homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se marita cu omul nepotrivit....

#1 2012-08-18 19:48:56

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Se marita cu omul nepotrivit....

nu vreau sa intelegeti gresit,dar prietena mea cea mai buna se marita in octombrie.nu am nimic impotriva,doar ca nu a ales omul potrivit.el o vrea pe ea doar ca pe o manta de vreme vrea.nu o iubeste si nu o respecta,iese cu altele,ba chiar mai are o relatie cu inca o tipa in paralel.prietena mea este cu el doar de cateva luni (mai exact 8 luni) iar cu cealalta iese de vre-o sase luni si ea sta la unul din apartamentele lui.gen locuiesc impreuna.cand nu e cu una e cu alta si tot asa. B s-a afisat cu amandoua in tot acest timp in grupul nostru de prieteni.cand nu e una e alta si tot asa.pe mine ma deranjeaza situatia asta insa nu stiu cum sa ii spun ei.nu vreau sa inteleaga gresit...i-am atras atentia lui insa mi-a zis sec ca nu e treaba mea si sa nu ma bag,ca el face ce vrea,ca un act nu il leaga de nimic.Recent a plecat in Suedia cu cealalta in vacanta,iar prietenei mele i-a zis ca are o grava problema si ca trebuie sa plece.Unde si cand se intoarce nici macar nu i-a spus,i-a zis ca nu o suna si nici ea sa nu il sune ca nu sta dupa telefon.Ea a stat acasa si a plans,s-a consumat,nu stia ce s-a intamplat cu el,pe cand pe B il durea in.... si nici acolo...

Ne dorim si noi bebic

#2 2012-08-18 20:10:40

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Re: Se marita cu omul nepotrivit....

Oricat m-as stradui, nu pot sa pricep de ce prietena ta tine sa se marite cu el, in ciuda celor relatate.

In fond, asa e cum spune el, e viata lor, treaba lor, nu cred ca i-ai deschide ochii nici cu 98493 de explicatii.

#3 2012-08-18 20:16:21

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Ce situatie delicata...

Daca prietena ta e oarba de iubire dupa "B" si daca te duci la ea sa ii spui s-ar putea sa cazi la mijloc si sa rupi legatura de prietenie cu prietena ta pentru ca tind sa cred ca ea o sa il creada pe B.
Sa te faci ca nu iti pasa poate chiar e si mai rau..(Un prieten adevarat isi ajuta prietenul la nevoie).

Nu poti cumva sa ii "deschizi ochii"? De exemplu sti ca B e in oras cu cealalta si voi ca fetele iesiti la shoping si va "intanliti intamplator" cu B si amica lui.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#4 2012-08-18 20:25:26

Gizeh
Banat

ea spune ca il iubeste,ca e special,atent mereu cu ea,ii aduce flori etc.
intr-o seara stiam ca B. este in club cu respectiva.Il invitase pe prietenul meu cu el in club,asa ca stiam exact unde e.Am insistat ca prietena mea sa mearga cu mine in localul cu pricina...si surpriza.I-a vazut impreuna...ea s-a suparat,s-au certat,dar el i-a zis ca de fapt tipa aia e sora lui si i-a umplut capul cu tot felul de minciuni.ca sorsa nu ar fi de acord ca el sa aiba o relatie,ca la nunta nu va veni etc.... mai mult de atat nu m-a dus capu` sa fac si nici nu cred ca ma duce.daca i-as spune adevarul as iesi foarte sifonata.doar ca nu pot sa o las in situatia asta.n-as vrea sa afle adevarul si sa-mi spuna ca am stiut si ca am tacut.adica nu stiu cum sa o scot la capat...

Ne dorim si noi bebic

#5 2012-08-18 20:33:58

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Mda.

E simplu.Cunosc povestea.Nu ai ce sa faci.Pentru ca iubirea ei oarba nu poate sa o lase sa vada mai mult de atat si o sa accepte orice minciuna ii spune B. Ba chiar daca insisti prietena ta o sa te condamne pe tine.

Dragostea nu poate fi combatuta cu ratunea.
O sa isi dea ea seama mai tarziu in caz de B nu e suficient de destept incat sa isi acopere bine urmele si o sa dea de banuit.

E trist si dureros in acelasi timp sa vezi cum de prietenii tai isi bat joc altii . sad
P.S: Am avut si eu o intamplare asemanatoare cu o amica foarte buna.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

Publicitate

loading...

