homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes genital!!metode de tratament si prevenire!!-2

#20 2012-09-21 16:34:04

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Herpes genital!!metode de tratament si prevenire!!

de asta ti-a recidivat ca nu te-a tratat si oral cu pastile. herpesul genital se trateaza cu aciclovir atat oral cat si local cu crema. schimba medicul .

What doesn't kill me, makes me stronger

#21 2012-09-21 19:04:10

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

asa am sa fac!!oricum joia sunt programata la alt ginecolog si ptr probl cu hpv-ul si am sa-i spun si de asta....dar pana atunci am sa ma dau doar cu crema ...grater

#22 2012-10-14 10:30:11

mihaelaandreea
New member

Buna fetele!A folosit cineva sprayul Glizigen intim ptr herpes?????in prospect scrie ca este bun atat ptr herpes cat si ptr HPV....... http://www.magazin-naturist.ro/igiena-s … -ml---2161

tocmai ce mi-am comandat unul si vreau sa stiu daca l-a mai folosit cineva??

#23 2012-10-14 10:31:53

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

ai vorbit cu medicul? eu zic sa nu te joci cu zona ta intima,e foarte pretentioasa

Two souls don't find each other by simple accident

#24 2012-10-14 17:45:41

mihaelaandreea
New member

din pacate nu am vorbit!ufff si imi pare rau ptr ca nu m-am gandit la asta si la dr am fost sapt trecuta si nu mai merg prea curand sper eu ptr ca el mi-a zis ca daca papul mi-a iesit f bine nu am nici rana pe col ,nu e nevoie de colposcopie -deoarece am fost diagnosticata si cu hpv tulpina 39 ,el mia recomandat sa merg o data la 6 luni la un pap si control si ptr herpes daca mai apre pastile aciclovir 5 pastile/ zi si crema tot atatea aplicatii.....dar ma gandeam k poate sprayul acesta imi face bine....acum nu stiu ce sa fac...???sad(si nu am nici nr dr-ului de tel..

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.