homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-78

#1464 2012-10-10 13:26:32

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

Manu puss Imi pare rau ptr sarcina pierduta si ptr greutatile pe care le-ai avut si acum. Important e ca ai ajuns cu bine la 39 saptamani si in curand iti vei tine in brate buburuza!!

Ochisori eu recunosc ca astept cu teama momentul in care o sa repet. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta

#1465 2012-10-10 16:27:47

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

buna fetelor puss

azi am fost si eu la medicul de familie pentru analize si am platit 300 ron supa ne-au dat si imprumutul de la CAR dar nu cat trebuia, ci cu vreo 2000 ron in minus. sunt asa suparata sad si sotul e la fel si el saracu e si la munca, nu are chef de nimic.

happy prin ce ai trecut si tu cu sotul kram e bine acum?

ochisori sper sa fie ok rezultatul puss

manu curand scoatem motalele si pentru bebelina ta puss

deno puss mai exact cum te-ai folosit de uscator?

rose, muco puss

kate puss e liniste pe aici ca au ramas putine burtici. asteptam fete noi de la aspirante

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#1466 2012-10-10 17:20:10

be_happy
Platinum member

Lavy puss E mai bine sotul meu, slava Domnului!
Imi pare rau ca nu v-au dat atatia bani cati aveati nevoie.

Ce analize ai facut si cum de le-ai facut la medicul de familie?

Eu ma simt cam ciudat si stau in pat si citesc.

#1467 2012-10-10 18:05:15

lavy20
Sr. member

happy am repetat toxoplasma, electroforeza hemoglobinei ( am o anemie) plus ft3, ft4, tsh, ag hbs, anti hvc, bilirubina totala si directa. astea din urma mi le-a dat ginecologul  sa le fac ca cica trebuiau facute in trimestrul 1 si nu stiu de ce nu le am pentru ca pe buletin apar. cea care mi-a luat sange cred ca a sarit peste ele nustiu am mers la medicul de fam sa le fac pentru ca mi le face si pe cele gratuite si am zis sa nu ma intep de mai multe ori. si-asa am frica de ace chicot

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"

#1468 2012-10-10 18:21:17

be_happy
Platinum member

Imi amintesc Lavy ca aveai o problemuta cu anemia, sper sa nu te confund. Tin pumnii sa iti iasa toate bune!

La medicul meu de familie nu e si laborator si nu se fac analize de asta nu intelegeam cum de ai facut acolo analizele chicot

Publicitate

loading...

#1469 2012-10-10 18:27:52

lavy20
Sr. member

happy, da, eu sunt cu anemia big_smile la medicul meu se recolteaza sange miercurea si se trimite la un laborator. ideea e ca acum stau si ma intreb oare analizele alea nu trebuia sa mi le faca gratuit? (in afara de toxo si electroforeza) nustiu doctorita nu a fost azi la cabinet si ma gandeam ca poate asistenta nu si-o fi dat seama nustiu

#1470 2012-10-10 19:30:57

be_happy
Platinum member

Ag hbs si anti hvc nu cred ca se fac gratuit. Nici Tsh-ul n-as crede. Bilirubina da, parca se face si cu trimitere. ft3 si ft4 nu stiu ce sunt. cesafac

#1471 2012-10-10 19:55:17

lavy20
Sr. member

happy tot e bine, stii mai multe ca mine chicot

ieri si azi am cam exagerat cu statul in picioare. nu am facut cine stie ce efort dar am tot trebaluit sad trebuie sa ma potolesc box

#1472 2012-10-10 19:59:14

be_happy
Platinum member

Lavy lol Si punish sa nu mai faci atata treaba.
Daca nu erai gravi, nu era bai, mai mult, te-as fi chemat si la mine ca eu sunt lovita de o lene zdravana lol Dar asa, stai cumintica.

Eu n-am apa de dimineata bang zici ca traiesc in 1800 toamna. Si vreau musai sa fac dus grater

#1473 2012-10-10 20:05:41

lavy20
Sr. member

happy stiu  ca merit bataie, dar na nustiu trebuia sa fac. ieri am facut curatenie ca era dezastru. azi am ajutat-o pe cumnata la marturii, am spalat si am facut mancare. si acum am mancarea pe foc, dar m-am intins in pat. ma duc din cand la ea sa o verific.
nasol cu apa sad nu v-a anuntat cand vine?

#1474 2012-10-10 20:07:59

be_happy
Platinum member

Te cred ca ai treburi. Macar sa nu faci efort prea mare sau cand te simti obosita sa te pui in pat.

La 8 ar fi trebuit sa vina apa, dar vad ca inca se lasa asteptata bang

#1475 2012-10-10 20:12:35

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Seara buna burtici!!!
Ce liniste s-a lasat pe aici de cand burticile mari au nascut...
Eu simt ca o iau razna cu virozele astea si tot ce mai bantuie de cand a dat frigul. Aseara am ajuns cu pitica la urgente pt ca tusea incontrolabil si nu ii trecea cu nimic. dar vorba aia...m-am dus vaca si m-am intors bou  bang  Dr pediatru de garda nici nu s-a ridicat sa o vada pe cea mica pana ce nu i-a strecurat sotul in buzunar ,,o mica atentie". Si evident a ascultat-o putin la plamani, mi-a zis ca nu are nimic, doar ca atunci cand sta culcata i se strangeau mucozitatile/flegma si se inneaca. Mi-a zis sa-i continui acelasi tratament cu antibiotic si sa ma intorc numai daca face febra ca sa ne interneze. Si cu asta, gata...m-a expediat!!!! Ce-o fi cu doctorii astia????

