homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91-81

#1521 2013-05-01 18:49:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91

ryana
1.de ce spui ca si urmatoarea sarcina va fi extrauterina?
2.analizele de trombofiliile sunt importante pt urmatoarea sarcina.sa nu o pierzi.
3.RH ul monitorizat nu creeaza probleme.
4.ar trebui sa verifici trompele.
5.te gandesti prea departe cu FIV ul in momentul asta.tu nu ai facut investigatiile de baza.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-05-01 18:51:22)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1522 2013-05-01 18:50:35

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

ramonici> asta e viata, nu am cum sa o schimb! si sunt constienta ca exista miliarde de persoane a caror durere e muuuult mai mare... stiu ca sunt o plangacioasa, dar asta sunt... si nu am de gand sa ma prefac...nici aici, nici in viata reala,  decat fata de dusmani! Candva, cumva totul va trece... si vantul ma va imprastia si existenta mea va fi data uitarii, caci nu voi trai vesnic... cu totii suntem doar in trecere pe acest Pamant si viata nu e decat o scena, pe care noi trebuie sa ne jucam rolul ce ne-a fost atribuit (apud Shakhespeare)! puss

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2013-05-01 19:07:54)

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1523 2013-05-01 18:51:43

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

rya da...eu ti-am dat ca exemplu pov prietenei mele. Oare ii este atat de bine cand isi vede puiul de 2anisori urland de durere? Prietena mea este exemplul cel mai cel pt mine si cand ceva ma doara imi zic ca daca ea a putut o sa pot si eu

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1524 2013-05-01 18:51:58

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ryana,imi dai fiori,sincer sad sad mi s-a zbarlit pielea pe mine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1525 2013-05-01 18:53:36

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,ryana,suntem in trecere,da tu ai doar 25 de ani...viata ta nu s-a sfarsit aici.acum esti moarta,dar copilul tau te va invia...

L.E. ryana,iti scrisei ceva mai sus.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-05-01 19:01:58)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#1526 2013-05-01 19:08:03

Raluk_
Hero member

sonia30 a scris:

da,ryana,suntem in trecere,da tu ai doar 25 de ani...viata ta nu s-a sfarsit aici.acum esti moarta,dar copilul tau te va invia...

L.E. ryana,iti scrisei ceva mai sus.

rya da-ti timp sa ti se vindece sufletul tau. Cred ca e prea devreme de afirmatiile astea daca s-a intamplat asa recent.
Ryaaaaa suntem de-o seama.eu fac 26 in noiembrie pe 7 smile
Uite si tu la noi ce tinere si frumoase suntem,cu o viata inainte.. Hai ryyyya fii strong iubita pusspuss

#1527 2013-05-01 19:08:07

ryanajenny
Full member

ramonici> imi pare rau... nici eu nu credeam ca viata poate fi asa, cand citeam anumite carti si vedeam ce scriu anumite persoane mi se parea ca fabuleaza, dar de abia acum ii inteleg... sunt multi cei care-si urla durerea in scris... sunt multe vedete despre care desi noi credem ca au tot ce-si doresc si le condamnam... au cedat... sunt si mai multe persoane care dispar de pe acest pamant fiindca n-au ce manca sau fiindca durerea le-a distrus sufletul si de care poate ca nu stie nimeni, carora nu le simte nimeni lipsa... Viata nu e deloc asa cum pare din exterior, peste tot exista persoane a caror suflet plange cu lacrimi de sange, insa... asta e viata, si nu avem de ales... Imi pare rau ca postarea mea nu e in concordanta cu gandirea multora, insa realitatea e cruda... chiar daca noi preferam sa vedem partea plina a paharului

raluka> imi pare rau, eu intelesesem gresit ca s-a rezolvat problema cu micutul, uffff... intr-adevar prietena ta nu e fericita si nu poate sa se bucure cand puiutul ei sufera... Sper ca, cu timpul sa se vindece sau sa se gaseasca un remediu care sa-i aline suferinta si sa nu mai sufere atat! Intr-adevar e un exemplu pentru noi toate, nu doar pt tine...

