|
Nu esti logat.
Sarcina ectopica-3#39 2013-04-16 15:43:27
Re: sarcina ectopicamersi mult de sfat , sper sa fie cum zici tu sa fie mai lenta si buna sarcina , sa fie la locul ei . oricum sper sa nu ajung la cutit sau la alte complicatii ! va tin la curent ! Offline #40 2013-04-16 15:58:53
Re: sarcina ectopicadoamne ajuta! sa vii cu vesti bune joi! Offline #41 2013-04-16 20:28:55
Re: sarcina ectopicabineinteles ca nu am mai avut rabdare pana joi , am fost la un doctor f bun in Constanta si a vazut sarcina , e langa ovarul stang si e de 17 mm , tb sa repet Hcg maine , daca vor scadea valorile voi scapa si de operatie , daca nu e mai complicat . va tin la curent .... da mai devreme mi-au venit pe email rezultatele HCG si sunt azi 17.04. 1623..... sper sa scada si sa fie bine....... sa nu raman cu complicatii . Ultima oara a fost editat de flori1977 (2013-04-17 14:28:58) Offline #42 2013-04-16 22:47:25
Re: sarcina ectopicaanca90@ cum adică ciclu peste sarcină? menstruație peste sarcină este un mit, ?n timpul sarcinii pot apărea doar sangerari vaginale, nu există "ciclu", dacă există ciclu nu mai există sarcină, sunt doi termeni total opuși la 180 de grade. Offline #43 2013-04-17 09:27:13
Re: sarcina ectopicaDobrinGeorge, ce inseamna "ciclu" ? ne referim la cuvantul "ciclu" in general. asta inseamna o succesiune de evenimente care se produc in aceeasi ordine. zilele saptamanii, de exemplu, se intampla de luni pana duminica si dupa aia o iau de la cap, e un cerc inchis de fenomene ce se repeta. cunosc personal femei care au avut sangerari peste sarcina(sarcina fiind absolut normala). de ce sunt numite aceste sangerari ciclu? pentru ca nu apar haotic, ci apar la data cand femeia trebuia sa aiba menstruatie. despre ce se intampla de fapt in organism poti afla de la un medic, iar faptul ca "ciclu peste sarcina este un mit" iti spun eu ca e un cliseu, am explicat mai sus de ce. Ultima oara a fost editat de cristi_cristi (2013-04-17 09:29:37) Offline Publicitateloading...
#44 2013-04-17 10:33:18
Re: sarcina ectopicaDa, ai dreptate. Eu "ciclul" din ce a spus ea l-am luat ca pe "menstruatie", credeam că la asta se referă. Offline #45 2013-04-17 10:52:23
Re: sarcina ectopicaStii, aici deja depinde de la caz la caz. La fiecare femeie ciclul e diferit, sunt femei la care o menstruatie normala dureaza 3 zile de tot, altele la care dureaza 5 sau chiar 7 zile. Citisem pe undeva, ca in timpul sarcinii, se elibereaza ovule, care insa nu ajung la starea de maturitate (capacitatea de a fi fecundate) si ajungand la data cand de obicei se instala mentra se elimina. Faptul ca ovulul nu a ajuns la maturitate determina cantitatea de "sange" eliminat, adica e mai putin decat la o menstra normala. Cat de adevarata este aceasta informatie nu pot sa spun eu, de asta te indemnam sa intrebi un medic. Cert este, insa, faptul ca sunt femei care au "ciclu" in timpul sarcinii. De ce si cum apare acest fenomen, eu nu pot sa spun, pt ca nu cunosc. Offline #46 2013-04-17 11:35:05
Re: sarcina ectopicaoff, flori, imi pare rau . deci e extrauterina . a spus medicul ca se poate elimina singura daca e oprita din evolutie? sper sa fie bine, sa scapi de operatie. Offline #47 2013-04-17 11:58:56
Re: sarcina ectopicaSarcina fiind pierdută după această menstruație din cate am citit :-?, deci menstruația cu sarcină nu au nicio legătura, dacă apar ?n același timp se resping, cazul tău. Offline #48 2013-04-17 12:08:24
Re: sarcina ectopicaGeorge, dar cat timp a trecut, sincer, de cand tot intrebi lucrul asta ? ca pana acum era biata fata cu burta la gura, daca nu il trimiteai si la gradinita... cam cat crezi ca iti ia sa te convingi ca nu e sarcina ? ca vad ca ne racim gura de pomana (noi si probabil userii de pe inca 50 de forumuri) si tu poluezi topicurile unor fete care intamplator au niste probleme REALE si traiesc adevarate tragedii cu niste pareri complet pe langa, doar ca sa ne intrebi a mia oara acelasi lucru Offline #49 2013-04-17 12:10:01
Re: sarcina ectopicanu, sarcina nu a fost pierduta dupa "aceasta menstruatie", ci dupa urmatoarea, deci dupa alte 4 saptamani. abia atunci a fost avort spontan. Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-04-17 12:11:27) Offline #50 2013-04-17 12:51:23
