|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat, va rog!!#1 2013-03-12 21:27:51
am nevoie de un sfat, va rog!!deci revin pt a nu stiu cata oara.. cred ca v-ati saturat de mine, fetelor.. am mai postat acum ceva timp niste nelamuriri..legate tot de intarzierea cu cateva ore a pastilutelor.. adica asta a fost singura abatere de la "regula" daca pot spune. alt motiv sa cred ca as fi insarcinata nu cred. aa si apropo, nu s-a intamplat doar pe 30 ianuarie sa o iau putin mai tarziu. s-a mai intamplat. si am mai facut vreo 2 teste in luna ianuarie... tot negative.... Offline #2 2013-03-13 01:35:35
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!cand ai avut ultimul ciclu? daca testele au iesit negative si n ai mai facut sex din 31 ian atunci esti ok ... o posibila dereglare. faptul ca intarsii cu pastilutele un pic afecteaza putin dar foarte putin (adica daca depasesti 12 ore ai risc de sarcina .... asa 3-5ore e un fleac, nu stiu n am auzit de astfel de cazuri sa se fi intamplat ceva). oricum daca ti a intarziat asa mult menstruatia mergi la doctor eventual sa ti dea alte pastile si renunta la acestea .... dar nu , nu esti graviduta. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2013-03-13 05:35:57
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!am avut menstruatie de fiecare data!!! (( deci nu pot sa cred..am facut testul si a2a liniuta este fffffff putin vizibila:(((( mor, deci mor, fetelor:((((((. Dak ar fi...fatul ar avea cel putin 5sapt..deci iese la ecograf,nu? K ma duc azi la ecograf sa fiu sigura..deci simt k mor..doamne,dc mi se intampla mie:(((((((( Offline #4 2013-03-13 06:31:19
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!si totusi..se poate sa fie doar o dereglare care sa indice un test fals pozitiv? Vai doamne.. simt ca mor... O sa ma duc la eco azi si va anunt.. Dar pana atunci daca ati putea sa imi spuneti si parerile voastre v-as fi foarte recunoscatoare:..... Offline #5 2013-03-13 10:16:51
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!fals pozitiv nu prea exista... ai citit rezultatul in timpul indicat, nu mai tarziu, nu ? ce test era ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-03-13 10:17:31) Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-13 11:15:28
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!deci sa va explic... la testul facut de dimineata a2a linie nu se vede clar.adica daca tin testul la o distanta destul de mare nu se vede..dak il tin foarte aproape se vede asa un fel de urma de linie... asa se vede mereu ? adica asa arata zona in care ar trebui sa se afle a2a linie, sau s-a detectat o cantitate f mica de hcg si de-aia se vede asa? Ultima oara a fost editat de CristinaCristinaC (2013-03-13 11:17:29) Offline #7 2013-03-13 11:20:27
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!a, barza e vestit pentru linia de uscare, asa se cheama ce ai vazut tu... ar trebui sa fie roz linia ca sa fie pozitiv, deci nu esti insarcinata Offline #8 2013-03-13 11:24:25
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!offff .. doamne sa iti dea duumnezeu sanatate:)) deci am avut nopti albe cu ganduri "negre".. iti multumesc frumos de ajutor.. Offline #9 2013-03-13 12:40:24
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!nu inteleg de ce credeai tu ca esti insarcinata???? ciclu ai avut, testele erau negative, pastilele le ai luat in timpul lor si nu ai depasit 12 ore.si sunt aproape sigura ca ti am mai raspuns o data la asta acu vreo 1-2 sap (nu cred ca mai e cineva in aceeasi situatie). zau ca nu te inteleg -cred ca si atunci ti am zis ca tu vrei sa fii insarcinata si nu stii cum (ai zis ca nu vrei) dar .... parca prea vrei sa fii... sau te plictisesti rau .... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #10 2013-03-13 13:08:33
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!si eu am facut catva ani in urma un test de sarcina si tot asa imi aparea si nu eram insarcinata , asa ca stay calm . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #11 2013-03-13 13:12:22
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!darkmelania .. eu nu imi doresc bebe!! inca nu!! doar ca am niste simptome care imi fac nopti albe!! si cand am vazut si linia aia pe test am zis k lesin.. da, eu eram.. am si specificat ca am revenit cu aceeasi problema..doar k acum nu stiam despre testele care le-am facut azi. multumesc oricum de raspunsuri fetelor. Offline #12 2013-03-18 17:36:49
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!fetelor, ca sa fiu eu impacata si sa fiu 101% sigura, sa stiti ca mi-am mai facut azi un test..acum jumatate de ora.. n-am mai avut rabdare pana maine dimineata.. si este ABSOLUT NEGATIVVVVV )) nici macar linia de uscare nu se mai vede.. aa dar am facut surecheck oricum, dar totusi in sfarsit pot sa dorm si eu noaptea va multumesc ca mi-ati fost alaturi. Offline #13 2013-03-19 01:54:41
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #14 2013-03-20 18:11:49
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!ce e? Offline #15 2013-03-23 12:05:29
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!so You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #16 2013-03-23 12:27:43
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!probabil o dereglare, se mai intampla Offline #17 2013-03-23 16:05:42
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!multumesc hemm.... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #18 2013-03-23 16:15:50
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!e bine sa ti lasi organismul sa se regleze singur si anormalitatea asta a lui tot din reglajul lui face parte ... daca intarzie mai mult de 3 -4 sap mergi la medic . nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #19 2013-03-23 16:30:20
Re: am nevoie de un sfat, va rog!!pai iti provoaca sangerarea prin administrarea de progesteron si apoi intreruperea lui, e o sangerare de privatie, ca in cazul AC, asta nu rezolva nimic si nu-ti garanteaza ca luna viitoare nu vei avea aceeasi problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|