|
Nu esti logat.
Despartire dureroasa..-3#39 2013-08-21 21:14:13
Re: Despartire dureroasa..Aveti atata dreptate (( dar nu pot...jur..momentele alea..in care se vedea cat ma iubeste si tot asa imi vin de zeci de ori in cap..nu imi vine sa cred ca am pierdut asta..nu imi vine sa cred ca eram atat de fericita si am pierdut tot..tocmai m-am certat si cu ai mei, solutia cea mai buna pe care au gasit-o e sa ma duc intr-un loc cu ei sa ma izoleze de tot...sa innebunesc si mai tare..si tot ce au putut sa zica e ca le-am stricat aniversarea..ca trebuia eu sa fac ceva..sa ma faca sa ma simt si mai vinovata..doamne nu mai suport.. Offline #40 2013-08-21 21:28:24
Re: Despartire dureroasa..Tu te agati de el. Si de momentele in care a fost bine. Vrei sa-ti spun ceva? Mor femei din cauza ca se agata asa de barbat cum faci tu acum. Mor pt ca au avut o relatie ok, dar, la un moment dat, parteneru' o ia razna si devine agresiv. Dar pt ca "a fost bine pana acum si se purta minunat" il iarta. Si el iar devine agresiv. Si apoi ii arunca femeii cate un os sub forma de mica atentie, o asculta, isi cere iertare, se scuza (poate iti suna cunoscut). Ea trece din nou cu vederea, el o bate iar pana o omoara. Asta iti faci tu acum. Te agati de ce a fost, frumos, nu neaga nimeni, si nu mai vezi raul care-i fix sub nasul tau, in prezent. Ca atat e acum, in momentul in care noi vorbim. Un baiat caruia i se rupe. Fericirea si iubirea sunt in trecut. Prezentul e rau si nemilos. Si chiar daca nu e cazul tau, nu te bate el cum patesc altele, te "bati" tu singura... V., soarele si luna Offline #41 2013-08-21 21:49:34
Re: Despartire dureroasa..M-a lovit...el a inceput cu palmele...si in seara in care l-am zgariat..m-a batut cel mai rau..mi-au ramas vanatai pe fata si tot asa...dar mi-a zis ca meritam..si am incercat sa-l inteleg..pentru ca eu am inceput..si a fost vina mea...ma doare sa ma gandesc ca alteia nu i-ar face asa ceva...dar cu mine a putut. Offline #42 2013-08-21 22:11:02
Re: Despartire dureroasa..Doamne foarte..doar ca mereu m-am gandit ca din cauza mea...si el imi spunea la fel..si nu stiu..sunt o proasta...trebuie sa fac ceva sa-mi revin...doar ca nu stiu cum si ce..tot ce e legat de el ma afecteaza super mult..azi chiar am realizat cata dreptate aveti..si ca trebuie sa-mi scot demnitatea de la naftalina. Offline #43 2013-08-21 22:12:32
Re: Despartire dureroasa..Meritai?!?!?!?!?!?! Nicio fata/femeie nu merita sa fie lovita!! Pe o femeie n-o lovesti nici macar cu o floare! ai nervi? da-ti cu capul de pereti, dar nu intr-o fata! Offline Publicitateloading...
#44 2013-08-21 22:13:58
Re: Despartire dureroasa..scoate..eu ti-am mai zis ceva de respect..dupa ce ca a dat in tine tu acum il cauti? eu ii ziceam la revedere demult..al meu facea crize si i-am zis adio si l-am lasat sa fiarba si plangea si ma cauta disperat cu lacrimi in ochi si buchete de flori pana nu a mai facut..dar niciodata nu a dat in mine,asta nu as accepta nici moarta Two souls don't find each other by simple accident Offline #45 2013-08-21 22:16:22
Re: Despartire dureroasa..nu concepcum poti sa accepti sa dea in tine,nu accept nici sa ridice tonu(nu e cazu la mine)..tu palngi dupa un astfel de om(daca il pot numi)?esti asa de tanara,frumoasa,ai tot timpul din lumepentru o relatie,relatii ...iar cel care e sa fie al tau ,va aparea la momentu oportun..asta e un copil rasfatat,care stie sigur c atu acccepti,doar pt ca il iubesti orbesti,te manipuleaza dupa bunul plac,stiind ca il vei primi oricand,daca are chef...eu cred ca ti e greu sa depasesti momentu,dar atata timp cat te a lovit,in fata mea e nul ca si valorea...nu meriti asa ceva pentru nimic in lume,oricat de mult ai fi gresit. Offline #46 2013-08-21 22:19:55
Re: Despartire dureroasa..Stiu...dar e asa greu..cand face anumite gesturi sa compenseze...poate eu l-am dezamagit asa tare..de a avut iesirile astea..nu vreau decat sa imi spele cineva creierul sa uit de tot..dupa ce ca trebuie sa fac fata cu esecul propriu..trebuie sa traiesc si cu dezamagirea alor mei si a familiei lui.. Offline #47 2013-08-21 22:26:26