sonia> 1. odata ce ai avut extrauterina, sansele sa o ai si pe urmatoarea cresc simtitor!
           2. stiu ca sunt importante si daca cumva voi ramane, in prima saptamana voi cere sa mi se faca...dar e un mare DACA
           3. eu am citit ca daca ai RH- si nu ai facut nu stiu ce injectie, sansele sa duci o sarcina la capatv scad drastic
           4. trompele nu le mai verific, in timpul operarii extrauterinei s-a uitat medicul si mi-a zis ca aspectul exterior e OK, cu exceptia unor aderente pe care le-a indepartat, si mi-a zis ca chiar daca-s permeabile nu-mi poate garanta nimeni ca sunt si functionale, dar daca vreau prin iunie sa merg sa-mi mai faca o laparoscopie si sa le verifice.... ceea ce clar n-o s-o fac, eventual o sa cer prin iulie -august o trimitere pt HSG...
           5. nici nu o sa mai fac alte investigatii pentru ca astfel n-as mai putea sa strang bani de FIV, daca cu stimulari usoare nu voi obtine bebele, la anul (spre iarna) sper sa fac FIV-ul (daca ma mai ajuta si mama cu ceva banuti)

Le am 26+... si timpul trece si nu mai e deloc de partea mea...

raluk> eu i-am implinit in martie...  Sper ca gandirea ta pozitiva sa te ajute sa-ti indeplinesti visul, pt ca stiu ca si stresul meu si gandirea negativa constituie un obstacol, dar... asta sunt EU (lupta asta m-a schimbat negativ)

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2013-05-01 19:12:15)

#1528 2013-05-01 19:12:17

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Buna seara/ziua zuzici dragi. puss
Amalia  bebic  o burtica bebeloasa cu o putulica .. felictari din inima si o sarcina usoara ...  kram
RYa inca esti Toma necredinciosul ...treci printr-o perioada un tocmai buna ...dar asa un vei ajunge nicaieri,nu vei rezolva nici o intrebare .. iar posibilitatea de a fi mai rau iti bate la usa. Trebuie sa luptam ca sa reusim.. cu orice sta in calea noastra.... chiar cu morile de vant...
Iarta-ma , dar sunt sincera si iti spun ca esti putin depresa... si din tot sufletul iti spun ca trebuie sa faci imposibilul sa iti revii.... daca un stii cum incearca sa aflii ... dar trebuie sa ridici capul si sa vezi viitorul.Nu te ingropa in trecut.. incearca sa simti/traiesti/profiti de prezent .. pentru ca azi respiram,il avem pe cel iubit langa noi,pe parinti,pe bunici... Maine un stim daca ne vom trezi cum.. nimic altceva... traieste clipa .. si viseaza frumos... roaga-te la D-zeu ca sa iti recapeti increderea in viata,in speranta..... in reusita....
Ii poti cere chiar un semn... sa iti arate ca e langa tine , capul sus pui de urs ...nu te distruge singura .... esti tanara, pera tanara ca sa te vad asa.
As mai scrie pana Maine.. cu motive mult mai intemeiate ca tu sa te trezesti din aceasta stare si sa vezi ca pe langa multi altii pe langa tine.... esti minunata, o fiinta puternica .... careia un ii lipseste nimic.. dar cere pera mult dintr-o data....Incet ,totul ...se rezolva.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1529 2013-05-01 19:22:46

ryanajenny
Full member

cris> multumesc frumos... nu tre sa-ti ceri scuze, stiu ca ai dreptate... eu pot spune ca in depresie is de anul trecut, am iesit poate pentru cateva zile cand am vazut testul pozitiv... Nu am de ce sa ma supar... e purul adevar... Stiu ca exista multe motive, dar momentan m-am retras intr-o lume in care ''daca bebe nu e, nimik nu e'', nu mai e bucuria de a face ceva, de a merge undeva... e doar durerea ca bebe NU E... ca s-a pierdut pe undeva...
      Am inteles ca vrei sa faci FIV, sper sa vii cat de curand cu vestea cea mare si sa ne spui cat e de frumos sa simti ca bebe creste in burtica... Poate asa ar reinvia si speranta mea... odata cu fiecare reusita a voastra, a celor ce luptati cu aceeasi problema ca si mine! kram  kram  puss

#1530 2013-05-01 19:32:25

cristina28
Hero member

Rya iar daca stii ca esti in starea asta trebuie sa faci ceva sa iti revii.. citeste bine mesajele .. mediteaza-le si incearca sa iti revii.... DAR, trebuie sa vrei .Iar ca sa iti dau un sfat din tot sufletul -daca un iti revii,cu starea asta un vei avea copil nici la 40 de ani-.Un ai motive de infertilitate ca sa iti dea de inteles tot ce ai scris mai sus... e cel mai RAU lucru sa citesti de pe internet, cel mai rau... intelege-ma.

