homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Criza existentiala or something :)-2

#20 2013-12-20 12:06:14

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: criza existentiala or something :)

nu e deloc retras lol tot viseaza la cand va avea bani si va putea face x si y dar nu intelege ca tineretea trece pe langa el. stiu ce spui, asa imi povesteste si mama, poti sa te distrezi si fara bani dar el e prea comod sa depuna un asemenea efort. eu voi trage mult mai mult de el in noul an si sper sa-l urnesc. culmea e ca, cand ne-am despartit, unul din lucrurile pe care mi le-a reprosat a fost ca stateam numai in casa desi, culmea, eu trag mereu de el sa iesim lol si cat am fost despartiti 2 luni, el si-a facut timp si bani sa iasa cu colegii, desi a fost doar pt 2 saptamani in timpul facultatii..acum spune ca mare greseala a facut ca a ramas fara bani luna aceea si i-a aruncat practic pe fereastra dar se plictisea teribil. eh ... asa prefera sa mergem unul la altul, sa ne uitam la filme, sa gatim, sa mai iesim prin magazine. dar nu de iesit in cluburi ca ne costa prea mult taxiurile lol

#21 2013-12-20 15:03:11

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Voi cum sunteti?
mi-ai citit gandurile... nici eu nu stiu ce sa mai fac, in urma cu un an aveam ceva chef de viata, si aveam o viata grea si avusesem o perioada si mai si... si mergeam la film, aveam un chef sa plec din bucuresti oriunde, ieseam, beam, radeam, acum sunt cum spui tu. nu avem bani (iarna), stam impreuna, el e cam cheltuitor, eu ma pun pe mine pe locul doi, ma plictisesc de moarte, n-am mai iesit cu prietenii mei de 3-4 luni... deloc, efectiv nu i-am vazut la fata... el mai are chef si ma taraste dupa el cu ai lui, dar mi s-a luat in ultimul hal, nici nu sunt tocmai genul meu de oameni. efectiv simt ca traiesc viata altcuiva. si simt ca o iau razna. dar la mine-s multe chestii, nu doar mutatul si banii, tata a facut accident vascular si nu mai vorbeste coerent, nu stiu daca mai gandeste coerent, nu poate sa aiba grija de el insusi... fizic poate sa manance etc. dar nu o face daca nu-i pui tu lingura-n mana... cel mult papa singur pufuleti. of, bunica-mea a murit fix in seara de dinainte sa-l iau pe el din spital, tot de accident vascular, era mama lui, stateau impreuna... cat a fost el in spital, n-am avut bani nici sa-i iau o apa sad cand a iesit eram singura cu el, "ai mei" fiind plecati atunci din tara... rahaturi de astea multe. deci cheful meu de viata... simt ca am imbatranit cu 15 ani, abia imi revenisem dupa ce 2012 fusese tot cam asa... si simt ca singurul mod de a-mi reveni este sa ma distantez de el, pentru ca nu stie sa imparta si traiesc viata lui, in loc sa fie a noastra, cu prietenii lui, apartamentul in care statea el, cu locurile lor preferate, cu stilul lor, urcat in masina, dat jos din masina, aceleasi discutii. vreau viata mea!

Ultima oara a fost editat de eph (2013-12-20 15:04:49)

#22 2013-12-20 21:52:15

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

La mine mi se pare si mai grav. Am putin peste 18 ani, sunt la liceu, stau cu ai mei, cu banii ma descurc DAR nu mai am tragere de inima sa ies in oras, parca nu am chef de nimeni, parca au imbatranit si prietenii mei si cei cu care as putea sa ies nu imi face placere. Stau acasa dorm si ma uit la tv sau stau pe laptop, as scrie, as canta, as picta dar nu ma pricep la niciuna din activitatile astea. As face ceva si nu stiu ce, nu ma mai recunosc. Pe mine, care nu ma sarea nicio seara in oras, care ma distram, nici macar planuri de revelion nu am, nu am nicio idee cu cine sa il fac. Imi vine sa mor de plictiseala si de starea asta de ne stare.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#23 2013-12-21 08:08:12

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

toti o patim
eu sunt paranoia din punct de vedere al sanatati sund dusa efectiv imi pun diagnostice false,nu pot sa dorm sunt irascibila ma consum,toate se tin lant de mine,si inainte eram mai anxioasa,acum chiar sunt prea de tot parca nu ma mai pot controla.simt ca am de toate si nu am nimic ma dor toate si tot asa..

