|
Nu esti logat.
Un sfat..o parere..-5#77 2009-05-12 15:19:04
Re: Un sfat..o parere..ba conteaza pt ca de asta isi baga coada....pt ca daca ar fi fost apartamentul luat de ei doi fara sa aiba treaba socrii nu se mai umflau atat in pene si stateau la borsul lor nu se bagau in a lor...... Offline #78 2009-05-12 15:29:51
Re: Un sfat..o parere..pai si mie mi se pare la fel si poate orice om intreg la minte ar avea parerea noastra, dar sunt f multe persoane in general mamele de baieti si tatii care au o cu totul alta parere...... Offline #79 2009-05-12 15:30:18
Re: Un sfat..o parere..
pai daca altfel nu te descurci, nu ai de ales.
pai la fel ar putea sa zica si el: sunt parintii lui, ii cunoaste, are 100% incredere in ei. fiecare tine cu parintii, e normal. dar tb sa te mai pui si in pielea celuilalt. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-05-12 15:33:35) Offline #80 2009-05-12 15:35:52
Re: Un sfat..o parere..da, anca, e frumos cum spui tu, dar daca soacra e genul de persoana care se baga, se va baga intotdeauna, si mai greu sa ripostezi atata timp cat stai in casa ei... deci mai bine nu Offline #81 2009-05-12 15:40:34
Re: Un sfat..o parere..pai una e cand ai parinti cum tb si stii ca nu s-ar baga in treaba voastra si ca ar fi de acord sa te ajute neconditionat la orice ora din zi si din noapte si alta e sa stii ca alti "parinti" iti dau doar 5 ron pe zi intorc ochii peste cap cand iubita baiatului lor e pe acolo si fac ifose si n-ai deloc incredere in ei.... Offline Publicitateloading...
#82 2009-05-12 15:44:33
Re: Un sfat..o parere..Da, dar tot vor fi discutii de genul : "e casa mea!" "fa-ti bagajele si du-te la tine daca nu iti convine" etc Offline #83 2009-05-12 15:47:26
Re: Un sfat..o parere..nu, anca, stam intr-o garsoniera care in acte apartine mamei mele Offline #84 2009-05-12 15:51:50
Re: Un sfat..o parere..Eu gandesc asa: din moment ce mi se da un apartament (sau un lucru in general) de tot inseamna ca pot sa il mobilez si sa il folosesc cum vreau eu, nu? Adica e ca si cum eu dau cuiva un pix (nu e acelasi lucru dar asa ca idee) dar ii pun conditie ca tb sa scrie cu el doar cu litere mari ca asa vreau eu. Din moment ce dai un lucru cuiva nu mai impui conditii si reguli, daca il dai cu inima indoita sau cu tot felul de pretentii mai bine nu mai dai deloc si cu asta basta. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #85 2009-05-12 17:43:11
Re: Un sfat..o parere..oooffff, mi-a picat net-ul de doua ore, abia acu am vazut raspunsurile. da din fericire socrela nu sta cu noi, si am acceptat ap.pt.ca pe criza asta .....e foarte greu sa-ti faci o casa a ta... si daca tot erau posibilitati am acceptat. cred ca cel mai bine o sa o abordez direct, si o sa discut cu ea ca de la femeie la femeie, pt. ca pana la urma eu nu am avut niciodata nici o descutie cu ea si nici nu am ce sa-i reprosez. cred ca o sa inteleaga pt. ca isi iubeste ffff. mult baiatul. sper sa se rezolve.... Offline #86 2009-05-12 19:06:50
Re: Un sfat..o parere..eu zic mai degraba sa discuti cu sotul tau, el are o parte din vina in situatia asta pt ca el ar trb sa te consulte pe tine in orice,sa te intrebe dak iti place...dak vrei altfel etc...la urma urmei voi veti sta acolo si voua trebuie sa va placa cum o sa arate... mai ales tzie ca barrbatii ca barbatii...dar femeile sunt mai atente la detalii... forme...culori... #87 2009-05-12 20:13:27
Re: Un sfat..o parere..va multumesc pt sfaturi, o sa tin cont parca m-am mai luminat, eu sunt mai "blanda" din fire si nu imi plac discutiile in contradictoriu asta seara il "atac" pe sot.... sa vd. ce zice si in functie de asta urmeaza socrela cu care nu ma cert... ca nu e cazul... pana la urma e o tipa ok, chiar daca e mai rece de felul ei. Offline #88 2009-05-12 20:57:34
Re: Un sfat..o parere..eu una as lasa-o initial sa zica ce vrea si as face tot dupa mine Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #89 2009-05-22 14:54:07
Re: Un sfat..o parere..eu niciodata nu multumesc daca cineva ma felicita printr-un mesaj....ca sa u mai zic ca mi se pare cam aiurea sa trimiti mesaj unei pers care-si aniverseaza ziua....cel mai frumos e sa-i dai telefon sau sa i-o spui in fata si atunci multumesti, e cu totul altceva. Offline #90 2009-05-22 15:12:49
Re: Un sfat..o parere..Mie nu mi se pare mare lucru sa multumesti pentru o urare, chiar cred ca e dovada de respect. Si soacra-mea mi-a trimis mesaj de ziua mea, la fel ca si socrul si i-am multumit la amandoi. Asa mi se pare decent. Offline #91 2009-05-22 15:17:47
Re: Un sfat..o parere..Atunci nu o face Offline #92 2009-05-22 15:25:33
Re: Un sfat..o parere..anca daca nu simti sa faci ceva nu o face....nu e obligatoriu sa raspunzi cel putin mie mi se pare f aiurea sa primesc de la nu stiu cine mesaj de la multi ani si sa raspund cu multumesc...ce e asta? ii multumesc in fata cand ma intalnesc eventual cu pers respectiva dar nu rasp tot prin mesaj...si cum am zis mi se pare frumos si cel mai normal sa suni mai ales daca e vorba de o pers mai speciala nu sa dai mesaj. Offline #93 2009-05-22 15:32:30
Re: Un sfat..o parere..Anca acum nush..mi se pare ca tot ce tine de soacra ta te pune pe jar..parca ti ar fi ciuda pe ea..sau na..frumos ar fi, sa i multumesti ca pana la urma nu conteaza cu ce intentii ti a trimis mesaj, conteaza ca te a felicitat..fii cu o treapta mai inalta ca ea si multumeste i..ia o inaintea ei, fii cu un pas inainte si o sa i dai tu,cu o anumita eleganta bineinteles, peste nas În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #94 2009-05-22 15:35:56
Re: Un sfat..o parere..nu stiu cum sunteti voi dar eu urasc linguselile astea daca o pers imi pare prefacuta...eu sunt dintr-un topor cui ii place bine cui nu la fel de bine....cine ma place ma ia asa cum sunt si principiul meu asta e, nu sa stau sa pup lumea in fund daca nu merita. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|