|
Nu esti logat.
Parintii si...sexul-3#39 2012-08-30 15:57:23
Re: Parintii si...sexul
de ce le spunem? pai nu totate plecam de acasa si venim dimineata si nu spunem unde si cu cine ne ducem exemplu: ma duceam la un concert cu iubitul, si voiam sa dormim dupa la el ca sa nu mai dam banii pe taxi, ca sa mai satm impreuna, ca sa facem sex etc. asa ca logic, trebuia sa-i spun mamei ca ma duc acolo si dupa la el, si tot facand asa ceva din cand in cand (acu'pe bune, ziua nu aevam cum, din moment ce el era la munca si eu la scoala) normal ca se prindea si ea ce facem si cum e comunista si prosta pe deasupra facea scandal. daca te intrebau ai tai verde-n fata daca ai facut sex, minteai? asa ajungi sa le spui, sau le spui tu direct fara constrangeri, ca in cazul meu pentru ca aveam principii de cacat care o sa ma ucida sigur daca o mai tin asa acum intelegi? ai tai au accepatat tacit, fara aluzii, nu toata lumea reactioneaza asa delicat ca ai tai. Offline #40 2012-08-30 15:58:19
Ia sa nu le mai dam noi motive de comentat ) Offline #41 2012-08-30 18:37:15
Re: Parintii si...sexulpe mine mama m-a intrebat daca am orgasm:)) . si daca stau deasupra Offline #42 2012-08-30 19:12:33
Re: Parintii si...sexulJeannie, e draguta mama ta ca se preocupa si de aspectul asta! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #43 2012-08-30 20:03:50
Am zambit Offline Publicitateloading...
#44 2012-08-30 20:27:51
Re: Parintii si...sexulEu cred ca nu exista parinti carora sa le pice bine vestea ca "fetita" lor nu mai e virgina,insa ar trebui sa constientizeze ca si ei au fost tineri si ca sexul este si el un lucru absolut normal(ar trebui sa ai o problema ori psihica ori fizica sa nu ajungi si la etapa asta in viata).Pe mine ai mei nu m-au intrebat direct daca am facut sau nu sex,dar era de la sine inteles din moment ce aveam un iubit la care mai si ramaneam seara uneori.Nu erau incantati cand aflau ca raman la el,insa le-am explicat ca nu mai am 12 ani si ca este o situatie pe care trebuie sa o accepte,in timp s-au obisnuit cu ideea,mai fac figuri uneori dar zic ca ei si fac ca mine Offline #45 2012-08-30 21:07:32
Re: Parintii si...sexulinainte sa imi incep viata sexuala am vrut neaparat sa aflu si parerea parintilor, nu am intrebat direct, dar am dat asa cat de cat de inteles si mama mi-a spus asa "nici un baiat nu merita sa te pastrezi pentru el", iar cand i-am spus ca imi este putin frica(sarcina si altele), mi-a spus ca daca imi este frica nu o sa ma simt niciodata bine...asa ca sa nu imi fie frica de nimic atata timp cat am grija. Ultima oara a fost editat de maryahs (2012-08-30 21:09:40) iubesc si sunt iubita Offline #46 2012-08-30 21:10:50
Re: Parintii si...sexuleu n-am avut astfel de discutii cu maicamea sau cu taicamiu... mie doar bunicamea mi-a zis sa am grija sa fac sa nu vin cu burta la gura Ne dorim si noi Offline #47 2012-08-30 22:28:29
Cat mi-as dori sa am si eu asa parinti , dar din pacate nu le poti avea pe toate...asa ca o sa ma obisnuiesc cu ideea. Offline #48 2012-08-30 22:42:57
Re: Parintii si...sexulAli, pana la urma o sa se obisnuiasca si o sa le treaca. iubesc si sunt iubita Offline #50 2012-08-30 23:36:45
Re: Parintii si...sexulAli2401 : nu stiu daca ar trebui sa ii invinovatesti pe parintii tai . Fiecare iti doreste tot ce-i mai bun pentru propriul copil si sa fi mama sau tata de fata e mai greu Ultima oara a fost editat de Ioana17 (2012-08-30 23:38:41) Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #51 2012-08-30 23:44:40
