homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei-2

#20 2012-08-31 10:53:07

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Re: Intarzierea menstruatiei

Am avut si eu zile si nopti  d stres din cauza jucatului rotfl deci te inteleg..ca uneori ceva iti zice ca nu esti ca n.are cum dar in adancu tau inca te gandesti cum ti.ar sta cu burta rotfl rotfl2

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-08-31 10:54:26)

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#21 2012-08-31 11:08:12

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

lol deja ma gandeam cum sa-i spun mamei mele. neutral e o tortura, ma trezeam noaptea si ma gandeam ...Doamne ! nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Mi-a venit ieri , cred ca pentru prima data m-am bucurat . lol
In dimineata asta trebuia sa merg la spital sa-mi fac un Beta HCG daca nu-mi venea.

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#22 2012-08-31 11:11:29

buleroz
New member

Asa ma gandeam si eu cum ii spun mamei..ce fac..rotfl ma gandeam la formulare:)) slava domnului a trecut perioada aia.. si la fel si eu ..atunci cand numai aveam vreo speranta ca ar veni si ma trezeam dimineata si vedeam ca a venit ..in momentu ala numai kt nu sari in sus rotfl2

#23 2012-08-31 11:14:13

Ioana17
Full member

Eu ieri parca o luasem razna. Am inceput sa dansez prin casa, radeam , aveam chef de glume si de ma vedeai cu o ora inainte eram gen : neutral .
,,de ce mi-e somn? de ce mananc atata? parca mi-a crescut burta yikes ? sigur m-am ingrasat! sad ma doare capul" ... rotfl
vaaaaaaaaaaaai de noi !lol

#24 2012-08-31 11:24:55

buleroz
New member

daa:))) eu imi examinam burta sa vad daca am crescut in solduri mi se parea ca as manca in continuu ca mereu mi.e pofta de cevaa..
Saraciii nostriii nervi !!!rotfl2

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-08-31 11:25:19)

Publicitate

loading...

#25 2012-08-31 15:56:20

joe12
New member
Inregistrat: 2012-04-30

Ioana17 a scris:

Mi-aaaaaa venit . In sfarsit ! Cred ca pentru prima data in viata mea m-am bucurat . lol Pai mie mi-a intarzaiat 11 zile . neutral Deja nu mai puteam ...

joe12 : tie ti-e frica ca ai putea fi insarcinata de la contactul neprotejat de acum 4 luni ?
am inteles bine?

da,atunci am avut ultimul contact neprotejat,dar nici atunci nu s-a terminat in mine .. de atunci doar protejate . acum cateodata ma dor ovarele ca inainte sa-mi vina,insa nu-si face aparitia,atunci la ultimul contact neprotejat,mi-a intarziat iar 10 zile , dupa care a venit,am facut un test la 7 zile si a iesit negativ .. sper sa-mi vina si mie ca nu mai pot .. asta e a 6-a zii ..

#26 2012-08-31 16:51:25

buleroz
New member

Stiu cum te simti..fiecare a trecut printr.un stres de genu asta macar o data..sau cel putina sta e parerea mea tongue
desi sa zic parerea meaa...nu cred ca esti dar depinde in ce masura ai avut menstra at knd ti.a intarziat prima data:)  adik kt a durat ,daca a curs mult sau putin..

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-08-31 16:54:10)

#27 2012-08-31 17:37:51

joe12
New member

buleroz a scris:

Stiu cum te simti..fiecare a trecut printr.un stres de genu asta macar o data..sau cel putina sta e parerea mea tongue
desi sa zic parerea meaa...nu cred ca esti dar depinde in ce masura ai avut menstra at knd ti.a intarziat prima data:)  adik kt a durat ,daca a curs mult sau putin..

cam 3-4 zile a venit,a curs destul de mult,adica nu cateva picaturi sau ceva..si de atunci a venit tot asa de 4 ori .

