|
Nu esti logat.
Nu imi vine menstruatia :((((((#1 2013-05-28 13:52:46
nu imi vine menstruatia :((((((buna tuturor.... primul meu mesaj adresat aici am spus tot ce sa intimplat, pe 28aprilie mia venit mentruatia a tinut pina pe 3 mai,si pe 10 am avut primul contact sexual neprotejat fara terminare ,iar pe 11 12 la fel dar cu terminare afara ,dar acum vreau sa spun ca astazi pe data de 28 trebuia sa imi vina menstuatia cum mia venit luna trecuta (28.04.2013),iar eu nici macar semnele nu le am ( deobicei ma durea burta cu o 1 inainte ) dar acum nimic nici macar in aceasta dimineata nu ma doare deloc dar mentionez ca la mine nu mereu vine la aceeasi data ...Acum spunetimi va rog : luna trecuta am avut pe 28 si a tinut pina pe 3 mai adica am intrat in luna mai cu ciclu ,oare imi intirzie ca am intrat in mai cu ciclu?? si o sa imi vina pe 29 ,30 ,31? stiu ca eu ar trebui sa stiu cum imi si vine ,dar acum chiar nu mai stiu ,mai ales ca am avut raport sexual neprotejat ...spunetimi va rog parerile ,daca nu imi vine pina la data de 31 ,sa imi fac un test????? Offline #2 2013-05-28 13:56:16
Re: nu imi vine menstruatia :((((((pai da, tu stii cat dureaza ciclul tau, inteleg ca 30-31 de zile Offline #3 2013-05-28 13:58:12
Re: nu imi vine menstruatia :((((((eu as mai astepta cateva zile,si as face unul. Offline #4 2013-05-28 14:36:05
Re: nu imi vine menstruatia :((((((sincera sa fiu acum nu imi mai aduc aminte nici macar in luna martie cind am avut , is ft stresata .vad daca imi vine pina la 31 si fac un test ...va spun rs si voua .mulumesc pentru rspunsuri !!! Offline #5 2013-05-29 19:39:25
Re: nu imi vine menstruatia :((((((fetelor tot citest pe net despre intepaturile la buric si prin abdomen( cu ghioraiala ),cind in stinga cind in dreapta...si vad diferite raspunsuri ,poate fi constipatie sau sarcina, constipatia poate tine atit ??ca sunt zile decind am aceste intepaturi ....si mai ales ca cu scaunul merg ft greu ,ma chinui pina fac ceva si acel subtire(nu e apos)l dar nu e normal ca de obicei....sa fie aceste intepaturi de la intestinul gros?? se intimpla ceva cu el??? mentionez ca dimineatza ma starui sa nu maninc decit un 12 fructe ,maninc la prinz si seara tot am renuntat la masa ,ca am impresia ca imi creste burta si stau mereu incordata .voi ce credeti????apropo nici azi nu mia venit menstruatia ( Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-29 20:07:38
Re: nu imi vine menstruatia :((((((daca fac o baie fierbinte (nu dush) sa stau in vana mult timp in apa fierbinte , va avea vreun efect sa imi vina menstruatia ???? stiam ca cind ai mentruatie nu trebuie sa stai in apa firbinte sau sa bei fierbinte ....ziceti ceva Offline #7 2013-05-29 20:21:53
Re: nu imi vine menstruatia :((((((e contraindicat sa faci baie fierbinte cand esti la menstruatie pentru ca se dilata vasele de sange si exista riscul de hemoragie; dar nu are nici cel mai mic efect in cazul tau. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2013-05-31 11:50:17
Re: nu imi vine menstruatia :((((((salutare tuturor.......deci de ceea ce ma temeam aia sa si intimplat ....uite ca a venit si ziua mult asteptata 31 si nu mia venit MENSTRUATIIIIAAAAAAAAAAA ((( ,deci e clar sunt insarcinata ....si mai ales ca am avut toate problemele cu burta ,cu intepaturile prin burta,probleme cu scaunele.....doamne ce ma fac ,ca nici macar nu sunt in tara si aici esti straina .....acuma 1 zi am observat ca mi sa umflat mai jos de burta in stinga si in dreapta parca ar fi 2 slanguri. dar mai e ceva ,simbata am avut o petrecere in padure a plouat toata ziua si am stat pina duminica cred ca am racit ca de luni sunt ragusita mai tusesc ...deodata cind am vazut ca imi intizie ma gindeam ca intirzie ca am racit putin ,dar de pe 28 si azi e 31 ,bn ca is 3 zile ,dar totusi cind stii ca ai avut contact neporotejat apaiii iti esi din ale tale .....nustiu daca ma intelegeti dar chiar imi vine sa imi iau lumea in cappppppppp....spunetimi voi ceva ...cit sa mai astept sa imi fac testul ala sa fie sigur ,macar sa stiu daca e sau nu ....ca stau asa si sper ca o fraiera ..desi sunt FRAIERA ca am facut prostiaa asta...da ma gindeam ca sunt in perioada nefertila (( !! spunetimi ceva Offline #9 2013-05-31 12:17:54
