homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34-69

#1293 2013-12-19 13:42:50

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 34

Ann, da, circumferinta nu diametru, ca si cum ai inconjura un "metru" de croitorie in jurul burticii si a capsorului.
daca stii engleza : http://www.baby2see.com/medical/charts.html    jos e un tabel mare si arata fiecare saptamana  si masuratorile, de exemplu pt 22 de sapt mediile sunt:  HC ( head circumference) =188 (+/- 20)  si la AC (abdominal circumference) = 176 (+/- 20).

Oana, imi pare rau de lesin. Te inteleg asa ma ia si pe mine cateodata un val de rau, mai ales cand e cald si ma intind singura pe jos ca sa nu cad, ca efectiv simt cum incep sa vad negru si imi fuge pamantul de sub picioare.

Pai asa e Ano, daca trebuie interevenit sunt de acord sa se intervina in timpul nasterii, in caz ca apar anumite complicatii. Eu ma gandeam ca face acele interventii in toate cazurile, si daca trebuie si daca nu trebuie.

Alle, ma bucur ca esti ok, si cucces la analize

Rose, Ano, Alle, nu merg deocamdata la doctor, ca forfoteste el cate un pic dar nu-mi muta burta din loc. Si acum il simt..  .Mai vad cum va fi pana mai diseara,

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1294 2013-12-19 13:46:12

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Da mai, azi intreb si va zic, am acus la 9:30
Da nu asa, ieri credeam ca imi vine menstra neutral
Em nu e fata? Ca asa se pune si a meu lol
Azi incerc sa nu mai dorm ziua... Sa vedem
Eu am ora fixa la 4 ma trezesc la pipi, si el e treaz..greu mai adorm
Get puss

#1295 2013-12-19 14:03:09

Getaway
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2013-02-25

Jac, zi ce ai facut la moasa.
Ano, trebuie sa fie un doctor rabdator la paranoia ta rotfl

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#1296 2013-12-19 14:23:53

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Oana, e bine ca nu te-ai lovit mai rau si ca n-ai cazut pe strada. Nu cred ca e de la tensiune, suntem o groaza pe forum cu tensiunea 9 cu 6, 9 cu 7. Cu hemoglobina cum stai? Sa nu fii cumva anemica.

Alle: bafta mare la analize si secretie!

Elena: la 24s s-a intors si al meu cu capu jos si fata la coloana, nu mai loveste ca in videoclip, acum forfoteste mult insa, si il simt in doua locuri in acelasi timp si parca rasuna cumva inauntru.

Ann: tu intrebai cum ne-am dat seama de pozitia fatului? Poti vedea aici: http://spinningbabies.com/images/storie … andout.pdf dar se aplica la bebei mai maricei. Eu la al meu simt in dreapta o chestie rotunda, iesita in afara, o forma ca de mingiuta, acolo e funduletul si spinarica smile Si de acolo corelat cu miscarea, mi-am dat seama unde e capul. (loveste la buric => are picioarele in sus).

Geta: curios fapt, dar la doctor parca sunt indobitocita. Zambesc tamp si raspund cu "ma simt perfect" rotfl
Paranoia acasa, sau pe sms big_smile Oricum, macar acum stiu ce sa fac daca il simt "altfel". Il sun pe dr si gata.  smile

Ultima oara a fost editat de anorien (2013-12-19 14:24:35)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1297 2013-12-19 14:45:06

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

wave  hopsieu

Ce faceti burtici??

Si eu am avut un pic de teama pana la 1 lunita,acum daca se trezeste pe la 4-5 dimineata,o iau langa mine,ii dau sa pape,si o schimb si dupa la 8-9 ramane cu mine,si e  tummenupp  va invatati,eu asa cum ma culc,asa ma trezesc,amortita toata,dar nu stau cu frica.O sa va invatati cu bebelusii,pana la maxim 2 luni voi va invatati cu ei,si ei cu voi,si o sa fie super.

Elena criminala faza cu sora si verisoara. rotfl2  puss

Eu am primit ceva de genul http://www.nichiduta.ro/detalii-produs- … a-my-best/ dar nu pot folosi,ca nu am pat cu gratii. nustiu

Jacqui mie asa a inceput sa curga,si la cateva minute iar jet,si iar jet,si dupa m-am dus la spital.Am incercat sa tin apa,dar nu se poate.E totusi si normal sa pierzi pipi,mai ales dimineata,plus ca bebe apasaaaa. puss

Ann emotionant asa e??? hjarta  applause  puss

Ano ma bucur ca totul e bine,si tu si bebe!! puss  applause

Iulia ce mai faci?Ce mai face bebe mic?Cum te simti? puss

Emilya Getut Cris Katey Rose Oana Allle   puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

