Totul despre alaptare 2-30
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Totul despre alaptare 2
Happy, toate avem nevoie de o pauza din cand in cand, e ok, nu esti o mama rea.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Ma bag si eu
Kata, eu am am zis pe-aici ca yannick n-a fost tzatzist niciodata si eu imi doream/doresc sa fie. Evident eu I-am facut cunostinta cu doamna suzi, dar asta pentru ca nu mai stiam ce sa-I fac/dau sa nu mai planga. Daca genetic ei asteapta tzatza, de ce dinainte de a simti vreun silicon in gura aka din maternitate el isi facea greata la San? De ce nu ia tzatza daca eu I-o ofer oricand/oriunde/oricat ? Yannick are suzeta doar de la 2 luni jumate Deci nu era obisnuit cu altceva. El nu este atasat de San deloc dar nici de suzeta. Rar o ia dar mai mult o suge asa in bataie de joc. Doar la somn o suge cum trebuie si numai pana a doarme, apoi o scuipa.
Viata mea, desprinsa din povesti
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
A venit si la noi medicul s-o vada pe bebelina si mi-a zis clar NU lactatelor, in special laptelui. Un iaurt cand si cand mai merge si clar nu lapte, mai ales integral. Deci pas de acum.
In schimb mi-a zis ca pot bea o gurita de cafea
Deno, Yannick a acceptat suzeta pur si simplu? Sara se ingretoseaza maxim de la ea, abia daca a tinut- de vreo 3 ori.. In plus am citit ca folosirea deasa a suzetei ar putea avea un efect asemanator meselor la biberon asupra alaptarii...sau s-ar putea ca bebe sa-si inlocuiasca o masa cu suzeta.
Acu nu stiu, eu clar as folosi-o daca ar accepta-o macar cate putin.
- denorah00
- Insomniac member
happy nu, aveam suzete de la tommee tippee in casa. sunt tesite. i-am dat aia si si-a facut greata, nu i-am mai dat. asta pe la o sapt de viata. apoi de craciun am primit o suzeta din franta de la mam. avea total o alta forma, si in ajunul de craciun a facut crize si zic hai sa-i dau suzeta aia ca trebuia sa ma imbrac sa merg la biserica. si cum a simtit-o in gurita a si adormit. de atunci folosesc doar suzete de forma aia.
- be_happy
- Platinum member
Pai ce forma are Deno? O pozica nu poti face sa vad si eu?
Si intrebare despre laptic: am scos cu pompa dintr-un san si prima parte ( insemnata) avea o culoare verzuie...De ce? Sau e normal?
- denorah00
- Insomniac member
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
kata, probabil ai dreptate, tinand cont de faptul ca ai citit mult mai multe decat mine. eu am spus cum a fost la noi si stiu cum transpiram toata incercand sa il calmez si sa il linistesc cu tzatza si el ma impingea si mai tare se incorda si plangea pana se invinetea...cum i-am dat suzeta cum mi-a dormit de parca avea somnifere. eu inteleg ce spui tu, ca organismul uman nu cunoaste suzeta si nu are cum sa o ceara, dar sa nu uitam ca sunt copii care isi sug degetelul, si ma indoiesc ca parintele i-a bagat degetul in gura si i-a spus, hai mama linisteste-te asa, cum e in cazul suzetelor. si Razvan tot pe la 2 luni a primit suzeta, si la fel ca si Y cu alea tesite isi facea greata. asta ce o am acum e rotunjoara si i-a placut de cum i-am dat-o. Maje, si R e 'dependent' de suzeta la somnicuri sau cand e suparat tare, de la vreun dintisor sau ceva. Dar decat sa il las in somnurile alea agitate pe care le avea, am preferat sa ii ofer ceva sa il linisteasca. si daca acest ceva a fost suzeta, nu cred ca e cel mai mare rau posibil. si el adoarme cu ea in gura, o scapa in somn, se mai trezeste, o cauta, o suguleste, iar se culca.... au fost perioade cand ma ridicam din pat de multe ori pe noapte ca o pierdea si nu stia sa o bage singur in gurita, dar...decat sa urle cu orele sau sa se agite nu stiu cat, decat sa stau cu el in brate si sa il plimb prin toata casa...am preferat asa. poate varianta mai simpla pt mine, dar cred ca si lui ii e confortabil. cand era mic statea ft putin ziua cu ea, il tineam ocupat si asta era. acum, asa cum am mai scris, o primeste exclusiv la somn, sau cand e agitat rau, in masina ca sa stea mai cumintel...maxim juma' de ora pe zi sta cu ea, insumat...noaptea nu stiu exact cat o tine, depinde cat de obosit sau linistit ori agitat e...
off topic rau de tot, ca nu are vreo legatura cu alaptarea ceea ce am scris
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Stef n-a suportat deloc varianta a 2-a... fiecare copil cu gusturile lui se pare.
