|
Nu esti logat.
Probleme cai urinare-2#20 2012-10-25 20:32:25
Re: probleme cai urinareBuna fetelor, ma bucur ca am gasit pe cineva cu care sa discut despre problema care ma chinuie.La mine totul a inceput cu inceputul vietii sexuale. De atunci nu am mai avut o viata normala din punctul de vedere al mersului la baie. Cistita este o mostenire de familie, toate femeile din familia mea, au facut/fac cistita, eu nu am facut exceptie, si am inceput inca de mica. Dupa primul contact sexula totul s-a transformat intr-un cosmar. Faceam cistita tot timpul, nici nu mai stiu cat de des. Luam antibiotice pe atunci care ma vindecau pe moment dar pe urma iar aveam probleme. Apa era singura care ma ajuta. Sau ceaiul. Lichid sa fie, dar nu acidulat. Imi amintesc momente cand beam apa atata de multa ca imi iesea inapoi pe nas. Pentru mine 2 litri era asa dintr-o inghititura La un moment dat am inceput sa caut solutii si asa am ajuns la medicul homeopat la care inca merg. La inceput imi amintesc ca au trecut vreo 8 luni ca sa inceapa sa isi faca efectul. Nu e totdeauna usor sa gaseasca remediul potrivit, trebuie sa cunoasca foarte bine pacientul. Incet incet, an de an am inceput sa ma simt tot mai bine, cistita a ajuns la aprx. 2 episoade pe an, majoritatea in urma contactului sexual, iar senzatiile de arsura sau redus foarte mult. Incepand cu anul trecut, in primavara am avut un salt spectaculos in sensul ca am ajuns sa am acele senzatii foarte rar si sa fie foarte slabe ca si intensitate. Anul asta in concediu, am fost supusa aerului conditionat foarte mult timp in masina, lucru care m-a dus la un episod de cistita si la accentuarea simptomelor din nou, dar oricum nu la stadiul in care erau acum cativa ani. M-am gandit si eu la cistita interstitiala dar am crezut ca aia prespune durere a vezicii sau urinat foarte des, ori la mine nu e cazul. Am avut dureri ale vezicii, intr-o perioada in care am avut probleme personale si am suferit foarte mult dar au disparut cu ajutorul tratamentului homeopat. In rest, eu ma duc la baie normal, de 3-4 ori pe zi, alteori mai rar sau mai des, dar nu exagerat si inca nu am reusit sa ajung la cum eram inainte de concediu dar lucrez cu homeopata mea si sper sa imi revin la starea aia cat mai repede, sau la si mai bine. Eu nu pot si nu vreau sa ma impac cu gandul ca toata viata o sa am aceste simptome. O sa scap de ele 100%. Vreau sa cred asta. Am scris si pe alte forumuri si ia uitati ce raspuns am primit printre altele: ''Afectiunea ta e foarte usor vindecabila cu ajutorul homeopatiei si a unui homeopat priceput si imposibil de vindecat cu medicamente . Ai fost doar la medicina gresita pana acum, care oricum nu poate vindeca mai nimic. Offline #21 2012-10-25 22:10:32
Re: probleme cai urinareda, am citit si eu teoriile din medicina chineza, cu excesul de yang, si vreau sa ajung sa fac si acupunctura Offline #22 2012-10-29 18:44:51
Re: probleme cai urinareAnalizele la urina nu au aratat ca as avea vreo infectie urinara. Deci, nu e infectie urinara. E posibil sa fie o cistita interstiala, o forma mai usoara, mai aparte, eu sper ca incet incet simptomele vor disparea de tot. Nu renunt sa lupt si sa sper ca totul va fi bine. Si gandindu-ma la cat de rau am fost acum cativa ani si cum ma simt acum, nu pot decat sa fiu recunoscatoare. Acum caut sa fac si acupunctura pe langa homeopatie si sa vad ce o iesi si de aici. Heimdall, ai o ID de messenger sau o adresa de mail ca sa iti pot trimite datele de contact ale medicului meu homeopat? Offline #23 2012-10-29 18:46:49
Re: probleme cai urinaresub avatarul meu e un link "e-mail" de pe care poti sa-mi dai mail, multumesc mult Offline #24 2012-10-30 11:06:03
Re: probleme cai urinareadri_d, imi poti spune te rog si mie pe ce forum si de la ce user ai primit raspunsul citat mai sus? vad ca se pricepe persoana si as vrea sa-i cer si eu o parere pt problema mea. multumesc. Offline Publicitateloading...
