homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-46

#856 2012-10-04 19:58:04

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

puss Sonic, sa aveti pofta... mi-ai facut pofta de peste  drool
Ravesor puss baita placuta .
Andri aveam si eu o perioada cand ma vedeam bolnava de tot ce citeam lol .....
Am citit ca Ionelus merge la avocat  tillfreds ... ce o avea de merge acolo neutral
Madle puss ...nu ti-a dat programarea aia pentru varice ?....

Pe mine ma omoara linistea asta cand vin acasa... cand vad camera goala bang ...Aseara a venit D la 2 si ceva.. eu m-am trezit la 7 .... macar am dormit putin cu el ... si cam atat

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#857 2012-10-04 20:00:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Soni wave

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#858 2012-10-04 20:01:30

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

am ajuns intr-un final acasa... vreau sa va multumesc tuturor..sunteti niste scumpe

am citit si eu articolul cu lipsa de progesteron si sunt cam ingrijorata.. ca si eu le cam am pe simptome + fibrom... nu stiam ca si asta poate fi un motiv.. asa ca m-am hotarat si o sa il dozez si eu..

Cris ma bucur din suflet ca ai mai intrat sa ne vezi.. si da.. ar fi frumos ca toate burticile si mamicile care au plecat de aici sa intre din cand in cand...

Scarlet bine ca ai aparut ca ne cam dadusei emotii puss.. trebuie sa fie bine bebe!!

puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#859 2012-10-04 20:04:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

andri multumesc, abia acum am revenit la calc puss

sonia pofta mare puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#860 2012-10-04 20:05:42

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Detzulina puss Esti bine? Am sa iau si eu ultrogestan luna asta, dupa ovulatie...poate ajuta.

Onu, cu placere puss

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

Publicitate

loading...

#861 2012-10-04 20:08:52

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Rave, așa-i...preferam să nu știu multe, dar din păcate avem nevie de informație, iar dacă tot e, măcar să fie corectă.

Soni wink....

Detzy, nu mai știu dacă ți-am transmis condoleanțe, Dacă nu, ți le transmit acum.
- profilul hormonal trebuie să ?l faci tot. dpmeudv hemoleucograma completă și profilul hormonal ar trebui făcute anual, la fel ca PAP-ul și secrețiile.

Andri, chiar dacă progesteronul ?n exces nu e o problemă dpdv al fertilității, totuși ?n corpul nostru există niște echilibre de la mama natură, care sunt așa, pentru că așa e cel mai bine. Eu nu aș lua un hormon că ?poate ajută!?. Dozarea de progesteron e o analiză simplă și ieftină. Dacă ai dubii ?n privința lui, dozează-l și vezi dacă ai nevoie de utrogestran. Dar dacă nu ai nu văd sensul ingerării unor hormoni care, chiar dacă teoretic nu fac nici un rău, se sintetizează totuși ?n ficat.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-10-04 20:13:21)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#862 2012-10-04 20:20:31

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

elena.plahatca a scris:

Andrianna a scris:

Un grafic pentru temperatura am gasit, dar un grafic pentru labilitatea psihica nu avem? Ca eu imi fac cont prima rotfl rotfl2

rotfl am si eu nevoie de unul

E bun si pentru mamici rodnar eu is fruntasa rotfl

Va pup pe toate , v-am citit
elena felicitari , poate ramai in invatamant

madle nu e bine sa stai nemancata

andri esti suparata pe mine ?
Onu sa o pupi pe any de te suna
Hell bine ca ti-ai dat seama cat e ceasul
Cristinel cat te inteleg , si pe mine ma ddistrugea casa goala
rave pupicei , cum am scris mai sus "noi nu suntem normali" , de fapt doar eu  lol
Soni nu cred ca e vorba doar de tine ci de atmosfera in general

nu mai stiu ce am citit

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#863 2012-10-04 20:20:56

Detzy
Insomniac member

Andrulina sunt trista pentru ca a fost o femeie foarte buna.. si care desi era singura incerca sa ne ajute mereu.. din pensia ei, asa cum putea desi nu ii spuneam niciodata ca avem nevoie de ceva.. si care a fost atat de linistita si cuminte.. si in spital si dupa... ce sa zic era in varsta saraca dar o s-o regret.. smile dar sunt bine, vreau sa iasa bine zilele astea pentru ca ea merita lucrul asta si mergem inainte ca asa e viata...

Foarte bine ca iei progesteron

#864 2012-10-04 20:21:29

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Storm mi-a mai fost prescris si acum 5 ani, doar ca nu am luat eu, pentru ca nu vroiam sa mai raman insarcinata dupa experienta respectiva. SI exact la fel am gandit atunci, de ce sa ma imbuib cu hormoni, aiurea? Eu sunt programata la analize pe 29 oct, ma gandeam sa iau numai luna asta, desi iau si zmeur, cum am mai spus. Oricum eu discut cu ginecologul, doar ca de fiecare data cand vin cu o idee, inclusiv de analize, imi spune ca nu e cazul... Multumesc de sfat! puss

Eu ma retrag, ca a venit V si ma duc sa il hranesc si sa il smotocesc. lol Va pup!
O noapte inteleapta! puss

LE: Angel, noooooo! De unde si pana unde?  sm  sm  puss  puss  puss

Detzy, inteleg. Imi pare rau, inca o data si stiu cum e, ca l-am pierdut si eu pe tata si...inteleg.