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#24 2013-12-22 09:28:46

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

e careva psiholog pe aici pe forum? poate ne ajuta si pe noi cumva ... eu nici nu mai stiu cum sa ma descurc ... am moralul sub nivelul marii

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#25 2013-12-22 14:58:56

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eph a scris:

Voi cum sunteti?
mi-ai citit gandurile... nici eu nu stiu ce sa mai fac, in urma cu un an aveam ceva chef de viata, si aveam o viata grea si avusesem o perioada si mai si... si mergeam la film, aveam un chef sa plec din bucuresti oriunde, ieseam, beam, radeam, acum sunt cum spui tu. nu avem bani (iarna), stam impreuna, el e cam cheltuitor, eu ma pun pe mine pe locul doi, ma plictisesc de moarte, n-am mai iesit cu prietenii mei de 3-4 luni... deloc, efectiv nu i-am vazut la fata... el mai are chef si ma taraste dupa el cu ai lui, dar mi s-a luat in ultimul hal, nici nu sunt tocmai genul meu de oameni. efectiv simt ca traiesc viata altcuiva. si simt ca o iau razna. dar la mine-s multe chestii, nu doar mutatul si banii, tata a facut accident vascular si nu mai vorbeste coerent, nu stiu daca mai gandeste coerent, nu poate sa aiba grija de el insusi... fizic poate sa manance etc. dar nu o face daca nu-i pui tu lingura-n mana... cel mult papa singur pufuleti. of, bunica-mea a murit fix in seara de dinainte sa-l iau pe el din spital, tot de accident vascular, era mama lui, stateau impreuna... cat a fost el in spital, n-am avut bani nici sa-i iau o apa sad cand a iesit eram singura cu el, "ai mei" fiind plecati atunci din tara... rahaturi de astea multe. deci cheful meu de viata... simt ca am imbatranit cu 15 ani, abia imi revenisem dupa ce 2012 fusese tot cam asa... si simt ca singurul mod de a-mi reveni este sa ma distantez de el, pentru ca nu stie sa imparta si traiesc viata lui, in loc sa fie a noastra, cu prietenii lui, apartamentul in care statea el, cu locurile lor preferate, cu stilul lor, urcat in masina, dat jos din masina, aceleasi discutii. vreau viata mea!

imi pare rau pt tatal tau si bunica ta sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#26 2013-12-27 19:09:10

eph
Hero member

Happylyka a scris:

La mine mi se pare si mai grav. Am putin peste 18 ani, sunt la liceu, stau cu ai mei, cu banii ma descurc DAR nu mai am tragere de inima sa ies in oras, parca nu am chef de nimeni, parca au imbatranit si prietenii mei si cei cu care as putea sa ies nu imi face placere. Stau acasa dorm si ma uit la tv sau stau pe laptop, as scrie, as canta, as picta dar nu ma pricep la niciuna din activitatile astea. As face ceva si nu stiu ce, nu ma mai recunosc. Pe mine, care nu ma sarea nicio seara in oras, care ma distram, nici macar planuri de revelion nu am, nu am nicio idee cu cine sa il fac. Imi vine sa mor de plictiseala si de starea asta de ne stare.

la tine chiar suna a "am nevoie de un hobby". nu stii sa canti, pictezi etc? nu-i nimic, ceva trebuie sa-ti faca placere. uite eu acum cativa ani am descoperit muntele si ditamai gasca pentru asa ceva, nu ma crezusem niciodata in stare sa fac drumetii peste drumetii si sa visez numai la asta. incearca diverse si o sa gasesti ce cauti, de multe ori insa te gaseste hobbyul pe tine cand nu te astepti tongue
pink, multumesc puss

#27 2014-01-01 22:25:34

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Eph, m-ai ghicit sincer, chiar ma gandeam frate sa ma apuc de origami, de scris, de ceva, ORICE ! Sa cant, nu stiu, sa pictez nici atat. Stiu ca mi-ar placea sa dansez dar in mini-orasul meu nu prea am nicio sansa sa gasesc cursuri sau trupe. Incerc sa ma focuzez pe bac, pe invatat, pe scoala, sa fie asta cumva hobby-ul meu sau macar preocuparea mea.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#28 2014-01-02 22:05:20

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Happylyka a scris:

Eph, m-ai ghicit sincer, chiar ma gandeam frate sa ma apuc de origami, de scris, de ceva, ORICE ! Sa cant, nu stiu, sa pictez nici atat. Stiu ca mi-ar placea sa dansez dar in mini-orasul meu nu prea am nicio sansa sa gasesc cursuri sau trupe. Incerc sa ma focuzez pe bac, pe invatat, pe scoala, sa fie asta cumva hobby-ul meu sau macar preocuparea mea.

