homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ii iubiti?-3

#39 2006-12-30 13:22:35

alexandra.da
New member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-11-09

Re: De ce ii iubiti?

sa dea domnu' sa fie asa! macar sa ne bucuram de ce avem, daca reusim asta suntem fff norocosi:) uneori insa parca uitam si ne innecam in cotidianu asta care ne papa zilele:( tre sa invatam sa calcam apa in viata asta:))))

#40 2006-12-30 13:25:10

tipu21
Full member
Inregistrat: 2006-11-24

ma bucur ca mai exista oameni optimisti ca tine,eu unul am renuntat de mult la pesimism chiar daca uneori sunt cu un picior in groapa nu ma lasa,si de va fi sa cad cui amandoua ma ajut de cap sa de rationament se gasesc o scarita cat de mica

Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali.

#41 2006-12-30 13:28:26

alexandra.da
New member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-11-09

asa si trebuie. daca nici macar noi credem ca poate fi bine kiar ca nu va fi ever...

cu optimism plec la masa, acuma! un stomac gol gandest prost:)))

iubiti-va mult si sarutati-va la greu sub vasc maine noapte!wink
LA MULTI ANI!!!!

#42 2006-12-30 13:30:36

tipu21
Full member
Inregistrat: 2006-11-24

pofta buna ms:)

Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali.

#43 2007-01-08 02:46:17

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

eu il iubesc pentru ca ma face in fiecare zii fericita,il iubesc pentru ca imi vorbeste 4 ore fara oprire despre Faust:P..il iubesc pentru ca rade de mine,il iubesc pentru ca imi zice ca eu sunt cea mai urata fata din lume..big_smile..il iubesc pentru ca ma trezeste la 4 noaptea sa imi zica ca totusi s-a razgandit,si si-a dat seama ca eu sunt cea mai frumoasa..tongue..il iubesc pentru ca niciodata n-are bani pentru 2 sucuri intregi,il iubesc pentru ca m-a invatat multe lucruri,pentru ca e simplu,ii place Pink Floyd,mi-a zis passwordul de la mess:P..,il iubesc pentru ca acum imi scrie mesaje,si imediat..la 7 mergem la o cafea,inainte de sc..tongue..il iubesc cand vorbim pe telefon toata noaptea..(avem 4 cartele cosmote..big_smile..1200 de minute:P..)..,pentru ca intotdeauna are geva mai inteligent de zis decat mine,pentru ca niciodata nu vrea sa sufar..smile..dar..pur si simplu eu il iubesc mult mult..smile..si si el pe mine:P

Publicitate

loading...

#44 2007-01-08 10:57:47

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu l-am iubit din prima clipa cand l-am vazut,acum 1an si 6 luni,si suntem impreuna de 1an si 5 luni. il iubesc pt ceea ce este,pt sufletul lui,pt ca ma respecta si stie cand si cum sa-mi spuna ca ma iubeste. e cel mai sensibil baiat pe care l-am cunoscut,e dragostea mea si fiecare zi petrecuta cu el(stam impreuna,suntem studenti,eu anul 2-medicina,el anul 4-geodezie si cadastru) e o incantare. il iubesc pt ca,desi dimineata sunt somnoroasa si nu arat cum ar trebui el imi spune ca sunt frumoasa. stie sa-mi aline supararile,sa ma ajute cand e nevoie.desi nu suntem plini de bani,vb aia,suntem studenti,nu l-as da pt nici un altul,care sa aiba masina , bani,si sa fie poate mai frumos. impartim totul,de la lingura,la un pahar cu suc,fara reprosuri ca el poate are mai mult si eu nu. e asa cum e,cu bune si cu rele,dar daca noi ne iubim si ne intelegem,at e ok.