#28 2012-08-31 18:36:22

buleroz
New member

Nu cred ca esti ..pt ca daca erai te tinea maxim doua zile..si curgea si f putin....Si plus ca nu se poate sa ai o menstra abundenta si in acelasi timp si un fat sa creasca in tine..si dupa 4 luni daca era sa fi..deja trebuia sa se intrerupa..
faa si u un test si scapa.te de orice confuzie..sa dormi linistita noaptea..lol)desi eu una nu cred..nu prea vad filmu:) ..te pup:*

Ultima oara a fost editat de buleroz (2012-08-31 18:37:25)

#29 2012-08-31 23:45:16

joe12
New member

ok,sper sa fie cum zici tu .. mai astept putin , poate totusi vine .. si eu te pup si mersi puss

#30 2012-09-01 12:00:59

Ioana17
Full member

Din ce am citit ,tu crezi ca ti-ar venii menstra peste o sarcina ?
Ti-a venit de 4 ori menstruatia, ti-ai facut si un test de sarcina care e negativ ,de ce iti mai faci probleme ? Daca erai insarcinata cred ca la 4 luni deja misca ... sau daca nu ,atunci iti iesea testul pozitiv.
Nu esti insarcinata. poate ai o dereglare hormonala,ovare polichistice,o anexita ...dar insarcinata nu esti . smile
Azi cred ca sunt 7 zile de la intarzaiere , fa-ti un test ,o sa vezi ca o sa iasa negativ .
Iti zic sa faci testul doar ca sa te linistesti . smile

#31 2012-09-02 03:18:47

joe12
New member

Ioana17 a scris:

Din ce am citit ,tu crezi ca ti-ar venii menstra peste o sarcina ?
Ti-a venit de 4 ori menstruatia, ti-ai facut si un test de sarcina care e negativ ,de ce iti mai faci probleme ? Daca erai insarcinata cred ca la 4 luni deja misca ... sau daca nu ,atunci iti iesea testul pozitiv.
Nu esti insarcinata. poate ai o dereglare hormonala,ovare polichistice,o anexita ...dar insarcinata nu esti . smile
Azi cred ca sunt 7 zile de la intarzaiere , fa-ti un test ,o sa vezi ca o sa iasa negativ .
Iti zic sa faci testul doar ca sa te linistesti . smile

probabil luni o sa fac unul ,atunci o sa ajung din Germania,e posibil si din cauza calatoriilor sa intarzie ca am umblat destul de mult luna aceasta ? mersi Ioanna puss dar sper sa vina pana atunci.

#32 2012-09-02 13:38:27

Ioana17
Full member

Da,s-ar putea sa intarzaie si din pricina calatoriilor ( presiunea,schimbi aerul ) ,stresul,caldura, oboseala,pierderea  greutatii  sau cresterea (mai mult de 5 kg) oricum mai multi factori influenteaza intarzaierea menstruatiei.
O sa vezi ca totul o sa fie bine , luni fa-ti un test pentru linistea ta dar sper sa-ti vina pana atunci .
Cu placere joe12 puss

#33 2012-09-03 02:45:03

babydolldeea
New member
Inregistrat: 2012-03-02

joe12 linistesteteeee nu ai nimic. nu ai cum sa ai ceva. pai daca ai fi insarcinata in 4 luni ai avea o burta rotunda ca o minge de basket. offff si din pacate si mie mi-a intarziat sad asta e a4a zi sper ca atunci cand ma voi trezi sa imi vina. a fost un miccccc contact de 3 secunde fara prezervativ dar asta a fost prin mai deci exclusa varianta total. si eu mereu fac protejat numai cu prezervativ mereu ma protejez. dar intarzie si sunt...... varza stiu ca nu am nimic nu as avea cum sa am ceva fizic e imposibil. dar frica ramane. asta e prima oara dupa o vreme bunaaaaaaaa si lunga cand imi intarzie. trebuia sa imi vina la 27 de zile dar e a30a zi si nu si-a facut aparitia. incerc sa nu ma gandesc. luna asta a fost foarte grea si stresanta. ma despartisem de iubitul meu tocmai din cauza ca imi venise menstruatia 3 luni la rand foarte nromala dar eu tot ma speriam........, dupa aceea am avut probleme in familie si dupa aceea tatal meu a vrut sa renoveze balconul (multa munca) si dupa aceea am avut o corigenta la mate si stateam pana la 3 dimineata sa invat. si ceea ce gresesc cel mai mult este ca nu am program de trezire sau culcare. de obicei ma culc la 5 dimineata ma scol la 2-3 sau mai devreme ( dar asta este de o vreme lunga) sper sa imi vina cat de curand. insarcinata eu nu cred ca sunt daca vreti sa va dati o parere ar fi super. si joe12 nu iti mai fa griji si eu acum o luna in urma eram exact ca si tine. si eu am avut un contact de 3 secunde fara protectie si imi venise pe urma totul regulat ok abundent de vreo 3 ori si totusi imi faceam griji fara motiv pana cand am facut test si am vazut ca nu am nimic si miam primit papucii de la iubit drept pedeapsa ca l-am stresat non stopppp fara motiv. deci tio zic de la mine fa testul si te vei convinge ca nai nimic daca erai in a4a luna ai fi avut o burta ca o minge de baschet, ai fi avut greturi, dureri de cap, poate chiar si putine picaturi de lichid alb la sani. va pwp si per sa fie totul bine smile

