|
Nu esti logat.
Animale de casa#1 2012-10-14 18:02:50
Animale de casaAm cautat sa vad daca mai este vreun toppic cu acest nume si nu am gasit, deci ..As vrea sa spuna fiecare daca detine vreun animal, circumstantele in care l-a primit si daca prefera cateii sau pisicile si eventual daca au vreo problema cu ele. Eu eram adepta cainilor, am 3 (stau la casa deci ii tin afara) nu sunt de nicio rasa, cel putin nu din cate stiu eu. Dintre cei 3 am unul batran de 17 ani aproape e vai de el amaratul, nu mai vede, nu mai aude, abia mai miroase. De curand am luat o pisicuta pentru a prinde soareci (vorba vine ca e lenesa de moare) si asa m-am atasat de ea de nu va spun. I-am pus numele de Pufulete E teribil de alintat, are asa un fel de a-ti arata ca te iubeste ca nu ai cum sa nu il placi. Si astfel va pun si o intrebare celor care aveti animale de casa pentru ca inevitabil, pisoiasul are pureci (si nu putini). Recomandati un spray, pudra sau orice altceva de la farmacie pentru a scapa de ei? Si eventual pretul in scop orientativ. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #2 2012-10-14 18:19:46Re: Animale de casaHappy, eu am o catea. O cheama Daisy si am luat-o de la un adapost acum ... 5 ani (ce trece timpul asta, a trebuit sa stau un pic sa ma gandesc cat a trecut ). Cand am luat-o avea aproape 2 ani. Inainte de ea am avut un motan timp de 9 ani, iar inainte de el alte cateva pisici, papagali si hamsteri. De mica mi-am dorit caine, dar ai mei nu m-au lasat pe principiul ca e chinuit intr-un apartament. La aproximativ o saptamana dupa ce a murit motanul, m-am dus la adapost si m-am intors acasa cu Daisy, fara niciun avertisment, nimic. Si nu-i ca si cum am adus un caine de talie mica, D e corcitura cu labrador deci e mai marisoara asa A fost scandal la inceput cu ai mei, dar pana la urma au zis sa incercam o saptamana de proba si normal ca n-a mai plecat Si s-a adaptat perfect, e cumintenia intruchipata (cu mici exceptii, normal) si e copilul meu. Mai nou, adica de vreo 2 ani incoace, e copilul nostru pentru ca al meu a adoptat-o imediat (si ea pe el) si se inteleg de minune. Cand ne-am mutat impreuna, am luat-o si pe ea, dar mai face vizite cu ramas peste noapte la bunici (parintii mei)... exact ca un copil cu parinti, bunici si alte rude Offline #3 2012-10-15 09:54:10
Re: Animale de casaPentru pisica frontline iar pentru caini recomand calduros advantixul, e minunat, protejeaza impotriva capuselor, puricilor, paduchilor, tantarilor si mustelor. Offline #4 2012-10-15 09:57:58
Re: Animale de casaTwo souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-10-15 17:49:55
Re: Animale de casasunt enshpe subiecte despre animale de casa, si mai specifice despre caini/pisici. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|