homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu imi vine menstruatia :((((((-3

#39 2013-06-18 22:41:05

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Re: nu imi vine menstruatia :((((((

e ok, dar daca nu iei chiar din prima zi de menstruatie, va trebui sa te protejezi suplimentar 7 zile. Poti incepe de acuma seara (ca sa fie prima zi) si schimbi treptat ora la care le iei pana ajungi la 22. Tu decizi smile

#40 2013-06-18 22:52:39

pinkyutza
Hero member

Apropo de metoda contraceptiva pe care o folosesti: vezi ca nu iti garanteaza nimeni ca nu ramai insarcinata daca faci asa, adica, baiatului, inainte de ejaculare, ii curge un lichid preejaculator care contine si spermatozoizi si poti ramane insarcinata si asa daca nu sunteti atenti.
Tu decizi la ce ora vei lua anticonceptionalele, dar ele trebuie luate la ore fixe. Tu ziceai ca vrei sa incepi de maine de la ora 22, dar daca ti-a venit acuma seara menstruatia, trebuia sa le iei din prima zi, adica azi la ora 22, ca asa ziceai ca vrei sa le iei. Dar daca acuma seara le iei la 23, nu influenteaza daca de maine incepi le iei la 22. Important e sa nu fie diferenta mai mare de 12 ore.

#41 2013-06-19 13:10:08

pinkyutza
Hero member

cu drag!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.