homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-115

#2167 2013-07-22 10:16:19

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24

Andreea am asistat indirect la o discutie si se zicea ca anormal ar fi sa nu existe gelozie, si depinde doar de parinti cum stiu sa o gestioneze.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2168 2013-07-22 10:16:26

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea kram exact la fel s-a intamplat si cu Vlad. Sa stii ca urmeaza o perioada destul de grea din punctul asta de vedere, va fi trista, nervoasa, va plange din senin, va vrea sa faca anumite lucruri doar cu tine. Dar, cu siguranta va trece cand ea se va obisnui, cand isi va da bine seama cum stau lucrurile.
Tie iti doresc multa rabdare pentru ca stiu ca ai nevoie puss

#2169 2013-07-22 10:27:24

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Mda, deci incercam sa luam legatura cu medicul se vedem cum facem...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2170 2013-07-22 10:31:24

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Cmin  puss  kram

Ruxy  puss  kram chiar vroiam sa te sun, de fapt o sa o si fac sa ma sfatuiesti ca stiu ca voi ati trecut prin asta. Exact asa e Maria, trista, nervoasa, de culcat numai eu sa o culc desi cat am fost in spital a dormit cu tati si nu a avut nici o problema.

Rabdare am dar imi e tare greu sa o vad asa. Incerc cand e ea prin preajma sa nu il tin in brate, cand il hranesc am chemat-o sa tina ea biberonul etc...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2171 2013-07-22 10:35:46

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Happy puss
Pare greva suptului..asa facea si Rareselul.lua o gura si intoecea capul(pe la 3-4luni)

Andreea,of,asa greu e? sad vorba lui cmin,e normal sa fie geloasa daca va iubeste.va tin pumnii sa treceti bine peste momente

Eu astept verii sotului .stau cateva zile la noi...

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2172 2013-07-22 11:05:18

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2173 2013-07-22 11:35:35

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

andreea, sa treaca repede perioada asta !

fetele, am nevoie de un sfat. e vorba de ana. a inceput sa loveasca copiii, sa-i smuceasca mai bine zis. daca apare un copil in zona ei, chiar dac acela nu ii spune nimic sau nici macar nu o atinge, il impinge sa il apuca de mana si-l trage. ii spune ca ala e locul ei. sau daca vede o jucarie la.unul, se duce si o smulge din mana dar ea nu prea da jucarii. 
ii explic de fiecare data ca nu are motiv sa se poarte asa, ca o vor ocoli copiii, ca nu-i frumos. nu o cert, nu o umilesc, nu ridic tonul. pe moment ori se enerveaza si ma impinge ori intelege si pleaca mai departe.
unde gresesc ? cand trece perioada asta ?

cred ca e frustrata, suparata ca am inceput serviciul si stau putin cu ea supa si se descarca in felul asta.
sau o fi si de la certurile din casa sad

Ultima oara a fost editat de albinuta_vesela (2013-07-22 11:40:27)

#2174 2013-07-22 11:48:07

majestik
Addicted member

Azi am mancat branza de capra. Sa vedem cum il afecteaza..

Janis, ai zid dr ca alaptezi? Gelul ala nu e indicat celor care alapteaza sau sunt gravide..

Lore, din punctul de vedere numai faptul ca ai stat imbratisata cu 'the first' trebuie sa te puna un pic pe ganduri; intr.o casnicie sunt 2 parteneri,nu e loc de al treilea nici o secunda. Mai adauga faptul ca nu ti se pare nimic rau in asta. Si ai si un regret ca nu l.ai sarutat!
FIE esti supusa greselii, iar data viitoare lucurile vor avansa, FIE realizezi greseala, iar data viitoare nici nu te vei mai opri la taina, cel mult va veti saluta.

