homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-73

#1369 2012-10-06 00:06:57

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

Multumesc Iulia, prima poza am facut-o acum, normal ca sunt cuminte ca eram pregatita sa ma bag in pat si bocita pe de-asupra rotfl2

Hey Maya, azi e ziua ta!!! La multi ani fericiti !!!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti pe lumea asta!!!!!

Gata, inchid lumina la mine big_smile va pup fetelor si va urez nopte buna!!!

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-10-06 00:12:24)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1370 2012-10-06 00:10:50

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

Bluemoon a scris:

Multumesc Iulia, prima poza am facut-o acum, normal ca sunt cuminte ca eram pregatita sa ma bag in pat si bocita pe de-asupra rotfl2

Dap, se vede ca nu prea iti ardea de poza. Las' de maine sper sa revii la cealalta stare... Ma refer sa nu mai fii bocita sad

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#1371 2012-10-06 00:14:10

lazy_cat
Full member
Inregistrat: 2012-07-25

Noapte linistita! wave

#1372 2012-10-06 00:14:29

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

puss Iulya, de acum nu mai am motiv big_smile  Mie de poze nu-mi arde niciodata, ma simt tampa si arat ca atare cand mi se pune aparatul in fata big_smile nu pot fii eu..

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1373 2012-10-06 00:18:23

iulya333
Full member

Blue, nu ai de ce sa te simti asa in fata aparatului foto, ai un chip deloc comun, chiar deosebit, o fizionomie de fotomodel, nu exagerez, eu te aseman un pic cu Manuela Harabor. Doar ca ea are ochii albastri, in rest la celelalte trasaturi aduci putin cu ea.

Publicitate

loading...

#1374 2012-10-06 00:30:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

am adormit in front  cascat  am pierdut si pozele  sad

Mayuc, La multi anii!!!!! http://s3.rimg.info/3311ffc5b5eaa36097b4c2e9f9b2ac77.gif sa fii fericita alaturi de cei dragi,  iubita si la anul, pe vremea asta, sa tii in brate cel mai frumos cadou!!  te stampilez cu drag puss  puss  puss  puss  par
http://s7.rimg.info/93bea52cdef5f71775e50bf24aa796af.gif

fug la  cascat  noapte buna dragelor  kram

.

#1375 2012-10-06 00:34:17

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

moon puss  io nu prins pozili grater da-mi aduc aminte ce ravagii faceai asta vara cand pustii faceau invitatia de plimbarica cu masina chicot

hellina puss reusesti tu cumva sa-l faci bine pe moro,sa te odihnesti si tu omeneste kram

mayuca,lazy,iuly,andre puss  kram

noapte buna sa aveti si visele frumoase sa se implineasca  hjarta

cate un  puss si cate o  kram pentru toate de la miha si nu uitati ca va  teiubesc

LE:
mayucu La Multi,foarte multi Ani!!!Dumnezeu sa va binecuvanteze cu  bebe cat mai repede puss  puss  puss  kram

mykulinu puss  kram mic si atipit  kram

Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-10-06 00:39:12)

#1376 2012-10-06 00:35:18

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mikule drag puss puss puss puss multumesc din suflet!!!!!!!!!

va pup si eu de noapte buna! puss puss puss

#1377 2012-10-06 00:41:58

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

mayya> la muuulti ani fericiti si impliniti! si pana sa pasesti pe urmatoarea treapta din avietii scara sa ai in brate un puiut  birthday   puss

miha> da, m-am molipsit de la tine, insa in ceea ce priveste raceala... de abia vorbesc... Tu ce mai faci? kram

sonius>  puss  kram  Ce mai face iubi tau, a mai facut ceva analize?!

andria> puss

ioana> felicitari pt kg pierdute! si  goodluck  in continuare!

mika, blue, hell, iulya, lazy si restul fetelor fara somnik>  puss  puss  kram

somnik pufos si visedulci!

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2012-10-06 00:46:46)

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1378 2012-10-06 00:47:00

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

rya puss iubita,nu faci nani? eu azi am avut o stare de rau din cauza racelii,am tras cu ceuturi de fructe cu miere si lamaie.bagat parasinus si bromhexin si imi e mai bine putin,maine repet toate astea si sper sa intru-n linie dreapta cu tonusul ca pana acu parca am fost lovita-n creier puss  puss

ia si tu ce crezi ca iti poate ajuta, la pastile ma refer ca in rest ceuturile nu au ce rau sa-ti faca si poti bea cat de multe.Daca eram acasa,faceam ceut de tei,e fff bun,e calmant si pt gatutz.Pup sa treaca si la tine raceala puss  puss

fetele,frumoasele,acu chiar ca ma duc la nani wave  puss  puss  kram  teiubesc

Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-10-06 00:49:40)