Da, eu voi face Fiv... si nu e pentru ca  vreau eu sa il fac ... e din causa faptului ca reserva mea ovariana e foarte mica,.... iar asta mai e o sansa de a reusii sa am un copil... asta daca se va putea pentru ca e greu ... pot sa ajung si sa fiu nevoita sa apelez la ovule donate....Eu un caz... al meu.. care e destul de dif?cil, am vrut sa iti dau un exemplu si .. un vreau sa scriu despre alte persoane...
Hai , capul sus.... cauta cumva sa te schimbi daca vrei sa ai copii.... dar asa .. te asigur eu.. si iti pot spune mai multe fete de aici......chiar medic .. ca un vei reusi.Pofita de aceasta varsta, de viata ta frumoasa ... un o lasa sa se duca in urma ,degeaba.

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1531 2013-05-01 19:42:20

ryanajenny
Full member

..................
cris> multumesc frumos pentru sfat... crede-ma ca incerc, dar momentan tot ce reusesc e sa maschez fata de cei dragi suferinta ce e in sufletul meu si sa nu pierd contactul cu realitatea... Ma straduiesc, dar parca tot ce se intampla e opusul a ceea ce-mi doresc...
        Imi pare sincer rau, imi cer scuze din suflet daca s-a inteles ca as fi spus ca faci FIV pentru ca asa vrei, nu cred ca face nimeni pentru ca asa vrea, ci pentru ca nu are alta solutie... Sper din suflet sa reusesti cu ovulele tale si sa iti strangi cu bucurie puiutul in brate... Crede-ma ca asta imi doresc pentru toate aspirantele, indiferent cum, sa reuseasca sa-si stranga puiutul la piept si sa zambeasca...

Eu doar aici, alaturi de voi am reusit sa nu clachez si inainte de craciun, am reusit sa fiu cu picioarele pe pamant, pentru ca in jurul meu, toate prietenele au reusit sa aiba bebe, atunci cand au vrut si nu stiu cata durere se asterne in sufletul cuiva care isi doreste, dar nu poate avea... ele nu inteleg acest lucru... De aceea am mai spus si ma repet, va sunt si va voi fi mereu recunoscatoare pentru sprijinul acordat... Alaturi de voi am depasit momentele dificile, am ras si am plans impreuna... Si pentru asta va multumesc tuturor! kram  puss

LE am sters... Chipurile celor doi parinti indurerati insa mi s-au intiparit in minte, ei insisi par niste copii si sunt condamnati la atata durere... l-am sters, dar cu toate acestea realitatea ramane supa  grater  grater  la fel cum si sufletul elenei e zdobit in aceste momente, insa cred ca ea e inca in acel stadiu in care parca totul e doar un vis rau, cel putin eu asa am fost...

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2013-05-01 20:20:23)

#1532 2013-05-01 19:46:59

cristina28
Hero member

Rya , te rog mult de tot sterge-l , te rog.
L.E Hai Rya ca oricare dintre noi il putem vedea... putem vedea asa ceva pe YouTube... un il mai lasa, insist .... cu asa ceva iti faci un rau.... exagerat femeie.... in loc sa te uiti pe ... orice .. desene an?mate .. dar astea nu femeie !.... iti distruge tot ce mai ai in tine de optimism.. de pff.. m-am dat pe spate

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2013-05-01 19:51:04)