#45 2007-01-09 15:15:52

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

cu toate ca nu am apucat sa stam prea mult timp impreuna si sa ne cunoastem mult mai bine,il iubesc pt ca a avut si are rabdare in continuare cu mine,pt ca mi-a aratat ca exista cu adevarat iubire si ca merita sa crezi in ea,il iubesc pt ca este atent cu mine si imi face toate mofturile,il iubesc si cand plange la tel. spunandu-mi ca "sunt singura pers. de care-l intereseaza si ca ma iubeste mult de tot",il iubesc si ii multumesc ca exista in viatza mea...smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#46 2007-01-09 15:28:24

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

il iubesc pentru ca are rabdare cu mine,  pentru ca`mi suporta toate mofturile, pentru ca e amuzant si ma face sa rad,pentru ca mereu imi aduce zambetul pe buze, pentru ca ma respecta, pentru ca e alaturi de mine in tot ce interprind,pentru ca est sensibil si are o inima mare

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#47 2007-01-09 20:21:19

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

il iubesc pt tot ceea ce e,pt tot ce face,pt ca m a facut sa am incredere in mine,il iubesc pt ca este el

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#48 2007-01-09 23:18:30

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

De ce il iubesc.. cred ca e o intrebare la care nu mi-ar ajunge tot spatiul sa raspund.. de cand a aparut in viata mea.. e motivul meu de a trai.. il iubesc pt ceea ce sunt atunci cand suntem impreuna.. il iubesc pentru modul in care se poarta cu mine.. il iubesc pentru ca simt ca suntem suflete pereche.. ne completam unul pe altul. eu sunt o fire impulsiva..il iubesc pentru cum stie sa ma tempereze. Nu sunt tot timpul diplomata.. eu ce-am in cap am spus.. el ma calmeaza.. Stie sa ma faca sa rad atunci cand am nevoie.. stie sa ma incurajeze.. stie sa-mi dea incredere in mine cand simt ca nu mai pot.. Il iubesc pentru ca alaturi de el simt ca sunt eu.. simt ca traiesc! Il iubesc pentru ceea ce e el!

Daria Ioana - 06.08.2010

#49 2007-01-10 12:48:55

ewoll
Membru
Inregistrat: 2007-01-08

Il iubesc pentru ca este singurul care a reusit sa ma schimbe in bine... Il iubesc pentru felul in care se poarta cu mine, pentru ca imi este iubit si cel mai bun prieten... pentru ca se trezeste cu o jumatate de ora inainte dimineata ca sa vina langa mine si sa-mi spuna:ia-ma-n brateee... Il iubesc cand il vad cat de mofturos este cand se trezeste... Il iubesc pentru felul in care imi explica despre masini si calculatoare ( domenii in care sunt paralela big_smile )...pentru ca se pricepe la toate sau, cel putin, incearca...de cele mai multe ori ii si iese smile il iubesc atunci cand gateste. il iubesc pentru ca ma alinta in cel mai frumos mod posibil... Il iubesc pentru ca la noi nu exista subiecte tabu... il iubesc pentru ca avem atatea lucruri in comun...pentru ca este deschis, sincer si cu o personalitate extraordinara... pentru ca ma face sa rad... Il iubesc chiar si cand merge ca zapacitu' cu masina big_smile Motivele pentru care il iubesc sunt atat de multe... hjarta

#50 2007-01-18 20:58:56

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

e vremea sa-i raspund dianei, careia i-am promis demult de tot ca ii spun si eu de ce imi iubesc dudul (care uneori mai apare sub titulatura de "dudu rau")
il iubesc pentru ca e un tip super. pentru ca ma ia in brate si am acel sentiment pe care il ai cand ajungi acasa dupa o lunga perioada in care ai fost plecat/a. pentru ca ma simt protejata langa el. pentru ca se gandeste la mine, la binele meu, mai mult decat ma gandesc eu (si poate mai mult decat se gandeste la binele lui). pentru ca odata cand plangeam mi-a spus "nu mai plange, puiule, ca rupi inimioara-n mine" si din cand in cand ii mai scapa cate-o replica de genul asta, desi nu-l da romantismul afara din casa.
il iubesc pentru ca e al meu, e cinstit, corect, direct (desi uneori ar putea s-o dea pe dupa visin; ar fi chiar indicat). si mai ales il iubesc pentru ca mi-a vindecat o rana destul de adanca (era in mandrie mai mult) si m-a invatat sa-l iubesc. asa http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif de mult il iubesc.