#25 2012-10-30 11:58:44
Re: probleme cai urinareForumul pe care am scris se numeste Forumul Sanatatii, iar utilizatorul Scarface. Offline #26 2012-10-30 12:48:41
Re: probleme cai urinaremultumesc mult, adri Offline #27 2012-10-30 12:53:28
Re: probleme cai urinareda, sa stii ca am vorbit cu doctorita homeopata despre asta si zicea ca-l cunoaste, adica i-a vorbit si ei despre asta si concluzia a fost ca se poate, dar oamenii nu sunt inca pregatiti sa li se spuna asa ceva, deci poate nu e o idee buna ca a publicat ast... ca dovada cum ai reactionat tu si intr-adevar, si pe mine m-a pus pe ganduri Offline #28 2012-10-30 12:56:47
Re: probleme cai urinaredaca e adevarat, inseamna ca tot prin puterea mintii ne vindecam (si atunci granulele homeopate sunt doar de placebo). important e sa descoperim cum. Offline #29 2012-10-30 12:59:43
Re: probleme cai urinarenu, nu asta e ideea Offline #30 2012-10-30 13:08:21
Re: probleme cai urinaremda, dar in exemplul cu hartia, tot noi am scris informatia. mai mult, am scris-o cu litere latine, care nu simbolizeaza nimic pt un arab, de exemplu, deci informatia nu e valabila decat pt cei ce stiu s-o descifreze. Offline #31 2012-10-30 13:51:17
Re: probleme cai urinareadica tu ce spui, ca apa nu stie alfabetul latin ? Offline #32 2012-10-30 14:05:10
Re: probleme cai urinareatunci si eu sunt razna, ca imi pare ca face sens ce spui tu . Offline #33 2012-10-30 14:53:50
Re: probleme cai urinareFetelor, nu stiu cine e Scarface si ce pregatire are dar ce mi-a spus el mie despre cele 5 elemente, mi s-a parut cea mai logica explicatie care mi s-a dat pana acum de catre diverse persoane, mai mult sau mai putin abilitate. Raspunsul lui m-a facut sa caut solutii si in alta parte, asa ca o sa incerc acupunctura. Ca o sa ma ajute sau nu, voi vedea. Offline #34 2012-10-30 14:58:55
Re: probleme cai urinareEu sunt si genul de persoana care incearca sa inteleaga cat mai multe, si acum ca am reusit sa inteleg unele lucruri ma frustreaza ca nu sunt atat de evoluata incat sa-mi rezolv singura problemele (pe care in mod evident tot eu mi le-am creat). Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-10-30 15:30:44) Offline #35 2012-10-30 15:23:11
Re: probleme cai urinareasa e, adri. eu inca sunt la inceput (daca se mai poate spune asta, avand in vedere ca incerc tratamente naturiste din februarie si homeopate din iulie), in stadiul in care vreau sa cred ca ma pot ajuta, dar nu vad efecte. Offline #36 2012-10-31 10:27:44
Re: probleme cai urinareAnca, nu vreau sa te descurajez in nici un fel, dar eu am probleme de sanatate de 16 ani si inca ma lupt cu ele. Tratamentul homeopat isi face efectul in timp si e foarte important sa se potriveasca personei tale. Medicul are nevoie de un pic de timp sa iti cunoasca corpul ca intreg. Trebuie sa ai rabdare si sigur ti se va rezolva problema. Eu am vazut primele ameliorari cam dupa 8 luni de tratament homeopat si pe urma in decursul anilor, 8-9 ani cred, situatia mea s-a imbunatatit din ce in ce mai mult. Tu ce simptome ai? Offline #37 2012-10-31 12:09:43
Re: probleme cai urinarepfff, asa mult, adri? nu am atata timp, pt ca vreau sa am copii si imi ticaie ceasul biologic . nu stiam ca dureaza asa mult, deja am schimbat un homeopat pt ca dupa 2 luni n-am vazut rezultate. Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-10-31 12:10:40) Offline #38 2012-10-31 13:22:40
Re: probleme cai urinareAnca, nu am stiut de la inceput cat o sa dureze, dar am fost fericita cand am vazut ameliorari vizibile, mai ales dupa diverse tratamente incercate si vizitat diferiti medici. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|