homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vise ciudate !

#1 2012-09-24 19:35:47

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Vise ciudate !

Sa va spun ce vis am avut eu de aproape ca devenii paranoica azi lol
Am visat ca sunt insarcinata in 4 luni, ca aveam cu prietenul meu 6 luni si hopa, eu asteptam un  bebelus, mama voia sa il pastrez (ea care si-a invatat lectia de cand m-a facut pe mine la 18 ani), prietenul meu voia sa ma paraseasca din cauza asta si eu eram tare impacata cu ideea. Partea interesanta abia acum vine. Stau la scoala in banca si ma pomenesc cu o colega ca imi spune ca m-a visat 2 nopti la rand insarcinata. Prima oara  cu dit'ai burtoiu si a 2-a seara cu burtica mai mica in 4 luni ! Mai stau putin imi zice o alta colega ca a visat ca i-am spus eu ca sunt gravida ! rotfl2
Deci nu va spun ce paranoica fusai toata ziua ! Desi iau pastilutele regulat parca tot imi e teama. Ce face psihicul asta din om !

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#2 2012-09-24 20:47:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Vise ciudate !

posteaza aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1905 … udate.html
si data viitoare cauta inainte de a deschide topic nou.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.