homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-116

#2186 2013-07-22 14:04:37

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24

Maje sa stii ca o implic in tot ce inseamna bebe: sa imi dea pampi, sa ii facem baie etc.

Rux de certat nu o cert, ma fac ca nu vad si mergem mai departe  puss  kram Azi dimineata m-a vazut cu el in brate cand ii dadeam lapticul si imediat a cerut si ea. I-am explicat ca inca am buba si nu o pot lua, dar in capul ei cine stie ce se petrece. Ufff, mi-e atat de greu, ieri de 2 ori am plans.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2187 2013-07-22 14:05:33

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Andreea,mi-a trecut iar cheful de bb2 lol

Mie mi-e f greu cu el,ma simt slabita,merg 2metri in parc dupa el si-mi vine sa lesin...
Are nevoie de o mama energica,dar eu nu mai pot.parca m-a rapus fizic,atat a fost de energic de la nastere...

6 ani de dragoste  hjarta

#2188 2013-07-22 14:09:42

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea, o sa mai plangi...pentru ca va mai suferi o perioada. Te pup cu mare drag kram

#2189 2013-07-22 14:11:34

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Andre, am inteles. Of, doar ea stie ce e in capsorul ei..

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2190 2013-07-22 14:14:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave 

happy, laptele HA are proteina doar partial hidrolizata, este mai mult preventiv cumva, pentru copiii cu istoric de alergii. pentru proba excluderii (ca sa vezi daca este alergie la PLV), trebuie lapte cu prot eina extensiv hidrolizata (gen aptamil pepti). asta in caz ca ii dai supliment. daca tii tu dieta vei ajunge sa mananci doar chestii preparate in casa caci in aproape orice chestie din comert exista lapte sau pot exista urme de lapte (atentie si la paine).

cmin, eu am mers la ghici, la medlife, am nimerit la cineva ok dar nu-i mai stiu numele.

Publicitate

loading...

#2191 2013-07-22 14:14:26

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea acum am citit despre voi si imi pare tare rau. Dar este firesc. Prietena mea, care a trecut prin aceeasi situatie ca si tine, isi lua o ora "liber" de la bebe 2 si iesea afara numai cu fetita cea mare si mereu ii spunea ca stie prin ce trece si ca o intelege dar asa este acum. BB trebuie hranit ca nu-i puternic si mare ca ea etc etc. Dupa un timp au trecut aceste stari de gelozie. Multa rabdare! Iti tin pumnii...

Lore sunt sigura ca daca ar fi fost perfect in fam. ta nu te lua valul. Asa si pe ex...acum ca s-a intamplat asta este. Treci mai departe si vezi-ti de-ale tale. Macar stii exact cum stai cu "constiinta nu si nu".

Albi cred ca sunt toate motivele pe care le-ai spus tu insa certurile dintre voi joaca rolul principal. Ducet-va si voi undeva sa vorbiti, la baie, la bucatarie cat Ana nu este in jurul vostru. Si sa nu uiti ca este la varsta cand simtul de proprietate este in dezvoltare smile. O sa treaca si aceste faze dar fii un pic mai ferma cu ea.

Janis ti-am scris; sper ca ai primit si ca esti bine. Noi tocmai ce ne-am intors acasa

KAta merci pentru ce mai postezi prin alte parti. Ma ajuta tare.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2192 2013-07-22 14:18:15

JanisJoplin
Platinum member

Flower multumesc.nu am avut timp sa iti raspund puss

#2193 2013-07-22 14:22:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

De-asta imi e si mie teama cu bebedoi. sad Imi amintesc ce geloasa eram eu pe fratele meu si eram mare, aveam aproape 8 ani...

Apropo de frate-miu, a avut licenta azi, asteapta nota. Pana la sfarsitul zilei e inginer. big_smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2194 2013-07-22 14:23:59

majestik
Addicted member

Kate, tin pumnii!

#2195 2013-07-22 14:35:27

Katey
Addicted member

Merci!

Strumful nails  7,5 ani

#2196 2013-07-22 14:37:09

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Mamici wave

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2197 2013-07-22 14:39:37

majestik
Addicted member

Deno, ati ajuns acasa cu bine, da?

#2198 2013-07-22 14:45:13

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Maje sunt mai multe aspecvte cu privire la care nu stiu daca am procedat bine.
Mi s-a mai si zis ca are capul cam tuguiat si ca ar trebui sa o tin cu fata in sus. M-am simtit de parca nu m-as ocupa de copil. Cat despre starea mea, eu ma mai zis ca niciodata nu sunt trista sau ingandurata in prezenta Sarei. Ea e un copil vesel, rade acum cand ma vede sau ii vb. Doar de cateva zile e maraita si nu non stop. tot are momente de veselie

Lalica multumesc de sfat, o sa verific. Doar ca ea pana acum a supt ff bine, a luat f bine in greutate..

Ruxxy puss da, sunt cea mai buna mama...dar fac si greseli cu siguranta

garga multumesc, am inteles cu laptele. tare greu mi se pare cu aliementatia...
Dar oare poate dezvolta intoleranta pe parcurs? nu ar fi trebuit s-o aiba de la nastere?

