homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat, va rog!!

#1 2013-03-12 21:27:51

CristinaCristinaC
New member
Inregistrat: 2011-11-19

am nevoie de un sfat, va rog!!

deci revin pt a nu stiu cata oara.. cred ca v-ati saturat de mine, fetelor.. am mai postat acum ceva timp niste nelamuriri..legate tot de intarzierea cu cateva ore a pastilutelor.. adica asta a fost singura abatere de la "regula" daca pot spune. alt motiv sa cred ca as fi insarcinata nu cred. aa si apropo, nu s-a intamplat doar pe 30 ianuarie sa o iau putin mai tarziu. s-a mai intamplat. si am mai facut vreo 2 teste in luna ianuarie...neutral tot negative....

buna, am si eu o mare nelamurire.. deci.. ultimul meu contact sexual a fost in data de 31 ianuarie.. eu iau anticoneptionale de 2 ani si ceva si intotdeauna am avut menstruatia regulata in pauza de 7 zile.. si in ultima perioada am cam luat unele pastile cu 3 maxim 5 ore mai tarziu? acest lucru afecteaza protectia? eu acum fac pauza de la pastile deoarece iubitul meu este plecat. am facut 2 teste te sarcina.. unul dupa 3 saptamani de la ultimul contact sexual si unul ieri dimineata.amandoua au iesit negative.. este posibil sa fiu insarcinata? precizez ca acel contact din data de 31 .. a fost protejat, zic eu pt ca ultima pastila din folie am luat-o pe 31ian seara? repet:cele maxim 5 ore de intarziere a pastilei afecteaza rpotectia? pastila din data de 30 ianuarie am luat-o cu 4 ore mai tarziu? si de cand iubitul meu a plecat (31ianuarie) .. m-au durut foarte tare ovarele si sanii. in momentul de fata inca ma dor sanii destul de tare. si in aceasta perioada am luat o mica raceala care inca o am.. si am facut putina febra si m-am simtit putin cam rau.. si asta m-a derutat cel mai tare.. stiu ca si febra si starea de rau pot fi simptome de sarcina alaturi de durerile de sani si ovare. ma intreb oare.. in momentul de fata am 40de zile de abstinenta..oare durerile de sani si de ovare si de cap putin..pot fi din aceasta cauza? deci sunt foarte stresata, nu mai pot.. am doar 19 ani si nu vreau bebe inca.. va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns sigur.. mi-am mai cumparat azi un test sa il fac maine dimineata. va rog mult, astept un raspuns cat mai repede.

#2 2013-03-13 01:35:35

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: am nevoie de un sfat, va rog!!

cand ai avut ultimul ciclu? daca testele au iesit negative si n ai mai facut sex din 31 ian atunci esti ok ... o posibila dereglare. faptul ca intarsii cu pastilutele un pic afecteaza putin dar foarte putin (adica daca depasesti 12 ore ai risc de sarcina .... asa 3-5ore e un fleac, nu stiu n am auzit de astfel de cazuri sa se fi intamplat ceva). oricum daca ti a intarziat asa mult menstruatia mergi la doctor eventual sa ti dea alte pastile si renunta la acestea .... dar nu , nu esti graviduta.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-03-13 05:35:57

CristinaCristinaC
New member

am avut menstruatie de fiecare data!!! grater(( deci nu pot sa cred..am facut testul si a2a liniuta este fffffff putin vizibila:(((( mor, deci mor, fetelor:((((((. Dak ar fi...fatul ar avea cel putin 5sapt..deci iese la ecograf,nu? K ma duc azi la ecograf sa fiu sigura..deci simt k mor..doamne,dc mi se intampla mie:((((((((

#4 2013-03-13 06:31:19

CristinaCristinaC
New member

si totusi..se poate sa fie doar o dereglare care sa indice un test fals pozitiv? Vai doamne..grater simt ca mor... O sa ma duc la eco azi si va anunt.. Dar pana atunci daca ati putea sa imi spuneti si parerile voastre v-as fi foarte recunoscatoare:.....