#1533 2013-05-01 20:06:11

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

wave
Ryana fara suparare imi esti draga si inteleg suferinta prin care ai trecut... dar nu te-ai gandit ca prin acel video alungi si ultima farama de speranta din sufletul a multor fete ce scriu aici si poate au o situatie medicala mult mai grea decat a ta sau a mea?????
Apoi sincer sper ca nimeni de la prenatal sa nu fi vazut imaginile alea caci este o fata draga care trece printr-o situatie enorm de grea, iar asta nu e metoda de a o ajuta.
Ce-i cu tine fata???? Revino-ti putin... prin starea asta a ta vei baga depresia si in sotul tau si in toti cei din jur. Si nu iti va face bine boceala asta, crede-ma, ci te vei afunda si mai tare si mai tare...
Crede-ma spre binele tau spun asta. Esti tanara, nimeni dar absolut nimeni nu ti-a zis ca nu poti ramane iar insarcinata... iar de aberatia ca data viitoare va fi iar extrauterina cine ti-a mai zis???
Poate sunt prea dura... insa sper sa te trezesc.. caci singura vad ca nu o faci

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1534 2013-05-01 20:18:47

ryanajenny
Full member

madle> imi pare rau ca deschizandu-ma in fata voastra v-am intristat, insa daca ai citit postarile elenei, a fost cateva randuri care m-au sfasiat, ma refer la ceea ce i-a spus ea sotului cand isi luau ramas bun de la ingerasul lor... E simplu sa zicem: imi pare rau, sper sa treci cu bine... esti tanara... iti va da D-zeu altul... dar daca un simplu videoclip v-a instigat atat, ganditi-va ce e in sufletul ei si a celor ce trec prin asa ceva...
                 A! puteti sa-mi spuneti orice vreti, nu ma supar...
                 Cei din jurul meu nu cunosc aceasta latura a mea, m-am deschis doar fata de voi, pt ca va consider prietenele mele, pt ca am crezut ca ma intelegeti sau daca nu... cel putin mi-am descarcat sufletul... De posibilitatea crescuta a extrauterinei mi-au spus 2 medici, printre care si cel care m-a operat... A fost dur cu mine, nu m-a lingusit si mi-a spus la ce pot sa ma astept pe viitor... nu e obligatoriu, dar sansele sunt muuult mai mari acum sa o fac si pe a doua, daca voi mai ramane...

O sa sterg toate postarile din urma ca sa nu mai supar pe nimeni si... o sa invat sa tin pentru mine si in mine toata aceasta durere pentru a nu mai deranja pe nimeni! Daca voi putea sa ajut pe cineva o voi face, daca voi avea vreo ntrebare o voi pune, dar niciodata, niciodata nu ma voi mai exterioriza aici!
                 Dar voi sustine mereu ca viata nu e deloc usoara si nici dreapta!
                 Aveti grija de voi! puss  kram

#1535 2013-05-01 20:20:15

Raluk_
Hero member

Ryana scuze "da-ti sibgura 2 palme si revino-ti" e un mod amical daca vrei sa intelegi ce am zis. Nu am vz video dar nu cred ca as fi vrut. Toate avem stari depresive,suntem sensibile dar toate au o limita. Ai grija de sugletul tau ca numai nu poti face ceva sa iti revii. Degeaba te incurajam noi si cei din jur daca ti-o faci cu mana ta. Nu ti-o zic in nume de rau pe cuvant dar daca as fi langa tine nu as sta sa bocim amanddoua ci mai bine te zgudui nitel chiar de te superi
Pana la urma cea care se supara esti tu. Noi iti vrem binele,sau cel putin eu. Daca vrei iti pot da id-ul meu de mess sa mai vb acolo
Daca vrei sa raspunzi bine daca nu nu-i bai: sotultau ce zice de starea asta de depresie? Iti este alaturi,te ajuta sa treci peste? Te intreb ca ama gandesc si eu in fel si chip,nu stiu ce sa mai zic sa te inbarbatez dar nu putem sa plangem o viata intreaga si te rog eu din suflet rya,NU MA INTELEGE GRESIT!
Vrei sa plangem impreuna? Hai sa plangem ca nu mai am mult nici eu dar dupa aia ne ridicam frumos ca doua gazele misto ce suntem si gata cu lacrimile. Nu e ironie,nu imi bat joc de suferinta ta e doar felul meu de a-ti spune STIU CA POTI!!!

