homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24-80

#1502 2012-10-12 11:00:44

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 24

Neata puss

Manu hai si la mine sa ma ajuti la curatenie ca eu n-am nicio tragere de inima.

Deeab ma bucur ca se simte mai bine fetita!

Ochisori puss Esti la serviciu? Cum ai suportat frigul? Eu am scos capul pe geam si mi-a mirosit a iarna.

Eu nu prea mai suport durerea de stomac sad cred ca am sa incerc Rennie desi am citit ca e mai degraba ptr hiperaciditate, ori pe mine ma si doare stomacul.

#1503 2012-10-12 11:08:14

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pupici la burtici

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1504 2012-10-12 11:10:04

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Neata Happy. Da, la servici. L-am suportat cum l-am suportat, in timpul saptamanii vin cu sotul cu masina, ca lucram in aceeasi cladire. Dar lucrez maine si duminica, si nu stiu ce fac....o sa ma blindez bine cu haine.
Mi-a zis dr de fam sa incerc sa nu iau Rennie nici acum in trim II, in trim I imi spusese si med gineco sa nu iau deloc rennie. Sa incerc sa potolesc cu un iaurt., ce simt eu ca ma linisteste, dar nu pastile. Si te gandesti ca eu am ulcer de 12 ani... si trebuie sa-mi potoloesc durerile cum pot....bine ca nu sunt ff mari, sunt suportabile pe langa ce dureri mi-a provocat mie ulcerul.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#1505 2012-10-12 11:18:10

be_happy
Platinum member

Ochisori sa te imbraci bine maine si duminica. Nu te poate duce sotul chiar daca el nu ramane la serviciu? Noi asa facem, chiar daca lucram in locuri diferite incearca sa ma duca si aduca atunci cand nu e deja sau inca la munca.

Eu nici n-am ajuns inca la medicul de familie cesafac Zici ca n-ar fi totusi recomandat pana in trimestrul 3? Am tot citit prospectul n-am vazut nicio atentionare ptr gravide. Am si evitat pana acum, am zis ca suport decat sa bag pastile in mine. Si probabil o sa suport in continuare. Asta e.

Eu nu prea ma impac cu iaurturile si nici nu ma ajuta. Parca laptele mai calmeaza dar pe o perioada scurta. Asta e, pana la urma bebe sa fie sanatos.

Muco puss

#1506 2012-10-12 11:21:56

ochii_mei
Sr. member

Sincer, nu vreau sa-l trezesc si in weekend devreme, plus ca nu se merita, eu stau in capat CUG, si lucrez la ERA; sunt 30 de km dus intors....
Singurele pastile in afara de cele recomandate de medic, pe care le-am luat, au fost 2 propolis C sapt trecuta, cand simteam ca ma doare gatul....mie asa mi-a spus sa evit orice pastile...daca nu mai pot si nu mai pot, nu ma calmeaza nimic, sa o sun.

Publicitate

loading...

#1507 2012-10-12 11:26:36

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata burtici! va pup puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1508 2012-10-12 11:27:46

be_happy
Platinum member

Vai ce departe lucrezi! ERA e aici aproape de mine big_smile Te inteleg ca nu-ti vine sa-l pui sa faca 30 de km dus-intors, 60 daca te si duce si aduce neutral
Noi avem noroc ca lucram amandoi aproape de casa. eu pe jos fac 20 de minute in ritm de plimbare.

E normal ce cel mai bine e sa se evite orice pastila. Eu inca n-am luat nimic in afara de cele date de medic fix ptr sarcina.