#6 2012-08-18 20:48:33

Gizeh
Banat

A mai incercat o prietena foarte buna de a noastra sa ii spuna.Si a reusit....Insa a iesit un scandal foarte mare.... Ma tot gandesc in sinea mea ca daca ii spun adevarul nu o sa ma creada,iar daca nu ii spun si afla iar nu e bine...Cum o dau cum n-o dau tot nu-i bine... i-am batut niste apropouri de genul sa nu se grabeasca,sa nu fie prea devreme,sa se mai cunoasca,sa nu regrete pasul asta mai tarziu,doar ca mi-a dat peste nas cu ideile lui pe care i le-a bagat adanc in creier...

Ne dorim si noi bebic

#7 2012-08-18 22:29:05

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Trista poveste. Totusi nu inteleg ce motiv are el sa vrea sa se insoare cu ea. Daca e evident ca nu o iubeste, nu o respecta, etc. nu inteleg de ce o vrea de sotie. Probabil e constient ca nu ar mai gasi pe alta care sa il iubeasca atat de mult incat sa refuze sa vada realitatea, ce e in fata ei, doar ca sa il poata iubii in continuare.
De ce nu ii trimiti un mail cu adresa de la topicul acesta? Sau copiezi toate raspunsurile de la topic si i le trimiti cu un mail anonim, din care sa nu reiasa ca a fost initiat de tine, si sa vada cu ocazia asta ca prietenii tin la ea si vor sa o faca atenta la ce se intampla de fapt.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2012-08-19 00:14:11

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

De ce nu faci cumva sa gasesti niste fotografii de cuplu de-ale lui si ale celeilalte? Sigur exista. Sau cand ies undeva, sigur au momente cand se saruta... trebuie doar sa imortalizeze cineva momentul. Nu cred ca daca prietena ta s-ar vedea cu pozele in fata ar mai fi in stare sa creada ca aia e sora-sa. Si in plus... ce dracu... e de 8 luni cu el si asa, din senin, ii apare lui o sora?! Serios acum, nu zic ca ea e proasta... dar naiva sigur e. Nu e orb mai mare decat cel ce nu vrea sa vada.

#9 2012-08-19 01:04:50

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

^"Nu e orb mai mare decat cel ce nu vrea sa vada" - si cu asta ai spus totul.

e clar ca prietena ta sta in situatia asta pt ca vrea, pt ca se complace. e imposibil sa  nu stie ce se intampla, sa nu banuiasca, sa nu aibe suspiciuni. Doar ca, sunt oameni care prefera sa traiasca asa, doar pt ca X are 5 calitati care pt ea conteaza in ciuda acestor lucruri care se intampla.

Zici ca a stat in casa si a plans pt ca el a plecat nu stiu unde cu alta... Pe bune, stai in casa si plangi dupa unu, care ti-a zis "plec nu ma suna" si apoi cand se intoarce sari de gatul lui. Ea nu vrea sa vada mai in stanga si mai in dreapta de ochelarii ei de cal (sa nu intelegi ca o jignesc pe ea, nu zic la propriu, ci ma refer fix la ochelarii aia cum ai calutii, ca sa nu vada in stanga si in dreapta) ca asa pare ca are si ea o pereche acum.. (ba chiar cu aparatoare sus si jos).

Ideea e ca nu ai ce sa faci. Pt ca ea asa vrea sa isi traiasca viata. Ca daca n ar vrea asa si ar fi o persoana pt care inselatul sa zicem ar fi ceva important si peste care nu ar trece... i-ar purica aluia telefonul si messengerul, nu ar crede ca a aparut o sora din senin. Si daca ea asa vrea s fie? daca aia e povestea pe care vrea ea sa o vada si sa creada, de ce vrei sa ii "strici" tu lumea ei in care e bine pt ea, cel putin pt moment.. normal ca o sa zici fix ce ai scris si in mesajul de mai sus.. dar aia este ce nu poti tu sa accepti, ea este diferita.

am asistat o data la o cearta intre 2 prietene, mi-erau amandoua prietene. Una era maritata, barba-su umbla mai ceva ca postasu.. stia toata lumea, numai ea nu (asa se parea). Bun, si prietena asta a ei, intr o zi nu a mai rezistat si le-a zis la amandoi (Cei doi casatoriti) dupa o discutie gen "Georgele daca nu i zici tu ii zic eu" etc..., ii zice care-i faza. Astuia ii pica fata, aia incepe sa planga, in fine... Cum s-a terminat? El a bagat divort de nevasta sa pt ca nevasta sa a aflat (El spera/credea ca nu o sa afle niciodata) si aia i-a sarit in cap prietenei zicandu-i: da tu chiar crezi ca eu nu stiam asta? dar eu nu am avut nimic impotriva niciodata, mie nu mi-a lipsit nimic in casa, copiilor nimic, nu am vrut sa renunt la sotul meu si la casa mea si la familia mea pt niste aventuri de o seara doua ca sa se simta el barbat, atata vreme cat tot la mine venea acasa.

