|
Nu esti logat.
Va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultate-2#20 2013-03-30 16:38:07
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateureaplasma, mycolapsma si chlamydia tot din secretie se fac Offline #21 2013-03-30 16:45:10
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateam facut lama in ianuarie , ar fi iesit pe rezultat sau trebuie analiza speciala pentru ureaplasma, mycolapsma si chlamydia? Offline #22 2013-03-30 16:54:14
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultatetrebuie analize speciale, nu ies la lama Offline #23 2013-03-30 16:57:26
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultatemultumesc frumos pentru lamuriri, imi sunteti de mare ajutor, deci ma intorc la ginecolog sau la urolog sa cer aceste investigatii? Offline #24 2013-03-30 17:06:04
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultatela ginecolog daca vrei sa recoltezi acolo, daca nu poti merge la orice laborator Offline Publicitateloading...
#25 2013-03-30 17:10:16
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateVa multumesc din tot sufletul si va doresc sanatate si numai bine! Offline #26 2013-03-30 17:11:35
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateCu placere si sa te faci bine Offline #27 2013-03-30 17:30:06
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateSa fie precum zici! Cit mai repede! Sa ai parte numai de bine! Offline #28 2013-04-05 18:21:40
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateBuna ziua, revin cu rezultatele analizelor: Offline #29 2013-04-28 00:19:54
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateBuna fetelor.Imi poate spune cineva ce inseamna un igA pozitiv si un igG negativ la o analiza facuta pentru depistarea Chlamydiei trachomatis, din sange?Este boala prezenta?A avut bacteria in organism si are anticorpi aum sau cum se interpreteaza?Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Offline #30 2013-04-28 10:17:28
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateori o infectie foarte recenta cu chlamydia astfel incat nu au apucat sa apara anticorpi de tip IGG ori... rezultatate neconcludenete pur si simplu. eu n-am incredere in astea de sange pentru chlamydia, mie mi-au iesit gresit. recomand antigen chlamydia din secretie col sau real time PCR tot din secretie. Offline #31 2013-04-28 10:42:00
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateMultumesc mult Gargarita.Analaizele din secretie col nu se pot lua pentru ca rezultatul de mai sus este al sotului si a descoperit asta intamplator.De fapt el s-a dus sa-si faca analizele pentru Helycobacter Pylori si era o oferta la laborator cu un pachet, in care era inclusa si aceasta analiza pentru Chlamydia Oricum el e mai panicat decat mine.Luni dimineata voi merge sa-mi fac si eu sa vedem ce se intampla si daca iese negativ sa-l mai trimit si pe el sa repete.Nu mi-am facut nici eu niciodata desi am o sarcina dusa la bun sfarsit si o fetita de 2 ani cu o imunitate de fier.Adica nu mi-a facut nici macar o febra de cand a venit pe lume si am citit ca desi tacuta aceasta bacterie poate da complicatie in sarcina.Daca spui ca iese mai bine din secretie am sa imi fac eu din secretie real time pcr.Sper sa gasesc un cabinet care face aceasta analiza.Eu acum mi-am facut doar PAP si mi-a iesit o inflamatie si bacterii (aici stau in dubii ce fel de bacterii, insa la PAP stiu ca nu iese Chlamydia, pentru care mi-a dat tratament cu Cervugid.Vom vedea si sper din tot sufletul sa fie alarma falsa pentru ca nu vreau sa iau antibiotice pentru ca deocamdata stau foarte bine cu imunitatea si am o stare ok de ani buni incoace. Offline #32 2013-04-28 10:51:21
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateVa rog sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize facute in a 3 zi de menstruatie: Offline #33 2013-04-28 11:10:52
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultatemada, poti face si antigen daca nu gasesti laborator care sa faca real time PCR. sotul tau poate face din secretie uretrala antigen/ PCR sau din urina PCR. Offline #34 2013-04-28 11:23:13
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateMultumesc Gargarita.Am gasit acum (dupa asta ma mai uitam pe net) ce laboratoare fac real time PCR sa aiba si punct de recoltare in Iasi insa nu am gasit decat la laborator Synevo: Chlamydia T. ADN si Neissrria gonorrhoeae ADN din urina la barbati, 95 lei si la femei:recoltare din endocervix tot 95 lei.Este pachet de analize si din cate vad au si punct de recoltare acolo.Cu ocazia asta, daca tot recoltez sa-mi faca si cultura secretii vaginale insa nici la astea nu stiu ce sa aleg: sa-mi recolteze din vagin sau tot din endocervix?Pana acum la controlul anual imi lua cred ca doar secretie din vagin. Care sunt mai relevante?)Oare sunt ok sa facem astea?Nu as vrea nici sa dau banii aiurea.... La alt laborator am gasit sa faca real time PCR insa nu au punct de recoltare si mi se pare mult prea scumpa analiza 350 lei.Multumesc Ultima oara a fost editat de mada66000 (2013-04-28 11:26:42) Offline #35 2013-04-28 11:30:50
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultatemada, teoretic, culturile se fac si din col SI din vagin caci unele lighioane prefera colul, altele vaginul. in practica am vazut ca se prefera recoltarea din col si se asociaza cu examenul microscopic al secretiei vaginale. Offline #36 2013-04-28 12:27:45
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateMultumesc mult.Am sa ma duc maine sa fac sa imi iau de o grija insa cu atatea analize eronate nici nu mai stii in ce sa te increzi si pe ce sa dai banii. Sotul meu si-a facut aceleasi analize in locuri diferite si la un laborator i-au iesit rezultatele negative ,la altul pozitiv cu diferente valorice foarte mari.Uneori cred ca sunt bataie de joc la adresa cetateanului si e posibil sa facem tratamente si sa bagam antibiotice si alte porcarii in organism pentru boli pe care poate nici nu le avem. )Mai ales cand am vazut la tv rezultate la urina luate din ceai si din bere la laboratoarele din Romania si mai ieseau si diferite boli din ele.... da-ti seama cata corectitudine este ca aia nici nu stiu ce analizeaza .... Sper sa fie ok cele de la Synevo.Pupicei si o duminica frumoasa! Offline #37 2013-04-28 14:03:51
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateSynevo sunt considerati a fi ok. succes, mada. Offline #38 2013-04-29 12:30:44
Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultateva rog sa ma ajutati cu interpretarea rezultatelor. multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|