el si uneori simt k vreau altceva, k ma plictiseste...ma gandesc la cum reactionam cu exu si cum reactionez acum si imi dau seama k sunt total diferita. sunt momente in care as vrea sa fiu mereu cu priet meu dar uneori as vrea sa plec la 1000 km distanta d el. plus k inainte eram foarte geloasa iar acum sunt geloasa rar.oare il iubesc?

Este o altfel de persoana si o alta relatie ,si cred ca nu e genul .Poate nu aveti prea multe in comun

ai dreptate.sunt persoane total diferite.poate k eram obisnuita cu o relatie in care aveam numai de suferit. ieri m-am intalnit cu exu din greseala si ma intrebam ce am vazut la el si cum de l-am putut iubi.acum mi se pare jalnic...pe langa el prietenul meu e perfect.mi-am dat seama ca il iubesc

#129 2008-05-11 11:24:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Il iubesc pentru tot ceea ce sunt alaturi de el... Fiindca este completarea mea,fiindca imi da acel feeling de ying si yang... Pentru ca pe el il vad ca pe tatal copiilor mei.. Langa el imi vad viitorul peste ani si ani...el este tot ce mi-as fi dorit de la un barbat si chiar mai mult...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#130 2008-05-11 11:55:50

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

il iubesc nebuneste pt. ca este tot ce nu pot eu fi: rabadator, calm si calculat.Pentru ca ma asculta chiar si atunci cand ma repet a 10a oara, pentru ca ma lasa sa-i conduc masina si nu comenteaza nimic chiar si atunci cand o dau rau de tot in bara rotfl
Pt. ca oricat de multa cafea as fi baut, in 2 secunde la pieptul lui si ghemuita in bratele lui imense adorm... pt. ca in timpul noptii cand dormim ma cauta si ma ia in brate si de fiecare ma saruta pe gatutz...
Pentru ca ma tempereaza si ma completeaza.....

De asta. big_smile

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#131 2008-05-11 20:29:29

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

MIRELY a scris:

barbara_mori a scris:

iubitul tau este castorit?

rotfl2) nu..."ma simt ca sotia lui" adica ma simt ca fiind casatoriti....rotfl2 ce intrebare  rotfl2

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#132 2008-05-11 20:53:42

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mmm....il iubesc pt ca ma iubeste, pt ca imi face pe plac, pt ca ma face sa ma simt in al 9-lea cer( mai ales in pat patfierbinte ) pt ca ma protejeaza, pt ca e pus pe glume, pt ca atunci cand ma strange in brate simt iubirea lui ..pt multe chestii..mai ales k el ma iubeste mai mult decat il iubesc yo p el,iar yo il iubesc din tot sufletul....hjarta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#133 2008-05-11 21:14:38

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Il iubesc pentru ca stie sa imi asculte toate nebuniile si ideile mele trasnite, pentru ca e destept, pentru ca ma ajuta daca am nevoie de el si daca bineinteles poate, pentru ca ma simte imediat cand am ceva pe suflet chiar si prin telefon...pentru ca e mereu sincer cu mine, pentru fatza dulce pe care o are dimineatza cand ma pupa si imi spune "Neatza iubita meaaaaa" hjarta , pentru cum ma tine in brate noaptea, pentru ca imi place sa ma culcusesc la pieptul lui si ma simt in singuranta, pentru ca e puternic, pentru ca imi face absolut toate poftele, pentru ca sunt prioritatea nr 1 pentru el, pentru ca desi sunt grasa lui i se pare ca sunt Angelina Jolie lol, pentru ca ma "maraie" cand ma imbrac mai sexi...si pentru ca exista si ma suporta asa cum sunt

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.