|
Nu esti logat.
Despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?#1 2013-07-22 12:49:09
despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?Povestea mea e asa: Eu am 17 ani, el 20. Totul era perfect intre noi, ne iubeam foarte mult. Pana cand intr-o zi mi-a dat un mesaj: nu mai merge relatia noastra, ne-am distantat putin, mai bine ne despartim. De ce? Pentru ca problemele mele nu sunt atat de importante pentru el, adica, pentru el e mai important faptul ca parintii lui se cearta decat faptul ca analizele mele au iesit prost si e posibil sa am cancer (nu se stie sigur,astept rezultatul altor analize, si nici lui nu i-am spus). Si ma scoate pe mine vinovata, ca nu il inteleg, ca nu ii alin durerea. Dar mie cine mi-o alina? Aveam un an si 3 luni impreuna. Din ziua aia, i-am jurat ca nu va mai auzi vreodata de mine. Credeam ca sufera, dar nu. Prietenii mi-au povestit ca in fiecare seara iesea in club si se distra. Si eu plangeam si inca plang, desi au trecut 2 saptamani. Stiu ca inca mai tine la mine, si eu il iubesc prea mult, dar ce se intampla? Cum scap de suferinta asta? Ultima oara a fost editat de Camelly17 (2013-07-22 12:50:28) Offline #2 2013-07-22 13:00:19
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?Problema este ca renunta prea usor. din pacate asa faceam si eu cu al meu, insa el a luptat pentru noi si nu ne-am despartit chiar de fiecare data cand vroiam eu (sau cand ziceam). Toti avem probleme, insa e bine sa trecem peste ele. Intr-adevar prolemele tale sunt mai mari decat ale lui. si ai mei se cearta si asta nu m-a facut sa ma despart de al meu. Offline #3 2013-07-22 13:09:29
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?da e normal sti sa suferi o perioada si sa plangi, pana la urma ati fost impreuna 1 an si ... e durerors intradevar stiu, dar, cand nu mai merge, nu mai merge si atunci nu poti sa tragi de o relatie aiurea asa.. stiu ca e greu, dar, incearca sa iesi cu prietenii, sa faci activitati care iti fac tie placere, uite te la filme, citeste ceva, e vara , poti sa mergi la o piscina, un strand, sa inoti, sa mergi sa faci un sport pe undeva, ceva volei etc... greu e, te inteleg si e normal sa fie greu si sa suferi dupa o despartire.. Offline #4 2013-07-22 13:33:39
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?rupe-te de tot (asta daca intr-adevar iti doresti sa treci peste), nu mai intreba de el, spune-le prietenilor sa nu-ti mai povesteasca ce face, strange lucrurile de la el si arunca-le in fundul dulapului. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2013-07-22 13:39:01
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?ce-i drept o sa fiu putin offtopic, dar, eu prefer mesajul in locul unei despartiri fata in fata .. si nu ma refer cand spun eu hai sa ne despartim, asta pot sa o zic fata in fata , ci, in cazul in care partenerul vrea asta prefer mesajul, telefonul, facebookul, etc.. si n am inteles niciodata ce e asa naspa la chestia asta .. din contra.. Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-22 13:46:51
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?nici mie nu mi-ar placea sa se desparta de mine printr-un mesaj. Ce? n-are tupeu sa o faca fata in fata? nici atata obraz? poate ca e mai greu fata in fata, dar macar sa imi zica verde in fata, decat in mesaj.. Offline #7 2013-07-22 13:59:35
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?am strans toti trandafirii primiti de la el. mereu imi dadea fara niciun motiv, cate unul. cred ca aveam stransi in jur de 35.. le-am dat foc. in momentul ala m-am simtit putin eliberata, am schimbat numele lui in telefon si am sters toate mesajele de la el. Chiar acum 10 minute m-a sunat un coleg de-al lui sa ma intrebe ce i-am facut, de e asa abatut. I-am spus ca nu mai avem nicio legatura si sa nu-mi mai vorbeasca de el. I-am inchis. Dar m-a durut enorm. Am aflat si ca va pleca din tara pentru 1-2 ani, si ca n-a vrut sa-mi spuna. Sa fie asta adevaratul motiv al despartirii? Offline #8 2013-07-22 14:09:19
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?numai el poate sti ce e in capul lui Offline #9 2013-07-22 15:17:47
