homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultate-3

#39 2013-05-02 16:45:27

mada66000
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultate

Multumesc mult Gargarita.De acum voi primi rezultatele sigur  dupa sarbatori pentru ca dureaza...am facut mai multe analize.Vroiam sa spun ceva poate intereseaza si pe altii.Pretul la Synevo  pentru depistarea Chlamydiei trachomatis ADN + Neisseriei gonorrhoeae ADN ?  proba recoltata din endocervix  nu e 95 lei cum apare pe site ci 150 lei.Cel putin asa mi-a comunicat fata de la receptie.Nu sunt tarifele actualizate  pe site, insa este o promotie valabila in perioada 8 aprilie ? 8 iunie 2013 cu un pret special special la Diagnosticul molecular al infectiilor cu transmitere sexuala Chlamydiaza si Gonoreea daca descarcati voucherul de pe site si mergeti cu el printat cand faceti analiza.Cu voucher cele 2  analize sunt 85 lei, deci foarte avantajos.
http://www.synevo.ro/wp-content/uploads … a_site.pdf
Eu am avut noroc ca m-am mai uitat pe site la una, alta si am dat din intamplare peste promotie asa ca m-am dus pregatita la analize:)
Marcont  nu ma pricep prea bine, insa cred ca trebuie sa faci separat si analiza secretiei vaginale sa vezi despre ce bacterii e vorba.Bacterii mi-au iesit si mie la PAP insa la mine nu e prezent nici un  simptom.Ce nu intelegi acolo scris cred sunt sterptococi sad Trebuie sa vezi exact ce e sa primesti tratamentul corespunzator.O sa iti raspunda fetele care se pricep mai bine sau Doctoreasa!Sanatate!

#40 2013-05-18 11:39:29

Onutzzyca
New member
Inregistrat: 2012-08-17

Re: va rog mult, un ajutor pentru interpretare rezultate

Buna fetelor!
Am facut saptamana trecuta un examen bacteriologic al secretiei vaginale si am primit un tratament care nu stiu sigur daca m-a ajutat cu ceva. In rezultatul analizelor scrie asa: celule epiteliale izolate si grupate, frecvent granulocite neutrofile, microbiota vaginala reprezentata de coci grampozitivi in diplo si in gramezi, cocobacili gramnegativi. Doctora mi-a scris pe reteta ca am vaginita mixta si mi-a dat 6 ovule pentru 6 zile, totusi am constatat ca secretia mea nu si-a revenit chiar pe deplin. Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.