Ultima oara a fost editat de Andrianna (2012-10-04 20:24:34)

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#865 2012-10-04 20:29:04

elena.plahatca
Addicted member

Angel multumesc.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#866 2012-10-04 20:35:22

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Andri, poi dacă iei zmeur.. ăla e progesteron.. fără dozare eu n-aș lua. Am luat și eu ?n 2 luni duphaston, dar l-am primit după profilul hormonal.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#867 2012-10-04 20:44:34

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Mi-am terminat mancare, mananc si va citesc  chicot

Adriana atunci continua asa cu luarea temperaturii si fa un grafic cap-coada cum ti-ai propus  tummenupp
Reveca buna  puss
Cristina off grea intrebare ai pus  smile Nici nu am mai scris despre asta, caci sincer simt ca ma lupt cu morile de vant.
Ieri am fost la spital sa imi fac programare, nu am reusit. Pt ca cica nu mai fac programari la fata locului ci prin telefon la nr verde. Dupa ce ca am pierdut 3 ore (dus-intors) ajung acasa si sun. Degeaba, nu mi-a raspuns decat robotul si am incercat de "n" ori. Azi nu am sunat, am sa incerc maine, daca nu reusesc am sa caut in alta parte sa fac. Insa dr meu ar vrea sa fac acolo.
Te inteleg la faza cu linistea din casa, asa eram eu cand ma intorsesm in Ro si sotul era aici. Am avut noroc de net, cum ajungeam in casa, cum ne sunam sa vb la casti. Si mancam cu castile pe urechi, scriam rapoarte pt job la fel, toata seara eram asa  smile
Angel kram stiu ca nu e bine si am sa incerc sa iau masuri, dar efectiv nu am avut timp ...

M-am gandit si razgandit si pana la urma m-am decis sa va scriu ce e in sufletul meu...
Fetelor mie imi e frica sa renunt la protectie  grater imi e teama sa raman insarcinata si sa pierd iar. Nu stiu, nu m-a satisfacut explicatiile dr meu luni, simt ca... e putin cam superficial. Nu stiu ce am sa fac, pe ce cale sa o iau. Plus ca m-am descurajat mult ca nu mi se da sa fac nici o analiza. As fi vrut sa mai investighez putin.... Nu stiu ce sa zic... oare exagerez eu???  sad

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-10-04 20:45:07)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#868 2012-10-04 20:50:02

elena.plahatca
Addicted member

Madlena, eu nu stiu cum sa te sfatuiesc, insa inteleg ca ti-e greu kram Eu as merge pe ce mi-ar dicta ratiunea si intuitia

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-10-04 20:51:51)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#869 2012-10-04 20:52:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Madle esti o femeie puternica , tu ai trecut peste o cumpana imensa ,, nu stiu cate ar putea face asta si porma sa o ia de la capat
e mai muult decat normal sa ai teama , offf nu stiu ce sa iti zic , daca nu poti acum vorbeste cu al tau , stati inca pe pauza
ce mai aveai de facut ca analize ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#870 2012-10-04 20:55:23

Detzy
Insomniac member

Hell mi-ai spus condoleante puss.. dar nu strica niciodata sa simti suport smile.. stiu ca trebuie facut tot profilul hormonal.. le am facute acum ceva timp dar as repeta progesteronul..
Andrulina imi pare tare rau.. puss kram...

#871 2012-10-04 21:08:36

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Elena da si intuitia mea spune sa aud o alta parere in legatura cu analizele de mutatii. Verific de nu stiu cate ori pe zi emailul dar inca nu am primit nimic de la dna dr U. recomandata de voi. Mai astept.
Angel in momentul de fata numai puternica nu ma simt. Sotul meu mi-a zis ca asteapta cat va fi cazul, iar daca vreau sa mai fac analize nu-i bai, iar banii nu sunt o problema, ne vom descurca noi cumva.
Pai am facut toate analizele de mutatii, voiam sa fac analizele generale ce se recomanda inainte de o sarcina, dar mie nu mi le da nimeni aici. Le cer de cateva luni.
Nu stiu simt ca imi pierd mintile uneori... Sper sa fie o stare trecatoare.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#872 2012-10-04 21:12:31

elena.plahatca
Addicted member

Madlena iti mai trimit inca o imbratisare kram daca simti ca mai trebuie sa auzi o parere in legatura cu mutatiile, asta fa, asteapta parerea ca sa fie mai linistit in sufletelul tau.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#873 2012-10-04 21:12:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

wave hello fete frumoase!
azi am disparut ca am plecat cu treaba prin oras, adineauri am ajuns si acum savurez o cana de laptic cu scortisoare si biscuiti cu unt. va poftesc si pe voi puss

#874 2012-10-04 21:12:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

andri,poate pt ca am inceput cu stangu.nu ma simt cu musca pe caciula,da nu suntem toate pe aceeasi lungime de unda.si logic ca tu ma poti percepe altfel.de-aia am zis...

angelus,deci nu doar de mine,da si eu umbresc pe-aci,nu? lol

detzy puss

elena wave 

onu mersi puss

stormulachis wink stim noi ce stim...

madlena puss alte investigatii nu prea mai ai ce.fii tare!

eu una stiu ca am fost depresiva,ca am deprimat multe fete si le-am facut capu calendar...dar m-am simtit intre prietene,unele,si m-am comportat cum am simtit.am gresit.nu o sa se mai repete.pt ca fetele nou intrate nu ma cunosc si n-are rost sa vada aici lamentari,vai domne ce rau imi e mie!

LE madlena,tu ai pierdut din cauza mutatiilor.ai aflat,deci clexane scrie pe tine.obligatoriu.si va fi bine!

mayucu puss nu venisi la masa.se termina pestele chicot si facu C si mujdei cu iaurt drool

am inca fasolea pe foc.

LLE si beau si vin,na! lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-10-04 21:16:18)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.