#5 2013-03-13 10:16:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fals pozitiv nu prea exista... ai citit rezultatul in timpul indicat, nu mai tarziu, nu ? ce test era ?
dar daca tu ai luat pastilele corect nu ai cum sa fii insarcinata, fa alt test

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-03-13 10:17:31)

Publicitate

loading...

#6 2013-03-13 11:15:28

CristinaCristinaC
New member

deci sa va explic... la testul facut de dimineata a2a linie nu se vede clar.adica daca tin testul la o distanta destul de mare nu se vede..dak il tin foarte aproape se vede asa un fel de urma de linie... asa se vede mereu ? adica asa arata zona in care ar trebui sa se afle a2a linie, sau s-a detectat o cantitate f mica de hcg si de-aia se vede asa?

tin sa spun ca eu pastilele le-am luat doar cu cateva ore mai tarziu..si nu mereu..de cateva ori.. in rest nu am facut nimic gresit, zic eu...

si menstruatie am avut absolut mereu. inclusiv luna asta.  deci ultima folie de Stodette am terminat-o pe 28 febr iar CM mi-a venit pe 4 martie pana pe 8 martie.. ca de obicei ( pastilele le termin joi, CM imi vine luni si trece vineri).. decat cu o luna in urma m-a tinut cu o zi mai putin. dar totul a fost normal zic eu..

sa vad explic acum ce am facut azi.. in drumul meu spre ecograf, am nimerit la un cabinet medical..si scria ecografie.. am intrat si era o doamna doctor foarte dragutza care mi-a spus ca la ei nu se fac ecografii ginecologice, etc.. si m-a intrebat dc vreau sa fac..si i-am explicat situatia..aveam si testul la mine.. bineinteles ca au trecut 5ore de cand il facusem.. si i-am aratat testul (ea era medic de familie)..si mi-a spus ca 99,9% nu sunt insarcinata.. si mi-a prospus sa ma duc sa iau alt test sa il fac impreuna cu ea.. si am fost, am facut alt test..si acum se vede mai stearsa decat la primul test linia aia.. nu stiu cum sa va explic..adica nu este "roz" asa cum ar trebui..arata ca o dunga si deasupra o foaie alba..cam asa se vede.. dar ffff sterasa.... si mi-a spus doamna doctor sa nu dau banii aiurea pe ecografie ca nu e sarcina sigur sigur.. si o sa ma duc joi sau vineri la un ginecolog ..ma duc la un control de rutina...adica.. ii explic ca ma dor ovarele si sanii si ca n-am mai avut contact sexual de 41-42 se zile.. si poate ma lamureste el. daca el considera ca e posibil sa fiu insarcinata, o sa fac si ecografie..

of fetelor, nu stiu ce m-as fi facut daca nu existati voi.. adica pot sa ma descarc aici pe forum si sa spun exact ce si cum fara sa ma judece nimeni (sper).... va multumesc din suflet ca ati acordat timp sa citit si sa imi si raspundeti.. si daca ati putea sa faceti asta din nou, v-as fi foarte recunoscatore... pupici...sad

aaa era testul Barza(strip).. si l-am citit intre 5-10 minute.. m-am uitat si dupa cele 10 min bineinteles ca o incapatanata ce sunt si arata la fel..

Ultima oara a fost editat de CristinaCristinaC (2013-03-13 11:17:29)

#7 2013-03-13 11:20:27

heimdall
Diamond member

a, barza e vestit pentru linia de uscare, asa se cheama ce ai vazut tu... ar trebui sa fie roz linia ca sa fie pozitiv, deci nu esti insarcinata

#8 2013-03-13 11:24:25

CristinaCristinaC
New member

offff .. doamne sa iti dea duumnezeu sanatate:)) deci am avut nopti albe cu ganduri "negre".. iti multumesc frumos de ajutor..pusspusspusspuss

aa si daca doctoressa ar putea sa citeasca sa imi spuna inca o parere.. sau oricine altcineva..ar fi de apreciat.. pupicei

#9 2013-03-13 12:40:24

darkmelania
Sr. member

nu inteleg de ce credeai tu ca esti insarcinata???? yikes ciclu ai avut, testele erau negative, pastilele le ai luat in timpul lor si nu ai depasit 12 ore.si sunt aproape sigura ca ti am mai raspuns o data la asta acu vreo 1-2 sap (nu cred ca mai e cineva in aceeasi situatie). zau ca nu te inteleg -cred ca si atunci ti am zis ca tu vrei sa fii insarcinata si nu stii cum (ai zis ca nu vrei) dar .... parca prea vrei sa fii... sau te plictisesti rau ....

nu vreau sa fiu citata!