R O N N Y  trombon  trombon

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#1298 2013-12-19 14:51:20

Jacqui
Platinum member

Ohooo da' ati scris, bre nu i am zis nimic..pt ca cred ca e pipi, acu daca pun hartia curge singur rotfl
Deciiii, Ano..daca asa merg la medic
Rose, sper sa fie pipi
Ele puss
Andre, ma bucur ca sunteti bine
Ano, la fel puss
Nu stiu ce am mai citit..
Am foaie cu ce ne a dat moasa pt ce sa i facem la bebe, vreti sa o scriu? In romana lol
E super importatant
Pt intepaturi si dureri mi a dat sa fac analize la pipi, crede ca e infectie, iar
Eu azi urmaresc, daca doamne fereste e lichid am fugit, e ca nu stiu exact..daca nu cand vine a meu merg asa la urgente
Ioanita puss
Iulia puss Alee puss

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-12-19 14:55:02)

#1299 2013-12-19 14:54:20

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ano m-am uitat acum pe analizele din primul trim. si am hemoglobina 12.7.  intervalul fiind 11.5-15.0/g/dl. Cum este? analizele sunt facute in octombrie daca ajuta cu ceva.

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1300 2013-12-19 15:06:21

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

Ioana puss bebe mic sper sa stea cuminte la caldurica, eu cu greturi, azi vad ca m-a luat mai devreme decat ma obisnuise, adica inainte de pranz, dar ma dreg cu niste trufe wink

oana puss jacq puss
va puuuup pe toate

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1301 2013-12-19 15:18:50

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Ioana: te pup si pe tine si pe falcoasa mica kram

Oana: Era buna hemoglobina in oct, dar au trecut 2 luni. La mine in 2 luni a scazut de la 11.8 la 9.8, in timp ce ma alimentam ff bine. Cand trebuie sa le repeti? ca se fac in fiecare semestru.

iulia kram

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#1302 2013-12-19 15:21:23

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Si noi va pupam asa unsa cu ulei  rotfl2
A inceput sa i se increteasca parul. chicot

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_p1010837.jpg

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1303 2013-12-19 15:27:11

oana_isabela
Full member
De la: targoviste
Inregistrat: 2013-09-24

Ano pe fisa gravidutei imi scrie k in sapt 22-24 sa repet analizele uzuale.Deci as mai avea 6 sapt.aproximativ.
Ioana este o frumoasa printesa ta.Ce repede creste!!!!
Ano poi si daca  a scazut asa ti-au dat ceva pt asta? Ce se intampla in cazul asta?

Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2013-12-19 15:30:01)

Iti multumim Doamne pt minunea de fata!
19.05.2014  ora 10.15-Mara Gabriela

#1304 2013-12-19 15:28:28

iuliabebe
Hero member
Inregistrat: 2013-05-10

vaaaaaaaai!!!! Ioana!!! cum e!!! hjarta hjarta e minunata!

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#1305 2013-12-19 15:43:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Am revenit si eu acasa fetelor ... am stat la bunica o gramada, am stat de vorba de ne dor falcile lol Fetei ii prieste la strabunici vad, cum ajung la ei cum incepe baletul
Ano si mie mi s-ar parea aiurea sa imi zica medicul ca daca vin cu un plan de acasa nu ma mai asista, cum vine asta? Nu cred ca daca vii cu un plan de acasa te tii orbeste de el si lasi sa i se intample copilului ceva DAR aici intervine cata incredere ai in medic, de exemplu eu in medicii de aici nu as avea incredere daca mi-ar spune ca bebe e in suferinta si tre sa facem cezariana pentru ca ii stiu ca spun asta desi totul decurge normal ca sa isi ia cashu mai gros neutral In cei de la Eva am incredere ca imi vor respecta cerintele atata timp cat bebe e ok si stiu ca daca imi spun ca bebe e in stres asa e si nu spun asta doar ca sa ma taie mai repede. Eu vreau sa merg pe all natural (sau ma rog, aproape all natural), dar adaptandu-ma din mers la situatie, parte la care o sa aiba si doctorul un rol important, vom decide impreuna ce e de facut, el stiindu-mi dinainte optiunile.
Oana ce aiurea cu lesinul ... mie mi-e groaza de astea, n-am lesinat niciodata cesafac
Ioana pupam bucutzele hjarta
elena nu, sunt si durerile alea intre picioare si parca sunt din ce in ce mai puternice, acum ma doare in josul burtii cam ca la menstra, e o durere surda si continua, ca atunci cand racesti la burta
Jaq nush daca era fata dar nu cred, doar sa se fi proptit cu picioarele dar daca stateam dreapta sau pe partea celalalta nu ma mai durea nimic
Ano si la mine tot cu capul in jos, fundul in dreapta si picioarele in stomac e  hjarta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1306 2013-12-19 15:46:06

