Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34-13
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34
neatza
kate.
1. Tu in teorie ai dreptate, daca laptopul meu ar deranja pe cineva, daca as asculta muzica la boxe sau mai stiu eu ce dar eu pur si simplu l-am tinut si m-am uitat la filme, cu castile pe urechi, deci nu deranjam pe nimeni. Colegele se uitau la tv-ul din salon la emisiuni gen Nora ptr mama si Mireasa ptr fiul meu sau telenovele indiene, chestii care pe mine ma bruiau. Sau una din colegele de salon vorbea la telefon pana la 1-2 noaptea Se priveste problema putin gresit, ar trebui sa nu ai voie cu laptop, tableta, telefon, casetofon atata timp cat deranjezi, daca nu deranjez pe nimeni pentru ca nu fac zgomot de ce sa nu am voie?
2. La o adica nu solicitarea a fost gresita, ca vorba ta poate ajuta la diagnostic, gresit a fost locul, intr-un salon plin si cu usa deschisa, asta a doua oara, iar prima oara la primire urgente, cu sala plina de lume. Asta mi se pare degradant si injositor, la fel si faptul ca controalele pe masa ginecologica se sefasurau cu usile laaaaaaarg deschise, nu conta ca era ora de vizita, ca treceau oameni straini pe hol etc
3. Si mie mi se pare nedrept internatul ptr medical si crede-ma ca am incercat sa scap prin orice metoda dar mi s-a zis ca nu se poate. Si eu as fi preferat sa stau 3 zile acasa decat in spital, daca n-ai nimic nu stiu cine ar prefera sa stea internat asa degeaba. Si uite ca daca vrei se poate, a fost prima si ultima oara cand am stat internata ptr medical, dupa mi-am schimbat medicul si imi facea internare si in acelasi timp imi dadea bilet de voie sa ma duc acasa.
Cu baile suprinzator chiar n-am avut probleme, era o baie la 2 saloane dar era ok, curat cat de cat, mirosea putin naspa dar nu erau urme de kk sau tampoane aruncate cine stie pe unde. Mai problematic era ca eu am iesit racita de acolo ptr ca aveam patul intre doua usi care stateau pururea deschise, ma dadeam jos, le inchideam, dupa 5 minute trecea o infirmiera pe hol si fara sa aiba treaba cu salonul le deschidea vajaia vantul pe acolo ceva de speriat La noi in 3 zile cat am stat nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa ne schimbe cearsaful, unde mai pui ca perna nici n-avea fata, am dormit pe prosopul adus de acasa.
Eu nu zic ca peste tot e asa, am citit de spitale din bucuresti in care conditiile sunt ca la privat, caz in care nici eu nu m-as duce sa dau banii aiurea. La noi ultima bomba e ca directorul spitalului le-a interzis medicilor sa isi asiste pacientele la nasterile naturale, doar la cezariene. Deci daca pe mine ma urmareste un medic 9 luni si vreau sa nasc natural ala nu poate sa vina de acasa sa ma asiste, nasc cu medicul care e de garda
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- anndreiutzaca
- Sr. member
- De la: far..far away
- Inregistrat: 2009-08-13
Buna dimi gravidutze,
Eu inca sunt la cafelutza Noi nu facem bradut, avem unu de 50 de cm pe care il scoatem atunci ..am zis ca de la anul intram in atmosfera, iar diseara cred ca mergem sa mancam in oras si ala e Mosu
Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey
- Getaway
- Hero member
Pai Emi, depinde de la persoana la persoana cat de "christmas" people este. Ai mei presupun ca niciodata nu s-au dat asa in vant dupa perioada Craciunului, pe vremuri nici nu era asa usor. Si cred ca acum cumva se bucura ca au scapat. Si e alegerea lor. Dar la mancare si curatenie nu renunta la niciun Craciun Si eu sunt la fel ca tine, o sa fac brad si la 50 de ani (asa zic acum).
- Emilya
- Platinum member
- Site
am facut aseara niste lapte cu orez si mai era o portie pe care am mancat-o dimineata. Acuma imi vine sa
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Neata Pupici la toate burticile, dar si la mamicile care ne viziteaza
Noi brad facem pe 23 dec ca e ziua mea si imi place sa am brad de ziua mea, asta daca nu avem treaba, gen petrecere, ca daca avem, il facem de pe 22
Iulia: mai e putin apan sambata cand mai scapi de stres. Sincer daca ma uit in urma, primele 12 chiar ca sunt cele mai stresante, cel putin pana acum, nu stiu cum e la final de tot, probabil emotii mai mari, dar amestecate si cu emotii pozitive. Primele 12 sapt mi s-au parutn crunte, dupa dublu test m-am mai linistit, iar apoi timpul a trecut mult mai repede, de la 20 de cand misca flacaul, deja parca zboara saptamanile
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
asa e, ano chiar ca sunt crunte primele saptamani... am impresia ca daca ma relaxez un pic si nu mai mai gandesc la fel si fel de tampenii (acum vreo 2 seri ma gandeam ca daca mor la nastere ), parca atunci mi-o fur, apare ceva care sa ma puna pe ganduri , ori din ce fac eu, ori din ce nu depinde de mine... dimineata cand am vazut protej slipul altfel decat alb cum eram obisnuita si asta fiind inainte de a suna ceasul sa ma trezesc, m-am ghemuit la loc in pat si am incercat sa ma gandesc ca o sa fie ce o sa vrea Dumnezeu, dar e greu iti pui asa mari sperante cat as incerca sa ma ponderez, tot sunt in al 9-lea cer si apoi buf!