Si uite asa, ea i-a reporsat prietenei ca i-a stricat viata perfecta. Ciudat este faptul ca, inainte, maritata fiind, era mereu frumoasa, radea, era o femeie despre care ziceai ca e fericita... Dupa divort, saraca de ea ... ti-e mila daca o vezi pe strada... pt ca ea asa traia bine, asa era viata pe care ea si-a ales=o sa o duca.. si Da, sigur, tu sau tu sau tu sau tu, cine cititi asta o sa ziceti "cum frate, eu niciodata n as putea, lasa mai bine ca s-a intamplat asa si a scapat de el".. Dar nu este asa.. Fiecare dintre noi traieste cumva, sunt lucruri pe care le putem accepta si lucruri pe care nu le putem accepta, dar asta ne priveste pe noi si pe viata noastra.. Si nu inseamna ca daca noi vedem un lucru groaznic pe care il traieste cineva asa si e.

Stiu o tipa pe care o bate barba su. Si mereu ma gandeam, cum mai sta langa el ? raspunsul: pt ca barba-su dupa fiecare cafteala ii cumpara bijuterii. Si ea, asa intelege ca el o iubeste si ca ii pare rau.. Si il iarta de fiecare data si este o femeie fericita. Daca 90% din oameni n ar accepta asta si ar considera asta un cosmar, nu inseamna ca pt cei 10% asta e asa groaznic.

Poate pt prietena ta e important a nu o bata, indiferent cu cate femeie are relatii stabile sau instabile, poate pt ea e important sa ii aduca flori, si etc... Viata ei e viata ei..

IAr tu, daa vrei sa ai constiinta impacata draga Giz puss , poti sa o intrebi: draga mea, ipotetic vorbind, daca eu as afla ca sotul tau, Georgica, te inseala, ai prefera sa ti spun sau nu ? Asta ca sa te linistesti. Ca daca iti zice ca da, atunci ii spui (sa fii pregatita si cu ceva dovezi - poze, nr tipei respective sau ceva de genu), daca ea iti zice ca nu, o lasi in pace. Are ea motivele ei pt care crede asta.

Si eu mi am intrebat majoritatea prietenlor mele ce sa fac cum ar fii mai bine pt ele daca eu as sti ca sotul le inseala , si raspunsul majoritar a fost Nu, cu explicatia ca "imposbiil sa nu mi dau seama ca ma inseala . adica e asa de evident ca au observat altii din exterior si eu sa nu vad. Inseamna ca eu stiu, dar am motivele mele proprii si personale pt care nu vreau sa arat ca stiu asta."

Si asa, daca zice nu, inseamna ca asa e mai bine pt ea.. Inseamna ca poate ca nu e pregatita sa afle asta. Poate ar fi prea dureros de suportat o realitate de asta, si atunci, psihicul ei se protejeaza si deocamdata traieste in negare...

Eu nu stiu cum este prietena ta, nu zic ca asa e ea, dar, uneori putem face mai mult rau decat bine, dorind sa facem bine.

Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-08-19 01:32:50)

#10 2012-08-19 09:20:30

Gizeh
Banat

cata.cata la varianta ca ea si-a ales viata asta nu m-am gandit.incercand sa o intrebe A. al meu daca ar stii ca B. sau oricare altul ar umbla si cu alta,daca vrea sa afle i-a zis ca lumea e invidioasa pe ea ca si-a gasit un baiat cu o stare materiala buna,grijului si atent,iar pentru ca el pleaca cu zilele si nu-i spune unde e,e plecat sa aduca bani,ca munceste pt viitoarea familie...concluzia ei este ca ea are relatia perfecta cu baiatul perfect...
nu vreau sa ma bag sa o ranesc,as vrea doar sa stie adevarul si normal ea alege ce e mai bine pt ea....

Ne dorim si noi bebic

#11 2012-08-19 11:41:31

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

grea situatie dar daca tu spui ca ai dus`o in club si l`a vazut cu alta si el a reusit s`o impace atunci e clar smile ... tu i`ai aratat adevarul ea nu vrea sa`l accepte ... eu zic ca tu ti`ai facut datoria de prietena apropiata si acum e timpul s`o lasi pe ea sa`si deschida mai tarziu ochii (desigur ca o sa sufera cand o sa afle ... dar uneori suferinta e buna .. desi pare cinic) ... dar eu nu inteleg de ce vrea sa`l ia de sot daca se comporta altfel ... dar poate e cum ai spus si tu , baiatul are o situatie materiala buna si nu vrea sa se desparta de el ... cine stie ce e in capul ei.Bafta.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-19 11:41:51)