Jacqui
Platinum member

Eu va scriu ce mi a zis, poate e de folos, e curs la spital, nu dat de mama omida lol
Prima zi a copilului, dupa 24 de ore, baitaaaa!!!
Apa trebuie sa fie de 36-37 grade!!!
Spalat doar cu apa, fara geluri, si baita si n fiecare zi/seara!
Daca esti dreptace, il apuci cu mana stanga, de sub caput, sa ti ajunga mana sub manuta lui, capul lui sa sprijine de mana, se incepe cu fatuca, si tot asa pana la buric, la buric luam in mana sapun de bebei, si spalam bine partea de sub clestisorul ala pus la spital, e foarte important!!! Nu-l doare! Spalam puta.. Etc
Il punem in prosop si cum normal urla de nu mai poate( atentie! Nu i ai facut nimic rau, e normal..asa bocesc ei) il bagi la tata lol cica se linisteste imediat, dupa ce a terminat de papat, luam alcool de 70 de grade si cu o bucata de vata imbibam alcool, dar sa nu curga, si stergem bine zona de sub clestisor, nu l doare dar o sa boceasca pt ca ii da senzatie de rece..
Dupa pampersul, si buricutul in pampers nu pe afara!
Dat cu crema doar daca are cojite, si doar lotiune, nu ulei pt ca uleiul taponeaZa porii si face bubite!!crema pe baza de apa, sa nu aiba prea multe uleiuri.
Dupa, in fiecare Zi trebuie spalati ochisorii pt ca are puchi, cu ser fiziologic, daca vedem ca puchii se fac verzi sau coloarea mustarului mergeti la medic, pt ca s a infectat, daca are puchi intariti nu rupeti ca ii provocati ulcior, se da bine cu ser pana se imoaie!!!
Nasucul spalati doar daca are muci, apucati l de cap( sa fie capul ridicat) si aplicat ser, dupa cu aspiratorul nazal, aspirati mucii! Atentie!! Nu folositi aspirator in forma de para, pt ca nu l poti controla, cel mai bun e ala care aspiri tu cu gura si mucii se baga intrun depozit! Cu cel de para puteti provoca otita!
Gura si urechile nu se spalaaa!!!!!
Dupa toate astea bagati-l la piept..o sa se linisteasca!
La somn, niciodata cu fata in sus, trebuie pus pe o parte, 3 zile pe o parte 3 pe cealalta, f important!!! Bagati un prosop rulat dupa el, asa nu sta cu fata in sus
In carucior si cand esti tu il poti tine cu fata in sus, pt ca asa il vezi daca cumva vomita!! Nu lasati patura pe el lalaie, trebuie infasurat bine
Cauza mortii recente la bebei, poate fi de la prea multe haine, ramane fara aer deci nu l imbracati pana saracul..
Bebelul trebuie sa aiba camera lui! Nu cu mama in pat! Cand deja doarme 6 ore dintr-o data trebuie mutat in camera lui, singurel!!
Trebuie scos toata ziua afara, doar daca este vant si ceata nu!
Suzeta->de cauciuc
Biberon->de silicon
Unghiile taiate la 15 zile, si cand doarme
Si cam asta fetelor, daca imi aduc aminte va scriu

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-12-19 15:53:59)

#1307 2013-12-19 15:46:52

elena.plahatca
Addicted member

IOnus, parca e tot mai ochioasa hjarta

Eu am adormit si cand m-am trezit topaia micutul. nustiu

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1308 2013-12-19 15:51:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Jaq pot sa comentez? lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1309 2013-12-19 15:54:25

elena.plahatca
Addicted member

Jaq am citit dar nu am retinut prea multe lol
Legat de camera copilului, nu avem o camera in plus, asa ca va sta cu noi .
De biberon speram sa nu fie nevoie.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1310 2013-12-19 15:54:29

Jacqui
Platinum member

Comenteaza rotfl
Ioana puss pup la curul ala mic hjarta
Ele a zis ca dupa posibilitati, daca ai il pui daca nu, nu..
Sper sa intelegeti lol am scris de pe tel lol
A! Si a zis ca la baietei sa i lasi puta in pace, se pare ca la mame le place sa umble la puta

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2013-12-19 15:56:44)

#1311 2013-12-19 15:58:28

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Ano nu pot sta acasa mai mult, pt ca statul roman nu mai mi-ar da niciun leu...nu am muri de foame dar nici usor nu ne-ar fi, deoarece salariul meu nu e deloc unul de neglijat...si pe langa asta, risc sa imi pierd jobul daca stau mai mult, in cazul in care optezi pt 2 ani angajatorul nu mai are obligatia sa te primeasca inapoi, si mi s-a sugerat oarecum ca ei ma asteapta doar 1 an... Asta este, offf...sper ca o sa ma obisnuiesc cat mai repede, macar ma duc pe 6 ore pana cand implineste fata 1 anisor.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.