homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22-17

#305 2013-02-26 10:59:55

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22

neata
oare ce s-a intamplat cu copilul meu care dormea toata noaptea? grater
de vreo luna se trezeste aproape in fiecare noapte si apoi se foieste rau sau sta treaza si cate 2 ore

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#306 2013-02-26 11:07:46

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Flower, tu esti un munte de motivatie. Eu...nu cred ca as mai putea. puss

Janis, chiar n-ar fi rau sa va evalueze un homeopat, mai ales ca sunteti in B si acolo aveti o groza de "bunoci" . wink

Dana, ceva masele?!

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2013-02-26 11:09:44)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#307 2013-02-26 11:24:12

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

As vrea eu, Lucky dar nu sunt. Dovada: ma chinui! Dar mintea nu mai vrea rotfl. Si este 4,30 si abia-s la jumate.
Si Carol ma tot cheama la ea...vreau sa treaca ziua asta repede!!!! Si cu nota mare ca sa iau bursa.  goodluck

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#308 2013-02-26 11:37:05

lucky777
Insomniac member

Flower, BAFTA!

#309 2013-02-26 11:46:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gargarita a scris:

nu cred ca are cosmaruri in fiecare zi si numai la pranz. si felul in care plange ma face sa ma gandesc la o suferinta fizica, persistenta.
ri.

garga, GAPS!! (banuiesc ca stii art ala cu copilul italian despagubit ca urmmare a autismului post-vaccin, acolo scria ceva despre "suferinta digestiva tipica multor copii cu autism", care nu-i lasa sa doarma). Iar gaps-ul explica si ce-i cu ea. Cris, in calitate de gapster, mi-a facut asa vreo 2 ani. s-a redus cand am scos lactatele si as dispaut dupa bio kult. mai revine uneori in zile stresante (pt ca el somatizeaza tot pe digestiv)

nu v-am citit in rest

pass, ce avatar de pitzi bunoaca ai drool

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#310 2013-02-26 11:48:24

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

wave salutare fetelorrrrrrrrrrrr...am intrat sa va puppppp...nu reusesc sa tin pasul cu voi..sunt foarte ocupata. dar am zis ca sa va opup macar si sa vad ce mai faceti..ca de citit disperat nu apuc..ati scrisssssssssssss

Flower bafta multa goodluck

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2013-02-26 11:49:48)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#311 2013-02-26 11:49:54

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

lucky, i-au spart si crescut, mai mult sau mai putin, in acest timp, 4 masele si 4 canini
insa ziua nu are nicio treaba, nici noaptea nu plange
doar se foieste sau sta treaza

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#312 2013-02-26 11:50:18

lucky777
Insomniac member

Kata puss

Alina puss

Ce va fac copchiii? big_smile

#313 2013-02-26 11:53:41

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mamici  puss  kram

Lucky sanatate lui Tudi  puss  kram

Pass, e putin prea devreme sa nu mai doarma ziua, ei au nevoie sa isi odihneasca creierasul. Si Maria adoarme tot mai greu ziua, dar pana la urma adoarme. Eu sunt multumita cand imi doarmemaca o ora jumate desi abia pe la 2 ore pot sa o consider odihnita.

Am experiemntat si noi o zi fara somn si a fost crunt. Ciar a fost racita in perioada aia si nu putea sa doarma din cauza mucilor.

Alina chiar imi era doar de voi. Ce fac fetele?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#314 2013-02-26 11:56:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lucky, sanataturi!! intre timp am mai citit din urma pee diagonala

ai mei ok, cris e inscris la un atelier de teatru, modular, in fiecare samb pana la Pasti. "teatru" e mult zis, adica nu fac scenete, ci mai o poezie, un joc cu papusi de alea ce se pun pe mana si, mai ales, o gramada de jocuri de grup, jocuri de integrare spatiala si senzoriala, de exprimare etc. E la a treia sedinta si erios ca nu-s nebuna, se vede!!
gab m-a bagat in sperieti, febra 38.5 3 zile, m-a mancat in cur sa-i dau nurofen in 2 nopti ca urla, a facut alergie, s-a umplut de bube (am suspectast roseola, dar a fost alergie) si... manif digestive fix cum faea cris. eram ingroziti. a dat Domnul sa-i treaca, dar ziua tot e mai marait ca de obicei, adio facut curat cu gab fosgaind vesel langa. Acu se autodiversifica, adora... pastarnacul lol Il roade poana la fibra lemnoasa. Ieri l-am scapat si la un covrig de casa rodnar ne... distram lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#315 2013-02-26 11:58:15

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

am fost  la doctor si avand in vedere ca a avut reactia la vaccinul de 2 luni sa mai astept pana vineri sa vedem ca i s-a parut ca are rosu in gat un pic

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#316 2013-02-26 12:02:19

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

ceau fetele  puss  va salut si eu , nu am mai intrat de secoleee , nu mai am timp...dar am inceput diversificarea la cea mica si mi-am adus aminte ca de aici de pe forum am diversificat-o si pe cea mare si am intrat sa citesc prima pagina de la diversificare  smile  si am zis sa va si salut.
Am vrut sa pun si 1-2 poze asa pt cine e acum online dar nu imi merge...
speram ca sunteti toate bine si copii vostri la fel  puss

#317 2013-02-26 12:02:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

Lucky, katey ... sad sanatate!