Re: nu imi vine menstruatia :((((((va rog frumos daca vedeti postarea mea nu treceti cu vederea si am uitat sa spun ca pina in acest timp NU AM AVUT simptomele de sarcina : durere de sini ,de cap,ameteli si tot asa ...doar probleme digestive ... tin minte numai ca mergeam la wc mai des dar am baut o bustina si mia trecut cred ca de la o plimbare cu motocicleta am racit jos!! Offline #10 2013-05-31 12:31:49
Re: nu imi vine menstruatia :((((((ti s-a spus mai sus cand sa faci testul: la 3 saptamani de la contactul din 12, adica peste 2-3 zile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2013-05-31 12:36:33
Re: nu imi vine menstruatia :((((((daca il fac miine dimineatza ,cred ca imi va arata...ca daca sunt insarcinata treb sa imi arate ,daca nu is o sa imi iasa negativ !! multumesc pt raspuns Offline #12 2013-06-03 13:00:11
Re: nu imi vine menstruatia :((((((revin iasasi eu .. deci am facut testul eri ,si a iesit negativ "No incinta" (italiana) si mai ales ca a fost un test in care iti arata deodata saptamina in care esti (daca esti insarcinata),desi a iesit asa au trecut deja 6 zile de intirzire,merg spre speranta ca e o delegrare( ca miam inceput si viata sexuala),sau ca am racit ! sau ca sa fiu si mai sigura sa mai fac unul peste 3 zile?si daca tot scriu aici ,vreau sa va spun ca de vrio 2-3 zile am observat ca udul meu e puternic colorat ,sa fie de la raceala sau e de la altceva???? a mai avut cinbeva asa??? multumesc ,astept rs voatre ! Offline #13 2013-06-03 13:05:51
Re: nu imi vine menstruatia :((((((in infectii urinare culoarea e modificata din cate stiu o culoare mai inchisa si intepatoare;in mod normal trebuie sa fie de culoare cat mai deschisa,cristalina. Offline #14 2013-06-03 14:52:16
Re: nu imi vine menstruatia :((((((Ms de rs Offline #15 2013-06-10 11:15:11
Re: nu imi vine menstruatia :((((((Salutare .deci nu vedeam clipa sa intru sa va spun ceea ce sa intimplat pina la urma.vorbeam de menstriatie ca nu mai vine,si pe data de 2 iunie miam facut testul care a iesit negativ.si luni data de 3 hop ca imi apr si durerile de burta (ca de obicei ma doare) si spre seara pe la 4 am observat o scurgere maronie (la mn asa incepe) ,dup care la ora 9 am inceput pilula de Yasemin(pt prima data le iau),prima seara bn ,dar a 2 noaptea tirziu ma luau niste greturi ingrozitoare bun.. mia tinut mentruatiea pina pe data de 7 insa am observat ca mai mult a curs inchisa la culoare decit un singe din ala aprins .nelamurirea mea este de la ce a fost asa inchisa ?ca am fost racita?ca am inceput sa iau anticonceptionale?ca miam inceput viata sexuala?ca de la ce?? Voi ati fost in asa situatii??am citit ca daca e culoarea mai inchisa poate fi ciclu peste sarcina ( Offline #16 2013-06-10 11:18:19
Re: nu imi vine menstruatia :((((((de la anticonceptionale, e normal Offline #17 2013-06-10 11:29:17
Re: nu imi vine menstruatia :((((((Multumesc heimdall .deci sa nu ma gindesc la sarcina?? am uitat sa spun ca am luat Dianne 35 2 folii prin luna lui noiembrie 2012 dar leam intrerupt (+ ca de la ele nu aveam simptomele de greata sau altceva) Dianne mi lea recomandat sora mea ,si Yasemin la fel ca is mai slebe cica,ca de la Dianne mam ingrasat si am inceut acum Yasemin sa vad ce va fi cu ele.incit despre sarcina ce sa cred??poat sa imi mao fac un test dupa ciclu?? si ink ceva am uitat de fiecare data cind incep raportul sexual am durere la penetrsre de fiecare data de la ce oare? Offline #18 2013-06-10 21:13:49
Re: nu imi vine menstruatia :((((((Am uitat sa mai zic ca de la ultima zi a ciclului mi se tot elimina o secretie maronie de ce? Si cind am contact acuma zilele astea dupa ciclu mereu singerezzzz ,de la ce poate fi?? ma ajutati va rog ???!!stiu ca multe nu pot afla ,dar macar cit de cit!! Offline #19 2013-06-10 21:23:59
Re: nu imi vine menstruatia :((((((ti-am spus doar ca e spotting, e din cauza anticonceptionalelor si e un efect secundar normal, o sa treaca... nu e nimic de speriat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|