noi avem bradut micut artificial si mai luam crengute dar nici eu, nici iub nu cred ca vom renunta la a mai face brad ... si nici ai mei, chiar daca nu ne mai au acasa, macar acolo unu mic tot cumpara tata e fan... iar noi avem mereu ceva sub brad, parca tot pentru noi il fac
Ultima oara a fost editat de iuliabebe (2013-12-05 10:56:00)
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- Getaway
- Hero member
Eu nu am zis faza cu bradul si parintii sa isc polemici de ce unii fac si altii nu si daca unii fac pentru copii chiar daca au plecat si altii nu Stiu ca poate nu asta s-a intentionat, dar oricum, suna cel putin naspa. In fine...oi fi eu sensibila...
Ultima oara a fost editat de Getaway (2013-12-05 12:07:20)
- Emilya
- Platinum member
- Site
am terminat si eu curatenia, mi-am facut curaj si am periat covoarele da a trebuit sa stau in fund ca altfel nu pot
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- oana_isabela
- Full member
- De la: targoviste
- Inregistrat: 2013-09-24
Buna burtici! Eu abia acum am coborat din pat,sunt lenesa rauuuu Eu si sotul ne primim cadoul de Mos diseara la 20.30 cand ne vedem puiutul la eco si aflam ce minune am in burtica. Bradutul il fac in weekendul asta cu toate ca de pe 28 o sa ma mut la mama,deoarece sotul pleaca la munte pt Revelion si o sa fie cam naspa(este dj-pleaca pt bani nu distractie)....O sa fie primul an in care stam departe unul de celalat dar nu ma risc pt nimic in lume...nu nu!!! Va pupacesc!
Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela
- Emilya
- Platinum member
- Site
- iuliabebe
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-10
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- Getaway
- Hero member
M-am gandit eu apoi ca polemica nu e cuvantul potrivit Nu conteaza, noi sa fim sanatosi
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Eu cu laptopul raman la parerea mea. Si eu am avut pe una in camera ca vorbea in continuu la tel. Cred ca a sunat tot neamul sa le spuna ca e internata ca are infectie urinara si face antibiotic pe branula.
Em, sper ca nu te-ai suparat la faza cu internarea, vroiam sa zic ca mi se pare aiurea ca tre' sa te internezi ca sa beneficeizi de concediu medical. Nu ca ai avea tu vreo vina. Ti-am zis ca am stat si eu la fel.
Mda, se pare ca la noi totusi exista un pic mai multa consideratie din partea asistentelor. Ce am observat eu. In prima noapte, in salonul de vizavi era o fata care venise cu sangerare, avea placenta praevia. Seara a inceput s-o doara burtica si i-au facut asistentele un no-spa, iar a doua zi de dimineata am aflat ca i s-au rupt membranele in noaptea aia. Vreau sa va zic ca toata noaptea a fost forfota in salon la ea, veneau si plecau asistentele, doctorita de garda, i-au adus de doua ori camasi de noapte curate, au incurajat-o (asta ne-a povestit ea a doua zi, intamplator era verisoara colegei mele de salon). Deci s-au ocupat de ea. Nu stiu cat si cui o fi dat sau daca a dat. In fine...
Bradul noi il facem pe 23, iar in seara asta abia astept sa vina Mosul la Natalia. O sa-i aduca 2 carti de citit, una de colorat, culori, set de curatenie (matura, faras), ca fura matura mereu sa mature ea, kinder felie de lapte, kinder pingui si cred ca ceva fructe si pufuleti (e innebunita dupa ei ). Acum ma gandesc sa-i aduca si un portofel ca o fascineaza si al meu si al sotului.
Nu stiu la ai mei ce-i va aduce.
Tata in fiecare an zice ca el nu mai face brad ca n-ar copii mici, dar cumpara mereu si cum il cumpara nu mai are rabdare si imediat il si impodobeste. De anul trecut nu mai are scuza, nici nu concepe sa nu-i faca brad la "Natalush".
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|