|
Nu esti logat.
Parintii si...sexul-4#58 2012-09-01 12:28:19
Re: Parintii si...sexulOare tatal tau ce-a crezut ,ca mergi ca fetitele alea de 10-11 ani de mana,va plimbati prin parc,te conduce acasa si iti da un pupic pe obraz? Hai sa fim seriosi . Ai o varsta si nu cred ca e condamnabil ce ai facut .. Cred ca se astepta la asta dar a fost socul prea mare sau mai stiu eu ce. Si mama mea s-a maritat cu tata fiind virgina , o respect pentru asta dar nu cred ca tatal meu a fost vreun sfant , de 25 de ani e cu mama dar in tineretile lui s-a distrat ca toti baietii. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #59 2012-09-01 12:46:00
Re: Parintii si...sexulMi se pare de-a dreptul amuzant ca bunicile sunt total de acord ca nepotii sa faca sex, in timp ce parintii sar de cur in sus. Offline #60 2012-09-01 12:49:15
Re: Parintii si...sexulprobabil pt ca daca se intampla "ceva", nu le afecteaza in mod direct; plus ca au avut mai mult timp sa tina pasu' daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #61 2012-09-01 12:53:53
Re: Parintii si...sexulSa nu intelgeti gresit . Nu ma impins de la spate si mi-a zis : du-te nepotico si fa sex cu cine apuci dar totusi a avut grija sa-mi spuna ca nu se merita pe atat de mult sa fii virgina iar barbatul tau sa fi fost sau in cel mai rau caz sa fie inca un fustangiu Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #62 2012-09-01 21:30:27
Re: Parintii si...sexul
Si eu sunt de aceeasi parere. Mamei vad ca i-a mai trecut, dar nu imi permit sa ies din casa. Probabil nici nu m-ar lasa. Iar tata e plecat in strainatate, ajunge maine...si o sa vad daca e tot asa. Offline Publicitateloading...
#63 2012-09-01 21:50:42
Re: Parintii si...sexul* Ultima oara a fost editat de alyush (2012-09-01 22:03:27) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|