Re: sarcina ectopicaGeorge, daca te interesa atat de mult sa obtii un raspuns pentru cazul tau, ajungeai la un medic, cum ti-am spus si mai sus. La fel ca si Anca am avut menstruatia in prima luna,la mine n-a durat atatea zile(doar 3 de tot), dar a fost cu crampe. A fost o sarcina confirmata la eco, la 5 saptamani, apoi oprita in evolutie din cauza unui hematom. Nu mai rasfoi netul, ci du-te la un medic sa te lamureasca ce e fix in cazul tau. Pe net o sa gasesti cel putin o mie de cazuri diferite. Si nu mai zi ca stii despre CM mai mult decat o femeie, nu poti sa stii (decat teorie) pana nu te confrunti personal cu asta. Offline #51 2013-04-17 14:41:04
Re: sarcina ectopicaam reveni , au gasit sarcina este langa ovarul stang si deja Hcg a inceput sa scada , azi 17.04 este deja de 1623. comparativ cu cel de pe 13.04 care era de 1773... sper sa se elimine singur si sa imi vina si menstruatia. dupa cat timp imi vine menstruatia ? Da Anca tb sa repet HCG la 7 zile , adica saptaman viitoare miercuri , si dupa il voi informa pe domnul doctor . Crezi ca nu se va elimina singura ? Domnul doctor mia spus daca scade HCG e bine , se opreste din evolutie si incet , incet il voi elimina la prima menstra .... crezi ca nui posibil ? nu , nu iau nici un fel de pastile si nici nu mi-au recomandat nimic.... Anca la cat timp imi va veni menstruatie ? deja trebuia sa am pe 12 04. dar nu a venit . Sau in fctie de cat sca valorile din sange si dupa va veni menstra ? la ce valori tb sa ajunga HCG ? mersi mult . pup. Ultima oara a fost editat de flori1977 (2013-04-18 08:46:25) Offline #52 2013-04-17 15:23:15
Re: sarcina ectopicanu se poate spune, flori. tu nu iei tratament de sustinere, nu? (arefam/utrogestan/duphaston). nici nu stim daca se elimina de la sine... cat ti-a spus medicul ca poti sa astepti? mai faci beta? Offline #53 2013-04-17 15:58:37
Re: sarcina ectopicaDobrinGeorge te-as ruga sa te rezumi sa postezi la topicul tau, sau sa nu mai postezi deloc; nu avem nevoie de persoane care isi baga nasul in alte topicuri deschise de persoane care au nevoie de ajutor doar asa de dragul de a o face, sau de a atrage atentia asupra problemelor lor nesemnficative in comparatie cu ce se discuta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #54 2013-04-18 08:48:47
Re: sarcina ectopicaDa Anca tb sa repet HCG la 7 zile , adica saptamana viitoare miercuri , si dupa il voi informa pe domnul doctor . Crezi ca nu se va elimina singura ? Domnul doctor mia spus daca scade HCG e bine , se opreste din evolutie si incet , incet il voi elimina la prima menstra .... crezi ca nu-i posibil ? nu , nu iau nici un fel de pastile si nici nu mi-au recomandat nimic.... Anca la cat timp imi va veni menstruatie ? deja trebuia sa am pe 12 04. dar nu a venit . Sau in fctie de cat scad valorile din sange si dupa va veni menstra ? la ce valori tb sa ajunga HCG ? mersi mult . pup. Ultima oara a fost editat de flori1977 (2013-04-18 09:07:08) Offline #55 2013-04-18 11:42:32
Re: sarcina ectopicaflori, eu nu pot sti mai bine decat medicul care te-a consultat. ai incredere in el, daca stii ca e un doctor bun. daca el spune ca se poate elimina singura, atunci asa trebuie sa fie si iti doresc sa se intample asta. Offline #56 2013-04-18 12:05:53
Re: sarcina ectopicabuna fetelor. am venit acuma de la medic. am facut o ecografie dupa care mi-a spus ca sunt niste schimbari, dar nu prea mari. domna ginecolog mi-a spus ca admite ca ar fi o sarcina care inca nu a coborat in uter, dar care va cobori, ceea ce ar fi aproape o minune. cel mai probabil insa e sarcina extrauterina. nu e sigur nici ca este extrauterina. eu zic ca la termenul asta si anume mai mult de 6 saptamani de amenoree ar fi trebuit sa se vada in uter, daca era. eu presupun ca sarcina ar fi din 15 martie, credeti ca poate fi in uter, dar e atat de mic si nu se vede? peste o saptamana iar am eco, sunt disperata... Offline #57 2013-04-18 12:59:14
Re: sarcina ectopicaofff, cristi . de cate zile erau ciclurile tale? din 15 martie n-ai mai avut niciun contact? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|