#10 2013-03-13 13:08:33

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

si eu am facut catva ani in urma un test de sarcina si tot asa imi aparea si nu eram insarcinata , asa ca stay calm .

What doesn't kill me, makes me stronger

#11 2013-03-13 13:12:22

CristinaCristinaC
New member

darkmelania .. eu nu imi doresc bebe!! inca nu!! doar ca am niste simptome care imi fac nopti albe!! si cand am vazut si linia aia pe test am zis k lesin.. da, eu eram.. am si specificat ca am revenit cu aceeasi problema..doar k acum nu stiam despre testele care le-am facut azi. multumesc oricum de raspunsuri fetelor.

angeldarkwoman , era tot barza(strip) ?

#12 2013-03-18 17:36:49

CristinaCristinaC
New member

fetelor, ca sa fiu eu impacata si sa fiu 101% sigura, sa stiti ca mi-am mai facut azi un test..acum jumatate de ora.. n-am mai avut rabdare pana maine dimineata.. si este ABSOLUT NEGATIVVVVV rotfl2)) nici macar linia de uscare nu se mai vede.. aa dar am facut surecheck oricum, dar totusi big_smilebig_smile in sfarsit pot sa dorm si eu noaptea rotfl va multumesc ca mi-ati fost alaturi.puss

#13 2013-03-19 01:54:41

darkmelania
Sr. member

yikes

nu vreau sa fiu citata!

#14 2013-03-20 18:11:49

CristinaCristinaC
New member

ce e?

#15 2013-03-23 12:05:29

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

so
am facut luna trecuta o singura data sex si protejat
menstra mea trebuia sa vina pe 11- 12 martie,,,suntem in 23
simptome am de o saptamana si?
ce motive ar fi??de nu imi vine....desi ma simt ca si la menstra.??

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#16 2013-03-23 12:27:43

heimdall
Diamond member

probabil o dereglare, se mai intampla
chiar daca ai un ciclu regulat se poate intampla ca uneori (o data pe an) sa ai un ciclu anovulator, iar ciclurile anovulatorii sunt mai lungi de obicei
eu am avut un ciclu din asta, noroc ca-mi urmaresc ovulatia si ma asteptam, ca stiam ca nu am ovulat in luna respectiva
eu as zice sa mai astepti putin, ca daca mergi la medic ti se va da duphaston sa-ti provoace o menstra artificiala si nu stiu cu ce te ajuta

#17 2013-03-23 16:05:42

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

multumesc hemm....
oricum saptamana viitoare  vreau sa merg la ginecolog..sunt ingrijorata...
am si eu o intrebare,,hem.si dc imi da duphastone si imi provoaca menstruatia,nu este ok?
care ar fi problema?

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#18 2013-03-23 16:15:50

darkmelania
Sr. member

e bine sa ti lasi organismul sa se regleze singur si anormalitatea asta a lui tot din reglajul lui face parte ... daca intarzie mai mult de 3 -4 sap mergi la medic .

nu vreau sa fiu citata!

#19 2013-03-23 16:30:20

heimdall
Diamond member

pai iti provoaca sangerarea prin administrarea de progesteron si apoi intreruperea lui, e o sangerare de privatie, ca in cazul AC, asta nu rezolva nimic si nu-ti garanteaza ca luna viitoare nu vei avea aceeasi problema
eu nu sunt de acord cu luatul de hormoni atata timp cat nu ai dovada ca exista o dereglare hormonala... una e sa faci analize si sa ai intr-adevar un deficit de progesteron, alta e sa-l iei doar ca sa te simti bine o luna vazand ca ai menstruatie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.