homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amintirile de la fostii parteneri...-2

#20 2012-08-31 12:19:50

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Amintirile de la fostii parteneri...

rotfl2
incredibil.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#21 2012-08-31 12:21:06

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Daca ai dat ceva cu drag nu vad de ce ai cere inapoi:D sau daca le.ai primit cu placere nu vad de ce le.ai inapoia tongue

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#22 2012-08-31 12:24:06

denorah00
Insomniac member

daca mi le-ar fi cerut i le-as fi dat. de cap lol
eu sa iau inapoi ceva doamne fereste, sunt crescuta la oras big_smile

#23 2012-08-31 12:29:33

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

Exact:)))

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#24 2012-08-31 12:31:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Inca am poze, scrisorele, cadouri... 3 din cele 4 inele pe care le port zilnic sunt de la fosti. Pentru mine ar fi stupid sa arunc amintirile astea; sunt ale mele, oricand simt nevoia unei incursiuni in trecut nu trebuie decat sa deschid o cutie. Inelele m-am motivat singura sa le port initial: uneori e greu sa treci peste o relatie, iar lucrurile devin cu atat mai grele cand ai ceva care sa iti aminteasca constant de acea relatie, dar daca reusesti sa te descurci asa si sa treci peste, cel putin esti sigur ca it's gone for good si ca la prima vedere de obiect/felicitare/bilet de la el nu o sa te izbeasca toate sentimentalismele deodata.

Publicitate

loading...

#25 2012-08-31 14:36:09

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

nu mai am nimic
ex-ul mi a cerut toate cadourile inapoi:)))
si nu erau cine stie ce(bluzite si papitoi)
dr eu m-am enervat si le am dat unor copilasi sarmani

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#26 2012-08-31 14:47:38

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

denorah00 a scris:

gizeh, din ce ai scris reiese ca a murit sad condoleante, imi pare tare rau. e trist cand mor oameni in varsta, d-apoi tineri. si fi sigura ca te vegheaza si ca se bucura daca acum esti fericita, si mai ales ca inca il porti in suflet si probabil nu-ti va iesi de-acolo toata viata.
sper doar, ca ai trecut peste tragedie cu bine.

mi-a luat ceva timp sa trec peste tragedie...si chiar a fost o tragedie. mult prea tanar la 22 de ani,dar asa a fost soarta. si nu,din suflet nu-mi va iesi niciodata.

tot ce regret cel mai mult acum este faptul ca la vremea respectiva am fost mult prea marcata si am sters foarte multe amintiri si chiar imi pare....
totusi e bine ca nu am sters tot.nu e bine sa stergi un capitol din viata ta,tot amintirile noastre sunt....

Ne dorim si noi bebic

#27 2012-08-31 15:39:38

denorah00
Insomniac member

bine acum, daca unele amintiri sunt urate/dureroase/nedorite etc, e bine sa le stergi si sa treci peste. si aici nu ma refer doar la amintirile palpabile ci si la celelalte. eu am avut cateva capitole din viata pe care am vrut sa le uit, nu neaparat legat de fosti prieteni si m-a ajutat mult in a deveni persoana care sunt azi.
deci depinde de context. uneori e bine sa stergi, alteori nu. cum e in cazul tau, atunci pe moment a durut prea tare prezenta lor, acum dupa ani doare prea tare lipsa lor sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.