In schimb mi-e ciuda pe mine ca am calcat pe bec cu mancarea. Am mancat acum cateva zile cateva bucatele de toba, m-am abtinut mult dar pana la urma am cedat. Mi-a parut asa de rau dupa dar degeaba. Si am mai mancat in primele saptamani pate si alte cateva prostii. sad

#1509 2012-10-12 11:33:01

ochii_mei
Sr. member

Happy, nu cred ca e o probl daca ai manct toba; si eu am mancat. La mancare normal ca evit salamuri, prajeli, chipsuri, prostii....dar mananc ce pot, mai ales ca nu pot prea multe; greata nu prea mai am, dar nu suport sa mananc multe.
Da, e f departe. Vreo doi ani am stat si noi in chirie in PAcurari, si era super, plecam la 9 fara 5 din casa:D. De cand ne-am luat apart in Cug, mi-am schimbat si eu progr sa venim amadoi cu masina; scutim din timp...cu autobuzul cam 1 ora 20 min fac dus, si iar 1.20 intors....cu masina, pe centura maxim 20 min.
Mai vine el in weekend la pranz dupa mine, ca i se face mila tongue... dar nu mereu. weekendul asta ma descurs, dupa, ar mai fi randul meu in noiembrie si o sa le spun ca starea nu imi mai permite sa stau cu fundul in autobuz, frig, scaune reci, si nu mai lucre weekenduri.

#1510 2012-10-12 11:39:12

be_happy
Platinum member

Ochisori sanatoasa nu e toba, plus ca ma mustra constiinta ca ar putea avea carne neprelucrata suficient bang Nici eu nu pot manca multe, am epuizat variantele cu ce sa mai gatesc

Noi ne-am cumparat apartamentul in Pacurari si ne-am bucurat ca avem serviciile aici. Dar mereu zicem ca trist va fi cand ne vom schimba locurile de munca si vor fi prin cine stie ce capat de oras. Mai ales ca de mai bine de 3 ani suntem obisnuiti asa.

In noiembrie o sa ai peste 20 de saptamani si afara o sa fie si mai frig. Sa le zici.
Mie cred ca imi va fi jena sa trec la program de 6 ore. Imi va fi nu stiu cum sa imi anunt sefa. Poate o sa fac asta cand naste ea si nu va trebui sa o anunt pe ea lol

Pana una alta ma bucur ca au gasit om in locul meu smile Si abia astept noiembrie sa revin la 8 ore.

#1511 2012-10-12 11:42:58

ochii_mei
Sr. member

Dc sa-ti fie rusine sa anunti porgr de 6 ore? e dreptul tau. In locul meu n-au gasit inca om, si nici nu se grabesc din cate obs.
Noi cand ne-am luat apart ezitam din cauza serviciului, dar dupa ne-am gandit ca nu putem mereu sa ne luam casa in fct de servici....serviciul ni-l putem schimba des, dar un apart, prin credit, esti cam legat de el... plus ca ne-a placut f mult apart.
E greu, dar ne-am obisnuit.

#1512 2012-10-12 11:47:52

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

'Neata, fetite si bebelushi!
Si eu am mai mancat prostii. Chiar de dimineata am mancat o omleta cu salam Victoria.(!!!). Mi s-a parut minunata, altceva parca n-as fi putut nici sa bag in gura. Eu care cred ca nu mai pusesem o felie de salam in gura de ani. Bebele meu cere numai prostii: salam, dulce la greu ( am auzit ca n-ar fi bine sa mancam dulce), sarat(fistic). O leguma n-ar vrea- fereasca Dumnezeu! N-am mai pus gura pe o rosie de 1 luna ( la mine erau de baza). Bine ca mai pot sa mananc struguri si prune...

Happy, cand am ramas noi , Ochisori era cam de varsta nostra cu sarcina. Acum Ochisori mi se pare asa avansata...Ce a mai trecut timpul! smile

Ultima oara a fost editat de Rose (2012-10-12 11:51:20)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1513 2012-10-12 11:58:11

ochii_mei
Sr. member

Hello Rose!
Si mie acum vreo 3-4 sapt mi sa facut pofta de salam Victoria...nici nu mai tineam minte de cand nu mai mancasem; mi-am luat cateva felii, mi-am facut pofta si gata. Al meu nu prea cere prostii, se vede ca eram la dieta cand l-am conceput lol.
Dulce fff rar, legume mananc si fructe multe multe.... pe rossii cred ca am mai mult de cand n-am pus gura, dar in primele 2 sapt dupa ce am aflat de sarcina, am mancat numai salata d rosii lol.
In schimb bebitza are pofte de cartofi prajiti (normal ca nu-i dau prajiti, ii fac la dry Cooker sau copti la cuptor) si tocmai cartofi nu aveam voie la dieta, si nu mancasem de vreo 5 saptamani la conceperea bebelui.