#2199 2013-07-22 14:48:10

Katey
Addicted member

Deno, ce faceti? Ati calatorit bine? Cum a fost Yannick?

Strumful nails  7,5 ani

#2200 2013-07-22 14:51:15

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ruxy  puss  kram e asa bine sa vorbesti cu cineva care a mai trecut prin asta.

Flower si eu am iesit zilnic cu ea, de vineri de cand am venit acasa mereu ies. Acum dupa masa o sa ma duc eu dupa ea la gradi, sunt sigura ca se va bucura.

Happy fii sigura ca esti cea mai buna mama pentru Sara  puss  kram

Janis  lol e greu dar e si frumos hjarta

Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-07-22 15:02:36)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2201 2013-07-22 14:57:31

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

Lallica a scris:

Buna fetelor,

De mult n-am mai intrat, nici macar sa va salut. Mai citesc din cand in cand dar rar.
Am prins putin din problema lui Be. Nu stiu daca am inteles bine sau nu, dar nu vrea sa tina sanul? Daca da, incearca sa te uiti in gurita, sau sa rogi peditrul s-o faca, la ata de sub limba, fren lingual se numeste. Fiica-mea l-a avut scurtat si nu putea sa tina sanul si sa suga. Am aflat pe la 6 luni, cand trecusem deja de multa vreme la biberon cu debit mare. POate nu e cazul la voi si poate e doar o faza prin care trece, dar ar fi bine sa verifici.

Cmin, sfatul meu e sa mergi direct la privat. Sunt aceeasi medici ca la stat, dar te tratezi in conditii mai civilizate si tot pe acolo ajungi cu banii. Eu de obicei intru pe site-ul clinicii, ma uit ce medici au in staff si apoi caut impresii despre pe ei net. La cel care iese cel mai bine la total, la ala ma duc.

Lore, ti-as fi scris in priat, pe fb, dar daca ai zis sa nu, iti scriu aici. Daca the first al tau nu ar fi fost casatorit la randul lui, nu m-as fi luat de tine, cunoscand situatia ta de acasa. Poate nici a lui nu e roz, dar nu poti fi femeia care desparte o casnicie, care desparte niste copii de tatal lor. Imi pare rau de duritate, dar pana la urmatoarea intalnire cu el, trebuie sa analizezi bine situatia. Succes! smile

Albi, nu prea stiu ce sa zic, dar orice schimbare in viata unui copil are un efect asupra comportamentului lui. Am mai scris eu de mult pe aici de fetita vecinei mele care a inceput sa faca pipi pe ea cand a venit sa stea cu ei un verisor si i-a dat peste cap tot programul. Din ziua in care a plecat baietelul si ea a revenit la rutina ei, n-a mai facut. Cum probabil sa nu se va putea sa renunti la serviciu si sa stai din nou cu ea, presupun ca se va obisnui si nu vor mai fi probleme. Dar pana atunci rabdare multa din partea ta.

Groaznic ce s-a intamplat cu Gloria. Nu cred ca e durere mai mare pe lumea asta pentru o mama.

Lali m-ai inteles gresit...intentia mea nu e sa ne despartim fiecare de familia lui, asta este exclus! Si nici a lui, am si spus ca pentru noi doi deja este prea tarziu!
Era vb doar asa de gesturile facute de amandoi, daca am procedat gresit....si sunt convinsa ca da....ma rog, incercam ca sa ma descarc la voi, ca altcineva nu am la cine...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2202 2013-07-22 15:02:17

majestik
Addicted member

Be,eu intr-o dimi, in somn, am plans. Mult. trebuia sa mor,imi luam adio. Nebuneli forgetit
Starea mea,din somn, s-a transmis in lapte iar Eduard toata ziua a fost agitat, matait. Eu nu realizasem,mama mi-a zis.
La asta ma refer eu, la preocupari si griji,legate de nu-conteaza-ce.

Dar eu iti doresc sa fie greva suptului.

#2203 2013-07-22 15:10:18

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Va salut si eu mamici de la job..  neutral
Am citit postarea mamicii de ingeras plecat... e groaznic, nu exista cuvinte...  grater zilnic ma gandesc ce o fi in sufletul ei.  sad
Lore, si eu zic ca fetele, sa treci peste si sa iti vezi de familia TA, nu are rost sa te agati de trecut daca nu are nici un viitor o astfel de relatie. Dupa parerea mea, intr-o relatie nu are ce cauta o a treia persoana, eu nu i-as trece cu vederea sotului o intalnire cu fosta, daramite o imbratisare... de sarut nici nu pot concepe  butter ; asa ca nici eu nu i-as face asta niciodata. Nu te judec aici, dar incerc sa te sfatuiesc sa incerci sa iti pastrezi familia, mai ales ca ai spus ca tii la sotul tau inca.

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2204 2013-07-22 15:16:04

JanisJoplin
Platinum member

Eu,in locul mamei Gloriei,ma omoram demult.de fapt nu,ca mai are un baiat mai mare.pt el as fi stat in viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.