|
Nu esti logat.
De ce ii iubiti?#1 2006-12-29 01:26:26
De ce ii iubiti?E un topic deschis despre cei pe care ii iubiti si majoritatea au pus pe lista si iubitii....dar de ce ati ajuns sa ii iubiti? Sau, mai bine zis, ce iubiti la ei? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #2 2006-12-29 01:29:53
Re: De ce ii iubiti?e greu de descris aceasta iubire dar s-ar putea rezuma la cateva cuvinte: Pt tot ceea ce face pt mine,pt ca ma iubeste sau mai bine zis pt simplu fapt ca exista si e langa mine Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #3 2006-12-29 01:32:57
Re: De ce ii iubiti?pfuuuu .... eu il ador ... iubesc serile cand adorm inainte lui si el sta si se mai uita un pic la mine si apoi adoarme ...sau cand el adoarme inaintea mea si stau si il mangai si imi vine sal pap tot cat ii de scump .... iubesc diminetile in care isi baga nasucu la mine la gat si il smt cum respira ... iubesc cum ma tine in brate .... iubesc faptu ca atunci cand e f nervos si eu ma prostesc si fac pe dracu in 4 ...zambeste .... iubesc mirosul lui , iubesc momentele cand ne spalam pe dinti impreuna ...si il pup si rad de el ca mai are un pic de pasta de dinti pe buze .... iubesc cand ma alinta ..cand face "misto" de mine ...cand zambeste chiar daca stie ca am gresit .... cand imi da bluza lui cand mi frig si cum ii scipesc ochii cand ma priveste ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2006-12-29 01:33:21
Re: De ce ii iubiti?Mda...pe cele generale ale tipului le-am omis...din astea deriva celelalte asa ca va rog sa considerati ca sunt scrise si la mine... Ultima oara a fost editat de Diana (2006-12-29 01:34:31) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #5 2006-12-29 01:34:35
Re: De ce ii iubiti?exact it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-29 01:37:11
Re: De ce ii iubiti?Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #7 2006-12-29 01:38:06
Re: De ce ii iubiti?deci dupa ce am scris toate astea ... nush ...am o senzatie ciudata ... is indragostita pana peste cap si imi vina sa deschid geamu la casa si sa zbier sa stie toata lumea acuma sa nu credeti ca am luato razna it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2006-12-29 01:41:11
Re: De ce ii iubiti?il iubesc pt ca......ma iubeste ...il iubesc.... off e greu de descris in cuv de ce.e un feeling si cu asta am spus tot. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-29 01:43:01) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2006-12-29 01:41:25
Re: De ce ii iubiti?Exact, dida...asta a si fost scopul topicului asta.... eu pana nu le-am insiruit aici nu le-am constientizat si, pe masura ce le scriam, simteam cum mi se umple sufletul de fericire si de iubire. De-asta am zis sa simtiti si voi asta...nu ca ar avea atata importanta ce iubiti la ei, pentru ca probabil cam toti iubim cam aceleasi chestii...ideea e sa realizam asta...am vrut sa simtiti si voi ce am simtit eu! Ultima oara a fost editat de Diana (2006-12-29 01:42:25) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-12-29 01:42:32
Re: De ce ii iubiti?scop atins las suna sai zic ...da mi mila de el ca doarme oricum stie ... macar adorm cu zambetul pe buze ms it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2006-12-29 01:43:18
Re: De ce ii iubiti?Eu o sa-i trimit un sms...nu ma pot abtine! Ma bucur ca te-am facut sa zambesti! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #12 2006-12-29 01:44:51
Re: De ce ii iubiti?off fetelor deja ma apuk plansuu k nu e acu langa mineeee ((((... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2006-12-29 01:45:36
Re: De ce ii iubiti?las ca maine la prima ora mergi sa l trezesti ... si sai dai pup de dimineata ...doar stii cand ii de scump asa somnorici cand se trezeste it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2006-12-29 01:48:03
Re: De ce ii iubiti?Daaa...si maine seara o sa dorm si eu cu el dupa un an....abia astept...si o sa-l vad dimineata...o sa ma trezesc in bratele lui....hm...de cand visam la asta! Acum ma bag la somnic ca altfel nu ma trezesc dimineata! Pooop! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #15 2006-12-29 01:49:09
Re: De ce ii iubiti?o sa ai somn usor aiai clar mai ales acuma dupa atatea povesti aici ...sa fi fericita si sa va iubiti la fel in continuare it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2006-12-29 01:50:15
Re: De ce ii iubiti?oricum voi dormi linistita cu zambetul pe buze k sunt mult mai fericita dupa cearta de azi, mi-a prins bine.abia astept ziua de maine. . dida,il trezesc maine cu un bip ..tare mult as vrea eu cu un pup.luni am dormit l el ce zupeeerr ,ma pupacea dimineata..am fct si love la 9 dim imi era un somn de nu mai puteam dar mi-a venit mie chefu(asta a cam fost offtopic) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2006-12-29 01:51:26
Re: De ce ii iubiti?fetele iubitul meu acusi se urca in tren sa vina spre mine,si vine de la 300 km,dupa ce am citit ce ati scris voi aici m am indragostit dinnnou de el...si am sa i trimit un mesaj de dragoste...aveti vreo idee? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #18 2006-12-29 01:54:43
Re: De ce ii iubiti?blue stiu cum e dimineata cand te trezesti langa el ...ai prelungi diminetile alea .... asa sa tot fie las ca vor mai fi ocazii ... da macar pui ceasu sa sune mai rpd si te duci la el la usa cu micu dejun ... un pahar de lapte si un corn acuma am si e idei traznite ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2006-12-29 01:54:48
Re: De ce ii iubiti?iti zik eu c poti sa-i scrii..nu tre cva pompos...asta a fost unu dintre msj adresate mie din partea lui babi,"te iubesc te iubec te iubesc...." sau simplu "te iubesc" Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|