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2013-05-01 20:37:25)

#1536 2013-05-01 20:40:22

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Ryana normal ca am citit postarile Elenei, normal ca e enorm de greu prin ce trece...
Ti-a scris Sonia si enumerat niste chestii cu care sunt total de acord....
In primul rand Ryana vrei sa zici ca si urmatoarea mea sarcina va fi extrauternina pt ca anul trecut tot asa a fost????  Scuza-ma pai tu asa ai scris.. ca dupa o sarcina extrauterina urmeaza o alta la fel ... Deci ce trebe sa fac???? Sa incep sa plang de pe acum???
Ce vorba e asta ca .. citez " daca un simplu videoclip v-a instigat atat, ganditi-va ce e in sufletul ei si a celor ce trec prin asa ceva..."  ... uiti ca eu am trecut prin asa ceva.... de doua ori, o data mai usor, a doua oara crunt cu 21 de zile de spitalizare... si nu mi-a fost usor. Dar am incredere, speranta ca va fi bine intr-o zi, lupt pt asta, fac analize de cateva luni bune in ritmul in care imi si permit financiar. Nu cred ca daca as boci zi si noapte ma va ajuta sa raman gravi fara probleme.
M-ai socat sincer...
Trebuie sa iti revii, sa te ridici, vezi totul negru in fata si in jurul tau, lupta pt ce-ti doresti... fa asa cum ti-a zis Sonia, analizele de trombofilie din timp, mergi la un dr sa te ajute ca urmatoarea sarcina sa fie ok, ia acid folic, vitamine daca e cazul... fa ceva pt a-ti fi bine. Jalea asta sigur nu te va ajuta.

Si inca ceva... nu ti-a zis nimeni ca nu trebuie sa scrii aici ca deranjezi.. dar asa cum tu ai dreptul sa scrii ce gandesti.. am si eu dreptul corect??? Am scris exact ceea ce gandesc si simt.
Ok .. ma apropii de 35 de ani si ce daca??? Eu cred in sansa mea. Punct.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1537 2013-05-01 20:43:54

ryanajenny
Full member

raluk> nu ma supar, nu am de ce... nu cred sa ma fi suparat vreodata, desi am fost si criticata, stiu sa accept pdv al altei persoane...  insa trebuia sa-mi dau seama ca nu fac bine expunandu-mi durerea... ca va intristez... Stiu ca nu e un forum unde sa cauti comasiune (NU caut!), am simtit doar nevoia sa ma descarc intre niste prietene care trec prin aceeasi suferinta provocata de aceasta lupta... si am deranjat...
         Stiu ca trebuie sa ma ridic, stiu ca nu ma ajuta cu nimik aceasta stare si cu toate acestea nu pot sa-i dictez inimii, crede-ma ca daca ai fi langa mine nu ti-ai da seama! Am invatat ca trebuie sa zambesc chiar si atunci cand sufletul imi plange... Azi, am spus ce am avut pe suflet... Acum imi dau seama ca am dat nastere multor discutii, chiar daca nu vor avea loc aici, ci in alta parte ... Daca considera cineva ca vrea sa ma critice, sa-mi dea o palma (la figurat vorbind), sa ma injure... n-o sa ma supar, fiindca stiu ca nu-mi sunt impartasite trairile, gandurile... Insa fiecare suntem diferiti, fiecare avem un grad de toleranta mai mare sau mai mica...
      Imi pare rau ca v-am tulburat linistea si v-am intristat! Eram sigura ca la un moment dat voi ceda si voi face asta, din acest motiv am si cerut sa fiu stearsa din grup...

LE Raluk, consider ca e momentul sa pun punct... sa discutam despre altceva, nu sunt eu centrul Universului, din pacate am avut o rabufnire care a suparat multe persoane... dar asta sunt! Cine vrea sa ma accepte, ma accepta asa cum sunt, cine nu... sa ma ignore! Acum vreau sa incers sa ma regasesc si cand voi reusi... atunci, daca vei mai fi dispusa, poate iti voi cere id-ul sa vb... Acum cred ca e momentul sa pun punct... Iti multumesc pt intentie...

