homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes genital!!metode de tratament si prevenire!!

#1 2012-09-08 20:15:41

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

Herpes genital!!metode de tratament si prevenire!!

Buna!Tocmai ce am fost diagnosticaca de medicul ginecolog cu herpes genital...dupa un contact cu sotul meu acum o sapt (joia trecuta) duminica trecuta mi-a apaut o senzatie de arsura jos ,iar luni a inceput sa ma usture f tare si sa am o secretie apoasa albicioasa...am crezut k e candia si am bagat un ovul lomexin ,iar marti am luat fluconazol 1 pastila si intre timp m-am uns cu crema lomexin de luni pana miercuri dimineata ultima data knd m-am uns....am facut bai de sezut cu musetel ,dar usturimea a continuat si mai tare,deci nu e candida ,iar joi dimineata mi-au aparut niste bubite mici pe care eu le vedeam cu lichid inauntru intre labiile mici si mari si la intrare in vagin...usturimile sunt cumplite,ma ustura si knd urinez... azi vineri in sf m-a primit dr gine..a vazut leziunile chiar asa s-a exprimat si a zis k e herpes..mi-a dat crema aciclovir de 2 ori pe zi ,crema vaginala Macmiror complec 1 data pe zi  si pastile isoprinosine 2 cp/3 zi mentionez k eu iau si zinnat 1 cp la 12 ore ptr o amigdala umflata si plina de puroi si nurofen forte 2 cp/zi.
As avea cateva intrebari ptr cele care se confrunta cu asa ceva!!!????.....
1. cum se transmite ptr cei din jur herpesul genital? trebuie sa am propiul meu prosop?se ia si dupa capacul de wc?trebuie sa am propriile tacamaurii??
2.mai pot intretine raporturi sexuale neprotejate?(protejate doar de anticonceptionale?) si daca da cand?
3.trebuie fiarta lenjeria dupa fiecare episod de herpes?sau mereu?
4.cum trebuie facuta igiena intima?

#2 2012-09-11 14:31:17

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Herpes genital!!metode de tratament si prevenire!!

E bine sa ai prosopul tau personal in general . Chiar daca esti sanatos nu e bine sa imparti prosopul cu altcineva. Herpesul se ia doar prin contact sexual , nu se ia de pe capacul de la wc. Nu e cazul sa ai tacamuri secparate. Atata timp cat nu ai leziuni prezente , poti avea contact sexual.  Pt , igiena intima e bine sa eviti sapunurile , irita si schimba si phul florei. Sunt bune baile si cu plante sau poti folosi lactacid femina , mentine phul . Sanatate!

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2012-09-11 21:37:05

mihaelaandreea
New member

multumesc!am aflat ca herpesul asta e o boala asa de urata si dureroasa care din pacate nu se vindeca niciodata  si din pacate mai are si recidive...
Mai este cineva care se confrunta cu aceasta boala?ne mai poate spune din experienta proprie cu ce a mai facut durerile sa treaca si cum a trecut peste episoadele dureroase...am citit ceva despre biomagnetism..a facut cineva???

#4 2012-09-11 21:47:02

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

multumesc!am aflat ca herpesul asta e o boala asa de urata si dureroasa care din pacate nu se vindeca niciodata  si din pacate mai are si recidive...
Mai este cineva care se confrunta cu aceasta boala?ne mai poate spune din experienta proprie cu ce a mai facut durerile sa treaca si cum a trecut peste episoadele dureroase...am citit ceva despre biomagnetism..a facut cineva???

nu ti-a trecut deloc din durere cu tratament?

#5 2012-09-12 14:51:54

mihaelaandreea
New member

ba daa!!!!azi ma simt mult mai bine,...de fapt de cateva zile ma simt mai bine de duminica chiar...!!!!vad doar ca inca mai am urmele de la bubuite ca sa zik asa pe labiile mici si sunt asa de multe..grater...mici si multe,doar ca am citit o groaza de chestii urate despre herps si mi-e frica de recidive..maine ma duc sa-mi fac analiza la sange Ig G si igM  sper sa nu fie prea tarziu ,eu continuii cu tratamentul ,inca ma mai dau cu accilovir ,crema intravginala si isoprinosine si normal antibioticul ptr gat..
Oare cat timp tb sa folosesc aciclovir?

Publicitate

loading...

#6 2012-09-12 19:21:07

angeldarkwoman
Sr. member

poi nu ti-a scris pe reteta cate zile sa-l iei?

