homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-45

#837 2012-10-04 19:04:07

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

Madle, vroiam sa te intreb: de ce FF imi face niste buline albe cateodata? Ce nu-i convine? lol

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#838 2012-10-04 19:05:43

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Madle, multumesc!

Andri, mie imi pune bilute albe cand setez o ora diferita a luarii temperaturii.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#839 2012-10-04 19:07:29

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Adriana daca setezi ca ai dormit rau sau daca ai bifat o alta ora decat cea la care iti monitorizezi temperatura in mod normal.
Uite am bifat la mine la temperatura de azi, ca sa vezi ca exemplu. Dupa ce vezi, sterg.
Elena  kram

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-10-04 19:09:13)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#840 2012-10-04 19:08:45

Andri
Hero member

Aaaaa, pai eu nu am doua zile cu aceeasi ora lol Ca iau temperatura oral si o iau cand ma trezesc. Si ma trezesc in functie de ora la care are treaba V. Deci haos rotfl2

#841 2012-10-04 19:10:08

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Madlena06 a scris:

Buna fetelor  puss  puss  puss

Scarlet  puss va fi bine !!!  tummenupp Si nu baga in seama ce zice sefa. Si eu am fost sfatuita de o cunosctinta sa nu fac copii caci e greu in vremurile de astazi, asa ca ... Ignore  tummenupp

puss  puss  puss restul fetelor ce nu-s nominalizate

Da, de obicei zic asta unii care au cate doi.
Eu nu pot sa uit ca intr-o vreme o multime de persoane nu mai atat aveau in cap "Mama, sa nu te mariti de tanara si sa nu faci copii de tanara". Nu pricep ce era in capul lor! Imi amintesc si de sefa mea de pe vremea aia "Fetelor, sa nu va repeziti sa faceti copii! Las' c-aveti timp!" Chestia asta era omniprezenta! Si daca o fi fost vreo nefericita care s-a chinuit cu copilul. Nu, ii mergea foarte bine, si usor ii fusese intotdeauna, ca ne povestea cum se ducea ea la petreceri cu copilul in cos si ce cuminte era copilul, ca dormea in dormitor, in cos,  in tot tambalaul.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#842 2012-10-04 19:12:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

andri vreau reteta big_smile

storm bine face, obraznicii. nu mai sta locului, acum o pun pe covor cu jucarii ca din pat cade. a inceput greul de acum, dar e bine ca e sanatoasa si creste frumos, atat conteaza!

ronny seara buna!

raveca, madle buna pusspuss

elena bafta cu invatamantul  goodluck  goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#843 2012-10-04 19:13:11

Madlena06
Hero member

Adriana si atunci esti sigura e valabil graficul??? La temperatura bazala stiu ca trebe sa se ia la acceasi ora zilnic. Eu am alarma pe tel si ma trezesc la acceasi ora, fie ca e zi de munca, fie ca e week-end. Cred ca si la temperatura orala se aplica regula asta, dar nu stiu sigur. Uita-te la topic la prima pagina si ai sa vezi detalii.

Eu nu am mancat nimic astazi. Nu am avut timp efectiv. Trebuie sa schimb situatia asta caci nu e bine.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#844 2012-10-04 19:15:21

Andri
Hero member

Madle, am vazut, poti modifica, multumesc. Dar eu nu am sleep deprived si in fiecare zi am alta ora setata, asa ca nu stiu pe ce principiu imi face buline albe.

Onu, iti trimit mail sau fb cu reteta?

#845 2012-10-04 19:22:49

elena.plahatca
Addicted member

Rose, mie cata lume imi zice ca-s nebuna ca m-am casatorit asa tanara ( si mai ales sotul e nebun  rotfl )   nu mai zic de cei ce ne intreaba daca vrem copii si aud "da"  ..se uita la noi de parca am fi de pe alta planeta. Asta e mentalitatea secolului... Sunt mediatizate aceste vedete ce se casatoresc si fac copii la 41 de ani, bravo lor, norocul lor...dar din pacate corpul nostru incepe sa degradeze dupa 35 de ani sad

Multumesc Onu

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#846 2012-10-04 19:23:36

Madlena06
Hero member

Rose sfatul asta l-am primit de la o vecina de aici, care are un copil adolescent, ea are in jur de 40 de ani. Si ca ar fi vazut ca unele fete se chinuie aici cu bebe mic si etc. Si atunci pt ce mai muncesc?????? Doar pt a plati taxe si cheltuieli???
In fine, eu concluzia am tras-o, dar pe moment m-am enervat. Acum dau direct ignore  tongue
Referitor la ce ai zis tu de sfatul nu te marita, nu face copii ca ai timp... Multe femei s-au casatorit de foarte tinere si fiindca inainte nu aveau asa mare acces la informatii si altele, au ramas repede insarcinate. S-au trezit brusc cu responsabilitati pt care probabil nu erau pregatite. De asta au dat sfatul asta. Acum nu se mai poarta asa, acum anumite evenimente se intampla mult mai tarziu. Vremuri si vremuri  smile
Onutza doar doua cuvinte : ma bucur ca mai scrii pe-aici  kram desi inteleg fetele ce nu scriu  smile
Adriana atunci din cauza orei e asa.