Re: Despartire dureroasa..nimic nu compenseaza cu bataia,poate sa iti aduca luna de pe cer la propriu ca nu compenseaza,ranile tale vor ramane,daca nu fizice,emotionale da. daca ierti asta esti slaba si nu ai deloc respect fata de tine Two souls don't find each other by simple accident Offline #48 2013-08-21 22:29:55
Re: Despartire dureroasa..Ai lui... O familie de communisti hitleristi idioti!!!! Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-08-21 22:31:03) Viata mea, desprinsa din povesti Offline #49 2013-08-21 22:31:56
Re: Despartire dureroasa..Da...acum nu vreau decat sa ma ingras...sa imi revin..arat atat de rau..ca nici mie nu imi vine sa cred..cu fiecare zi care trece..si el nu ma cauta si vad cum iese si cauta tipe...cu atat ma dezamageste mai tare....i-am iertat atatea..si el nu a putut sa ma ierte pe mine pentru palma si zgarieturile fara intentie..pacat de restul relatiei care era atat de frumoasa..discutand cu voi aici..am inteles ca nu e chiar asa cum vedeam eu... Offline #50 2013-08-21 22:33:26
Re: Despartire dureroasa..Nu sunt urme..dalea cum vezi la stiri..dar mi-a lasat ceva vanatai..nu era o bruta in rest..daia m-am gandit ca iesirile alea sunt din cauza mea..fratele lui a stat in usa..tot timpul cat ma lovea..si a auzit..si nu a spus nimic.. Offline #51 2013-08-21 22:34:55
Re: Despartire dureroasa..Asta m-a derutat si pe mine..era de vis in rest..atata tot ca erau probleme cu familia lui, cu mintitul..si cu palmele.. Offline #52 2013-08-21 22:39:39
Re: Despartire dureroasa..De ce tot dai vina pe tine pentru toate greselile lui? Tu chiar esti oarba? NU vezi cate ti-a facut si iti face? tragi de el ca de un ciolan si pe el il doare in fund..revino pe pamant Two souls don't find each other by simple accident Offline #53 2013-08-21 22:46:49
Re: Despartire dureroasa..te-a facut maxim la psihic scuze ca rad, dar daca ai ajuns sa-ti treaca prin minte ca meritai sa te bata, esti fix pe calea cea buna. de obicei aceste..bestii..asa actioneaza. te fac din vorbe, vin cu scuze, ca mai apoi sa-ti spuna ca de fapt din cauza ta s-a intamplat asta si bineinteles tu la randul tau incepi sa te simti vinovata. nu fa asta! face asa doar ca sa-si gaseasca linistea lui psihica. si asculta la mine: deodata ce te-a lovit o data, de 2 ori, de 3 ori si de fiecare data iti promite ca nu mai face, te asigur ca la prima ocazie iti pune iarasi pumnul in gura! si cu timpul bataile vor deveni tot mai violente. mai bine te usuci acum de dor decat sa mori de pumnul lui. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #54 2013-08-21 22:47:45
Re: Despartire dureroasa..NU e de vis cand te bate! si o simpla imbrancitura da de gandit... Offline #55 2013-08-21 22:59:03
Re: Despartire dureroasa..Asa o sa fac..dar nu stiu cum sa uit tot...vreau sa sterg din minte tot ce a fost...amintirile alea nu ma lasa sa trec peste..mi-e frica ca o sa se intoarca..sau ca o sa-l vad cu altcineva...nu sunt pregatita pentru asta. Offline #56 2013-08-21 23:04:04
Re: Despartire dureroasa..nu poti uita,pentru ca nu suntem hard-disk,nu dam delete..doar ca nu mai merita sa te mai gandesti la el..gaseste-ti alte preocupari,presupun ca urmeaza bac-ul..ai ce face.. Two souls don't find each other by simple accident Offline #57 2013-08-21 23:07:04
Re: Despartire dureroasa..inca un lucru de bagat la cap! pe tine nu trebuie sa te mai intereseze persoana lui, ca sa-ti fie tie bine! cui da like, cu cine iese, cum iese, cand iese...nici daca crapa a 2a zi n-ar trebui sa-ti pese. asta e o regula pe care greu o prinzi, dar doar asa poti trece mai departe. acum de ce intrebi de el? vai daca il vad, daca nu stiu ce... il vezi bine, fa-te ca nu-l cunosti ...pa si pusi. o sa iti fie greu sa te stapanesti...dar doar asa iti poti spala creierul de nimicurile astea pe care ai ajuns sa le gandesti din cauza lui! Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2013-08-21 23:14:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|