|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-63#1179 2013-07-30 10:14:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92kristi da, s-a racorit nitel, si eu am inchis o fereastra , am lasat doar una, a fost asa bine un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #1180 2013-07-30 10:34:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92 neata viitoare burtici Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1181 2013-07-30 11:02:54
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92fetili meli Nu-ti fie frica de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo! Inger in ceruri! Offline #1182 2013-07-30 11:11:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Madle,pai la prostii de astea mi-a sarit mie gandul imediat dupa avort chiar daca nu prea stiam cum va evolua situatia...dar nu stiu cum sa fac...doar daca ma duc la urgente sa fac ecografie...dar ce sa fac acolo ca nu am febra si nici scurgeri urate si nici nu am avut...ca doc.e plecat in concediu pana la sfarsitul lui august....cand m-am intalnit cu el dupa avort mi-a spus direct sa ne vedem dupa concediu Cum spui si tu singurul lucru care ma face sa ma gandesc este daca a fost facut totul cum trebuie....si sunt sigura ca totul a fost facut corect dupa cum a evoluat si ca e doar mintea mea care o ia razna din dorinta de a fi bine pentru o viitoare sarcina....si chiar daca ma duc la doc.de fam sa imi dea trimitere pentru o ecografie la stat tot am de asteptat cam o luna ca la particular daca nu stau rau nu ma duc ca nu am posibilitate financiara,imi dau peste cap cheltuielile celelalte...si sa ma duc la gine.care am avut pana acum nu vreau din simplul motiv ca atunci cand am anuntat-o ca sunt insarcinata a spus ca nu am nici o treaba cu ea si s-a spalat pe maini,deci pentru ce sa ii mai dau bani sa ma trateze ca pe nimeni...mai bine astept pe asta care din primele minute a parut interesat de ceea ce se intampla,ghinionul meu ca e augustul in mijloc...iar la spital inainte de a pleca doc.obstetrician mi-a prezentat anumite cazuri in care sa ma intorc de urgenta printre care si faptul ca in maxim 40 de zile trebuie sa am primul cm... Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-30 11:14:04) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1183 2013-07-30 11:29:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Pup toate fetele care au mai intrat si pt ca azi americanii sarbatoresc ?Ziua Nationala Cheesecake?, va servesc si eu cu o praji "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline Publicitateloading...
#1184 2013-07-30 11:31:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Mhhh ce bun....multumim DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1185 2013-07-30 11:33:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92salutare, fetelor! Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2013-07-30 11:34:26) pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1186 2013-07-30 12:12:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna Iulia Pana acum mi se pare ca toate merg bine,dar cum mintea unui om poate debita de toate am ajuns sa ma gandesc si la prostii...Oricum peste 3 saptamani voi avea si raspunsul la testul istologic..mai curand nu pot programa ca astia sunt timpii de asteptare,ca vrei sau nu...azi nu mai am dureri de burta sau ovare dar vad ca nici scurgeri nu mai am de nici un fel...ramane hartia curata. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1187 2013-07-30 12:36:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92mie imi spui de debitul mintii unui om eu ajunsesem sa ma identific in simptomele hiv... asa ca te inteleg perfect si stiu cum e sa iti faci o mie si una de ganduri.. de aceea, cred ca in functie de simptome poti grabi sau nu controlul..si se pare ca esti bine pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1188 2013-07-30 12:53:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Kristinik eu nu intelg de ce nu poti suna la un cabinet particular sa faci eco, eu doar la particular am fost, pt ca asa reusesti sa faci repede programare, la stat dureaza cateva saptamani. Si doctori si cabinete mai sunt, nu trebe sa mergi doar la dr tau. Pt linistea ta o data poti merge si la alt dr sau cabinet. Solutii sunt, daca le cauti cu adevarat Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1189 2013-07-30 13:12:33
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Hello fete Am trei gratii! Multumesc, Doamne! Offline #1190 2013-07-30 13:17:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Madle,in general stau cat de cat linistita,dar cate o data imi fuge mintea prea departe...azi trebuie sa merg la doc.de fam cu sotul ca are o problema la spate si am sa ii cer parerea si sa vad daca imi poate da o trimitere cu cod de urgenta la un ecograf..doar asa pot scapa mai ieftin,ca daca imi da fara cod ajung tot prin septembrie ca ultima data am reusit la o clinica privata sa fac programare pentru dupa o luna jumate....nu spun ca as avea ceva simptome ca nu ar fi bine ci este cum spui tu..linistea mea,sa stiu ca e bine.Mersi mult DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1191 2013-07-30 13:29:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Scarletic Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1192 2013-07-30 13:38:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Mersi mult,Madle Dupa amiaza am sa revin cu info. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1193 2013-07-30 13:40:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Madle esti ok? Am trei gratii! Multumesc, Doamne! Offline #1194 2013-07-30 15:56:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Scarlet dupa socul de ieri ... mi-am revenit, astazi sunt bine. Multumesc de intrebare Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1195 2013-07-30 19:06:10
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Cheescake????? undeee ... si eu vreauuu . “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #1196 2013-07-30 22:23:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna seara, D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #1197 2013-07-31 07:20:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92bună dimineața fete un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|