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?mie mi se pare un motiv pueril si telenovelistic asta cu plecatul; adica "te iubesc atat de mult incat iti dau drumul acum, ca sa nu ne chinuim cat sunt plecat, dar nu te iubesc suficient cat sa incerc sa dau o sansa relatiei la distanta, sau sa-ti zic macar care-i faza"... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2013-07-22 16:07:21
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?Parerea mea este ca trebuie sa te concentrezi pe problema de sanatatea ( daca analizele o arata ) si dupa sa iti rezolvi problema ca prietenul tau sau fostul ce iti e acum , pentru ca e mult mai important sanatatea ta decat o relatie zic eu. Offline #11 2013-07-22 16:32:16
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?iti doresc multa sanatate si sa ai puterea sa treci peste aceasta despartire. Offline #12 2013-07-22 18:27:57
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?AciDulaSs - astept rezultatul celorlalte analize. am facut unele si au iesit prost, asa ca am facut si altele si saptamana aceasta (posibil maine sau poimaine) sa vina rezultatele. Sa speram ca totul va fi bine. Chestia e ca si mama a avut cancer la ovare sau nu stiu ce era ala, si a trebuit sa faca operatie sa-i scoata tot( ovare + uter)...mi-e sa nu o mostenesc. Aveam 13 ani cand s-a operat,iar de curand am aflat si eu adevarata cauza. Ultima oara a fost editat de Camelly17 (2013-07-22 18:28:51) Offline #13 2013-07-22 23:30:06
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?nu conteaza de ce v-ati despartit si nici situatia in sine. cert e ca nu vei muri de la asta. cel mai mare noroc al tau e ca ai 17 ani, iti vei reveni. nu e usor. si eu am plans mult, pana m-am uitat in oglinda si am vazut ca incep sa apara riduri si sa arat ca un zombie...iar el? la fel...auzeam in tot felul de imprejurari ca nu-i pasa. foarte bine! acel om nu te merita! e greu sa afisezi un zambet pe chip, atunci cand sufletul tau plange, dar nu te poti da batuta. asa a fost sa fie. gandeste'te ca Dumnezeu are pregatit altceva mai bun pentru tine. peste cativa ani iti vei aduce aminte cu zambetul pe buze de situatia asta si ii vei multumi cuiva acolo sus ca ti-a dat s-o cunosti, caci tare te va mai intari. imi pare rau pentru tine, ca esti tanara si doare mult, insa nu te poti injosi si face de cacao pentru un om care nu da 2 bani pe tine. vei invata multe dupa o experienta ca asta, si in primul rand sa te respecti pe tine..apoi sa stii ce vrei de la partenerul tau de viata mult succes! 3 luni de zile n-am fost eu...si sunt sigura ca dureaza mai mult de atat...doar la inceput e mai greu. dupa furtuna vine si soarele! fii tare Offline #14 2013-07-23 11:50:49
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?Sa va povestesc si eu experienta mea si sentimentele care ma incearca desi nu credeam ca e posibil asa ceva ! Ultima oara a fost editat de Happylyka (2013-07-23 11:56:45) ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #15 2013-07-23 14:04:01
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?happy, eu zic sa-i dai pace. relatia voastra nu a fost una lunga asa incat sa va puteti cunoaste si sa va oferiti ace siguranta si incredere de care avti nevoie. plus ca el nu prea e legat de tine daca face din astea... Offline #16 2013-07-23 14:18:39
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?sunt constienta ca nu merita si cu siguranta o sa ii dau pace. i-am pus si eu intrebarea daca el crede ca eu nu o sa mai fiu plecata deloc vacanta asta si a zis ca nu o sa mai fie asa, vorbe in vant. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #17 2013-07-23 14:53:17
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?sweet revenge Offline #18 2013-07-23 14:55:07
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?exact acidulass ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #19 2013-08-13 13:23:17
Re: despartire si suferinta de dupa. Cum trecem peste?Am venit cu detalii noi. Analizele mele au iesit bune, deci sunt sanatoasa. Slava Domnului! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|