|
Nu esti logat.
De ce ii iubiti?-2#20 2006-12-29 01:56:07
Re: De ce ii iubiti?oricum o sai faca placere ca e din partea ta pfuu dragostea asta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2006-12-29 01:57:23
Re: De ce ii iubiti?dida,dar noi ne-am culcat si tarziu k a trebuit sa..stiti voi ce :">... si dimineata la fel ,cand am ajuns acsik am dormiiitt si apoi...stupizaaaa..imi venise . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #22 2006-12-29 01:58:27
Re: De ce ii iubiti?macar bine ca ati apucat sa aveti o noapte faina ...si o dimineata la fel it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #23 2006-12-29 02:01:22
Re: De ce ii iubiti?.. dap..si de data asta nu a my trebuit s ne grabim...mai vreeeaauu asa o noaptee uff,....din pakte nu se poate prea des....in fiecare dimineata cand se trezeste mister "jonesy" este treaz,de data asta am avut norok )) k am fist langa el Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-29 02:01:53) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #24 2006-12-29 02:05:02
Re: De ce ii iubiti?mister "jonesy" ce tare si la noi deobicei cand dormim impreuna dimineata ... :"> ... lui ii place tare mult...eu nu zic ca numi place da de multe ori as mai dormi un pic da mi drag si asa somnoros un pic la mine mai pleaca mama in cate un weekend ca are tot felu de specializari si cursuri si treburi deastea si mai ramane la mine asa de mult imi place sa ma trezesc cu el it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#25 2006-12-29 02:08:09
Re: De ce ii iubiti?dap asa il alintam noi pe "el" -jonesy- si pe "ea"-caesy-. yo sunt acum singura acas ca ai mei sunt la serv,i-as fi zis s vina s doarma la me sau eu la el dar ei vin dim pe l 6 si nah...ce bine de tine.. norokoaso te invidiez Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #26 2006-12-29 02:10:05
Re: De ce ii iubiti?da nici la mine asta nu se intampla prea des ...da si cand ii asa ii binevenit un weekend deasta asa stam mult impreuna si il simt mult mai aproape ... pfuu cat ii ceasu... ma duc si eu la nani ca maine ma trezesc devreme ... sa aveti somn usor fetele : puuup it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #27 2006-12-29 10:37:38
Re: De ce ii iubiti?fetele .. e mai bine asa cu portia pt ca apreciati mai mult fiecare ocazie! O sa aveti timp dupa ce va maritati sa stati toata viata cu ei, sa va treziti in fiecare dimineatza langa ei pana o sa va saturati de fetzele lor! Acum asta e tot farmecu' ! Enjoy it! Offline #28 2006-12-29 10:56:42
Re: De ce ii iubiti?il iubesc pt ca este un baiat total deosebit, fata de restul baietilor cu care am fost eu, este sensibil, atent, f grijuliu cu mine, ma respecta, pot avea incredere deplina in el, ma pot baza oricand pe el etc... noi dormim impreuna doar cand plecam intr-o vacanta, concediu, adica cam o luna si ceva de zile pe an, dar asta nu proportionat ci odata intr-o perioada, in special vara si e atat de bine pt ca nu dormim f des si nu ne plictisim nici devreme. Noi facem lucrurile cu masura deocamdata din anumite circumstante si dupa mine este mai bine ca nu ne plictisim rpd si putem face mai incolo ce nu putem face acum. #29 2006-12-29 11:51:56
Re: De ce ii iubiti?Chiar ca ti se trezesc sentimentele citind si gandindu-te la motivele pt care iti iubesti perechea .Hmm...il iubesc pt ca ma iubeste..are imaginatie si imi face multe surprize...ma face sa ma simt speciala...nu si-ar dori sa arat altfel...ma face sa am incredere in mine..pt ca e asa adorabil cand se alinta...si ii vine sa ma manance cand ma alint ...pt ca regreta cu adevarat cand vede ca m-a suparat...pt ca ma tine in brate cand plang fara motiv...il iubesc Offline #30 2006-12-29 13:54:51