Da Rose, nici mie nu-mi vine sa cred....mi se pare asa mult.....si ce probleme aveam cand eram ca voi, cu sacul aplatizat, sangerarea, tratament cu 800 mg utrogestan; si acum au trecut alea au venit altele.

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2012-10-12 12:13:25)

#1514 2012-10-12 12:03:18

be_happy
Platinum member

A pai clar Ochisori, noi ne-am luat in zona asta ptr ca ne place zona. Mereu am fost constienti ca serviciul nu ne va ramane vesnic asta de acum. Avem masina, exista mijloace de transport pana la urma. Nu sta toata lumea la doi pasi de serviciu si slava Domnului, se descurca.
Mai ales ca tu vei sta, presupun, si in concediu de crestere deci o perioada vei scapa de drumul lung smile

Stiu ca e dreptul meu si am zis zis ca mi se pare greu si 8 ore sa stau nemancata si pe scaun. Dar mi-e jena ptr ca sefa mea e tare intelegatoare, mi-a pus zilele libere dupa cum am avut nevoie, nu a strambat deloc din nas cand i-am zis ca vreau sa revin la program de 8 ore, ma rog are o atitudine de nota 10. Si ma gandesc ca nu-i va pica prea bine sa lucrez doar 6 ore cesafac Mai ales ca ea are 28 de saptamani si tot vine program normal, ba mai mult a impartit cu noi niste ture de 12 ore ca sa ne poata face programul.

Rose smile Fix asta simteam si eu ca n-as fi putut baga altceva in gura decat toba.
lol Ai fost amuzanta cu faptul ca numai prostii cere bebele tau! Si eu ma gandeam ca sper sa nu fie asa mofturos la mancare cum sunt eu acum.

Daaa ai dreptate, cand aveam noi teste pozitive Ochisori avea burtica cat a noastra acum hjarta Eu astept sa treaca timpul ca sa facem cunostinta cu bebe cat mai curand big_smile

Ca sa nu mai zic ca ma gandeam ca atunci cand am inceput sa "lucrez"eu la bebe avea Timean test pozitiv. Si uite acu deja are mandrete de copil in brate!

#1515 2012-10-12 12:31:16

Rose
Hero member

Lasa, Ochisori, ca se vor rezolva si problemele astea. Stiu ca te framanta inca ideea cu CMV,  ai vrea asigurare 100%, pe cand tu nu poti avea decat 99,99%, dar te asigur ca daca privesti putin detasat nu ai nici un motiv de ingrijorare. Nu fi ingrijorata de atitudinea medicului, e fireasca. Uite, desi sunt CONVINSA ca nu nici o problema, eu nu as putea sa-ti zic "NU face amniocenteza". E o chestiune psihologica, nu tine de procentele de sansa pe care le cred. Si eu n-am nici o responsabilitate, nu ma cunosti, poate n-o sa ne vedem niciodata (sau poate, da, mai stii ? poate facem o intalnire cu bebeii). Daramite doctorul, care are o responsabilitate, o reputatie, pur si simplu nu poate sa iti zica "Iti garantez ca e totul ok". Vreau sa zic ca daca ti-a zis sa faci amnio nu tb sa crezi ca el are motive rationale sa creada ca ar fi o problema, ci doar e varianta care ii e lui mai comoda psihologic. Dar tu nu tb sa stai in stres. Vei vedea ca din toate partile iti vor veni asigurari ca e ok.

Da Happy, ... si imi amintesc si de Vrabiutaza cand era la inceput...si acum a intrat in prenatal.

Ultima oara a fost editat de Rose (2012-10-12 12:33:46)

www.pisicamov.ro

#1516 2012-10-12 12:38:32

be_happy
Platinum member

Rose tummenupp
Ochisori, Rose are dreptate. Eu stiu din auzite despre medicul tau, dar e un medic ok. Poate vrea sa iti ofere cat mai multe garantii ca totul e in regula si de asta recomanda amniocenteza!