#12 2012-08-19 12:14:09

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Eu nu vreau sa par mercantila etc dar mi se pare simplu, I kinda agree with Acidulass there.  Daca gagiu are bani si-i ofera o situatie comoda d.p.v. financiar e destul de usor de inteles, mai ales daca fata e si foarte draguta si tot timpul aranjata. La urma urmelor, nu exista femei urate, numai femei care nu au destul timp sau bani sa se ingrijeasca. Poate tipul are foarte multi bani si e generos cu toate  prietenele lui. Comoditatea e boala secolului, cred ca si multi baieti in vremurile noastre prefera o relatie comoda si ok  financiar pentru tabieturile lor, pentru ca asa-i in tenis.
E usor de gandit la tot felul de chestii spirituale gen mama ce smecher sunt eu, tot universul ma ajuta pe mine pentru ca am foarte multe skills sau probabil sunt Fat Frumos din lacrima, atunci cand ai cascaval in buzunar.Un fel de analogie mai naiva asa ar fi ca poti sa treci linistit prin mijlocul unei haite de caini sau prin tiganie daca ai destul de multe bomboane in buzunar.
Alta explicatie ar fi... poate e mica si indragostita rau de tot- recunosc ca am citit repede si nu am vazut varsta ei-,  gravida, sau nu-i place unde sta si vrea sa evadeze.

I love you. Remember. They cannot take it

#13 2012-08-19 14:28:49

Gizeh
Banat

la 25 de ani cred ca nu mai este asa de mica.si ea are o situatie destul de buna.doar ca s-a indragostit de cine nu trebuie,iar el fiind mai versat a reusit sa "ii spele creierul". ma gandesc ca el fiind genul bad boy si avand un stil de viata destul de incitant,asta o atrage.poate ca nu am procedat bine ca am mers cu ea la club ca sa il vada pe B. cu alta,dar m-am gandit ca e mai bine sa ii arat realitatea,sa vada cu ochii ei....insa a stiut sa-si spuna povestea atat de bine,incat a prostit-o pe fata ca aia era sorsa....

Ne dorim si noi bebic

#14 2012-08-19 14:31:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Repet, ei nu ii pune asta un semn de intrebare? E de 8 luni cu el si nu stia ca are o sora, really? Cat de proasta sa fie sa nu isi dea seama ca-si bate ala joc de ea in ultimul hal?

#15 2012-08-19 14:39:03

Gizeh
Banat

i-am spus si eu si A. si noi suntem cei invidiosi pe relatia ei perfecta..... i-a mai spus si Denisa (tipa cu care s-a certat)

Ne dorim si noi bebic

#16 2012-08-19 14:44:33

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

E clar ca pur si simplu ii place situatia asta chiar daca respectivul o inseala. Isi da si ea seama ca aia numai soru-sa nu a fost dar dintr-un motiv sau altul nu vrea sa plece din relatia aia.

#17 2012-08-19 14:50:25

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Adevarul pt ea este doar ce vede ea. Daca ea nici ipotetic nu accepta sa discute despre o situatie.. e clar ca pt ea asta e reaitatea pe care isi doreste sa o vada. Asta o face pe ea fericita.

#18 2012-08-19 17:42:11

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Se complace in situatia in care e...
vin cu un alt exemplu, o vecina de la bunici a fost casatorita, are 3 copii, fostul sot o batea in ultimul hal, a ajuns femeia la spital cu capul spart, mana rupta, cu 3 dinti scosi si a zis ca a cazut, apoi a divortat, a plecat de la el si acum ghiciti ce? lol e din nou la el, daca nu ii placea bataia nu se mai intorcea neutral
probabil ca asa e si tipa asta, stie ca viitorul sot o inseala, dar accepta asta, nu are un motiv anume pt. care o face, poate din obisnuinta. Oricat de mult ai iubi pe cineva, pey ori e al tau ori nu mai e. Greu de inteles de ce accepta...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#19 2012-08-19 18:00:29

Gizeh
Banat

incerc sa o inteleg dar chiar nu pot. probabil ca o atrage luxul si opulenta,o atrage el asa prin felul lui de a fi,gen bad boy,doar ca ea nu stie multe despre el si oricand poate ajunge in situatia in care sa-si dea singura pumni in cap...poate ca stie si face pe proasta,exact cum ati mai spus voi,insa as vrea macar sa inteleg de ce.tot am mai incercat sa discut cu ea,dar cand aduc subiectul in discutie se comporta mai ceva ca o drogata.

Ne dorim si noi bebic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.