#847 2012-10-04 19:31:53

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Buna seara dragele mele! puss
Am scapat si eu de la munca smile
Crisulici puss  iti simt lipsa  .. sper sa mai intri  kram ... pup burtica cu fetita frumoasa foc hjarta, ma bucur ca sunteti bine pusspuss.
Scarlett puss... hai ca o sa fie bine  kram
Hell puss  imi pare rau de Moro...sper sa-si revina.
Detzy puss , condoleante sad.
Angel 3 pupici puss puss puss si azi cum e ziua animalutelor pup si pe Lady puss.
Ales , mare dreptate ai avut cu ce ai scris, dupa ce te-a albit Angel..... te mai albesc puss  puss  puss  si eu putin  lol
Imi pare rau de aspirantele care au reusit sa-si implineasta visul de a  gravida si nu mai trec pe aici... eu am mai zis... ca imi e dor de ele.... le mai citesc , cand pot la prenatal,....dar nu le-am inteles si nici acum nu le inteleg cum de atat de usor au  uitat de noi... smile....
Va pup pe toate , nu incep sa dau nume ca uit pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#848 2012-10-04 19:33:12

Andri
Hero member

Onu, ti-am trimis reteta mea pe fb.

Madle, nu gasesc unde sa citesc despre temperatura luata pe cale orala. Oricum nu e panica, am zis sa inceerc o luna sa tin graficul cap-coada. Nu e relevant pentru mine, pentru ca oricum am contact mereu, deci nu exista sa pierd acea zi, cand iese oul chicot

Cristina puss Esti mai bine azi? tummenupp

Ultima oara a fost editat de Andrianna (2012-10-04 19:35:11)

#849 2012-10-04 19:40:26

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Andri puss, sincer nu.. multumesc de intrebare  kram .
Va citeam ca vorbeati de progesteron cesafac ..... am majoritatea simptomelor neutral.... plus ca incepusem intr-o perioada investigatii ca eram suspecta de fibromialgie sad.... nu stiam ca ar fi un simptom.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#850 2012-10-04 19:45:13

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

bau..am dispărut ca măgaru-n ceață, dar am realizat că era ora de cină și baie și eu stăteam lejer pe net fără stres rotfl2 rotfl2 rotfl2....am luat-o pe arătură...bine că am văzut la timp

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#851 2012-10-04 19:48:07

Andri
Hero member

Cristina, imi pare rau puss Starea ta am avut-o si eu de dimineata... Mi-a mai trecut acum, cu ajutorul Detzulinei, de fapt... Starile astea vin si pleaca, din pacate nu le putem controla. Bine ca sunt trecatoare tummenupp par  Despre progesteron, asta spuneam eu dimineata, ca 99,99% dintre femei au una sau mai multe simptome.

Uneori am impresia ca, cu cat citesc mai mult, cu atat devin mai "bolnava" forgetit Pana acum mi-a intrat in cap ca am mutatii, m-am programat la analize. Azi mi-a intrat in cap ca nu am progesteron, m-am hotarat sa iau utrogestan acum, dupa ovulatie forgetit Un grafic pentru temperatura am gasit, dar un grafic pentru labilitatea psihica nu avem? Ca eu imi fac cont prima rotfl rotfl2

#852 2012-10-04 19:49:22

elena.plahatca
Addicted member

Andrianna a scris:

Un grafic pentru temperatura am gasit, dar un grafic pentru labilitatea psihica nu avem? Ca eu imi fac cont prima rotfl rotfl2

rotfl am si eu nevoie de unul

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#853 2012-10-04 19:49:55

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Uff, am citit ca iar au iesit discutii. supa Eu cred ca nu este o situatie fericita pt nimeni sa stie atatea lucruri despre infertilitate. E preferabil sa ai cultura in orice altceva, dar nu in domeniul asta...insa viata iti ofera si astfel de probleme...

Angel applause pt melodie! Prea tare faza! lol

Detzy puss condoleanta pt matusa ta. supa Dumnezeu s-o odihneasca!

Ioana, super tatic cu atatia copii. hjarta

Ales, nici eu nu stiam ca azi e ziua animalelor...

Mada, vad ca si tu esti cu munca multa...si eu sunt la fel. supa

Ronny, bafta pe 18 la endocrinolog goodluck

Scarlett, fii optimista ca de data asta va fi bine! rugaciune ce frumos momentul cu copiii care pupa burtica! hjarta
cat despre sefa ta... acklad

Soni, ma invit si eu la tine la masa. big_smile

Cris8, imi pare rau ca nu mai intri pe forum. puss intra macar pt fetele la care tii! Felicitari pt decizia de a naste la privat! applause

Jasmina, sper ca marti sa ii poti face sotului cadou mult visat! rugaciune

Hell puss ce trist cu Moro..... supa
Bine ca ai reamintit de intalneala.
Fetele din Bucuresti cand credeti ca ar merge o intalneala? big_smile 

Rose, felicitari pt 9+. Doamne ajuta in continuare!

Bluemoon, eu nu stiu sa iti raspund la intrebare. supa

Andriana, felicitari pt cele 4 kg pierdute. applause

Onu par

Cristina puss

Va pup pe toate si sper sa aveti o seara frumoasa!

Eu merg sa fac baita si revin.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#854 2012-10-04 19:50:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

venii,C face somonu la gratar.apoi punem usturoi si lamaie peste el.creca beau si un pic de vin.de maine 3 seri mananc iaurt chicot

cris par

onu mersi puss

andri,stiu ca la mine te referisi cand zisesi ca unele ramase aici iti provoaca depresii.si nu vreau sa fiu diplomata si sa nu iti spun in fata.

stormulache puss mersi de raspuns.eco oricum n-as avea unde face aici.

eu consider ca oamenii uita de unde au plecat ,mai ales vazandu-si interesu...

mikule trombon

va pup.

LE raveca par hai! big_smile

mayuca,haiiiiiiiiiiii!te astept! big_smile

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-10-04 19:52:30)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#855 2012-10-04 19:55:28

Andri
Hero member

Elena, pai nu? rotfl2

Rave, multumesc. puss Tot inainte, ca pionierii lol

Sonia wave Nu stiu de ce te simti cu musca pe caciula. N-are nicio legatura ce am zis eu cu persoana ta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.