Nobody home

#51 2007-01-19 21:46:30

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

De cand asteptam...tongue si asteptam pt ca voiam sa constientizezi tu toate chestiile astea! Si acum, cand esti happy, te-ai hotarat sa te gandesti la ele...puss

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#52 2007-01-20 10:09:54

ZZZZ123
Addicted member

acum sunt happy pentru ca el, domnul du-du, mi-a amintit toate astea.

Nobody home

#53 2007-01-20 10:17:02

Malynaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

ma bucur pt tine nashira ca pana la urma totul a iesit bine..Despre uby meu ce pot sa zic ..il iubesc mai mult ca viata mea si e tot ce am eu mai frumos si mai bun in viata,il iubesc pt ca are grija de mine..ca pt el reprezint totul si tot ce face..face pt a-mi fi mie bine.Il iubesc ca ma intelege,ca-mi este alaturi la greu(mai ales in ultimul timp),ca-mi arata ca ma iubeste si ma face sa ma simt iubita...un sentiment fffff placut.E sincer,poti avea incredere in el si te poti baza pe el pt ca e un om de cuvant,il iubesc pt ca e ambitios si vrea mai mult de la viata.Il iubesc tari tari mult .pusspusspuss

Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc

#54 2007-01-20 21:57:13

lory28
New member
Inregistrat: 2007-01-19

eu il iubesc pt k m a facut sa cred in iubire,mi a demns k pot iubi,mi a redat increderae in mn,mi a aratat kt d mult ma iubeste,pt k ma face cea mai fericita fiinta dp pamant,pt k il ador,pt k are un suflet mare,pt k e nebunatic,pt k nu i a fost frik sa mi spuna k ma iubeste ink d la inceput,pt k at knd dormim impreuna,s mai trezeste si ma pupa,ma priveste in timp c dorm(la fel si eu:D).pt k ma simt in siguranta in bratele lui,pt k e ttandru,dragastos,romantic,stie sa ma iubeask...IL IUBESC pt k at knd n trezim dimineata are o fata d copil frumos..pt k este un inger trimis d  Dumnezeu k sa mi fak viata mai frumoasa..T IUBESC PISULIK!

#55 2007-01-21 12:26:05

ZZZZ123
Addicted member

lory, cand vei posta pe celelalte subforumuri, sa renunti la prescurtarile astea. iei warn pt ele. la "discutii diverse" ne abatem putin de la reguli, dar doar aici.

Nobody home

#56 2007-01-27 21:51:16

mada19
New member
Inregistrat: 2007-01-12

il iubesc pentru ochisorii lui , pentru buzele lui pline de savoare, pentru felul cum ma ia in brate, pentru felul cum ma "papa" lol. il iubesc ca e el... fara influiente si aparante, imi place cum rade, cum vorbeste, cum se rasfata. il iubesc pt felul cum ma saruta pe frunte, pe nasuc...il iubesc pentru rabdarea si calmitatea lui... iubesc tot ce inseamna el!

love is everywhere

#57 2007-01-27 22:00:25

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

il iubesc pt k ma iubeste asa cum sunt,pentru ca a avut rabdare cu mine si ma invatat tot ce stia el mai bine,pentru ca nu ma lasat singura in momente grele si nu a fugit de necazuri,pentru ca a acceptat ca ai mei nu ma lasau sa ies des in oras si la discoteca.il iubesc pentru ca ma considera si sora si mama si iubita si tot.il iubesc pentru ca e al meu.pt ca are grija de mine chair daca e departe.pt ca il iubesc pusspusspusspuss

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.