homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si...sexul-4

#58 2012-09-01 12:28:19

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Re: Parintii si...sexul

Oare tatal tau ce-a crezut ,ca mergi ca fetitele alea de 10-11 ani de mana,va plimbati prin parc,te conduce acasa si iti da un pupic pe obraz? Hai sa fim seriosi . Ai o varsta si nu cred ca e condamnabil ce ai facut .. Cred ca se astepta la asta dar a fost socul prea mare sau mai stiu eu ce. smile Si mama mea s-a maritat cu tata fiind virgina , o respect pentru asta dar nu cred ca tatal meu a fost vreun sfant , de 25 de ani e cu mama dar in tineretile lui s-a distrat ca toti baietii.
Imi spunea mereu bunica o vorba : ca niciun barbat nu merita o virgina ,ca femeia sa se pastreze pentru el .
Deci noi ar trebui sa fim toate virgine cand ne casatorim dar ei pana la varsta aia sa umble din floare in floare nu ? lol Poate ca e frumos sa ai doar un partener sexual toata viata dar eu sunt de parere ca trebuie sa ai cu ce sa compari ,sa stii daca sunteti compatibili ,sa ai anumite experiente big_smile

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#59 2012-09-01 12:46:00

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Mi se pare de-a dreptul amuzant ca bunicile sunt total de acord ca nepotii sa faca sex, in timp ce parintii sar de cur in sus.

#60 2012-09-01 12:49:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

probabil pt ca daca se intampla "ceva", nu le afecteaza in mod direct; plus ca au avut mai mult timp sa tina pasu'

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#61 2012-09-01 12:53:53

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Sa nu intelgeti gresit . Nu ma impins de la spate si mi-a zis : du-te nepotico si fa sex cu cine apuci dar totusi a avut grija sa-mi spuna ca nu se merita pe atat de mult sa fii virgina iar barbatul tau sa fi fost sau in cel mai rau caz sa fie inca un fustangiu lol

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#62 2012-09-01 21:30:27

Ali2401
New member
Inregistrat: 2012-08-22

Ioana17 a scris:

Oare tatal tau ce-a crezut ,ca mergi ca fetitele alea de 10-11 ani de mana,va plimbati prin parc,te conduce acasa si iti da un pupic pe obraz? Hai sa fim seriosi . Ai o varsta si nu cred ca e condamnabil ce ai facut .. Cred ca se astepta la asta dar a fost socul prea mare sau mai stiu eu ce. smile Si mama mea s-a maritat cu tata fiind virgina , o respect pentru asta dar nu cred ca tatal meu a fost vreun sfant , de 25 de ani e cu mama dar in tineretile lui s-a distrat ca toti baietii.
Imi spunea mereu bunica o vorba : ca niciun barbat nu merita o virgina ,ca femeia sa se pastreze pentru el .
Deci noi ar trebui sa fim toate virgine cand ne casatorim dar ei pana la varsta aia sa umble din floare in floare nu ? lol Poate ca e frumos sa ai doar un partener sexual toata viata dar eu sunt de parere ca trebuie sa ai cu ce sa compari ,sa stii daca sunteti compatibili ,sa ai anumite experiente big_smile

Si eu sunt de aceeasi parere. Mamei vad ca i-a mai trecut, dar nu imi permit sa ies din casa. Probabil nici nu m-ar lasa. Iar tata e plecat in strainatate, ajunge maine...si o sa vad daca e tot asa.

Publicitate

loading...

#63 2012-09-01 21:50:42

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

*

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-09-01 22:03:27)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.