Si din pacate 100% nu putem sa stim niciuna ca va fi ok sad

Eu am alt pitic pe creier, desi nu m-am linistit bine cu toxo. Si piticul meu nu poate fi calmat in timpul sarcinii, nici imediat dupa. Am vazut acu putin timp o stire despre un copil cu autism bang dar incerc sa imi dau cate o palma si sa imi revin

#1517 2012-10-12 12:49:42

ochii_mei
Sr. member

Multumesc Rose pentru incurajari.
Sa stii ca de pe la inceputul saptamanii sunt ff optimista si hotarata; nu fac nici amnio, iar de avort nu se pune nici in discutie!!!
Duminica am fost la o manastire langa Iasi, si am venit foarte incarcata cu energie pozitiva; dupa ce am primit si al treilea rezultat negativ, si aviditatea (chiar daca imi spune doar de 90 de zile), m-am linistit mai bine.
Sper sa primesc si din Germania si din Austria raspunsuri incurajatoare, pentru ca eu sunt foarte hotarata. IEri am fost la med de fam, si i-am povestit, i-am aratat analizele, si i-am spus de hotararea mea; m-a felicitat, atat dr cat si asist. Mi-au spus ca, amniocenteza facuta in tara nu garanteaza ca e un raspuns corect; au fost cazuri de mame care au hotarat sa aveorteze, si cand au scos copilul au constatat ca nu avea nimic.
Doamne Doamne ne va ajuta sa fie bebitza sanatoasa, si noi, sa o crestem! Mi-am pus increderea si speranta in Dzeu. Pentru un rezultat care are o marja de eroare nu voi renunta la 5 luni la sarcina.

Happy, iti dau si eu o palma sa-ti revii!!!!

Ultima oara a fost editat de ochii_mei (2012-10-12 12:50:23)

#1518 2012-10-12 13:04:37

Rose
Hero member

Happy, pai sunt NENUMARATE chestii care se pot intampla! Poate sa iasa cu malformatii la inima, cu cine stie ce defect...poate sa iasa gay, sau pur si simplu...mai putin inteligent decat am vrea noi. Acum ce-o sa facem, o sa stam sa ne facem griji pt fiecare posibilitate? Eu cred ca autismul nu este genetic, ci rezultat al factorilor de mediu.: copii neglijati, ignorati. (da, s-au nascut cu o sensibilitate, dar mediul le-a accentuat-o). Eu am un exemplu, un copilas care cand era mic era dragalasenia intruchipata, dulce, comunicativ, si de cand isi petrece vreme la TV ( la desene animate) cred ca indeplineste toate criteriile de ADHD. Sunt convinsa ca televizorul l-a stricat, dar ce sa faci daca parintii considera ca e ok ca scapa cateva ore pe zi de grijji, cat sta el intepenit la desene?

www.pisicamov.ro

#1519 2012-10-12 13:31:51

be_happy
Platinum member

Ochisori ma bucurt ca esti optimista! Asa si trebuie!

Da palma incoace, o merit!!

Ah Rose, cu siguranta sunt n motive ptr care ne putem ingrijora! Incerc si eu sa alung gandurile.
Pacat de copilul uitat in fata TV-ului sad Din pacate sunt multi parinti care asa cred ca au timp sa faca una alta prin casa. Nu ii judec, dar daca e sa fim cinstite sunt foarte multi parinti care nu si-au dorit neaparat un copil, ci s-a intamplat pur si simplu si din pacate o intamplare a ramas copilul si dupa ce s-a nascut.

Nu-i judec ptr ca si eu am momente cand ma intreb daca voi reusi sa fiu intr-adevar o mama buna, sa pot sa ii ofer atata dragoste cata are nevoie si ceva in plus, sa pot sa ii "formez" drumul bun in viata.

#1520 2012-10-12 13:34:52

ochii_mei
Sr. member

Daca vrem sa ne facem rau singure, si la bebei, ne gandim numai la prostii, la cate vezi la tv acum si auzi... dar fiecare familie e un caz aparte, fiecare copil cu educatia si personalitatea lui. Noi putem doar sa fim optimiste, in sarcina sa facem tot ce putem sa fie bine, si dupa, sa ne rugam ca vom fi parinti buni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.