homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86-74

#1388 2012-10-06 09:37:48

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 86

Mayya, La multi ani, draga mea! http://s15.rimg.info/dc35eab6eb92dd824bcd463811fce8e2.gif Sa fii sanatoasa si fericita si sa vina bebe in dar cat mai repede http://s17.rimg.info/8fcae28784b271fb0f0b1ee7db026b47.gif Sa ai parte de tot ce iti doresti!http://s17.rimg.info/fc2f2529a3f863d9f1359664d8a5e00e.gif

Madle puss

Angel puss + fetele puss puss

Cris puss puss

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1389 2012-10-06 09:40:29

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Asa e Angel  par. Ai treaba. Eu ma simt foarte obosita, i-am spus sotului ca imi doresc sa ma odihnesc macar maine. Acum sa vedem. Cred ca psihic sunt cel mai obosita.
Adriana  puss

Ma duc sa sun pt programari.

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-10-06 09:41:17)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1390 2012-10-06 09:45:09

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete mornincoffee

mayuca,la multi ani! birthday sa fii sanatoasa si fericita si la anu sa iti strangi minunea in brate par

totu s-a interpretat gresit.dar ce mai conteaza...

o zi buna!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1391 2012-10-06 09:48:12

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Soni puss hai sa bem o cafea
Andri pupacim puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1392 2012-10-06 09:49:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele  puss  kram

Bea si eu o cafea in liniste cu voi, Maria e in oras cu bunicii si vine abia la pranz. O sa ma invat cu binele  lol

Cris imi pare rau ca ai luat asa o decizie  supa

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-10-06 09:49:53)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1393 2012-10-06 09:51:54

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Angelus, si mie imi pare rau...dar sincer m-am saturat de rautati si atatea discutii.
M-a suparat ff tare ce a scris blue. Sa spui in ras ca intri la burtici sa le strici atmosfera lor "zen" povestindu-le cum faci injectii si toate cele...mi se pare ceva de genul"las sa moara si capra vecinului"  - tipic romanesc de altfel.

Blue, si eu stiu ce inseamna acele injectii ca am facut sute, si inca fac, ma invinetesc zilnic de la clexane, nu iti doresc sa ajungi sa faci chiar tot ce am facut eu ca sa raman gravi...dar nu as spune niciodata ce ai spus tu. Si da, imi doresc o atmosfera "zen", ca asta recomanda si medicul in primul rand, dar sa stii ca si la burtici sunt multe probleme.
Eu am inteles ce ceri tu: burticile sa intre in continuare aici, sa dea informatii, sa  incurajeze, dar Doamne fereste sa scape vreo vorba de bebe, ca te deprima...e normal ca iti vine sa vorbesti si de sarcina oriunde ai fi, eu una dupa cat am asteptat-o da, as vorbi non stop numai de asta...si pt ca fetele nu mai intra ca sa nu deranjeze (ca tu ai sustinut cel mai mult ca te simti deranjata) atunci le improsti cu noroi ca nu te saluta...oricum o dai nu e bine pe forumul asta.

Madle, faptul ca gandesti asa mie imi spune ca stii ca fii o prietena adevarata, care se gandeste si la cealalta persoana, nu numai la ea. Tot respectul din partea mea!
Si eu sunt de parere ca fiecare anunta cand vrea sarcina. Propria mea nasa, care imi e si fff buna prietena, m-a anuntat ca e gravi dupa 4 luni (deja incepea sa se vada...) dar nu am considerat ca a facut asta ca sa se protejeze pe ea, ci pe mine...i-a fost greu sa imi spuna cand stia cat de mult imi doresc si eu. Si da, mi-a fost greu, dar tot o sunam si o intrebam cum se simte si daca e totul bine, chiar daca plangeam apoi de fiecare data cand inchideam telefonul, pt ca pt ea era cea mai mare bucurie si am vrut sa ii fiu alaturi si in momentele alea de bucurie, sa aiba cu cine sa o impartaseasca...

Sper ca nu voi crea acum discutii interminabile, dar nu puteam sa tac, mi se pare mult prea nedrept sa le priviti asa pe burtici. Nu v-au gresit cu nimic, atata timp cat au stat aici au primit dar au si dat informatii, a fost un schimb reciproc. Nu are nimeni nicio obligatie fata de nimeni, si chiar nu vad de ce ar intra doar sa zica Buna! si apoi imediat Pa!, ar fi chiar penibil. Ori intri si participi la discutii, ori nu mai intri. Si normal ca au si ele nevoie de informatii de la burtici acum...ca problemele nu se termina cand apare sarcina, ci  unele abia incep...