- denorah00
- Insomniac member
- be_happy
- Platinum member
am inteles deno, ms. ortodentica avem si noi de la nuk..o sa cat poate gasesc cum zici tu de la avent.
de cateva ore numai la san vrea, nici nu pot s-o pun jos ca tipa si tot deschide gurita...din cate ziceati mai sus ar putea fi colici nici n-a mai dormit azi cum trebuie. acu stiu ca se zice sa o las la san cat vrea. dar ea mai si vomita..si hai ca in timpul zilei stau cu ea la san dar la noapte? copiii cu lapte praf tot asa vor? sa manance intruna?
Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-05-08 14:45:35)
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
happy, la cei cu lp se da la program, 3 ore distanta. dar lp e satios si enumai pt foame, nu e ca cel de mama care are si rost de hidratare, etc. cred ca daca l-ai hrani pe unul cu lp non-stop ar avea 10 kg la 2 luni...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- be_happy
- Platinum member
da Poke, stiu ca se da cam la 3 ore, dar oare tot asa plang bebeii? 3 ore mi se pare vis acum, nu mai vrea nicicum nimic altceva decat san...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Happy daca n-ar avea san tot te-ar vrea aproape..stiu de la rude cu lp,noaptea le canta,ii plimba,fac km in casa.asa ii dai sanul si gata.toti bebeii nou nascuti au nevoie de atentiile astea speciale..eu una cred ca cu sanul e mai simplu..
6 ani de dragoste
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
Be, are si ea momente. Poate se alinta,poate te vrea aproape,poate mananca incet..o sa vina si alaptari in care va fi dupa ceas: 3 ore,mai ales acum,cand e mititica. Mie imi statea copilul la san noaptea la inceput cate 40min cel putin,am mai scris. Acum sta 7 min,max 10,scoate sanul, se intinde zi doarme pe umarul meu. Incerc eu sa.i scot aerul,dar nu.i rost si il pun asa,neragait,in patut. Nu conteaza cum e la lp,zic eu,decat daca vrei sa treci pe formula. Dar daca ai lapte si.ti mananca nu ar trebui sa.ti pese cum e cu lp.
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- be_happy
- Platinum member
Maje ea vrea non stop la san cand e treaza mananca bine, apoi trage un pic, iar sta, iar trage..fereasca d-zeu s-o pun jos
- JanisJoplin
- Platinum member
Happy,o sa treaca si perioada asta..hang in there! Ia-ti un sling si aia e,vei avea maini libere
6 ani de dragoste
- be_happy
- Platinum member
cam cat dureaza perioada asta,janis? o sa-mi iau un wrap,dar mai ast putin
n-am rabdare sa stau asa cu orele (probabil par o mama rea, poate chiar sunt ) dar nici nu suport s-o vad cum cauta cu gurita si sa nu-i dau. si de la cat mananca vomita in continuare multisor (dimineata 4 jeturi consecutive)...daca aveam lp in casa cred ca cedam, dar ma abtin sa cumpar
- JanisJoplin
- Platinum member
O sa treaca cand o sa te relaxezi tu... E inca nou nascut,nu? E miiiiica.las-o la san. Nu ai o carte sa citesti?telefon sa stai pe net? Bucura-te de leneveala..uita-te la filme....ca dupa incepe sa misune prin casa si o sa-ti doresti sa stai jos
6 ani de dragoste
- be_happy
- Platinum member
Janis n-am rabare sa stau locului si mai am si una alta de facut. dar pb cea mai mare e ca mi se pare ca-si face rau: am un fix cu asta: vomita prea mult, tocmai ptr ca mananca prea mult
ea a luat in greutate in sapt de cand suntem acasa, dar ma streseaza rau voma asta. cand vad ca abia a vomat si ea tot la san vrea ma izbeste plansul...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|