Poti sa citesti carti ...  eu mi-am facut un hobby din citit carti pe teme filosofice si spirituale ... citesc chestii sa le spunem consacrate ... am inceput cu Mircea Eliade smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#29 2014-01-16 12:35:25

eph
Hero member

si eu m-am apucat serios de citit in mai multe perioade si a fost foarte ok, dar cand mai ai si bacul... tongue eu zic sa inveti bine, sa mergi la o facultate ok, probabil intr-un oras mai mare, vei cunoste oameni noi, o schimbare mare smile puss

#30 2014-01-20 11:27:35

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eph a scris:

u zic sa inveti bine, sa mergi la o facultate ok, probabil intr-un oras mai mare, vei cunoste oameni noi, o schimbare mare smile puss

am luat-o complet razna intr-o tzara in criza unde cu o facultate buna nu reusesc sa am nici cel mai de kkt job, pt ca trebuie pila si pentru ala. sunt depresiva mai rau ca oricand si nu stiu cum sa stopez asta.
m-as baga si eu la o alta facultate sau la ceva cursiri de (re)calificare, in ideea ca innebunesc si mai rau daca stau asa. dar care facultate mai e ok in tzara asta de kko? care cursuri mai ajuta la ceva? am incercat sa citesc carti de dezvoltare personala, dar nu sunt decat vorbe. realitatea asta ma doare.

#31 2014-01-20 12:25:04

pink_martini
Hero member
Site

jeannie a scris:

eph a scris:

u zic sa inveti bine, sa mergi la o facultate ok, probabil intr-un oras mai mare, vei cunoste oameni noi, o schimbare mare smile puss

am luat-o complet razna intr-o tzara in criza unde cu o facultate buna nu reusesc sa am nici cel mai de kkt job, pt ca trebuie pila si pentru ala. sunt depresiva mai rau ca oricand si nu stiu cum sa stopez asta.
m-as baga si eu la o alta facultate sau la ceva cursiri de (re)calificare, in ideea ca innebunesc si mai rau daca stau asa. dar care facultate mai e ok in tzara asta de kko? care cursuri mai ajuta la ceva? am incercat sa citesc carti de dezvoltare personala, dar nu sunt decat vorbe. realitatea asta ma doare.

de obicei din facultatile care te invata o meserie/calificare, iti poti gasi job: IT, constructii, medicina, kineto etc.

Din pacate cele de soft skills nu prea ajuta: management, marketing, relatii publice etc.

#32 2014-01-20 14:19:33

jeannie
Addicted member

zau ca as face constructii, dar mi-e ca domeniul e in plina criza

#33 2014-01-20 14:31:32

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

nici constructiile nu mai sunt ce-au fost... dar combinate cu arhitectura, ar iesi ceva bun

Ultima oara a fost editat de sub (2014-01-21 17:12:10)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#34 2014-01-20 15:41:53

jeannie
Addicted member

bang si eu ce fac? grater

#35 2014-01-20 15:50:02

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

jean, tu ce fac ai facut?
eu nu cred ca raspunsul la intrebarea/criza ta sta in a te reprofila. incearca, mai bine, sa faci ceva cu facultatea pe care o ai. o noua fac. inseamna o pierdere de timp de 3 ani+banii pe care ii dai ca sa o faci si risti sa ajungi in acelasi punct mort ca si acum. sa nu crezi ca in alte domenii alearga cainii cu covrigi in coada, peste tot e nevoie de pile sau relatii, un gram de noroc, etc.
mai revin maine ca tre sa plec lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#36 2014-01-20 16:14:09

pink_martini
Hero member
Site

pokemon a scris:

jean, tu ce fac ai facut?
eu nu cred ca raspunsul la intrebarea/criza ta sta in a te reprofila. incearca, mai bine, sa faci ceva cu facultatea pe care o ai. o noua fac. inseamna o pierdere de timp de 3 ani+banii pe care ii dai ca sa o faci si risti sa ajungi in acelasi punct mort ca si acum. sa nu crezi ca in alte domenii alearga cainii cu covrigi in coada, peste tot e nevoie de pile sau relatii, un gram de noroc, etc.
mai revin maine ca tre sa plec lol

In unele domenii chiar alearga caini cu covrigi in coada, cum ar fi in IT, acolo e viitorul

#37 2014-01-20 17:31:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de acord la faza cu domeniul IT. o cunostinta ce nu a terminat facultatea tocmai a vandut un program pe care l-a facut singur pe 8000 de lei

bebe V., soarele si luna

#38 2014-01-20 18:55:37

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

pai daca nu se pricepe? poti incepe sa inveti de la zero? ma gandesc ca toata lumea ar lucra in IT daca ar fi asa.  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.