#1379 2012-10-06 01:00:27

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

miha> multumesc ff frumos pt sfaturi... am baut si eu ceiut si am luat paracetamol... sa vad dimineata ce-o mai fi...somnik pufos si visele frumoase sa se implineasca! sa treak raceala!  puss

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1380 2012-10-06 01:04:16

iulya333
Full member

Eu sting lumina. Noapte buna! Somnic pufos, asa ca norisorul asta:
http://s10.rimg.info/71753600ca0ad6b6fd80b4a6acb3c78a.gif

#1381 2012-10-06 01:23:47

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Aprind lumina pentru putin timp....
Am intrat sa-i urez lui Mayuc  birthday  birthday  birthday  birthday  La multi ani!!!!!.... multa sanatate si ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca... te pup dulce si imbratisez.

Sting lumina smile.... las pe cea de veghe sa nu se impiedice cineva big_smile.
V-am pupat , noaapte buna. wave

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1382 2012-10-06 01:50:12

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

eu mă pun să dorm...abia acum sad....sper să și apuc ...Noapte bună!

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1383 2012-10-06 08:05:48

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna tuturor,

am vrut si eu sa intru ieri dar din nou mi s-a taiat cheful cand am vazut alte discutii...
Eu nu pot fi de acord cu moon deloc, chiar nu inteleg ce atata suparare ca gravidutele nu mai intra?? de ce trebuie sa fie obligatoriu acest lucru?? fiecare intra cand vrea/daca vrea, deja se exagereaza mult cu acest forum...sa stiti ca toate fetele care intrau pe vremea cand m-am inregistrat eu pe forum, dupa ce au ramas gravide au parasit pana la urma topicul de aspirante (garga, nera, smart, mirik, si multe multe alte fete) si e si normal...doar nu vor intra aici pana la adanci batraneti...dar atunci nu se supara nimeni, acum insa e mare tragedie. Sa spui ca sunt prost crescute din cauza asta mi se pare mult prea mult...sa intre doar ca sa spuna buna ziua...ce rost are?? Eu personal nu am ajutat pe nimeni niciodata cu gandul ca trebuie sa imi multumeasca apoi pe veci...mi se pare aberant. Iar in ce ma priveste, sper ca va aduceti aminte ca pe parcursul fiv-ului nici nu am intrat pe forum, si acum ma gandesc ca bine am facut, altfel sigur mi se reprosa ca atunci mi-a placut sa ma "simt importanta" si acum nu mai intru ca m-am vazut "cu sacii in caruta".
Nu stiam ca aici daca ai intrat o data, e musai sa semnezi condica la nasfarsit, cand m-am inregistrat eu nu exista aceasta regula. NU mai judecati fetelor asa usor pe altii, ca nu se stie nici voi cum veti reactiona cand veti ajunge intr-o anumita situatie...

Blue, si eu am trecut prin toate chinurile posibile ca sa raman gravi, dar crede-ma ca prin ceea ce trece ochii_mei acum mi se pare mult mult mai greu decat tot ceea ce am suferit eu. Nu cred ca ai vrea sa stii ce inseamna sa fii gravida si doctorul sa te puna in situatia de a renunta la copil la 17 sau 20 saptamani, dupa ce l-ai vazut, l-ai simtit, te-ai atasat de el...crezi ca ii mai arde de discutii aici? Eu una stiu sigur ca as prefera sa nu raman niciodata, decat sa trec prin asta...

Si da , fie ca ne place sau nu sa recunoastem, fiind atatea probleme aici, topicul ne da de multe ori o stare super proasta. Si asta nu o simt doar acum , am simtit-o dintotdeauna, de aceea nu am intrat nici cand am facut fiv-ul, diferenta acum  o face faptul ca orice emotie negativa influenteaza mult in rau sarcina.
Iar referitor la faptul ca subiectul sarcina e inchis aici, da, si eu sunt stresata cand de exemplu Ioana ma intreaba nu doar "ce face bebe" ca sa raspund simplu "bine", ci ma intreaba detalii ca de exemplu daca o simt miscand sau alte chestii, si eu chiar nu stiu ce sa fac, cum sa raspund sa nu deranjez pe nimeni.