LE: Andree, pe vremea cand am intrat eu pe forum si tu ramaneai gravi cu Mariuca, era cu totul altceva topicul asta...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-10-06 10:02:23)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1394 2012-10-06 09:55:38

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Neata la toata lumea !!!  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

Mayya   La multi multi ani!!! Fie ca cele mai arzatoare dorinti ale tale sa se implineasca !!!  birthday  party   puss  puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1395 2012-10-06 10:00:54

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Hello smile

In mod normal, n-as mai fi scris, am preferat sa evit, dar scriu ptr Cris: nu la tine se refereau fetele, mai mult ca sigur.
Se refereau la Ochii_mei care a scris la Prenatal motivele ptr care nu mai intra si probabil ( desi n-am atins subiectul) la mine.

Si da, prefer sa nu mai intru din cauza unor afirmatii facute la adresa mea de Bluemoon acum vreo saptamana ( cu aproximatie), afirmatii in urma carora toata lumea a apreciat-o. De unde am dedus ca aia era parerea unanima despre mine, deci nu vad de ce mi s-ar simti lipsa. Ca sa nu mai spun ca ale ei comentatii nu-si mai aveau rostul in conditiile in care discutia mea cu Sonia se terminase civilizat, dupa parerea mea.

Eu am spus-o si cu alta ocazie si intamplarile o dovedesc: aspiranta esti pana iti tii copilul in brate. Deci faptul ca am ramas insarcinata nu m-ar fi facut in niciun caz sa nu mai scriu pe aici.
Dar daca voi credeti ca nu mai intru ptr ca nu mai am alte subiecte de discutii decat sarcina mea, sau ca intr-o luna jumatate am uitat ce inseamna sa iti doresti un copil, e strict parerea voastra si nu pot decat sa v-o respect. smile

#1396 2012-10-06 10:05:04

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Neata fete frumoase !!
Va poftesc la cate o felie de tort si un cocktail big_smile asa de dimineata

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30607_2tier_fruit_cake.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30607_tails.jpg

Miha puss puss
Ryana puss puss
Cristina puss puss
Cris si bebe puss puss
Angelus puss puss
Madle puss puss
Andrianna puss puss
Soni puss puss
Ioana puss puss

fetelor multumesc din suflet pentru urari, stiti ca va iubesc tare tare  teiubesc  teiubesc

#1397 2012-10-06 10:06:30

Madlena06
Hero member

Sonia neata  puss
Andreed  puss
Cris8 e normal sa ma gandesc la prietena mea. Ii doresc tot binele din lume. Daca va amintiti va scrisesem prin iunie despre o prietena care a pierdut sarcina si am fost cu ea la spital la dr meu etc. Despre ea e vorba. Sunt atat de fericita ca simt ca e graviduta, i-as pune mii de intrebari, as pupa-o, dar ma abtin. Si la tel cand vb cu ea atat o intreb: tu ce mai faci, esti bine, iar ea imi raspunde da sunt bine. Apoi dupa voce o simt daca ar fi ceva in neregula. Week-endul trecut am fost cu sotul la ei in vizita si am discutat despre absolut orice numai despre asta nu. Si sotul meu intelege situatia lor, caci si noi am trecut prin asa ceva.
Si ea ma incurajeaza si tot imi zice sa am incredere ca va fi bine la mine. Uneori nu vreau sa o sun caci nu as vrea sa o deranjez si ma suna ea sa vada ce fac. Stie ca mi-am dat seama, dar daca ei ii face bine sa pastreze tacerea pana trece perioada critica, e foarte ok. As proceda la fel.
Este foarte important ca o graviduta sa fie linistita, sa nu se supere.
Happy cel mai important lucru in momentul actual e sa fi tu si bebe bine  puss. Si veti fi amandoi  tummenupp Sa ai incredere, sa fii pozitiva, caci uneori si muntii pot fi mutati de la locul lor, crede-ma  puss  puss
Maya  puss sa te tragi singura de urechi  chicot

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1398 2012-10-06 10:08:11

cris8
Insomniac member

happy, stiu ca nu la mine strict, dar nu conteaza, pentru ca nu mi se pare corect. Si oricum sunt si eu in aceeasi oala... Stii bine ca nici cu tine nu am fost de acord cand s-au iscat discutiile cu analizele, dar nu conteaza...pentru ca nu iau apararea nimanui, dar nu pot sa tac in conditiile date. Eu nu tin cu nimeni, eu nu dau dreptate cuiva pe principiul ca imi e draga sau nu, poate sa imi fie si cea mai antipatica sau dupa caz cea mai draga persoana, daca consider ca are dreptate, ii dau dreptate, daca nu , nu.

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1399 2012-10-06 10:09:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

angelus puss  mornincoffee

madlena neata puss

mayuca puss  teiubesc you too.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1400 2012-10-06 10:17:16

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Madlena puss Multumesc! Iti doresc sa scapi de gandurile care te macina acum si sa fie bine si ptr tine! Sa fie bine ptr voi toate.