Dana, de la dinti/ masele zic si eu....

Flow, mult succes!
la faza cu plansul dupa somn la noi asa fost dintotdeauna. cu variatii ale intensitatii.

albinutza, eu m-am lovit de nenumarate ori (odata urat de tot, am cazut pe spate cu scaunul si am aterizat in coltul unei trepte de beton- au curs valuri de sange) si n-am fost niciodata la medic. acum urmari nu stiu daca or fi caci nu garantez ca sunt chiar intreaga la cap dar nu stiu daca are legatura cu loviturile sau nu tongue daca vrei sa fii linistita, mergi la medic.

Ana, nu prea cred ca o sa-si dea seama nici pediatrul... dar o sa intreb cand mai ajung. ajungem foarte rar la pediatru noi.

Janis, parca tu ziceai de psiholog. am discutat odata referitor la un anumit tip de plans care ma bagase realmente in sperieti. intensitate foarte mare, se zvarclea de parca avea convulsii, nu puteam sa-l tin in brate, nu reactiona la nimic... ceva horror. n-am mai avut de la pe la 1 an si 8 luni asa ceva. mi-a zis sa-mi notez tot ce se intampla in prima parte a zilei ca sa-mi dau seama in legatura cu ce apare; dar eu sunt ferm convinsa ca nu apare in legatura cu intamplarile zilei. totusi am zis ca incerc sa notez mai ales durata somnului si manifestarea de dupa.
intr-o vreme, de groaza plansului de dupa, il trezeam cu biberonul de lapte. cand credeam ca a dormit suficient, daca trecuse si suficient de mult timp de la ultima masa, ii bagam bibe in gura si in timp ce manca se trezea super calm. era un pic motait dar nici vorba de plans sau suparare  nustiu  faza e ca nu mi se pare normal nici sa fac asa mereu. si nici n-am cum sa fac asa mereu caci ori se trezeste dupa doar o ora si ceva, ori nu e ora de masa...
cred ca o sa pun camera sa filmez dupa ce se trezeste. pacat ca n-am in dormitor ca sa filmez prima reactie de dupa trezire.

#318 2013-02-26 12:10:16

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Of garga sad

Kata,ne place cu autodiversificarea tummenupp

Eu-mi pun sperante mari in homeopat..poate il rezolva pe binladen..incet incet

6 ani de dragoste  hjarta

#319 2013-02-26 12:14:18

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

garga,e buna ideea cu filmatul ca sa arati la medic.
eu asa m-am dus la psihiatru.tot ce ma nelinistea am filmat, asa isi poate da seama cel mai bine medicul.
poti incerca la acelasi medic unde am fost amandoua cand va mai cheama. pentru fiecare lucru a avut cate o explicatie clara si asa s=a adeverit sa fie,cum a zis ea.
poti incerca sa vezi ce zice.

#320 2013-02-26 12:25:28

gargarita
Moderator

kata, multumesc de raspuns! noi suntem destul de aproape de gaps, nu 100% ca nu-mi mananca. iar cazeina si glutem in cantitati infime. oricum, nu stiu de ce dar nu prea ma convinge gaps. adica suna asa de fain dar nu stiu... am sentimentul ca la noi n-ar fi rezultate nici daca am tine dieta ca la carte. musai o sa iau si eu biokult la un momentat dat desi mi-e teama ca n-o sa i-l pot da si stam atat de prost cu banii incat am retineri in a-l cumpara, din cauza asta.
Stef NU mai are probleme cu somnul. doar cu plansul asta dubios de dupa somnul de zi.
foarte misto ce povestesti de faza cu teatrul!
si imi pare rau de gab cu febra si patania cu nurofenul. diversificare cu succes sa aveti!

fetelor, va multumesc tuturor pentru pareri! poate de undeva apare vreo idee care m-ar putea orienta.

Alina:drag: ce fac fetele?

bubu, acum citii. poate inca n-au iesit de tot maselele sau o mai supara ceva... nu stiu daca asta e si la voi dar noi perioade de stat treaz noaptea am avut la greu in perioada caninilor si maselelor; cum au iesit cum n-am mai avut treaba.

dana puss cum merge cu diversificarea, papa pitica? ma bucur ca ai mai intrat pe la noi smile

ana, cu ce ati filmat si pe ce ati aratat la medic? eu nu cred ca as avea cum.

#321 2013-02-26 12:38:36

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

garga,cu tableta am filmat si am luat-o la medic dar cred ca merge si cu aparatul chiar daca imaginea e mai mica.
uf,daca eram din buc te-as fi ajutat cu mare drag sa ti-o las sa-l filmezi.
sau poate sa le iei pe stick,e imposibil sa nu aiba un calc pe acolo.

#322 2013-02-26 12:44:52

gargarita
Moderator

am inteles, Ana. multumesc puss
mi-am dat seama ca pot sa inregistrez, sa urc filmuletele undeva si sa-i trimit linkurile pe mail. daca ma hotarasc sa fac asta. caci eu tot cred ca e si o suferinta fizica in plansul asta din ultima perioada.

#323 2013-02-26 12:47:32

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Hello , sănătate bolnaviorilor

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.