Voi cum va descurcati cu schimbarile astea de temperatura?

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#1476 2012-10-10 20:46:27

lavy20
Sr. member

happy sper sa va vina apa. e rau tare fara. incerc sa nu fac efort mare, am carat rufele in 3 reprize, pun apa la mancare cu castronul - nu umplu oala ca sa ma chinui sa o pun pe aragaz si tot asa ... sper sa fie ok. cand e sotul acasa, apelez la el, dar cand sunt singura fac ce pot cum pot sad

deeab imi pare rau pentru fetita ta supa imi imaginez ce dureros e sa  vezi ca nu ii poti face nimic ca sa se simta mai bine.  ce idioti medicii astia. mie imi e tare frica de spitale tocmai din cauza asta. sper sa se simta mai bine pitica! adevarul e ca e vremea asta "pacatoasa" rau, de dimineata erau 5 grade. nu-mi venea sa cred dumbom eu sunt sensibila la frig, nu stiu cum o sa scap sa nu ma imbolnavesc supa

#1477 2012-10-11 00:17:51

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deeab acum am citit. Fă-i piticei sirop de ceapă cu multă miere. Și lapte cu gălbenuș și multă miere.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1478 2012-10-11 07:48:18

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Neata!!!!

Multumesc pt sfat Hell!!!! Sa stii ca am sa incerc cu ceaiul de ceapa. In ceea ce priveste laptele nu cred ca o sa am succes...de acum o luna cand am intarcat-o nu pune gura pe nicio picatura de lapte. A fost alaptata exclusiv la san si niciodata nu a acceptat laptele formula sau de alt tip  nustiu

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#1479 2012-10-11 09:11:34

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Neatza burtici, mamici si bebelusi!
Cine urmeaza azi?
Deea, imi pare rau ptr motata mica. Pentru gat/tuse poti sa incerci cu siropul din muguri de brad... cred ca e tentant pentru copii ca e bun la gust, si e si eficient.
Eu ce sa spun, mi-am luat aseara rezultatele : Igm stiam, negativ, IGG pozitiv, si aviditate ridicata, ceea ce indica infectie mai veche de 3 luni ... avand in vedere ca la data recoltarii sangelui aveam 16 sapt si 4 zile, pot doar sa ma rog ca cei din Germania sa-si dea seama daca e dinainte de sarcina sau nu, si tot sa ma rog nu cumva sa  fi luat infectia in primele 5 sapt de sarcina.
Poate o fi cum a zis med din Austria, si am luat din spital, cat am stat pentru histeroscopie, sau, cum a zic dr mea, de la o infectie respiratorie puternica, si eu in febr am avut o raceala puternica, 15 zile de antibiotic am luat (in cond in care nu sunt adepta antibioticelor decat in caz xtrem).
Am trimis analizele pe mail in Germania, si sper sa imi dea un raspuns bun.

Va pup!!!

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1480 2012-10-11 10:29:11

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Ochisori, iti tin pumnii sa fie bine ... din cate stiu, cmv-ul se manifesta ca o raceala obisnuita. Cred ca sunt sanse minime sa ai boala din primele 5 saptamani.

Eu am fost la control, a zis dr. ca bebelina e bine, doar ca nu vrea sa iasa  chicot . M-am dilatat mai mult decat saptamana trecuta, iar daca nu nasc pana vinerea viitoare, ma interneaza pt provocare (pana atunci a zis sa iau calciu, ma ajuta cu contractiile). Asa ca mai bantui putin pe forum  smoke2 ...

Neata tuturor  puss

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2012-10-11 10:32:43)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#1481 2012-10-11 10:32:59

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Manu, ne bucuram ca bebe e bine! Ii place acolo la mamy, stie ca s-a facut frig si ii plae la caldurica.
Si vara'mea din zi in zi ast sa nasca, marti a mers la spital ca a crezut ca naste, ne-a dat emotii la toti, si a trimis-o dr acasa (citisea ea ca daca ai indigestie nasti imediat, ca e un semn lol ). I-a zis sa faca miscare multa multa, ca daca sapt asta nu naste, trebuie provocata si la ea.
Sper din tot sulfetul sa fie din februarie CMV-ul contactat.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1482 2012-10-11 10:59:20

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

intr-adevar s-a cam lasat linistea pe aici,ati ramas putine burtici.
eu va doresc la toate multa sanatate,sa duceti sarcinile la termen si sa va bucurati de puiutii vostri,fiindca sunt cel mai de pret lucru in viata unei femei. inainte sa o am pe pitica nu prea ma omoram eu de dragul copilasilor.dar de cand o am pe Larisa simt ca mi s-a schimbat total viata,ea e pe primul loc in sufletul meu si asa va ramane mereu.o ador,nu pot sta departe de ea nici 5 minute.credeti-ma ca nu simt nici o oboseala,nu ma plang de nimic(eu care asta faceam inainte din orice).ma simt doar implinita si e minunat  hjarta

Ultima oara a fost editat de dianah (2012-10-11 11:00:00)

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.