Re: Parintii si...sexultoate fetele cand o fac prima data se gandesc la parinti..si a doua si a treia.. fiekre fata are in adancu ei o teama tot timpu mai ales daca si.a inceput viata sexuala la o varsta nu foarte avansata si mai ales daca are nsite parinti care nu accepta asa cv.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #52 2012-08-30 23:51:32
Re: Parintii si...sexulPai nimeni nu te obliga s-o faci la 14-15 ani . Daca o faci inseamna ca te simti cu adevarat pregatita si iti poti si asuma ceea ce ai facut nu ? Degeaba o faci si dupaia nu mai dormi noaptea de frica sa nu te duca mamica cu taticu la ginecolog si sa afle ca fiica lor cuminte nu mai e ,,cinstita" . Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #53 2012-08-31 11:38:08
Corect. Si legat de raspunsul tau anterior, nu ii invinovatesc, dar nici bine nu ma simt. Offline #54 2012-08-31 11:55:03
Re: Parintii si...sexulcea mai buna dezvirginare e cand te simti pregatita psihic..ca poti face fata oricarei situatii..dar vorba unei prietene..Prostul intai o croieste si apoi o gandeste.. Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #55 2012-08-31 13:46:02
Nimeni de aici nu a spus ca a regretat apoi. Nici eu. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, tot asa as face, doar ca nu le-as mai spune parintilor Offline #56 2012-08-31 14:35:06
Re: Parintii si...sexulEu am inceput la 14 si 8 luni. Atunci m-am simtit eu pregatita si nu a existat nici macar un moment in care sa regret decizia luata. I-am spus mamei imediat, pentru ca asa am fost educata... "indiferent ca faci ceva bine sau rau, e mai bine sa ne spui si sa ai un sprijin decat sa iti faci singura probleme", dupa cum au repetat ai mei ani de-a randul. Bineinteles ca a fost un soc, bineinteles ca i s-a parut putin dubios (ea stiind ca s-a maritat virgina), dar dupa 5 minute de lacrimat usor si emotii puternice, m-a luat in brate, mi-a spus ca e mandra de mine ca sunt responsabila si m-a intrebat cum a fost. Deci da, exista si mame care au suficienta incredere in copiii lor cat sa-si permita sa reactioneze asa. Tata, de care mi-era foarte frica din punctul asta de vedere, a aflat anul trecut cand pur si simplu m-a prins cu respectivul. S-a enervat pe moment, a tunat, a fulgerat, cateva zile mai tarziu imi spunea ca e un lucru normal, ca sunt tanara si ma distrez. Nu inteleg treaba asta cu "s-a dus onoarea familiei"... de parca tac-tu n-a f*tut-o decat pe maica-ta la viata lui, de parca el n-a stricat "onoarea" nimanui. Mor cand ii aud... la 20 de ani f*t tot ce prind, da' cand ii intrebi cum si-ar educa fata, te crucesti auzind raspunsurile. Nu mi se pare corect sa iti bagi jucaria unde vrei cand esti tanar si dup-aia sa faci pe lupul moralist; asa cum ti-ai permis tu, isi permit si altii. Si niciun barbat nu ajunge la 40-50 de ani sa fie sfant, deci mai mult ca sigur are si taica-tu povestile lui de cand era tanar. Offline #57 2012-08-31 14:41:36
Ce dragut, ma bucur pentru tine. Nu stiu cum a fost tata, dar mama stiu ca s-a maritat virgina. Tata e mai sever, dar pana acum el ma ''impingea'' sa ies cu baieti. Cand aveam vreo 12-13 ani el se ruga de mine sa ies, sa ma sarut cu baieti, doar sa nu mai stau la pc. Si acum cand am crescut, mereu ma intreba daca sunt cu cineva, despre el...si parea foarte incantat. Insa, dupa ce a aflat toate astea a actionat total diferit. Nu stiu ce sa cred. Ultima oara a fost editat de Ali2401 (2012-08-31 14:43:08) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|