Re: De ce ii iubiti?Il iubesc pentru ca ma vede frumoasa chiar si atunci cind eu nu mai reusesc sa vad nimic frumos in mine, pentru ca nu ii e frica de intuneric, pentru ca ma face sa rid, pentru ca insista sa repare lucruri desi habar nu are, cu increderea naiva a unui adolescent care crede ca le stie pe toate, pentru ca povesteste incredibil de frumos, pentru ca explicata de el functionarea motorului in 4 timp e extrem de simpla si amuzanta in acelasi timp, pentru ca abilitatea lui de a visa e probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta, pentru ca face mari eforturi, fara succes, sa ascunda faptul ca e fragil si sensibil, pentru ca e linga mine atunci cind am nevoie, pentru ca e destept, tandru si puternic....il iubesc pentru ca il iubesc si nu pentru ca ma iubeste el pe mine pentru ca nu vreau sub nici o forma sa fac din dragostea mea un tirg Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2006-12-29 14:00:00
Re: De ce ii iubiti?frumos spus placerea nu se refuza ... Offline #32 2006-12-29 14:30:14
Re: De ce ii iubiti?Il iubesc pentru ca e el, pentru ca e dulce, pentru ca ma face sa ma simt iubita, pentru ca se poarta la fel de copilareste ca si mine,dar cand este cazul putem avea oricand si o discutie serioasa, il iubesc pentru ca ma face fericita... Pur si simplu IL IUBESC!!! If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #33 2006-12-29 14:53:07
Re: De ce ii iubiti?eu l-am iubit pt k din prima secunda knd ne-am intalnit (p strand|) m-a "salvat" de niste tipi insistenti care nu vroiau sa ma lase in pace....asa k m-am dus la el si i-am zis "ia-ma in brate"...si asa a facut...si dupa 2 zile am plekt impreuna undeva langa bucuresti unde imi place sa merg vara, este locul meu preferat pt k practic sunt aksa, dar in acelasi tp sunt departe d "aksa" d aglomeratia din bucuresti...acolo ne-am cunoscut si d atunci il iubesc pt tot ce e, c face, c zice...iubesc faptu k nu a incercat sa para ceea ce nu e, iubesc momentele in care se rusineaza si e k un copil mic, iubesc modul in care vine si imi povesteste ceva atat de entuziasmat inkt nu mai are suflare, iubesc faptul k nu doarme fara mine, iubesc tot la el...si mai ales iubesc prima clipa knd ne-am vazut si m-a luat in brate desi nu stia cine sunt....dar s-a uitat la mine si de atunci am petrecut fiecare zi impreuna...si a trecut un an jumatate d atunci...il iubesc knd vine si imi zice k ma iubeste si k niciodata nu o sa ne despartim...iubesc faptul k nu putem sta despartiti.... Offline #34 2006-12-29 16:00:15
Re: De ce ii iubiti?doctoressa ... trebuia sa te faci poet, ca e fff frumos ce ai scris "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #35 2006-12-29 16:16:27
Re: De ce ii iubiti?ramona, multumesc...doar ca mi se trage de acolo ca citesc foarte mult...nu am talent literar, citind insa ce scriu altii mai destepti si mai talentati ca mine reusesc sa imi pun si eu ideile in cuvinte asa fel incit sa sune cit de cit coerent Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2006-12-29 23:14:19
Re: De ce ii iubiti?il iubesc pentru ceea ce este si pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu el si cand ma gandesc la el (tot timpu) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2006-12-30 12:04:17
Re: De ce ii iubiti?Intr-un film vazut aseara se zicea ca 'trebuie sa ai grija ce faci pe pamantu asta, pe unde si pe cine calci in picioare, pt ca sunt o gramada de ingeri in jurul tau'. Si atunci m-am uitat la El, care dormea langa mine, si l-am simtit ca e cel mai important inger din viata mea... De 4 ani de cand il cunosc si de cand visez la el zilnic... De 10 luni de cand construim o relatie si ne iubim... De 8 luni de cand locuim impreuna si avem o viata complet noua si numai a noastra... Offline #38 2006-12-30 13:19:53
Re: De ce ii iubiti?alexandra.da eu n-am norocul tau in legatura cu parinti ei,ai mei ne inteleg si ne sustin,dar impotriva acestor probleme ne iubim enorm de mult,parca e totul pt mine,as face orice pt ea,de fapt toate sacrificile le fac pt noi,deoarece amandoi trebuie sa fim in egala masura fericiti Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|