|
Nu esti logat.
Criza existentiala or something :)-3#39 2014-01-20 20:14:01
Re: criza existentiala or something :)daca poate sau nu, ea stie; e tot un domeniu tehnic, deci probabil s-ar descurca daca ar incerca Ultima oara a fost editat de sub (2014-01-21 17:13:16) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #40 2014-01-21 09:51:52
Re: criza existentiala or something :)jeannie ce facultate ai facut????? eu am facut sociologie si e bullshit ca majoritatea, teoretic cei din marketing, resurse umane, management ar trebui sa ma primeasca, dar... aia de la ipsos (angajatii mai vechi) nu stiu sa foloseasca spss si nu stiu ce-i aia o regresie, mi-a fost mie rusine cand am auzit. am doar doi colegi "norocosi" care au reusit sa se angajeze acolo. Ultima oara a fost editat de eph (2014-01-21 09:52:34) Offline #41 2014-01-21 09:58:20
Re: criza existentiala or something :)eph, eu am o prietena care a terminat sociologia si apoi a facut o serie de cursuri. acum lucreaza pe terapie aba, cu copiii cu autism. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2014-01-21 10:03:21
Re: criza existentiala or something :)pai da, dar sociologia n-are absolut nicio legatura cu copii cu autism. aia e psiho... sociologia chiar nu are legatura cu psihologia. in sociologie chiar nu lucrezi cu indivizi. probabil ce a facut ea dupa aia are vreo legatura. Offline #43 2014-01-21 10:10:51
Re: criza existentiala or something :)pai am zis ca ea avand baza sociologia, a facut cursuri si a intrat pe latura asta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#44 2014-01-21 10:14:06
Re: criza existentiala or something :)poate ar trebui sa faca ceva adiacent cu ce a terminat ea (arhitectura). sa te-apuci de facultati umaniste (sociologie, psiho & co.) dupa ce ai facut o facultate tehnica, nu stiu ce rata de succes ar avea Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #45 2014-01-21 10:26:17
Re: criza existentiala or something :)nu, nu, nu i sugeram asa ceva Ultima oara a fost editat de eph (2014-01-21 10:27:01) Offline #46 2014-01-21 10:30:31
Re: criza existentiala or something :)un coleg de-al meu de facultate lucr? (nu stiu in prezent) la ipsos, noaptea, si avea vreo 1200 ron Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #47 2014-01-21 11:00:39
Re: criza existentiala or something :)da, da si cu lucratul noaptea, aveam o cunostinta disperata cu asta tot acolo, a renuntat. Offline #48 2014-01-21 11:07:38
Re: criza existentiala or something :)daca ai terminat arhitectura, nu vad de ce sa te mai apuci de constructii? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #49 2014-01-21 11:20:59
Re: criza existentiala or something :)poke, aceleasi sugestii i le-am dat si eu. Ultima oara a fost editat de ET (2014-01-21 13:11:54) Offline #50 2014-01-21 11:26:15
Re: criza existentiala or something :)e bine sa te duci sa vezi pe pielea ta daca merita teoretic si nu pierdeai un job stabil si satisfacator. Offline #51 2014-01-21 11:41:23
Re: criza existentiala or something :)arhitectul si constructorul nu e una si aceeasi.. desi ambele merg mana in mana. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #52 2014-02-07 16:03:46
Re: criza existentiala or something :)Acum nu simt decat ca vreau sa ma arunc de la balcon si sa sar. Parintii ma forteaza sa imi iau job, ei nu inteleg ca in Bucuresti e criza si prea mutin le pasa. Eu sunt prea deprimata si ca sa o iau de la zero intr-un alt domeniu (nu stiu, zau, care ar fi ala), si ca sa ma angajeze cineva oriunde; pile nu am de niciun fel. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-07 16:08:26) Offline #53 2014-02-07 16:31:54
Re: criza existentiala or something :)jeann, eu te tot citesc si as vrea sa te ajut cumva. numai ca tu stii foarte bine ca TU singura trebuie in primul rand sa vrei sa te ajuti! si am impresia ca nu prea (mai) vrei... Ultima oara a fost editat de alinda (2014-02-07 16:35:15) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #54 2014-02-07 18:33:51
Re: criza existentiala or something :)Si mie-mi pare rau de situatia ta, jeannie, insa oricate sfaturi ti-am da noi nu putem sa le aplicam in locul tau. Cu totii avem un job ideal sau macar o idee de cum ar arata insa cu siguranta nu o sa pice din cer si cu siguranta nu o sa apara peste noapte. In toate domeniile e criza, nu cred ca a ramas vreun domeniu neafectat insa pentru inceput, mai ales pentru ca nu ai foarte multa experienta, trebuie sa fii constienta ca iti va fi greu sa gasesti dar nu imposibil. Cu pilele eu te contrazi, am avut 4 joburi in viata mea pana acum si niciunul nu a fost pe pile ci pe capul meu iar 2 au fost si sunt in Buc eu venita din celalalt capat al tarii si mai puteam sa am minim 2 tot pe capul meu numai ca le-am refuzat. Nu vreau sa ma laud vreau doar sa-ti arat ca nu totul se rezuma la pile si ca se poate sa te angajezi pe cont propriu pentru ca eu stiu multi oameni angajati pe pile care nu au facut fata si au fost dati afara asa ca stai fara grija ca nu toti cu pile si raman in locurile respective. Ca sfat practic ti-as sugera sa iei ejobs-ul sau alte site-uri cu anunturi si sa te uiti peste toate anunturile care-ti fac cu ochiul si sa aplici chiar daca nu sunt in domeniul tau, chiar daca crezi ca nu ai sanse pentru ca nu se stie de unde sare iepurele. Important e sa incepi de undeva, sa nu mai stai acasa, sa ai un loc unde sa te duci si sa castigi niste bani iar in timpul asta iti cauti in continuare. Offline #55 2014-02-07 20:10:42
Re: criza existentiala or something :)asa zic si eu, pune-ti la punct cv-ul, detaliaza-l bine, scrie in el inclusiv de locul/locurile unde ai muncit pana acu (chiar daca neplatit), si uita-te pe site-uri (si aplica daca iti place cum suna jobul). Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #56 2014-02-07 20:19:12
Re: criza existentiala or something :)aplica la call center - e un start bun si primesc pe aproape oricine "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #57 2014-02-08 12:21:28
Re: criza existentiala or something :)Eu am fost primita numai pe pile in 2 locuri - iar acolo nu am primit salariu; pentru ca - in domeniul meu - chiar si pentru a munci neremunerat iti trebuie pile. La un al treilea loc, "pretul" ca sa fac aceasta practica neplatita era sa fac sex cu seful si cand am vazut asta am rupt, evident, orice relatie cu el. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-08 12:23:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|