#34 2012-09-03 14:14:49

joe12
New member

Cred ca mi-a venit aseara !!! adica imi curge dar e cam maro ,adica asa era la inceput ,sper sa-si revina si sa fie totul ok, va pup puss deea,te inteleg,dar nu-ti fa griji ca trebuie sa apara si la tine,nu cred ca poti ramane insarcina de la un contact de 3 secunde,si eu am mai avut dinastea.. si mai ales ca a fost in mai smile

#35 2012-09-03 20:49:07

babydolldeea
New member

nici astazi nu isi face aparitia. a4a zi de intarziere. ufff ei stiu ca insarcinata nu sunt. si joe nici nu ma mai gandesc la contactul ala din mai. luna am avut unu sau doua contacte dar protejate cu prezervativ bun lol deci nu imi fac foarte multe griji. ce ma sperie pe mine este faptul ca poate va intarzia prea mult si sa nu afle tata ( lui ii place sa ma sperie fara sa realizeze si are o gandire invechita ) insarcinata nu prea am cum sa fiu mam si protejat si nici nam dureri de cap nici pofta de mancare. e 8 45 si nam mancat decat o nectarina azi rotfl cred ca am fost foarte stresata luna asta. in fn sper sa fie bn si va mai tin la curent big_smile. mia aparut un cos deci poate poate se apropie data venirii. si joe nuti mai fa griji. tiam zis la 3-4 luni tre sa ai o burta ca o minge de baschet. si eu am avut o colega a ramas insarcinata si pana in luna a4a nu a stiut nea zis ca nu a avut simptome si a avut menstruatia perfect normala dasta si eu ma mai sperii din cand in cand. dar la ea se vedea ca e. se vedea burtica dar avea haine largi si o ascundea. dasta zic la 4 luni tre sa ai o burta calumea si rotunda. plus ca ea mereu facea fara protectie

#36 2012-09-04 02:07:34

joe12
New member

da,se pare ca si-a revenit,imi curge normal si e rosu rosu , cred ca sunt cea mai fericita big_smile , va pup fetele,si staai linistita deea,o sa vina puss

#37 2012-09-04 03:33:44

babydolldeea
New member

abia astept sa vina deja e a5a zi su imi perd rabdarea ufff sad. in fine imi pare bine de tine joe big_smile si eu in fiecare luna cand venea ma simteam usurata lol

#38 2012-09-05 13:49:19

babydolldeea
New member

hey. scuze ca scriu din nou. dar e a6a zi si menstruatia tot nu isi face aparitia. si asta e prima oara cand intarzie asa de mult. de obicei imi venea la 27-29 de zile deci o zi doua diferenta nu era cine stie ce dar deja e a6a zi. contacte am avur dar numai protejate cu prezervativ si nu am opservat nimic neinregula ( sa fie spart sau ceva). asta e prima oara cand imi intarzie asa si sunt speriata. are cineva un sfat sau ceva? nuam mai avut asemenea intarziere si nush ce sa zic. insarcinata nu prea as crede din moment ce mam protejat. greturi nu am, capul ma doare de ieri dar cred ca e din cauza la monitor, iar cu somnul mereu am avut probleme fiidca ma culc la ora 5 dimineata, pofte nu am si nici nu prea imi vine sa mananc. astept un raspuns multumesc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.