#7 2012-09-13 08:30:32

mihaelaandreea
New member

Nu! Eu am presupus k 5 zile,cu crema aciclovir m -am dat deja 6 zile,azi ar fi a 7 pe prospect scrie k te poti da pana la 10 zile,iar crema macmiror intravaginala am introdus? o de luni. Knd deja incepusem sa iau zinnatul de joi seara deci aveam 4 doze luate,acum ma gandesc sa nu fac candida ptr k nu am luat nici eubiotics,nici nu mi? a fost dat nici -un antimicotic pe gura..oare crema macmiror este suficienta sa ma fereasca de o posibila candida? Ptr k eu am mai avut probl cu candida si in trecut acum cateva luni...: (..azi ma duk sa? mi recolteze sange ptr analizele la herpes..

#8 2012-09-13 11:16:42

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

Nu! Eu am presupus k 5 zile,cu crema aciclovir m -am dat deja 6 zile,azi ar fi a 7 pe prospect scrie k te poti da pana la 10 zile,iar crema macmiror intravaginala am introdus? o de luni. Knd deja incepusem sa iau zinnatul de joi seara deci aveam 4 doze luate,acum ma gandesc sa nu fac candida ptr k nu am luat nici eubiotics,nici nu mi? a fost dat nici -un antimicotic pe gura..oare crema macmiror este suficienta sa ma fereasca de o posibila candida? Ptr k eu am mai avut probl cu candida si in trecut acum cateva luni...: (..azi ma duk sa? mi recolteze sange ptr analizele la herpes..

uneori poate fi tratamentul si de 14 zile depinde cat s-u extins veziculele. pastile cate zile ti-a dat?macmiror contine nistatin , si previne candida, dar contine si antibiotic.  . Sa speram ca nu vei face candida, depinde cum lupta sistemul. Trebuia sa iei pe cale orala si biotics sa nu faci candida intestinala . Acum data fiind situatia  cu herpesul , infectia din gat , sistemul tau imunitar e slabit.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-13 11:16:58)

#9 2012-09-14 09:33:45

mihaelaandreea
New member

Pastile mi-a dat Isoprinosine si sunt 50 de pastile si anume 3 pastile pe zi deci 8 zile si un pik ca sa zik asa.....macmiroor am inceput dupa 5 zile de antibiotic sper sa fac vre-o candidoza vaginala ...eu inca mai introduc macmiror si iau antibiotice pana duminica inclusiv...oare daca iau eubiotics acum dupa ce am terminat antibioticul are ceva?isi mai face efectul???....ieri m-am dat doar o data cu aciclovir si azi la fel ptr k lucrez de dimineata pana seara si nu ma pot unge de 2 ori..o data dimi ma dau cu aciclovir si seara introduc macmiror.grater(...oricum pot spune ca nu mai am nimik!!ptr k ma simt f bine,am zis sa ma mai dau totusi 10 zile .....mi-au iesit rezultatale la HPV le-am postat la topicul cu candidoza..

#10 2012-09-14 12:05:00

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

Pastile mi-a dat Isoprinosine si sunt 50 de pastile si anume 3 pastile pe zi deci 8 zile si un pik ca sa zik asa.....macmiroor am inceput dupa 5 zile de antibiotic sper sa fac vre-o candidoza vaginala ...eu inca mai introduc macmiror si iau antibiotice pana duminica inclusiv...oare daca iau eubiotics acum dupa ce am terminat antibioticul are ceva?isi mai face efectul???....ieri m-am dat doar o data cu aciclovir si azi la fel ptr k lucrez de dimineata pana seara si nu ma pot unge de 2 ori..o data dimi ma dau cu aciclovir si seara introduc macmiror.grater(...oricum pot spune ca nu mai am nimik!!ptr k ma simt f bine,am zis sa ma mai dau totusi 10 zile .....mi-au iesit rezultatale la HPV le-am postat la topicul cu candidoza..

poti lua eubiotics , reface flora intestinala. Ma bucur ca ti-ai revenit cu herpesul, oricum dupa tratament , fa si o cura cu probiotice vaginale ) (gynophilus) sa-ti refaci flora ca e in corzi. isoprinosine ajuta si in hpv.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-14 12:05:58)

#11 2012-09-14 12:51:49

mihaelaandreea
New member

cate zile tb luat eubiotics?as vrea sa iau si un complex de vitamine de luni  ptr ca atunci voi termina tratamentul cu antibiotice si isoprinosine si ma gandeam ca ptr imunitatea mea ar fi bune. pot lua centrum ,macar 10 zile impreuna cu eubiotica?...da si eu ma bucur k mi-a muuuuullttt mai bine cu herpesul.. cool

#12 2012-09-14 13:13:52

angeldarkwoman
Sr. member

mihaelaandreea a scris:

cate zile tb luat eubiotics?as vrea sa iau si un complex de vitamine de luni  ptr ca atunci voi termina tratamentul cu antibiotice si isoprinosine si ma gandeam ca ptr imunitatea mea ar fi bune. pot lua centrum ,macar 10 zile impreuna cu eubiotica?...da si eu ma bucur k mi-a muuuuullttt mai bine cu herpesul.. cool

Poti incepe sa iei eubiotics mai ales ca iei antibiotic , dupa terminarea antibioticului mai continua 7 zile cu eubiotics . Cele mai bune vitamine la ora actuala sunt vitamax. Au o gama larga de vitamine , plus minerale .

