|
Nu esti logat.
Amintirile de la fostii parteneri...#1 2012-08-30 17:50:04
Amintirile de la fostii parteneri...Le mai pastrati sau le aruncati dupa ce va despartiti de respectivul? Fotografii, cadouri sau eu stiu ce alte lucruri intra in categoria asta. V-ar deranja daca ati vedea la partenerul vostru suveniruri capatate din alte relatii? Offline #2 2012-08-30 18:02:40
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Mai am doar o poza de la fostul, o poseta, un ursulet si o rama de poza in rest toate lucrurile le-am dat . Nu ma intrebati de ce le-am dat , eram o copila pe-atunci si parca daca ii tot vedeam cadourile mi se facea si mai dor de el ,asa ca am hotarat sa pastrez doar cateva. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #3 2012-08-30 18:07:00
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Depinde de obiectele primite cadou.Spre exemplu obiectele pe care le pot folosi in continuare,imi sunt utile le pastrez,insa fotografiile le arunc si imi fac si o curatare in pozele din pc , asta pentru ca nu-mi place sa-mi amintesc de un fost prieten.Daca el are cadouri de la foste iubite,nu ma deranjeaza atat timp cat nu mai are treaba cu ele,e decizia lui daca vrea sa pastreze sau nu cadourile. Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2012-08-30 18:09:38) Offline #4 2012-08-30 19:17:35
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Dupa cum spunea si cineva mai sus, daca sunt utile le pastrez. Dar pozele/mesajele/alte dulcegarii care imi trezesc sentimente prefer sa le sterg/arunc. Bineinteles ca nu renunt dintr-o data la ele, asa pe parcurs cand simt ca nu mai inseamna nimic sau mai sterg mesaje la nervi. Iar la un posibil partener daca as vedea ceva amintiri, hmmm depinde ce ar fi, adica sa nu-l vad cu poza ei peste tot sau alte lucruri de genul. Ca atunci e clar ca e inca legat de ea si m-as simti aiurea. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #5 2012-08-30 20:13:34
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Pozele si eu le sterg mereu dupa despartire . Insa, mai am o brosa de la o persoana pe care nu am putut sa o uit cu adevarat nici pana acum si un inel de argint primit de ziua mea. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-30 20:14:07
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Eu am sters pozele din concedii in care aparea fostul, am aruncat scrisori, albume foto, etc. Vroiam pur si simplu sa ma rup de el, sa nu mai existe nimic ce ar putea sa imi aminteasca de el. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2012-08-30 20:33:38
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Si eu am sters o parte din pozele cu fostul meu prieten...am sters filmari din vacanta.... aproape tot ce tinea de el.in schimb am pastrat foarte multe lucruri de la el ca sa il simt aproape.acum regret ca am sters pana si pozele.mai am doar cateva poze dedicate intr-un album pe facebook si pe care le pastrez cu sfintenie!poate ca si modul in care a fost despartiti a contat pentru mine.Chiar il iubesc si acum,dar stiu ca de acolo de unde e are grija de mine si ca e constient ca trebuia sa imi reiau viata si fara el. Ne dorim si noi Offline #8 2012-08-30 20:45:00
Re: Amintirile de la fostii parteneri...eu o sa pastrez toate pozele in calculator, nu am de ce sa le sterg si sunt sigura ca daca le-as sterge as regreta enorm de mult. anii astia au fost si ai mei si vreau sa imi amintesc de ei asa cum au fost iubesc si sunt iubita Offline #9 2012-08-30 20:47:31
Re: Amintirile de la fostii parteneri...este acolo un album cu RIP Adytzu Ne dorim si noi Offline #10 2012-08-30 20:53:23
Re: Amintirile de la fostii parteneri...ma gandeam ca el este iubesc si sunt iubita Offline #11 2012-08-30 20:57:52
Re: Amintirile de la fostii parteneri...mai am un album dedicat unui amic foarte bun care a murit si el intr-un accident groaznic,chiar inainte de craciun... in decembrie se implineste un an de cand a murit Ne dorim si noi Offline #12 2012-08-30 21:24:42
Re: Amintirile de la fostii parteneri...gizeh, din ce ai scris reiese ca a murit condoleante, imi pare tare rau. e trist cand mor oameni in varsta, d-apoi tineri. si fi sigura ca te vegheaza si ca se bucura daca acum esti fericita, si mai ales ca inca il porti in suflet si probabil nu-ti va iesi de-acolo toata viata. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #13 2012-08-31 10:52:52
Re: Amintirile de la fostii parteneri...eu am aruncat saptamana asta niste chestii (din greseala, bineinteles ); nu vad de ce as "sterge" tot daca nu ne-am despartit cu scandaluri si tot tacamu' la urma urmei a fost o perioada faina si niste lucruri care s-au intamplat cu motiv. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-08-31 11:05:35
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Daca despartirea se produce omeneste ca doi oameni normali la cap..n.ai dece sa arunci nimic..patrezi ca amintire..dar daca despartirea s.a produs urat:| orice ai pastra de la el o sa.ti aminteasca de intamplarile urate..am fost cu un tip 2 ani si ceva..si in 2 ani si cv s.au strans destule de la el.. despartirea s.a produs atat de aiurea incat tot ce aveam de la el am sigilat bine intr.o cutie si acolo stau de aproape un an i Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #15 2012-08-31 11:09:09
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Eu am dat foc la poze Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #16 2012-08-31 11:16:00
Re: Amintirile de la fostii parteneri...serios?? eu la amintirile scrise pe foi , felicitari lucrurile le.am pastrat ..de o parte sa nu le mai vad:) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #17 2012-08-31 11:19:19
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Am avut o relatie de 3 ani si o multime de poze , m-am ofticat intr-o zi , a venit prietena mea cea mai buna la mine si am dat foc la toate pozele . cred ca una sigura a scapat . Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #18 2012-08-31 12:04:36
Re: Amintirile de la fostii parteneri...am un unchi de vreo 50 de ani, care pe vremea lui ceausescu a avut ceva draguta si cand s-a despartit de ea, i-a luat inapoi toate bibelourile, brosele si cosurile cu flori artificiale ce i le dadu-se de-a lungul relatiei Viata mea, desprinsa din povesti Offline #19 2012-08-31 12:07:39
Re: Amintirile de la fostii parteneri...am mai vazut si eu din astia cunosc persoane au stat 4-5 ani intr.o rel si cand s.a despartit de ea s.a dus la scara blocului si a luat tot de la ea..si la un moment dat uitase nush ce ursulet..si.o sunaa.."iubireee ai uitat ursuletu ala mov" ..mdaa:)))) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|