|
Nu esti logat.
Despartire dureroasa..-5#77 2013-08-22 14:34:49
Re: Despartire dureroasa..Asa e..si in seara aia..i-am dat palma aia pentru ca am crezut ca incepe cu bataia de joc si ca schimbarea a fost de fatada..era atata frustrare...dadea vina pe mine pentru orice..ca a lovit masina..ca a condus-o din cauza mea..sa uite de problemele cu mine, ca a ramas corigent ca il distrag prea mult, ca nu se mai intelege cu ai lui, ca nu mai iese asa des si pierde prieteni, ca nu stiu ce s-a intamplat..si eu mereu l-am sustinut si l-am ajutat, l-am pus sa imi promita ca nu mai ia masina aia si ma mintea si o lua in continuare..pana l-a prins politia si s-a potolit. Nu sunt o persoana violenta, din contra...dar orice ii explicam..nu intelegea si in momentele alea proaste cand imi spunea ca mai am de crescut si multe altele nu mai suportam. Problema e ca in rest...ne intelegeam foarte bine..daca nu il sunau prietenii, nu statea la bere cu fratele lui era potolit si un om perfect normal. De cate ori ma brusca imi zicea " de ce ma faci sa te lovesc? " era mereu vina mea. La ruleta juca si pe banii mei..preferam sa-i dau sa se duca, stiind ca ii pierde decat sa il aud cum zice in fiecare zi ca vrea si sa ajung la discutii cu el. Jumatate din prietenii lui au ramas cu mine si ma sustin si nu sunt de acord cu cat s-a schimbat el ca om, dar cealalta parte care nu ma cunosc au impresia ca sunt ultima nebuna obsedata si multe altele, care i-a ingradit libertatea si l-a mutilat..doar ca nu inteleg ca el e genul de persoana fara limite..daca discuti ceva cu el accepta e f ok si cand il lasi face exact opusul..Perioada asta chiar vreau sa fiu singura, vine bacul, am multe de facut si chiar nu imi mai arde sa ma bag intr-o relatie, oricat de minunat ar fi. Stiam ca o sa aibe problema cu masina..l-am rugat sa imi promita ca nu o mai ia, in seara aia a condus-o si a lovit-o..apoi dupa cateva luni in care a luat-o tot fara sa aflu eu a fost prins si de politie, dar au rezolvat ai lui sa nu aibe probleme. Ei au impresia ca din cauza mea a luat-o razna, doar ca e de la varsta, de la prieteni, n-am idee de la ce..eu am incercat sa-l temperez cat am putut, v-am spus..cand nu erau prietenii aia si fratele lui nu existau probleme intre noi. Offline #78 2013-08-22 15:19:28
Re: Despartire dureroasa..Observi ca urmeaza comportamentul parintilor? Ei dau vina pe tine pt prostia copilului lor, pt tot ce face gresit, iar el da vina pe tine "ca il faci sa te bata". Daca ai lui la 40-50 de ani cat or avea au gandirea asta, baietii lor o au si ei, cum crezi ca vor fi peste ani? Fix asa! Se vor spala pe maini de prostia lor si vor da vina pe cine le va fi mai la indemana. E o familie cu probleme, realizezi? Ca daca ar fi zdraveni la cap, nu te-ar ameninta cu politia, iar podoaba de copil nu ar juca la ruleta, nu ar fi violent, nu ar conduce masina fara permis. E imatur, inconstient, nu realizeaza ca actiunile lui au urmari. Si nici nu are cum sa invete asta daca ai lui se baga si-l scot din rahatul in care se baga. La 18 ani nu mai esti mic totusi. Daca acum nu stie ce inseamna sa fii responsabil, cu greu va invata mai tarziu. Sau va invata dupa ce va face o tampenie mare. Asa cum am spus inainte, un accident din care sa iasa sifonat rau, poate fara un picior, fara o mana. Sau, mai grav, cand o sa accidenteze vreun nevinovat si poate il si omoara sa stie o treaba. V., soarele si luna Offline #79 2013-08-22 15:20:32
Re: Despartire dureroasa..Ce femeie normala ar sta cu un asemenea baiat ? stau si citesc ultimele posturi si imi e tot mai greata de ce perosna poate fi el si ce personalitate dezvolta ... baby sa stii ca si tu ai gresit acceptand sa ramai intr`o asa relatie cu un ... ce femeie ar accepta sa stea langa un barbat care conduce fara permis ? dupa asta iti dai seama ca nu are principii si teluri in viata , dupa cum spuneai a ramas si corigent si dadea vina pe tine .,.. pai ce tu mergeai in locul lui la scoala ? sau stai ca mi`am amintit el nu mergea la scoala ... si totusi dupa toate astea tu il plangi si il regreti hmm ... Offline #80 2013-08-22 15:33:46
Re: Despartire dureroasa..Off..una nebuna care l-a iubit.. el nu e o persoana rea..il strica imaturitatea, orgoliul si influenta proasta. Eu eram aia nebuna privita de el si prietenii lui, ca sunt tanara si nu ma distrez.. voi incerca sa-l uit..si ca mine sunt sigura ca vor mai fi si altele care vor sta cu el..si cel mai probabil pentru ele se va schimba. Offline #81 2013-08-22 15:35:59
Re: Despartire dureroasa..nu , nu se va schimba pentru nicio alta persoana ... stii cum e lupa isi schimba blana dar naravu ba ! asa e si el ... cum a procedat cu tine o sa procedeze si cu altele. Offline Publicitateloading...