#13 2012-09-14 16:21:39

mihaelaandreea
New member

multumesc ptr raspunsurile prompte !!!azi nu am cum sa-mi cumpar ptr ca lucrez pana diseara am sa incep sa iau de sambata si de luni intru pe vitamine si am citit si de rezultatle bune ale echinaceei ,polen cu miere si catinofort si ma gandeam sa incept odata cu vitaminele si tratament ptr imunizare cu cele enumerate mai sus....am inteles ca fac bine si ptr hpv...

#14 2012-09-20 13:37:23

mihaelaandreea
New member

buna fetele, acestea sunt rezultatele la analiza de sange ce inseama ca am herpes???

Herpes II serologie I g G . . . . . . . . . . pozitiv
......................31.3 U/ml
Interpretare:
< 20 U/ml negativ
20 -25 U/ml neconcludent
> 25 U/ml pozitiv
(ser, Metoda ELISA ,Analizor ORGENTEC ALEGRIA)
H e r p e s I I s e r o l o g i e I g M . . . . . . . . . . pozitiv
......................51.1 U/ml
Interpretare:
< 20 U/ml negativ
20 -25 U/ml neconcludent
> 25 U/ml pozitiv
(ser, Metoda ELISA Analizor ORGENTEC ALEGRIA)
============================================================================

#15 2012-09-20 13:54:47

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

IgM pozitiv indica o infectie activa sau recenta cu HSV

.

#16 2012-09-20 14:07:47

mihaelaandreea
New member

pai tocmai ce am avut leziuni de herpes genital care erau localizate pe labile mici...deci am virusul sa inteleg...sad...am primit confirmarea dr  knd mi-a vazut leziunile dar acum am primit si o confirmare scrisa...

#17 2012-09-21 10:55:57

mihaelaandreea
New member

buna fetele.....herpesul meu tocmai ce a recidivat..grater(((.....primele simptome le-am avut pe 2 sept,tratamentul cu unguent aciclovir l-am luat pe 07. sept ,m-am simtit mult mai bine dupa iar miercurea aceasta am avut un contact sexual cu prezervativ de la inceput pana la sfarsit ,totul era bine,numai aveam leziuni de aceea am si facut sex  ,m-a usturat la penetrare ce-i drept am avut 2 contacte si la ambele m-a usturat dar am zis k poate este ca nu am mai avut conact de mult (3 sapt) ,m-a usturat si seara si m-am spalat cu apa si m-am dat cu crema de galbenele ,iari eram mai bine nu ma ustura nimic dar azi cand m-am sters cu hartie acolo jos am simtit o usturime iar cand m-am uitat acolo erau uremel a 2 bubitze ,erau 2 rani mici....grater(...m-am dat imediat cu rema acicilovir pastile nu am luat pt k nu mi-au fost prescrise si nu stiu cate sa iau si cum sa iau???....mai trebuie sa-mi vina se ciclul...ce ma fac de acum incolo???asa va fi mereu??numai pot avea contact k imi va reaparea mereu??....

#18 2012-09-21 11:21:14

angeldarkwoman
Sr. member

e cazul sa iei din nou aciclovir , stiu ca 2 sapt se face trat in herpes . mai citisem demult o postare , tot de la o fata ca ii recidivase tot asa , vreo cateva luni s-a chinuit .aici depinde si de sistemul imunitar

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-21 11:22:57)

#19 2012-09-21 16:26:16

mihaelaandreea
New member

off..am inceput sa ma dau cu crema ,pastile nu am luat ptr ca nu stiu cate se iau si cum se iau deoarece medicul cand am fost prima data nu mi-a prescris pastile....lucrul care ma uimeste este ca mi-au trecut toate veziculele dupa 5 zile iar eu m-am dat 10 zile cu crema si contact am avut dupa 2 sapt jumate de la aparitia primele simtome si nu mai aveam nimik ,nimik ,,,,dupa ce am avut contactu cu preze am simtit iar intepaturi si usturimi.....grater(....nu-mi vine sa cred...??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.