madle> imi pare rau, nu stiam ca ai avut 2 sarcini pierdute, stiam de una... Si dupa cum am spus, eu nu mai simt durerea, nici cea fizica... chiar dupa operatie am refuzat orice fel de calmant... nu simteam nimik... Am folosit un cuvant gresit, ''deranjat'', ma refeream la faptul ca nu am facut deloc bine cu postarile mele celor de pe forum... Poate ca eu sunt mai altfel (in sens negativ) si intr-adevar pt mine acum totul e negru... Am spus in nenumarate randuri ca mi-as dori sa fiu ca voi... o luptatoare care sta mereu dreapta in fata obstacolelor... dar sunt asa cum sunt... si sunt sigura ca nu sunt singura care e asa...  Nu am spus ca e 100% sigur ca va fi extrauterina, dar ca sansele sunt mult mai crescute, mai ales daca ovulatia va avea loc pe trompa operata... Nu stiu cum s-a rezolvat in cazul tau... oricum sper sa nu mai treci, de fapt sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva... Iti multumesc ca ai fost sincera... si nu o spun la modul ironic, chiar apreciez sinceritatea!

raluk> smile nu pot sa zic decat ca te-as  kram In seara asta nu mai am lacrimi, a sosit si sotul... tre sa zambesc pentru ca altfel risc sa-l intristez si pe el ca si pe voi... si nu e corect... Si nu-mi doresc sa mai supar pe nimeni! Nu e nimeni vinovat ca eu trec prin ce trec si ca am o stare de tot rahatul... si nici nu tre sa o transmit mai departe...   puss  kram

Ultima oara a fost editat de ryanajenny (2013-05-01 21:00:25)

#1538 2013-05-01 20:57:19

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Ryanna sa ma ierti dar eu cred ca problema ta e mai mare decat crezi si vad ca nu faci niciun efort sa o depasesti.. ce ti s-a intamplat tie.. si multora dintre noi e trist.. nimeni nu trece usor peste asa ceva, dar reactia ta e cel putin exagerata.. Dumnezeu ti-a dat sansa sa incerci din nou, sa lupti si sa ai ce iti doresti.. nu e scuzabil ca la 26 de ani sa ai atitudinea asta...

E sti atat de tanara si sunt de acord, fiecare are nevoie de timp sa treaca peste o intamplare ca pierderea unei sarcini.. dar mergem mai departe.. eu amcunostinte care au luptat 20 de ani pentru asta si n-am auzit vreodata sa se planga.. n-am auzit sa renunte.. si vor avea un copil acum, la 40 de ani.. cand va aud cu timpul trece imi vine sa va zic cateva, jur!!

Lupta daca vrei sa reusesti.. trage de tine ca nu ai motive sa ai atitudinea asta.. nu vreau sa o bag pe Elena in asta dar e un exemplu, nu putem compara situatiile.. dar e o femeie puternica desi e crunt sa treci prin ce a trecut.. asa ca eu mi-as da doua palme si m-as gandi la asta.. mult si bine daca as fi in locul tau si as lasa drama.. as trece la ce am de facut ca sa am copilul meu

Apropo de extrauterine.. draga mea exista sanse sa se repete istoria ceva mai mari ca in cazul unei femei fara istoric dar nu e nicidecum lege.. nu vorbi in necunostinta de cauza.. du-tesi cauta un medic care sa iti explice ce ai de facut.. si nu pierde timp lamentandu-te.. lupta ca e cel mai simplu sa ne dam batuti

baby Dragos hjarta rugaciune

#1539 2013-05-01 21:12:52

ryanajenny
Full member

detzy> 1. sunt constienta in ce situatie ma aflu si incerc sa imi revin...
           2. nu m-am scuzat pentru atitudinea mea si nici nu o voi face, mi-am cerut iertare ca am intristat prin atitudinea mea, dar daca asta simt, asta transmit si nu vreau sa fiu ipocrita...
           3. nu am renuntat si nici nu voi renunta sa lupt, decat atunci cand voi fi o pulbere in vant...
           4. tocmai am si scris ca daca eu sufar atat, in sufletul ei e ceva inexprimabil...(Imi cer scuze Elena, daca citesti si daca am scris ceva nepotrivit... Nu pot sa spun decat ca imi pare rau... e putin, stiu, dar nu exista cuvinte pt asa ceva ... dpmdv)
           5. daca citeai ce am scris, ai fi vazut ca am luat deja legatura cu un medic (cel care m-a si operat) si de la el stiu aceste lucruri si nu vorbesc in necunostinta, dar na... poate ca nu reusesc sa ma fac inteleasa...

Ma duc sa papam, poate intru mai tarziu sau poate ca nu... asa ca va urez de pe acum o seara placuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.