Pe mine nu m-a deranjat niciodata ca cineva intra mai des sau mai rar sau deloc, e alegerea fiecaruia si nu are nicio obligatie fata de nimeni, iar in sarcina e si normal ca nu mai vrei sa auzi tot de probleme, ca eu una m-am saturat de ele in 6 ani, nu vreau sa le duc la nesfarsit si sa imi aduc aminte zi de zi prin ce am trecut. Si eu as fi renuntat sa mai intru aici imediat ce am ramas, dar am intrat in continuare doar pt a oferi informatiile pe care  le detin fetelor care au nevoie...imi dau seama insa  ca acest lucru oricum nu ar fi apreciat decat de cateva persoane, acum ca am zis ca o raresc si eu mai mult ca sigur ""m-am vazut si eu cu sacii in caruta" si de aceea "nu mai stiu sa dau nici buna ziua".
Sa fim seriosi...nu am ramas gravida datorita forumului, nu simt ca datorez nimic nimanui, ba cred ca eu mai mult am oferit informatii decat am luat. Incurajarile nu mi-au facut bine niciodata, nu sunt genul care sa ma plang si sa astepte asta, cand am facut IA si fetele spuneau ca sigur e bebe, cand eu stiam ca nu am nicio siguranta ca e, mai mult rau imi faceau...
Daca cineva e de alta parere si crede ca ii datorez ceva, rog sa imi spuna direct, nu la modul general, ca asa nu ii dai persoanei respective dreptul la replica.
Si invatati sa ajutati fara sa asteptati recunostinta vesnica...eu asta nu pot s-o inteleg.

Mayya, la multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si toate visele sa ti se implineasca cat mai curand!!! 

LE: a fost si ziua mea ieri, dar vazand discutiile respective nu am vrut sa va mai spun, ca sa nu se considere ca intru doar cand vreau atentie!!! VA ROG DIN SUFLET SA NU IMI URATI NIMIC, eu oricum renunt definitiv la forum, si nu numai la acest topic, ca sa nu fiu considerata ipocrita.

Un weekend frumos va doresc!

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-10-06 08:15:16)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1384 2012-10-06 08:17:41

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Neata la toata lumea  puss  puss  puss
O cafea mare pt toata lumea

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/57790_cafea_61.jpg

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1385 2012-10-06 09:02:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Neata puss

Crisulici pacat,  cum am spus informatiile tale erau utile,  dar e decizia ta si eu una o respect,  multa bafta in continuare

Mayya la multi ani iubita,  sa fi iubita si fericita,  si sa vi se indeplineasca visul cat mai repede puss

Madle neata puss iau si eu o cafea
Lucrezi azi.?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1386 2012-10-06 09:19:09

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Maya la multi ani !!!!!!!!   birthday  birthday  birthday  party  party  party
Sa ai o zi deosebita, cu oameni dragi tie alaturi  puss  puss  Iti doresc sa ai parte de minune in viata ta cat mai curand  puss
Angel neata puss . Azi nu lucrez. Trebuie sa mergem sa facem cumparaturi si sa gatesc de dieta. Apropo m-am cantarit adineauri, minus 2 kg  tongue . E foarte ok, nici nu as fi vrut sa dau mai mult.
Cris8 tot ce pot spune e ca te inteleg. Si am acceasi parere ca si tine.

Daca pana acum tot am tacut si nu mi-am exprimat punctul de vedere de data asta il voi spune. Nu consider ca e obligatoriu sa intre aici fetele care au ramas insarcinate. Pt ca asa cum e firesc si normal ele intra la prenatal, unde sunt alte burtici si pot face schimb de informatii. Este greu sa mergi in paralel cu 2 topicuri, mai ales ca la aspirante se scriu aproape zilnic 10 pagini.Daca cineva doreste sa scrie aici, e o decizie personala. Este strict parerea mea si nu astept nici un raspuns.
Iar in legatura cu a spune sau nu daca esti gravida : sincer am parerea mea proprie. Ca daca o persoana nu doreste sa spuna de la inceput, e pt a sta linistita si pt a nu fi agitata de cei din jur. Exemplu : prietena mea care va ziceam ca este aici in It si ia clexane. Vorbesc aproape zilnic cu ea la tel, mi-am dat seama ca e gravi, dar ea evita subiectul. Si ii respect decizia. Stie ca m-am prins dar nu recunoaste. Si pt mine e foarte ok. I-am spus asa intr-o zi : ma bucur ca esti bine, iar daca intr-o zi vei dori sa vb cu mine sunt aici. Mai importanta e linistea ei, decat sa stiu eu ca e insarcinata.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1387 2012-10-06 09:25:36

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Madle felicitari pentru kg
Si eu trebuie sa merg la cumparaturi azi,  dar e sotul la munca si nu am masina,  astept sa vina el
Iar diseara imi vin lemnele o parte si lta parte maine,  ufff si am garajul plin de toate tampeniile,  trebuie sa le asez azi

Si mie au inceput sa imi ramana in gat discutiile astea urate  supa

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-10-06 09:27:59)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.