homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-97

#1825 2013-10-31 11:46:39

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-10-23
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92

Buna , feteloor?! smile Fallingstar e foarte taaareee.....si eu am facut cateva teste la viata mea si nu am vazut urma de liniuta rotfl O singura data am luat teapa cu un CLearblue cu + ....mi-a aparut o liniuta subtire si stearsa. Mai fa-ti curaj si mai fa unul zic eu big_smile. Nu vreau sa te dezamagesc sad, sa nu te superi pe mine.

In alta ordine de ide, abia am ajuns de la endocrinolog, care mi-a spus ca rezultatele analizelor sunt impecabile. big_smile Daca vreau bebe, sa ne apucam ca nu are de ce sa nu iasa. Daca nu iese intr-un an sa ne facem probleme. puss

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#1826 2013-10-31 12:41:48

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

Liynda, nu am de ce sa ma supar pe tine, multumesc pt sfat puss succes si tie cat mai repede la bebe!
totusi cred ca pana la urma am eu vedenii cu liniuta aia stearsa care a aparut smile) pt ca am fost acum la toaleta si secretia s-a colorat putin in maroniu,exact cum se intampla cu o zi inainte sa vina, deci ghinion sad sanii m-au indus in eroare pt ca niciodata m-au durut asa devreme inainte de ciclu, pana acum era cu 4 zile inainte, maxim 5, nu cu 9 ca acum...
vedem pe luna viitoare big_smile

29+

#1827 2013-10-31 12:45:06

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

buna fetelor!
azi ajung pe la o farmacie si imi voi cumpara o cutie de teste de ovulatie, macar sa vad si eu cum arata si cu ce se mananca.
azi sunt in ziua 10 si ma apuc sa fac, sper sa nu mi se para liniile alea la fel din prima rotfl

#1828 2013-10-31 13:21:21

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

buna ionela smile nu vor fi la fel, vei vedea o diferenta... la mine, cam 2-3 ieseau cu liniuta 2 pala, apoi cam a 4-a banda iesea cu liniuta 2 mult mai intensa decat prima... eu una, de curiozitate si daca imi ramaneau benzi, mai faceam si urmatoarele zile si vedeam clar cum paleste linia de test pana disparea big_smile... asa sun eu mai curioasa de fel rotfl

LE: e posibil ca in prima luna de utilizare sa nu iti iasa... desi la mine a mers  happy

Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2013-10-31 13:22:04)

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1829 2013-10-31 13:28:43

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Si eu am utilizat doar o singura luna, pt ca am ramas insarcinata. Probabil ramaneam si fara ele. Dar vreau sa zic ca rezultatul lor a coincis cu ovulatia trasata de temperatura bazala pe Fertility Friend si acum stiu sigur ca bebicul e conceput in data de 2 iulie smile

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

Publicitate

loading...

#1830 2013-10-31 13:42:13

ionela
Insomniac member

eu nu am cont pe fertility, nici nu stiu sa imi fac, si ce sa scriu in el.

#1831 2013-10-31 13:52:19

iuliabebe
Hero member

am si eu cont pe FF... cu un termometru bun, poti urmari perioada fertila... ionela, vezi ca e un topic sticky despre FF si temperatura bazala...

#1832 2013-10-31 14:21:44

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fetelor!
Am ajuns la doctor ca sa vada daca s-a produs ovulatia, mi-am facut si progesteronul si a iesit 0.2grater(, deci ovulatia nu a fost luna aceasta.
Acum Dl Doctor spune sa iau Siofor ca cica ajuta ovarele polichistice si pt ca am insulina cam mare:(( si mi-a marit doza de clomifen la 2 pastile/zi. Ce credeti ? Oare e ok cu sioforul + clomifen + utgrogestan? A mai luat cineva?
Ce sa zic , sunt cam dezamgita de rezultate:(
Cris, bafta in continuare si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Mult noroc fetelor cu bb.

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1833 2013-10-31 16:09:34

ionela
Insomniac member

ca ff sa fie de luat in seama trebuie sa imi iau si temperatura in fiecare zi, asa-i? nici termometru nu am sad

#1834 2013-10-31 19:13:16

anorien
Hero member

Ionela, da, o iei de cum deschizi ochii, nu te dai jos din pat, nu te duci la wc, pt ca odata ce te dai jos modifici temp bazala. Daca te-ai trezit cu 4 ore inainte de a iti lua temperatura, bifezi in FF sleep deprived. Fa-ti cont ca te invata cum sa faci totul. citesti help sau FAQ.
Ah si stiu ca suna ciudat, eu am luat temp si la subrat si oral, in gura. Dar tot vaginal e mai usor si mai corect. Merge si oral daca vaginal nu poti.