#82 2013-08-22 15:44:27
Re: Despartire dureroasa..Nu te mai subestima si nu-l mai pune pe el pe un piedestal! Nu se va schimba pt nici o alta. Ar fi si prost sa o faca acum ca a vazut ca se poate sa fie si violent si nesimtit si imatur si iresponsabil si sa scape nepedepsit. Ba mai mult chiar, persoana cu care a fost infect il mai si cauta, desi pe el il doare in dos si nici acolo. V., soarele si luna Offline #83 2013-08-22 15:56:07
Re: Despartire dureroasa..Chiar nu o sa-l mai caut...desi imi vine, sun pe alt cineva..cel mai greu e noaptea cand stiu ca vorbeste cu altele si se culca pe la 4-5 si ma apuca disperarea aia. Sunt doar curioasa daca candva la un moment dat va incerca sa se intoarca. Stiu ca si alta va sta cu el, e genul de om foarte convingator si cuceritor cand vrea si din moment ce vede unde l-au adus greselile cu mine nu cred ca o sa le repete, va gasi probabil pe cineva care ii impartaseste aceasi gandire si care o sa-l lase in pace cum vrea el..chiar nu vreau sa-l vad intr-o super relatie lunga si fericita, as vrea sa aibe ocazia sa vada si ce a pierdut.. Offline #84 2013-08-22 15:59:04
Re: Despartire dureroasa..Va vedea ce a pierdut numai daca iti recastigi respectul si increderea fata de tine. Nici un barbat nu este atras de o fata care trage de el, il cauta cand e clar ca pe el nu il mai intereseaza. V., soarele si luna Offline #85 2013-08-22 16:14:52
Re: Despartire dureroasa..Da..nu a pierdut nimic, acum ma simt si mai rau nu stiu...lucruri gen, o persoana care ii era mereu alaturi, care il ajuta in orice, care statea dupa fundul lui, care il iubea exact asa cum era..si tot asa. Offline #86 2013-08-22 16:27:07
Re: Despartire dureroasa..Ce zici de "o fata inteligenta, frumoasa, ce se descurca"? Sau esti vreo pocita, cu IQ 2, incapabila sa traverseze strada? Nu esti, asa-i? Ei, asta sa poti spune, in primul rand, ca a pierdut el. Apoi zici ca a pierdut o fata ce ii era alaturi oricand, il intelegea si ajuta. Si asta e important, evident. Dar ceva imi spune ca nu asta va regreta. Daca va realiza ce suport i-ai fost, va fi foarte tarziu, cand se va maturiza. Acum trebuie sa se uite la tine si sa vada, in primul rand, o fata demna, cu capul sus, ce nu se multumeste cu un copil ca el. Ca sa regrete trebuie sa fii frumoasa, ingrijita, aranjata, dar, cel mai important, impacata cu tine, cu ce esti. Daca tu stii ce valorezi, vor stii si ceilalti. Ai de lucrat la increderea in tine. Incredere ce e sub nivelul marii din cauza lui. Din cauza unui copil slab, neincrezator la randul lui in el. Numai oamenii slabi vor sa ii faca pe ceilalti sa se simta inferiori. Asta vrei tu langa tine? Un om slab ce isi bate joc si loveste ca sa se simta mare si grozav? V., soarele si luna Offline #87 2013-08-22 16:42:24
Re: Despartire dureroasa..Inteligenta sunt, doar ca el ma vedea foarte proasta cand comentam, sau ma certam cu el si cand nu il aprobam in tot..nu concepea ca poate nu are dreptate...frumoasa chiar sunt, ma plac baietii..de aranjat, imi place mult sa ma ocup de mine...cu descurcatul singura e problema..depindeam mult de el intr-adevar. Nu vreau o asa persoana langa mine dar sper ca peste ceva timp se va schimba si poate o sa ii mai lase pe ai lui..si toata lumea.. Offline #88 2013-08-22 16:53:19
Re: Despartire dureroasa..Depindeai de el ca asa te-ai invatat. Dar orice invat are si dezvat. Te vei descurca singura foarte bine, ca n-ai incotro. Invata omu' cand e nevoit. Ultima oara a fost editat de april sunset (2013-08-22 16:58:17) V., soarele si luna Offline #89 2013-08-22 16:55:40
Re: Despartire dureroasa..Ai dreptate, o sa imi vad de viata.. Offline #90 2013-08-22 19:04:22
Re: Despartire dureroasa..
draga mea,nu mai boci ca nu ai dupa ce....cum poate unul ca el sa te cosnidere proasta cand comentezi si mai stiu ce?el e superior tie?prin ce?cu ce anume?multumeste-i lu dzeu ca ai scapat de el,eu te cerd ca ti.e greu,ca ai fost obisnuita cu el,dar va trece,cu gre,dar vei depasi momentu,crede-ma...si eu am fost ca tine,exact la varsta asta,si am bocit dupa el 2 ani d ezile de pomana si poate am dat cu picorul la alti baieti care chiar ma ameritam,dar eram oarba,il vedeam doar pe el mai presus de orice,oricine,indiferent cat ma facea sa sufar...eu nu m.am culcat cu el,dar totusi aveam sentimente profunde pt el atunci...acum uitandu-ma in spate,nu ma bufneste rasu,doar sunt trista ca nu am traitce trebuia sa triesc atunci,sa ma distrez si eu ca cei de varsta mea,etc...asa ca,capu sus,vei depasii momentu,depinde numai de tine,sa nu faci prostia sa-l primesti inapoi ca va face asta ori de cate ori va avea el chef,trust me.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|