Cris tocmai de asta am scris, ptr ca stiu ca nu ai pupat niciodata pe nimeni in fund. Ca ai zis ce ai avut de zis, oricui a fost cazul smile Si am simtit nevoia sa iti spun ca sigur nu erai tu cea vizata!

Si gata, nu are sens se lungim discutiile. Fiecare cu parerile lui ca de aia avem ratiune.

Mayya la multi ani si sa ai o zi perfecta !

#1401 2012-10-06 10:17:40

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

Neata la toata lumea!
Sarcina usoara gravidutelor!
La multi ani Maya si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Pe mine ma inteapa ovarul stang desi am ovulat din dreptul. Si nu, nu e momentul unui test, daca vine cm ar tb sa vina marti (eu sper sa nu), am SPM. Sa sper totusi la o minune?

Ultima oara a fost editat de iulya333 (2012-10-06 10:18:54)

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#1402 2012-10-06 10:20:51

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

happy si bebe puss puss multumesc
iulya puss puss multumesc

#1403 2012-10-06 10:24:18

Andri
Hero member
De la: Grecia
Inregistrat: 2012-08-06

Neata celor care au mai intrat puss  mornincoffee

Maya pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss Ti-am spus ca azi te pupacesc mai mult.

Imi pare rau ca incepem sambata, weekendul, cu discutii, dar nu pot sa nu recunosc sa spun ca m-am asteptat la asta. CUm scriam si ieri, lumea se imparte in doua categorii si din pacate reactioneaza oamenii care nu sunt vinovati cu nimic. Cris, Happy din punctul meu de vedere e bine sa intrati acolo unde va simtiti bine, sau sa nu intrati deloc pe niciun forum, daca asta va face rau. Acum ceva timp atmosfera de pe topicul asta a fost atat de incarcata negativ incat si eu am abandonat forumul pentru vreo 10 zile. Ma coplesise tot cumulul ala de informatii, de boli, de situatii. Dar m-am intors si m-am gandit ca sunt cateva fete alaturi de care as vrea sa raman, sa ne spunem durerile si bucuriile, sa ne spunem rezultatele la analize, sa ne incurajam. Nu stiu insa cum as  reactiona daca as afla maine ca sunt gravida. Dar gandindu-ma acum, probabil ca nu as spune nimic...EU va doresc sarcina usoara in continuare si asa cum am intrat pana acum la prenatal sa vad ce fac fetele, asa am sa intru si de acum inainte. Imi pare rau pentru Ochisori ca trece prin asa ceva, stau si urmaresc cu sufletul la  gura si ma rog sa fie bine.

Ma duc sa gatesc!

Proud mommy of baby Nikoletta bebe

#1404 2012-10-06 10:25:51

cris8
Insomniac member

Exact, din punctul meu de vedere am spus ce aveam de spus. Si m-am enervat destul, ceea ce nu-mi face bine deloc, pentru ca da, eu TREBUIE sa fiu zen...
si sa te mai intrebi de ce consideram, unele dintre noi, ca forumul nu ne face bine...

acum chiar ies, am si alte lucruri de facut
va pup! wave

#1405 2012-10-06 10:29:26

Madlena06
Hero member

Happy voi scapa cu timpul, trebuie  puss O solutie se va gasi pt toata lumea  puss  puss
Si nu uita : fii increzatoare si pozitiva !!! Si va fi bine  tummenupp  Te  puss  puss
Adriana spor la gatit  puss
Cris8 sanatate si sa auzim de bine  puss  puss

In alta ordine de idei in dimineata asta am reusit sa imi fac programare la vizita angiologica (programaarea pt varice), luni sunt programata  happy Insa la ecografia mamara cea mai aproape data era peste o luna si nu am facut programare, caci vreau sa o fac cat mai curand, sa ma iau de o grija. Trebuie sa mai sun.
Acum trebe sa sun la munca sa le zic ca luni nu merg  cesafac

#1406 2012-10-06 10:37:59

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Lazy uite reteta promisa

Blatul
10 oua, 1 cana zahar, 5 linguri faina,  1praf de copt, 1 cana nuca macinata
Se bat albusurile spuma,  galbenusurile se bat cu zaharul si se amesteca cu albusurile+praful de copt+faina + nuca

Crema 300 gr unt,  300gr zahar pudra,  2-3 linguri ness,  o cana de nuca macinata
Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se adauga nuca si nesul mestecand incet ( altfel se taie untul datorita nessului )

Se lasa blatul la racit,  se pune crema,  deasupra eu presar nuca si se lasa la frigider cateva ore

Mayya draga mea puss sa ai parte deo zi frumoasa azi

Bravo madle,  bafta multa

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-10-06 10:39:21)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.