|
Nu esti logat.
Amintirile de la fostii parteneri...-2#20 2012-08-31 12:19:50
Re: Amintirile de la fostii parteneri...
Viata mea, desprinsa din povesti Offline #21 2012-08-31 12:21:06
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Daca ai dat ceva cu drag nu vad de ce ai cere inapoi:D sau daca le.ai primit cu placere nu vad de ce le.ai inapoia Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #22 2012-08-31 12:24:06
Re: Amintirile de la fostii parteneri...daca mi le-ar fi cerut i le-as fi dat. de cap Viata mea, desprinsa din povesti Offline #23 2012-08-31 12:29:33
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Exact:))) Toate se-ntampla la timp.. Toate se-ntampla cu-n scop !! Offline #24 2012-08-31 12:31:32
Re: Amintirile de la fostii parteneri...Inca am poze, scrisorele, cadouri... 3 din cele 4 inele pe care le port zilnic sunt de la fosti. Pentru mine ar fi stupid sa arunc amintirile astea; sunt ale mele, oricand simt nevoia unei incursiuni in trecut nu trebuie decat sa deschid o cutie. Inelele m-am motivat singura sa le port initial: uneori e greu sa treci peste o relatie, iar lucrurile devin cu atat mai grele cand ai ceva care sa iti aminteasca constant de acea relatie, dar daca reusesti sa te descurci asa si sa treci peste, cel putin esti sigur ca it's gone for good si ca la prima vedere de obiect/felicitare/bilet de la el nu o sa te izbeasca toate sentimentalismele deodata. Offline Publicitateloading...
#25 2012-08-31 14:36:09
Re: Amintirile de la fostii parteneri...nu mai am nimic You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #26 2012-08-31 14:47:38
Re: Amintirile de la fostii parteneri...
mi-a luat ceva timp sa trec peste tragedie...si chiar a fost o tragedie. mult prea tanar la 22 de ani,dar asa a fost soarta. si nu,din suflet nu-mi va iesi niciodata. Ne dorim si noi Offline #27 2012-08-31 15:39:38
Re: Amintirile de la fostii parteneri...bine acum, daca unele amintiri sunt urate/dureroase/nedorite etc, e bine sa le stergi si sa treci peste. si aici nu ma refer doar la amintirile palpabile ci si la celelalte. eu am avut cateva capitole din viata pe care am vrut sa le uit, nu neaparat legat de fosti prieteni si m-a ajutat mult in a deveni persoana care sunt azi. Viata mea, desprinsa din povesti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|