|
Nu esti logat.
Posibila sarcina? Help!-2#20 2012-09-12 19:52:06
Re: Posibila sarcina? Help!doamne fetelor, nu mai luati porcaria de postinor. Eu l-am luat acum 3 ani si am si acum dereglari hormonale de laa el.... Aveti grija. protejati-va cu prezervative. Nici nu stiti cat regret eu ca l-am luat. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #21 2012-09-12 20:36:34
Re: Posibila sarcina? Help!off topic:hlln88 asta depinde de fiecare persoana in parte...daca s-a gresit mai bine eviti o sarcina,ca sincer daca ai vedea o fata de 15 ani pe strada gravida ai spune ca de ce nu s-a protejat,poate s-a protejat dar protectia a dat gres(prezervativ rupt) Two souls don't find each other by simple accident Offline #22 2012-09-12 21:09:46
Re: Posibila sarcina? Help!Nu cred ca sunt offtopic. Era vorba de o sarcina, de postinor care PREVINE SARCINA, deci ontopic. So.... nu cred ca nu am dreptul sa imi spun parerea, doar e un forum public, fara nicio cenzura. Asa ca, daca nu ai ceva sa imi spui legat de subiect, prefer sa nu mi te adresezi. Cat despre metodele contraceptive , pe langa prezervativ mai sunt destule. Iar avortul nu are nicio scuza, din punctul meu de vedere. Daca esti suficient de matur sa intretii relatii sexuale, fii suficient de matur sa iti asumi si responsabilitatea faptelor tale. Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline #23 2012-09-12 21:20:12
Re: Posibila sarcina? Help!nu vreau sa ma cert cu tine,este un forum public dar sunt si niste reguli si tu ai incalcat deja cateva,te rog sa iti revizuiesti comportamentul altfel vei fi sanctionata de un moderator,nu te-am jignit si nu ti-am spus nimic. era vorba de sarcini,dar era cu totul alta discutie,fata aceea dorea un raspuns si tu i-ai spus altceva. nu esti de acord cu avortul ok,dar nici o metoda nu ofera protectie 100% asa ca greselile sunt inevitabile,fie umane sau contraceptive(rupere de prezervativ,ineficacitatea anticonceptionalelor,etc.) Two souls don't find each other by simple accident Offline #24 2012-09-12 21:51:07
Re: Posibila sarcina? Help!
Si daca esti amabila, spune-mi si mie ce reguli am incalcat? Daca un moderator considera postul meu ca fiind nelalocul lui sunt dispusa la "penalizarile" de care aminteai. Ultima oara a fost editat de hlln88 (2012-09-12 21:52:24) Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute Offline Publicitateloading...
#25 2012-09-13 12:54:31
Re: Posibila sarcina? Help!gata va rog nu incepeti dezbateri care stiti bine ca nu au nici rost nici finalitate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|