#1835 2013-11-01 08:41:24

ionela
Insomniac member

neata fetelor!
anorien, daca nici luna asta nu e bebe, imi cumpar termometru si ma apuc de treaba. am impresia ca pierd timp pretios ghicind zilele. oricum, luna asta am facut sex din doua in doua zile pana acum, si cum luni cred ca ovulez, am sa fac si duminica si in ziua cu pricina si marti. asta daca o sa mai putem lol si n-om fi extenuati ca avem treaba de nu stim pe ce sa punem mana dimineata.
ieri am fost cu treaba pana peste cap, nu am avut cand sa trec pe la o farmacie sa imi iau teste, dar mai rau e ca ma roaga al meu de 4 zile sa ii iau un bengay si eu tot uit. si colac peste pupaza cred ca ni s-a stricat centrala si va trebui sa luam alta. mi se aprinde un led galben, si nu incalzeste jici apa de la chiuveta nici pe cea din calorifere. s-a uitat aseara cineva la ea, a suflat intr-un furtunas, a mers doua ore si apoi iar pauza. azi vine alt mester...alti bani, alta distractie.
printre altele incepe sa ma intepe cu regularitate ovarul drept, semn, zic eu, ca se apropie ziua cea mare smile
va pup pe toate, o zi frumoasa si calduroasa, fug la treaba! puss

#1836 2013-11-01 09:27:16

anorien
Hero member

Inseamna ca se apropie ovulatia. In ce zi a ciclului esti? Nu va stresati cu sexul f des imediat dupa ciclu de ex, adica sa nu va epuizati nici voi fizic sau psihic. E bine la 2 zile oricum.
Daca urmeaza vreo zi in care simti mai acut durere la ovar + secretie albus de ou, atunci ovulezi. Si bagati mare big_smile

#1837 2013-11-01 10:07:34

Dreams_Factory
Full member
Site

Buna dimineata, fetelor! puss

Ionela, eu am inceput prin februarie cu Fertility si temperatura. Primele 3-4 cicluri am luat-o zilnic. La mine e suficient oral, se vede diferenta cand ovulez...se schimba foarte clar regimul termic smile. Apoi, in ultimele luni nu o mai iau zilnic....adica pana in ziua a 10a, daca se intampla sa fiu obosita si sa nu vreau sa ma trezesc sambata si duminica la 7, sar peste. si apoi o iau zilnic pana mi se confirma ovulatia (deja am inceput sa ii cunosc si semnele- intepaturi, durere de spate, si cateodata spoting)...apoi pana la menstra urmatoare o mai iau si din 2 in 2 zile.

Luna asta, sunt out sad insa. Aseara mi-au venit musafirii si gata smile. Dar o iau de la capat. Ma oftic foarte tare, aveam ceva sperante ca facusem dragoste chiar inainte si in timpul zilei in care s-a petrecut ovulatia, si nimic. sad Dar poate luna asta big_smile. Poate ne aduce Mos Craciun cele doua liniute puss

Falling, ce ai facut? Ai repetat testul? E cu II?! big_smile Iti tin pumnii!! puss

Ultima oara a fost editat de Liynda (2013-11-01 10:17:18)

Cum a aparut minunea

#1838 2013-11-01 12:27:22

ionela
Insomniac member

Ziua 11 ano

#1839 2013-11-01 12:38:39

iuliabebe
Hero member

termometrul meu ori n-a fost bun, ori trebuia vaginal... se vedea o crestere, dar de la 35.6, ceva de genul, pana la maxim 36 si un pic...dar nu am prestat cand trebuia... acum nu mai iau nici temperatura, nici teste nu mai fac... mi-am cam pierdut entuziasmul...

fetelor, sa fie cu noroc si sa treceti repede la burtici wink

#1840 2013-11-01 12:48:46

Dreams_Factory
Full member
Site

Iulia, si la mine temperatura inainde de ov este pe undeva pe la 36,2 - 36,4 si sare dupa la 36,6 - 36,7....nu este mare diferenta....dar se vede ca se mentine pe perioada necesara. smile

Cum a aparut minunea

#1841 2013-11-01 12:57:42

iuliabebe
Hero member

aha, pai la mine e sub 36, undeva la 35.6-35.8, asta mi se pare ciudat... apoi sare peste 36 cu putin... testele de ovulatie mi se par mai concludente...

mult succes luna viitoare, lyinda! smile

#1842 2013-11-01 14:11:24

anorien
Hero member

Iulia, pai poti lasa testele daca oricum mai rau iti strica cheful. Iubiti-va si voi la 2 zile pe la mijlocul ciclului, sau cand stii tu ca ovulezi.

Eu am zice sa nu te sperii de analize si teste, mai bine aflii mai devreme, decat sa traiesti in starea asta in care te invinovatesti pe sine pt trecut, sau crezi ca nu meriti cand poate e doar o problema mica de sanatate care se rezolva nimic. Sau poate nu e nimic si e nevoie doar de inca putin timp. Oricum ar fi, mai bine stii, decat sa stai in ceata si sa iti faci morala.

Sunteti tineri, urmeaza nunta, hai cu un pic de entuziasm. Stiu ca iti doresti asa mult un copil incat doare de cat de mult ti-l doresti. nu renunta la el. kram

#1843 2013-11-01 14:51:49

iuliabebe
Hero member

asa e, ano sad de-as putea sa pun in practica, ar fi minunat... dar am zile cand totul e negru, iar faptul ca tot mai e nevoie de timp ma face sa cred ca nu mai este timp... testele le-am lasat, imi dau o senzatie de neputinta si mai mare... de iubit, ne iubim, dar degeaba... cateodata ma gandesc ca nu facem cum trebuie rotfl uof

cat despre analize mai in detaliu, acum ne-am inhamat la nunta si chiar de-as vrea, nu avem bani... deci trebuie doar sa imi gasesc puterea sa fiu mai pozitiva...
multumesc mult pentru incurajari puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.