LE:
Andre, imi pare rau sa aud asta..
Incerca sa ii zici ca bebe e mic, neputincios, are nevoie de tine, dar si de ea, ca sa creasca mare. Ca tu abia-astepti sa se intoarca ea de la gradi, sa ii zica poezii si cantecele si asa bebe sa nu mai planga. Iar cand tu il schimbi sau ceva pe acolo cerei Mariei sa iti dea body-ul sau pamers-ul..arata-i ca te ajuta pe tine, ca ea e ajutorul tau cel mai mare, dar si ca il ajuta pe el ca e fratiorul ei. Zic si eu nustiu

Ultima oara a fost editat de majestik (2013-07-22 12:07:23)

#2175 2013-07-22 12:16:40

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Janis nu stiu daca e greva suptului, habar n-am. O sa vad pe parcurs. Asa aiurea ma simt..zicea Pass o data ca tot ce i se intmpla unui bebe e din cauza mamei, e clar ca undeva gresesc cu ea.

Andreea puss O sa treaca, Maria o sa se obisnuiasca si o sa-l iubeasca pe fratiorul ei! Ii trebuie timp sa accepte. Imi dau seama cat de greu iti e s-o vezi trista! Sper sa se adapteze cat mai curand!

Albi sad eu nu ma priep sa te sfatuiesc, evident! Dar cu siguranta nu e ok ca ea sa auda vreo cearta in casa.

#2176 2013-07-22 12:31:17

majestik
Addicted member

Be, lasa ce zicea Pass. Sau vrei sa te invinovatesti pentru toate momentele mai putin bune care le are Sara..pentru ca asa zicea Pass?? Sa fim seriosi! Daca e maraita, si nu are chef de nimic, de exemplu, ca deh, mai vrea si ea sa fie lasata in pace, e vina ta? Nu e vina ta Be! Of, nu te mai consuma atat! Ti-am mai zis, sa nu fie transmisa starea ta Sarei..

#2177 2013-07-22 12:35:36

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna dimineata .

de cand am gasit mesajul despre Gloria nu ma pot opri sin plans . Am citit post-urile din trecut ale mamei ei, povestea din iunie, cu ciresele .. nu pot sa cred ca se poate intampla ca un copil sa moara in spital , intr-un oras universitar, din cauza lipsei unui amarat de aparat  ? nu inteleg care a fost cauza, inital am crezut ca a mancat niste ciuperci de padure care au fost toxice , acum ca a stat in coma din cauza unei enterocolite ???
ma doare sufletul pentru mama ei, ma doare sufletul pentru ea ... cum simte un copil o asemene durere si teama ?

nu imi revin, de o saptamana .. va spun ca nu imi revin

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2178 2013-07-22 13:10:44

majestik
Addicted member

Be, si daca face greva suptului tot vina ta e? In niciun caz!

Geo, nici eu nu stiu exact. Nu am citit toate postarile de pe Fb.

#2179 2013-07-22 13:28:26

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Maje,da,i-am zis doctorului.se poate in alaptare,am intrebat si in foruri mai inalte....

6 ani de dragoste  hjarta

#2180 2013-07-22 13:34:19

rruxxy
Platinum member

Andreea, teoria o stim toate, cu practica e mai greu cand suntem puse in situatia respectiva. Imi amintesc cat de greu mi-a fost si mie sa-l vad in acea stare, eram terminata, numai sa-l vad pe el asa ma obosea teribil si mi se parea ca sunt extrem de depasita de situatie, ca nu sunt in stare sa fac sa fie ok si pentru el ca, ca, ca.... Cred ca a durat cam 2 luni pana s-a obisnuit si si-a revenit complet. E greu, o perioada grea atat pentru ea cat si pentru tine dar te asigur ca va trece. Se poate sa tipe si la tine, sa te loveasca, nu o sa poti face nimic fara ea, nu o sa vrea sa faca ea nimic cu nimeni, o sa te solicite pentru cele mai banale lucruri. Iti spun toate astea ca sa stii la ce sa te astepti. Dar si cand o sa treaca ai sa vezi ce dragalasi sunt impreuna smile
Ma poti suna oricand kram

Albi, nici eu nu stiu sa te sfatuiesc pentru ca nu am trecut prin asta cu Vlad. Iti spun doar ca imi pare rau pentru certurile din casa sad

Be, esti cea mai buna mamica pentru Sara, trebuie doar ca tu sa-ti dai seama de asta smile

#2181 2013-07-22 13:35:38

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Mamici stiti vre-un orl-ist ok? De adulti vb, si daca ati avut experiente la spital de stat ce pareri aveti. Ar fi mai ok sa nu ma mai complic cu spital si sa ma duc direct la privat? Am iar urechile infundate, parca sunt in butoi, ma si dor din cand in cand, trb sa ajung odata, nu mai pot amana si cred ca acum este momentrul.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2182 2013-07-22 13:44:03

majestik
Addicted member

Ok, Janis. Atunci voi incepe deseara.

#2183 2013-07-22 13:53:58

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Geo din pacate s-au dus prea tarziu cu ea la spital si nu s-a mai putut face nimic. Aparatul ala ar fi ajutat-o la maxim 48 de ore de la internare dar parintii s-au dus prea tarziu cu ea..au crezut ca ii va trece cum le-a trecut si lor.

Multumesc de incurajari fetelor  kram  puss

Rux, un singur acces de furie a avut, m-a lovit in picior apoi m-a luat in brate. Nu i-am spus nimic, nici nu stiu cum sa gestionez aceste situatii.

Janis, recunosc ca e putin greu pentru ca ea sufera. Norocul meu e ca ziua e la gradi si oi incerca seara sa ii dedic timpul meu.

Albi imi pare rau  supa

Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-07-22 13:56:30)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2184 2013-07-22 13:59:22

rruxxy
Platinum member

O sa mai fie. Totul este sa-ti pastrezi calmul si sa nu o certi. Si tine-l pe Matei in brate si ocupa-te de el, nu te feri de ea, trebuie sa se obisnuiasca cu asta.

#2185 2013-07-22 14:04:00

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Buna fetelor,

De mult n-am mai intrat, nici macar sa va salut. Mai citesc din cand in cand dar rar.
Am prins putin din problema lui Be. Nu stiu daca am inteles bine sau nu, dar nu vrea sa tina sanul? Daca da, incearca sa te uiti in gurita, sau sa rogi peditrul s-o faca, la ata de sub limba, fren lingual se numeste. Fiica-mea l-a avut scurtat si nu putea sa tina sanul si sa suga. Am aflat pe la 6 luni, cand trecusem deja de multa vreme la biberon cu debit mare. POate nu e cazul la voi si poate e doar o faza prin care trece, dar ar fi bine sa verifici.

Cmin, sfatul meu e sa mergi direct la privat. Sunt aceeasi medici ca la stat, dar te tratezi in conditii mai civilizate si tot pe acolo ajungi cu banii. Eu de obicei intru pe site-ul clinicii, ma uit ce medici au in staff si apoi caut impresii despre pe ei net. La cel care iese cel mai bine la total, la ala ma duc.

Lore, ti-as fi scris in priat, pe fb, dar daca ai zis sa nu, iti scriu aici. Daca the first al tau nu ar fi fost casatorit la randul lui, nu m-as fi luat de tine, cunoscand situatia ta de acasa. Poate nici a lui nu e roz, dar nu poti fi femeia care desparte o casnicie, care desparte niste copii de tatal lor. Imi pare rau de duritate, dar pana la urmatoarea intalnire cu el, trebuie sa analizezi bine situatia. Succes! smile

Albi, nu prea stiu ce sa zic, dar orice schimbare in viata unui copil are un efect asupra comportamentului lui. Am mai scris eu de mult pe aici de fetita vecinei mele care a inceput sa faca pipi pe ea cand a venit sa stea cu ei un verisor si i-a dat peste cap tot programul. Din ziua in care a plecat baietelul si ea a revenit la rutina ei, n-a mai facut. Cum probabil sa nu se va putea sa renunti la serviciu si sa stai din nou cu ea, presupun ca se va obisnui si nu vor mai fi probleme. Dar pana atunci rabdare multa din partea ta.

Groaznic ce s-a intamplat cu Gloria. Nu cred ca e durere mai mare pe lumea asta pentru o mama.

Ultima oara a fost editat de Lallica (2013-07-22 14:12:57)

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.